Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Nezařaditelné dotazy / pro Ešusovou III
<< 1 ... 36 . 37 . 38 . 39 . 40 . 41 . 42 . 43 . 44 . 45 . 46 ... 598 . 599 . >>
Autor Zpráva
Darenka
Člen
# Zasláno: 28 Kvě 2015 19:21
- Nahlásit

birma
Zatím jsem psala jedné slečně nebo paní. Chtějí nakrývat ke konci roku, případně na jaře - jak se zadaří s háráním. Tak uvidíme
Ještě budu pokukovat dál......

Fifi
Člen
# Zasláno: 28 Kvě 2015 19:24
- Nahlásit

Darenka
S vyberem se urcite porad s Esuskou, v mailu treba, ta ma vizliky zmaknuty a poradi ideal spojeni, si myslim, povaha, zdravi a tak...

birma
Člen
# Zasláno: 28 Kvě 2015 19:25
- Nahlásit

Fifi
to tam i nakej jako sverac zustane, aby cural, kdyz bude chtit a ne protejkal?
Já ti ani nevim, jestli oni nemaj ten svěrač jinde, jako že by zastavil tu moč před pindíkem. O protejkání nic neříkal. Zatim to tak daleko nechci řešit, jen mě to zaujalo a musela jsem se podělit
Sem si uvedomila, ze to bude zvedat hnat a ochcavat veci.
no to budeee a bude děsně důležitě stát u každýho křoví a rohu a vyvýšenýho trsu trávy...

Darenka
Člen
# Zasláno: 28 Kvě 2015 19:26
- Nahlásit

Fifi
Kremyl je akorat na preshubu, protivna a naladova, zrejme faleska mirna, bude mit lecbu sokem. Snad se nerozkoji
no rozkojí, rozkojí - až přijde mimino .
Jj, souhlasím, že to bude asi záhul na nervy Ale oni se porovnají a s výchovou ti pomůžou. Malej se od nich naučí ......všechno

Fifi
Člen
# Zasláno: 28 Kvě 2015 19:28
- Nahlásit

birma
jen mě to zaujalo a musela jsem se podělit
No to me prave taky.
no to budeee a bude děsně důležitě stát u každýho křoví a rohu a vyvýšenýho trsu trávy...
No praaave! To je uz let, co sem mela psa-psa. Echich. MUSI to tim padem bejt nizky zviratko, aby do vejsky moc netento, tujim se dari pomerne dobre... Vyvyseny trsy jsem prave v terenu zachovala, cubam tam roste milovana ostrice - ale pochcanou ji taky zrat asi nebudou. Ouje, oujee.

Darenka
Člen
# Zasláno: 28 Kvě 2015 19:29
- Nahlásit

Fifi
Radu od Ešusí paní bych uvítala. Zkusím získat jejího emila.

Maya
Člen
# Zasláno: 28 Kvě 2015 19:29
- Nahlásit

birma
to je zajímavý, u lidí to říkaj přesně naopak, že tyhle problémy maj ženský kvůlivá krátký močový trubici a chlapi jsou v poho
ale když to pomůže

Maya
Člen
# Zasláno: 28 Kvě 2015 19:31
- Nahlásit

Fifi
no pak budeš muset x let počkat a bude to dobrý, Kim na starý kolena už se nežinýruje a počůrává centimetrovou travičku na čistý rovině
ale tůje jsou velmi oblíbená destinace

Fifi
Člen
# Zasláno: 28 Kvě 2015 19:40
- Nahlásit

Darenka
Zkusím získat jejího emila.
Kdybych znala ten tvuj, poslu ti ho.
Maya
Kim na starý kolena už se nežinýruje a počůrává centimetrovou travičku na čistý rovině
Tak to je jak cuby, to jsem v klidu. Jen na tu vejsku jsem nejak nepomyslela, ale coz, nejak se to zvladne.

Jo a musim se pochlubit, jaka sem blbka. Uz delsi dobu jsem si chtela radne ostrouhat nohy, jako chodidla, pemza nestacila, zvlaste u palcu se mi uz delaly takovy ty mozolnacky fujtajbly. Tak jsem vcera po vane vzala novou ziletku do skrabky chodidlovy, lavor vody... vysledkem je asi pet naplasti, nova ziletka byla nejak extra rezajici. Dobre se pak cloveku v botach chodi.

cernej caj
Člen
# Zasláno: 28 Kvě 2015 20:09
- Nahlásit

birma
myslis, ze tam bude stat dulezitej nez ferina?

