Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Nezařaditelné dotazy / pro Ešusovou III
<< 1 ... 27 . 28 . 29 . 30 . 31 . 32 . 33 . 34 . 35 . 36 . 37 ... 598 . 599 . >>
Autor Zpráva
birma
Člen
# Zasláno: 27 Kvě 2015 21:49 - Změnil/a: birma
- Nahlásit

Fifi
protože ho nemůže mít navždycky a on se doma snažil čurat. Oba jsme s vetem věřili, že je ve stavu, kdy to půjde i bez toho.
edit: navíc pro toho kocoura samozřejmě neni nic příjemnýho mít katetr přišitej ke kůži a zavedenej v penisu, žejo.

PetraK
Člen
# Zasláno: 27 Kvě 2015 21:52
- Nahlásit

KACHNO - JAKO VŽDY JSEM TO ODBOUCHLA DŘÍV, TAKŽE

PŘEJU CO? NO SPOKOJENOST, POHODU A ŠTĚSTÍ. VŠEM VÁM MNOHÝM, CO VÁS DOMA JE.

birma A Čmoud

FURT DRŽIM, FURT

ssshhhhh
Člen
# Zasláno: 27 Kvě 2015 21:52
- Nahlásit

birma
Držím kočičákovi palce, tohle je na prd, kór, když má v sobě hodně moči, to je akorát na zmnožení bakterií a přidruženou infekci močáku
A s kočkama se tak blbě "operuje" jak jde o ošetření. Teda nezávidím
Snad to dopadne dobře, jak je starej?

birma
Člen
# Zasláno: 27 Kvě 2015 21:58
- Nahlásit

ssshhhhh
dík. Ono to asi původně začalo právě močákem a pak se z toho složily ledviny.
Ještě mu neni ani 7, mladej kocour to je.

Fifi
Člen
# Zasláno: 27 Kvě 2015 22:24
- Nahlásit

birma
navíc pro toho kocoura samozřejmě neni nic příjemnýho mít katetr přišitej ke kůži a zavedenej v penisu, žejo.
Zejo, asi neni. Ale ja beru jen v uvahu, dle tvyho popisu, ze s tim se vycurat mohl, s tvou pomoci, snadno. A mel to chvili, jaky jsou na tohle nejaky zabehly postupy u kocek, netusim. Nez nechat neco takovyho v jakymkoliv zvireti na porad, to bych neudelala. Ja jen preju kocicakovi brzky uzdraveni.

ssshhhhh
Člen
# Zasláno: 27 Kvě 2015 22:25
- Nahlásit

birma
Sakra, to je ale blbý, takhle mladej. Kočky na ty močový cesty trpěj dost. Ach jo, tak snad to bude ok, hodně trpělivosti, budeš jí potřebovat. Chúďa kočičák

birma
Člen
# Zasláno: 27 Kvě 2015 23:22
- Nahlásit

Fifi
Nj, holt jsme oba věřili, že bez něj se bude moct vyčurat taky s nim taky pořád vysedával na záchodku chudák, přestože měl zrovna močák úplně prázdnej, protože ho dráždil právě ten katetr...
nechat neco takovyho v jakymkoliv zvireti na porad, to bych neudelala
To je mi jasný, tě trochu znám, ne? spíš jsem tim chtěla říct, že jednou se vyndat musí a dokud se to neudělá, tak nevíš, jestli bez něj čurat bude moct nebo ne

ssshhhhh
Dík

cernej caj
Člen
# Zasláno: 28 Kvě 2015 06:11
- Nahlásit

birma
tak uz yo u vas tece, ne li proudem, aspon curkem?

denyk
kdyz to klapne a posta byde rychlaa, neco ti poslu, at mas trochu rozptyleni, po 2 mesicich cekani to odeslali ale bojim, ze tento tyden uz to nebude

birma
Člen
# Zasláno: 28 Kvě 2015 07:22
- Nahlásit

Ani prd, s Vokem už jem se v duchu rozloučila.

cernej caj
Člen
# Zasláno: 28 Kvě 2015 07:42
- Nahlásit

birma
tak to je blby (hlavne teda proto, ze se kocicak nelepsi

aspon vam sem dam vtipnou vsuvku - jak na me leze nemoc, propotila sem v noci pyzamo, tak sem vstala, ze si neco prevlecu a vzala sem triko, co sem mela vcera v praci, ktery bylo hozeny na zidli... a rano su zvykla oblict kalhoty a ponozky, pobihat po byte, umyt hlavu a tricko az pak, at si ho nezamokrim... a muz se tak na me diva a prej "ty des dneska do prace bez podprsenky?"

birma
Člen
# Zasláno: 28 Kvě 2015 08:05
- Nahlásit

cernej caj
No jsem zvědavá, co si s nim počnem. Jestli se bude znovu přispávat... Taky mu pevně utáhnul nohu s kanylou, tak mu teď natejká packa a já se bojim mu to sama upravovat, aby mu ta kanyla nevylítla. Ranní deprese jak vyšitá. A kocour se furt domáhá pozornosti a prosí o pomoc, kterou mu neumim poskytnout v tuhle chvíli
"ty des dneska do prace bez podprsenky?"
A šlas?

Maya
Člen
# Zasláno: 28 Kvě 2015 08:23
- Nahlásit

cernej caj
ty už si zase marod? to ty slejváky o víikendu?
birma
náš vet umí kocoura vyprázdnit nějakým chvatem na břiše, cévkovali ho akorát když jsme byli nucení jít jinam
snad se mu to zlepší chudákovi, ale ono i u lidí v těhle případech to trvá dost dlouho než se to dá do cajku

cernej caj
Člen
# Zasláno: 28 Kvě 2015 08:46
- Nahlásit

birma
nemuzes nejak trochu chladit tlapku at nenatyka tolik? to je naprd tak snad pristi sundani uz bude uspesnejsi... a jaky sou moznosti, kdyz by nezacal sam curat?

nesla

Maya
no tak hlavne ja uz byla nacata predtim, i sem zrusila tancovani uz 2x radsi... nejak letos porad dest a dest, takze furt promoceny nohy... musim rict, ze se to spis zlepsilo od minulyho tydne i pres tu fatru, ale vcera to nejak dolehlo, snad to bude ok.

jinak to s tou vespou a tuktukem docela zajimavy. ja ted ctu to rusko od leose simanka a dost dobre napsany.

PetraK
Člen
# Zasláno: 28 Kvě 2015 09:02
- Nahlásit

RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁRRRÁÁÁRRRÁÁÁ
RRRÁÁÁRRRÁÁÁRRRÁÁÁ
RRRÁÁÁRRRÁÁÁRRRÁÁÁ
RRRÁÁÁRRRÁÁÁRRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
MMŠTÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁJN !!!

Milé děti, jak hrozné bylo dnešní ráno ilustruje fakt, že:

za á) mě přeprala mikina
za bé) mi utekly fšeckny prstýnky
a za cé) jsem krabičku s propiskama strčila do lednice.
Divím se tedy, že jsem v pořádku vyprocházkovala, vyvenčila a vyblbla oba psy, kdy jediné extempore bylo, že Rumíček byl unešen příjezdem zahradnického personálu a jal se s nimi družiti, aby fšickni totiž obdivovali jeho jedinečný žužlobalonek. Následně utiknul ešče na louku, kde musel nutně dělat aspoň ešče jednou tu borderu, takže si lehnul a dělal v trávě neviditelnýho a fšicí ho museli vobdivovat je to jemen. Fčera svou imiatací bordery dostal do kolen páníčka od spřátelené borderky s kterou jsme spoluvenčili. Myslim, že s nim v brzku pojedu na nějaký závody v pasení , sice to tam hlavně proleží, ale zase leží moc hezky , každej musí uznat, že je jako ohař převlečenej za borderu je nejlepčííííííí!!!. A Bubi se se mnou dneska servala o balonek děsně se jí líbí, když s ním třísknu o zem a on lítá prostorem. Děsně zase tetkon řádí.

birma
Ani prd, s Vokem už jem se v duchu rozloučila.

s jakým Vokem? další kočka v potížích?? . Čmoud chudínek malinkatej, tohle je hrozný, hrozný. Furt držím

Maya
Člen
# Zasláno: 28 Kvě 2015 09:05
- Nahlásit

cernej caj
no jo, jsem zvědavá, jestli tu kosu v práci taky odskáču, dneska zase tu mrznu
birma
a dal vám vet třeba uropastu nebo alespoň sanicell?
jako po tý uropastě mě se kcorou rozčůral vždycky hned

cernej caj
Člen
# Zasláno: 28 Kvě 2015 09:07
- Nahlásit

PetraK
tak snad uz to dneska bude ok

ja ale su dneska mistr ve cteni... zahranicni personal, soustruzit a kdyz uz ctu nasledne ufiknul tak uz asi s tim ctenim koncim

PetraK
Člen
# Zasláno: 28 Kvě 2015 09:11
- Nahlásit

cernej caj

"ty des dneska do prace bez podprsenky?"

eh, taky dobrej start

zkus si pořídit něco na imunitu, nechceš?

PetraK
Člen
# Zasláno: 28 Kvě 2015 09:19
- Nahlásit

cernej caj

nasledne ufiknul t

no zatim nikdo nikomu nic neufiknul spíš to vypadalo, že dneska ráno švestek nedožiju

Maya
Člen
# Zasláno: 28 Kvě 2015 09:22
- Nahlásit

PetraK
no vidíš, až se přestěhuješ, pořídíš Rumíčkovi kachny na pasení a ještě ti sežerou slimáky, no neber to

cernej caj
Člen
# Zasláno: 28 Kvě 2015 09:24
- Nahlásit

PetraK
co doporucujes? hlavne by se siklo vic spanku a odpocinku

Maya
Člen
# Zasláno: 28 Kvě 2015 09:30
- Nahlásit

cernej caj
no Kimiovi od toho kašle nakonec nejvíc asi pomohl sanicell, ale jestli maj i pro lidi netuším, ale v tom psí taky nemůže být nic špatnýho

PetraK
Člen
# Zasláno: 28 Kvě 2015 09:50
- Nahlásit

Maya

až se přestěhuješ,

hm až se přestěhuju .- teď jsme na mrtvým bodě.
pořídíš Rumíčkovi kachny na pasení

ale to by byl přeščasten, páč von takhle musí pást enem holuby

cernej caj
co doporucujes? hlavne by se siklo vic spanku a odpocinku
já bych zkusila docela obyčejný echinaceový a rakytníkový kapky
od týhle firmy:

birma
Člen
# Zasláno: 28 Kvě 2015 09:56
- Nahlásit

cernej caj
Možnosti nevim, na 11 jdem k vetovi, tak uvidíme co bude.

PetraK
Ftipný ráno pani
My jen nudně potrénovali poslušnost, nežraní pejskůch (je vtipnej, občas se děsně čílí, vypadá jak vrah největší a přitom na něm vidim vidim, že jako no stress ), nelovení cyklistů a následně si Adam potrénoval i lovení cyklistů
jakým Vokem? další kočka v potížích?
Probůh jen to ne! Měli jsme dneska odjíždět s Adamem na long...

Maya
Nedal, jen dietu + má atb. Ale ona je otázka, proč nemůže čurat. Rozbor moči prej nešel dělat, že byla plná krve z toho, jak nemohl čurat a že by se nic neukázalo, takže netuším, jestli to způsobily kameny nebo ne...

PetraK
Člen
# Zasláno: 28 Kvě 2015 10:10
- Nahlásit

birma
Probůh jen to ne! Měli jsme dneska odjíždět s Adamem na long...

jo tak, to znělo dost hrozivě. Jako jasný, že to člověka mrzí a asi hodně, ale hlavně, aby se dal Čmoudidlo do pucu.

Ftipný ráno pani

spíš hrozný

potrénovali poslušnost,

no ty jo, my vůbec, vůbec nepracujeme, jsme vostudy, my nic neděláme, my jen jsme, hrajeme si, děláme kanystrový psy a víc nic.

Ale ona je otázka, proč nemůže čurat. Rozbor moči prej nešel dělat, že byla plná krve z toho, jak nemohl čurat a že by se nic neukázalo, takže netuším, jestli to způsobily kameny nebo ne...

a sono nepomůže?

birma
Člen
# Zasláno: 28 Kvě 2015 10:19
- Nahlásit

PetraK
my vůbec, vůbec nepracujeme, jsme vostudy
Bych taky moc nepracovala, jenže ta obluda se mi co chvíli vynoří vedle nohy a dožaduje se činnosti
sono nepomůže?
Vůbec netuchám, jak budem pokračovat.

cernej caj
Člen
# Zasláno: 28 Kvě 2015 10:25
- Nahlásit

birma
tak su zvedava

PetraK
a da se to brat dohromady?

PetraK
Člen
# Zasláno: 28 Kvě 2015 10:57
- Nahlásit

birma

enže ta obluda se mi co chvíli vynoří vedle nohy

tak já mám obludy u tý nohy občas dvě, neb Bubi je šprtka, ale tak my nepracujeme, my si prostě enem hrajeme. Obíhačky, skrz, otočky, a takový důležitosti proto taky nemáme ešče povel vstaň nějak výrazně, protože nás nikoho nebaví . ale umíme bejt pěkně vodložený, i když nám panička odejde a kolem nás běhaj pejsky jiný. zato pak může Rumíček vypálit, oběhnout ohradu, přepadnout paničku a tryskat za žužlobalonkem . Co jsme teda včera trochu zodpovědně udělali byla společná chůze na udítku. Páč jak choděj navolno, tak tohle taky flákáme, tak jsem včera zodpovědně oba upla na vodítko, a cvičili jsme spořádanou chůzi ve dvou na vodítku, abychom šli jako civilizovaný

cernej caj
dohromady
to by asi nevadilo, neb bylinkové směsi se dělají, ale já mám radši, když ta bylina pracuje sama, takže bych začla třebas echinkou, jela si měsíc echinku, pak bych to vyměnila za rakytník, prostě to prostřídala
já bych to

cernej caj
Člen
# Zasláno: 28 Kvě 2015 10:57
- Nahlásit

PetraK
tak ja se nekde mrknu jestli se to da koupit, kdyz to stoji kilo tak stopade za postovny se mi davat fakt nechce...

PetraK
Člen
# Zasláno: 28 Kvě 2015 11:14
- Nahlásit

cernej caj

to chápu, zkus různý koutky zdravý výživy - u nás to právě mají.tyhle tinktury jsou dělané z čerstvých bylin.

PetraK
Člen
# Zasláno: 28 Kvě 2015 11:20
- Nahlásit

Jo a víte, že tenhle tejden už u nás Rumíček prudí celej rok?? Uteklo to děsivě. A Bubi bude mít v červenci ročky dva!

Jo jo, jak říkáme my germanisti - Die Zeit schnell vergeht!

<< 1 ... 27 . 28 . 29 . 30 . 31 . 32 . 33 . 34 . 35 . 36 . 37 ... 598 . 599 . >>
Toto téma je uzavřeno. Nemůžete zaslat odpověď.

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání