| Autor |
Zpráva |
PetraK
Člen |
# Zasláno: 28 Kvě 2015 13:35
- Nahlásit
birma
j však to jsem už i psala. Nakonec zůstávám doma
jo, myslím, že to je dobře. Protože sama prostě i nejlíp posoudíš, jaká je situace a co dělat. Neužila by sis to stejně. A je lepší si říkat, kurnik mohla jsem jet nakonec a nejela, než si říkat, neměla jsem tehdy jezdit.
Hmmmmmmmmmmm dámy - borůvkovej Míša............ je DOOOOBREJ!!
|
Maya
Člen |
# Zasláno: 28 Kvě 2015 13:37
- Nahlásit
tohle je něco ale pěkný
http://www.videacesky.cz/navody-dokumenty-pokusy/m osty-na-bankovkach-eura
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 28 Kvě 2015 13:39
- Nahlásit
Maya
protoze to cos poslala to dite s tou polocepici, tak bych radsi videla kocicku s polocepici sem rikala ze hruza ze na fb kazdej sdili maly mimina skoro cerstve narozeny 100x jinak a kolega rikal, at si sezenu apku co dela z mimin kotatka
birma
jo ja myslela obecne, ze nekam muzu jet s tebou kdyz se domluvime. ale v cervnu cas nemam, no
ale mohl by jit ten prodlouzenej vikend v cervenci, pokud denyky bude spis nechodici, tak bych se s ni nejak domluvila, pripadne pak ten vikend 11-12.7 by to mohlo tez jit, nebo aspon neco jednodenniho klido neco masakralniho na 45km, kdyz bych prijela, prespala, vzala pidibatuzek, prespala a jela k denyky.
jj, tento vikend toho bude povicero, od zachranne stanice zvirat pres cesky krumlov, sumavu ten bavorskej les
|
Xerxová
Člen |
# Zasláno: 28 Kvě 2015 13:39
- Nahlásit
Já teď měla jako zákusek smetanovou zmrzlinu s čerstvejma jahodama. Night taky - španělský velký sladký jahody prý může ve velkým - nechápe, že za ty prachy si je chci se..rat sama
Slůňo svítí, má otevřeno na zahradu a já se du patlat s celofakultní kontrolou rozvrhů na příští rok... Tak hodně pište - ať se vždy po jednotlivých oborech můžu kouknout, co je tady nového
|
Maya
Člen |
# Zasláno: 28 Kvě 2015 13:44
- Nahlásit
cernej caj
at si sezenu apku co dela z mimin kotatka
jo taak, ale to tutově nějaká existuje, akorát ne asi taková, co by to na fb dělala automaticky, fotky mimin z porodnice taky nemusím
|
birma
Člen |
# Zasláno: 28 Kvě 2015 13:44
- Nahlásit
Xerxová
Já ci takýýýý jahodýýýýýý
|
Darenka
Člen |
# Zasláno: 28 Kvě 2015 13:49
- Nahlásit
Chtěla jsem napsat zdraví vás spokojený člobrda,
ale když čtu to trápení s Čmoudem, Denykovo marné cestování za doktorem a skoropožár u Najtíků, tak se až stydím.
Tak jen krátké hlášení - je mi líp - atb a další prášky asi zabraly. Takže mě nic extrémně nebolí a přetrvávají už jen ty potíže se zažíváním, které mám asi 6 let. Ale považuju to za úspěch. Za měsíc jdu na kontrolu a padne rozhodnutí, jaká další vyšetření budou následovat.
Navíc - home office běžííííí Teď jsem doma 2x v týdnu. Od příštího týdne už budu chodit do práce jen 3x v týdnu na dopoledne. Vedoucí se tváří spokojeně a já jsem Blažena
Doufám, že příště už tu budu číst pozitivnější zprávy. Opatrujte sebe a taky čtyřnohé parťáky :-
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 28 Kvě 2015 14:01
- Nahlásit
Darenka
to sou skvele zpravy a i s home officem to jsou supr zpravy
|
Fajka
Člen |
# Zasláno: 28 Kvě 2015 14:12 - Změnil/a: Fajka
- Nahlásit
PetraKXerxová
kdo mě to tu dělá chutě!!!!!!
stydte se !!! vobě !!!
Já ci takyyyyyyy
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 28 Kvě 2015 14:19
- Nahlásit
Darenka
Chtěla jsem napsat zdraví vás spokojený člobrda,
ale to jsem ráda, že tohle čtu Darenko, páč po tý dlouhý době už ti toho bylo zapotřebí.
d příštího týdne už budu chodit do práce jen 3x v týdnu na dopoledne. Vedoucí se tváří spokojeně a já jsem Blažen
áááááááááááááááááááá to je krááása, závidím,moc a nejvíc. Takže............ kdy začneš vybírat?
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 28 Kvě 2015 14:20 - Změnil/a: PetraK
- Nahlásit
Fajka
tak prt vono to nejde
|
Maya
Člen |
# Zasláno: 28 Kvě 2015 14:21
- Nahlásit
dotazník na téma výletů, snad ještě platnej, tak můžete přispět do statistiky
https://docs.google.com/forms/d/1Jibk8AptEF-XL1dnh Bs3bcRf0TEwiyXYpthtE__gvv8/viewform
|
Maya
Člen |
# Zasláno: 28 Kvě 2015 14:22
- Nahlásit
PetraK
nemělas ty adressy fotek se s ?
|
birma
Člen |
# Zasláno: 28 Kvě 2015 14:23
- Nahlásit
Darenka
to jsou skvělé zprávy a těch je třeba!
|
birma
Člen |
# Zasláno: 28 Kvě 2015 14:24
- Nahlásit
Maya
dotazník na téma výletů
ten už jsem vyplňovala kdysi dáááávno (tak před 14 dny? )
|
Maya
Člen |
# Zasláno: 28 Kvě 2015 14:28
- Nahlásit
tohle už tu bylo?
http://www.anbio.cz/
birma
ten už jsem vyplňovala kdysi dáááávno (tak před 14 dny? )
to je fakt strašně dávno
tak můžou vyplnit i jiní
Darenka
tak to máš dobrý s tou prací, to fakt dost závidím
|
Fajka
Člen |
# Zasláno: 28 Kvě 2015 14:37
- Nahlásit
Darenka
to je hezké že je to na dobré cestě ve všech směrech
Maya
uuuž sem taky vyplnila
|
Fifi
Člen |
# Zasláno: 28 Kvě 2015 16:33
- Nahlásit
Bry den, jsem vas prolitnula rychloctenim.
birma
Moudry rozhodnuti si udelala. Drzim kocourovi palce, at se mu ulevi a ledviny mu naskoci, mocak zacne mocakovat.
PetraK
Jee, UZ rok mate hosicka libeznicka? To fakt leti. Tak doufam, ze dostane neco vyznamnyho, k prineseninam.
|
Xerxová
Člen |
# Zasláno: 28 Kvě 2015 16:47
- Nahlásit
nic moc nového tady teda Já jsem v půlce... jde to hůř a hůř a Night se nudíííí a prudíííí
|
Fifi
Člen |
# Zasláno: 28 Kvě 2015 16:53
- Nahlásit
Xerxová
jde to hůř a hůř a Night se nudíííí a prudíííí
Porid mu hrackovy trenazer na zahradu, umerny jeho velikosti, neco jako tohle a budes moci pracovat bez omezeni.
|
birma
Člen |
# Zasláno: 28 Kvě 2015 18:25
- Nahlásit
jsme doma. Pándochtor ho chválil, že i po tom oblbováku vypadá líp než čekal a že se mu velice zlepšila barva moči Akorát tu oteklou hnátu neměl kvůli pándochtorovi, ale protože si překousal hadičku ke kanyle a překousnul i kanylu. Tak teď jí má v druhý noze a krom látkovýho kočičího límce nafasoval i psí plastovej, protože moc kanylovatelnejch nohou už mu nezbylo. Už nevypadá jako smutná šedá kytka, ale jako nasranej narcis a taky pándochtor nastínil možný řešení problému s nečuránim samostatnym - udělá se mu možná ureoplastika, což je vznešenej název pro uříznutí pánského nádobíčka
|
birma
Člen |
# Zasláno: 28 Kvě 2015 18:37
- Nahlásit
a tohle je bomba
|
Fifi
Člen |
# Zasláno: 28 Kvě 2015 18:51
- Nahlásit
birma
nasranej narcis
A to je dobre!
udělá se mu možná ureoplastika, což je vznešenej název pro uříznutí pánského nádobíčka
A vyvod nakej, jako trvalej?
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 28 Kvě 2015 18:54
- Nahlásit
birma
tak to je pozitivni, navic nasranej narcis urcite ma vic energie nez smutna kytka
no pokud to uriznuti nadobicka udela z nej zas funkcni kocku? nebo mu tam da vyvod?
Fifi
sem dneska se docetla, ze existuje "fifi" hak rusky vynalez
|
Darenka
Člen |
# Zasláno: 28 Kvě 2015 19:03
- Nahlásit
birma
To vypadá, že se konečně začíná obracet vše k lepšímu. Držím pěsti dál. Určitě to brzy zvládne - je to ještě mlaďoch
PetraK
to je krááása, závidím,moc a nejvíc. Takže............ kdy začneš vybírat?
ještě néééé, až za pár měsíců, jestli to bude vypadat s prací na trvalé řešení. Ale pokukuju, to zase jóóó
Díky všem za podporu. Závidět není co. Beru to jako závazek - nechci zklamat vedoucí, kteří mi dali důvěru a umožnili mi to. Makám jako šroub - ještě víc než v práci.
|
Darenka
Člen |
# Zasláno: 28 Kvě 2015 19:06
- Nahlásit
cernej caj
Ta jak trénuješ na tyči? Přidělal jí manžel pořádně?
Fifi
nemůžu se dočkat až budeš mít doma Trolíka a budeš dávat pravidelná hlášení, to víš, potřebuju nasávat info. A z fotek se budu tetelit blahem.
|
Darenka
Člen |
# Zasláno: 28 Kvě 2015 19:10
- Nahlásit
PetraK
bábo kořenářko - hlásím, že jsem včera nastříhala květy černého bezu a už se připravuje sirup. Suším první várku máty a co nevidět se chystám na mátový sirup.
Jo a koupila jsem rakytníkový med. Zkrátka med s přidanou šťávou rakytníku. Je to neskutečná dobrota.
|
birma
Člen |
# Zasláno: 28 Kvě 2015 19:13
- Nahlásit
Fifi
A vyvod nakej, jako trvalej?
Ne, bude z něj pak prostě holčička, pokud k tomu dojde. Říkal, že chlapečci maj prostě delší tu tenkou močovou trubici a tam se můžou usazovat bílkoviny a podobnej bordel, takže tohle ji zkrátí a vyřeší problém.
cernej caj
pokud to uriznuti nadobicka udela z nej zas funkcni kocku?
kočku to z něj udělá a prej snad i funkční
Darenka
vypadá, že se konečně začíná obracet vše k lepšímu
snad jo. Odpoledne jsem si musela dát dvacet, jak ze mě spadla většina stresu
ještě néééé, až za pár měsíců
jen vybírej zavčasu. Však je to chvíle, co tu žanda (u jinýho plemene) řešila štěňata zamluvený víc než rok dopředu
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 28 Kvě 2015 19:19
- Nahlásit
Darenka
no jeste to ma nejaky mouchy, chce to pro jistotu podlozit na strope deskou ale jinak dobry
ten med zni moc dobre. coz mi pripomina ze nekdy loni na denyky radu sem chtela koupit med s apiglukanem a nesehnala sem - vyprodano. mohla bych zkusit druhy kolo
birma
pravda
|
Fifi
Člen |
# Zasláno: 28 Kvě 2015 19:21
- Nahlásit
Darenka
Jee, jsem prehlidla tvy kratky hlaseni. To je bezva, ze home office funga, je ti lip a tak.
Makám jako šroub - ještě víc než v práci.
No primerene, primerene, ono aby si na to ostatni nezvykli a tys nemela nakonec hlavu sejdrem jeste vic, nez driv. Byt bys byla doma.
nemůžu se dočkat až budeš mít doma Trolíka
A to ja se rada dockam, po tejdnu nam skonci klidny obdobi. Kremyl je akorat na preshubu, protivna a naladova, zrejme faleska mirna, bude mit lecbu sokem. Snad se nerozkoji.
birma
Říkal, že chlapečci maj prostě delší tu tenkou močovou trubici a tam se můžou usazovat bílkoviny a podobnej bordel, takže tohle ji zkrátí a vyřeší problém.
To sou veci uz dneska, a to tam i nakej jako sverac zustane, aby cural, kdyz bude chtit a ne protejkal?
A huf, pindikovy veci, fakt se tuze moc tesim na toho prouhatyho budouciho svyho. Sem si uvedomila, ze to bude zvedat hnat a ochcavat veci.
|