Fifi
takze jeste tyden a dete na to

Darenka
ja ti ho poslu na esusku

cernej caj
Člen
# Zasláno: 28 Kvě 2015 20:11
- Nahlásit

Fifi
fuj, se mi neudelalo dobry z u ty ziletky konec cist nehodlam

Fifi
Člen
# Zasláno: 28 Kvě 2015 20:27
- Nahlásit

cernej caj
takze jeste tyden a dete na to
jj, sobota pristi to jisti.
konec cist nehodlam
Neboj! To neni klasicka ziletka, to je moc sikovny strouhatko a pidiziletcicky. Ale ja sem expert, ja si i beznou jsem schopna seriznout kuzi na holenich.

cernej caj
Člen
# Zasláno: 28 Kvě 2015 20:46
- Nahlásit

fifi
neznam to, ale tech 5 naplasti zni lip iak 5 amputovanych prstu

birma
Člen
# Zasláno: 28 Kvě 2015 21:19
- Nahlásit

hlášení pro "pobavení". Čmoud je velice aktivní. Vypadá to, že ledviny ho nezabijou. Za to ho asi zabiju jááááá
Natejká mu zakanylovaná noha a v kanyle je krev, která tam určitě nebyla, když mu to pándochtor vázal. Takže to musel stihnout přehryzat v ordinaci během předání než dostal druhej límec nebo během cesty po té, co si ten plasťák zvládnul sundat. Pokud to dokázal s límcem, klobouk dolu.
Taky si honí packou katetr, když už tam nemůže hubou, že jo Mám pocit, že ho má hůř než včera, dneska u veta jsem to neprohlížela, je taky možný, že už mu to nešlo líp přišít.
Zlá panička mu tudíž oblíkla ponožku, aby se mu to tam nebimcalo na tom pidikousíčku kůže. Značně jsem ho nasrala Napřed se tvářil, že jsem mu při oblíkání vykloubila obě nohy a pak začal metat kotrmelce (doslova).
Zvažuju, že bych večer poprosila veta, aby mu dal narkózu ideálně tak dlouhou, aby se začal probírat ve chvíli, kdy mu ho tam ráno zase přinesu...

Fifi
Člen
# Zasláno: 28 Kvě 2015 21:34
- Nahlásit

birma
Jen dobre, ze si tam s nim. Tohle, kdyby mela resit mamka, asi by nemela radost.
Zlá panička mu tudíž oblíkla ponožku
Zla, zla! Treba se mu nelibi barva, neni ruzova?

Fajka
Člen
# Zasláno: 28 Kvě 2015 21:39
- Nahlásit

Brý večer...
tadyk zrzavý komandos!

už prej se na nás pracuje..ale jde to pomalu a je to nudááá

http://fajka.rajce.idnes.cz/Pecka_2015

Co pá asik dělá naše těhule ?

birma
Člen
# Zasláno: 28 Kvě 2015 21:50
- Nahlásit

Fifi
jj jsem ráda, že tu jsem.
Tu kanylu bych mu asi mohla vyndat, když se stejně bude muset zítra zakanylovat znovu, ne?
Treba se mu nelibi barva, neni ruzova?
ne, byla šedá, aby mu ladila k límci a k srsti, ale už je dole, protože se tak snažil se vyčurat, že přepral katetr a byl obleček z půlky prochcanej

Fajka
krásavý fotky!!!

Fifi
Člen
# Zasláno: 28 Kvě 2015 21:56
- Nahlásit

birma
Tu kanylu bych mu asi mohla vyndat, když se stejně bude muset zítra zakanylovat znovu, ne?
Asi jo. Ony ty kanyly kolikrat serou zvire vic, nez rozkuchlej pupek ci stehy po operaci - takhle sem to mela u vsech cubek, ze tomuhle venovaly vic pozornosti.
Fajka
Juuu, neni mozna, letosni fotky?
Slusi to tam vsem, moc.

Maya
Člen
# Zasláno: 28 Kvě 2015 22:02
- Nahlásit

birma
Kim si teda kanyly vůbec nevšímal, ale vypadla mu sama, ono asi stačí málo, asi jí klidně vyndej.
Chudák kocour si představuju, že s ponožkou předváděl taneční kreace jako naše kočka po kastraci, když se probrala a zjistila, že má na sobě pruban.
Fifi
Ty sis chtěla ořezat nohy, aby ti padly líp botky?
ale jako lity lity, právě z bezpečnostích důvodů já mám kovovou škrabku bez žiletek

birma
Člen
# Zasláno: 28 Kvě 2015 22:03
- Nahlásit

Fifi
Ony ty kanyly kolikrat serou zvire vic, nez rozkuchlej pupek ci stehy po operaci
To jo. Blbý je, že na to měl fakt pár pikosekund a stejně to opět dokázal. Takže obě přední už má použitý a v zadních to prej blbě drží, nevim jak často se to dá přepíchávat v rámci jedný nohy.. Nejradši bych ho svázala do uzlíčku, aby se nemohl hejbat a nechala ho tak dokud se neuzdraví, blbeček.

birma
Člen
# Zasláno: 28 Kvě 2015 22:09
- Nahlásit

Maya
Chudák kocour si představuju, že s ponožkou předváděl taneční kreace
napřed ležel a ani se nehnul, vypadal, že umřel ze šoku pak se přesunoval a vláčel nohy za sebou, protože byl evidentně ochrnutej. No a pak metal kozelce

Fifi
Člen
# Zasláno: 28 Kvě 2015 22:29
- Nahlásit

Maya
Kim si teda kanyly vůbec nevšímal, ale vypadla mu sama, ono asi stačí málo
Tak nevim, jak provadej zavadeni kanyly u vas (ted sem to radsi opsala, bo jsem dumala o kanalyzaci, kanylacizaci apod ) - ale u nas teda kanyly u psu drzi fest, psovi nikdy nevypadla sama od sebe.
jako lity lity, právě z bezpečnostích důvodů já mám kovovou škrabku bez žiletek
Moje blbost, ted uz to je dobry celkem. Ja bez ziletek skrabky na hnaty tez pouzivam, ale neni to ono, jednou za cas je treba to vzit od zakladu.
birma
Nejradši bych ho svázala do uzlíčku, aby se nemohl hejbat a nechala ho tak dokud se neuzdraví, blbeček.
Taaak, uzlicek povesit nekde u stropu, obcas vyndat vec z pindika a vymacknout ho, obcas mu dat napit a obcas mu dat nazrat, za par dni sundat uzdraveny klubko a vypustit nasraninu do prostoru.

birma
Člen
# Zasláno: 28 Kvě 2015 22:30
- Nahlásit

Fifi
uzlicek povesit nekde u stropu, obcas vyndat vec z pindika a vymacknout ho, obcas mu dat napit a obcas mu dat nazrat, za par dni sundat uzdraveny klubko a vypustit nasraninu do prostoru.
anooooooooooooooooooo!

Maya
Člen
# Zasláno: 28 Kvě 2015 23:07
- Nahlásit

Fifi
aaak, uzlicek povesit nekde u stropu, obcas vyndat vec z pindika a vymacknout ho, obcas mu dat napit a obcas mu dat nazrat, za par dni sundat uzdraveny klubko a vypustit nasraninu do prostoru.

ale u nas teda kanyly u psu drzi fest, psovi nikdy nevypadla sama od sebe.
tak nevím jak se to dělá tradičně, měl to přilepený nějakou páskou, než jsme dojeli domů, tak to asi vypadlo ze žíly a když jsem mu chtěla kapat, tak furt nic, že je vypadlá mě nenapadlo, protože pořád držela pod tou páskou, tak jsem si musela zavolat na pomoc kámošku, co studovala pár let veteirny a naštěstí zrovna přijela na chalupu

birma
Člen
# Zasláno: 28 Kvě 2015 23:13
- Nahlásit

Maya
tak u nás teda hodně pevný přichycení páskou, na tom polštářek, pak první část samodržícího obvazu, pak hadička ke kanyle a pak druhá část samodržícího obvazu. Fakt si nedovedu představit, že by se mu to pohnulo nebo vypadlo samo.
Teď jsem to rozmotávala a měla jsem co dělat, abych se k samotný jehle dostala. Díru po zubu jsem viděla naposled v polštářku a na samotný kanyle ne, tak jsem mu to zamotala zpátky, ať si s tím vet ráno poradí.

cernej caj
Člen
# Zasláno: 29 Kvě 2015 05:49
- Nahlásit

burma
uz ti visi kocour zavesenej pod lustrem v klubku? hlavne ze mu zrejme je lip kdyz ma cas na opicarny

fajka
jee tesim se na fotky

Xerxová
Člen
# Zasláno: 29 Kvě 2015 06:13
- Nahlásit

Fajka fotky z Pecky úžasné - a výjimečně v termínu

cernej caj
Člen
# Zasláno: 29 Kvě 2015 06:47
- Nahlásit

Xerxová
ja du na ne - a co znamena v terminu? a znamena, ze pecka cca 2013 na ktere sem byla uz nikdy fotky mit nebude?

cernej caj
Člen
# Zasláno: 29 Kvě 2015 07:04
- Nahlásit

Fajka
zivajici bubiii je skvela, rumicek vypada spokojene a nastavajici mamina je krasna

Darenka
Člen
# Zasláno: 29 Kvě 2015 07:11
- Nahlásit

Fajka
to jsou krááááásný fotky - díky

cernej caj
s tím emilem - napřed se prosím zeptej, jestli s tím Petra bude souhlasit

<< 1 ... 36 . 37 . 38 . 39 . 40 . 41 . 42 . 43 . 44 . 45 . 46 ... 598 . 599 . >>
Toto téma je uzavřeno. Nemůžete zaslat odpověď.

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání