Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Nezařaditelné dotazy / pro Ešusovou III
<< 1 ... 27 . 28 . 29 . 30 . 31 . 32 . 33 . 34 . 35 . 36 . 37 ... 598 . 599 . >>
Autor Zpráva
Maya
Člen
# Zasláno: 25 Kvě 2015 22:28
- Nahlásit

Fajka
a ocas dolů, vlastně je to celej blbě husky

Fifi
Člen
# Zasláno: 25 Kvě 2015 22:33
- Nahlásit

Fajka
.až budu mít chvilu tak to vyfotim ...
Za mne fotila mathea, tak sem to jen drobek oriznula. Snad flekance budou videt.

Fajka
Člen
# Zasláno: 25 Kvě 2015 22:34
- Nahlásit

Fifi
Kor kdyz bylo jelito vedle tak uzasny blondyny, to musel mit pan pravdu.

jo jo, pán měl evidentně jasno

Maya
vocas

vocas??? kterej???

Fajka
Člen
# Zasláno: 25 Kvě 2015 22:35
- Nahlásit

Fifi
mne fotila mathea, tak sem to jen drobek oriznula. Snad flekance budou videt.

no jooo tak to je jasnýýýý!!!
ten bude tuuze hodnej dyž má tak flekatou držku

Fifi
Člen
# Zasláno: 25 Kvě 2015 22:35
- Nahlásit

Fajka
vocas??? kterej???
No ze se ptas...

Fajka
Člen
# Zasláno: 25 Kvě 2015 22:37
- Nahlásit

Fifi
No ze se ptas...

a tak....tedle ...tak to jooo...blondýna nehárala to je fakt...

Fifi
Člen
# Zasláno: 25 Kvě 2015 22:37
- Nahlásit

Fajka
Se rika nebo ironie?

Fajka
Člen
# Zasláno: 25 Kvě 2015 22:51
- Nahlásit

Fifi
Se rika nebo ironie

nééé irooonii bych si nedovolilaaaa
tohle moudro sem tady někde někdy (už je to dlouho a nevím kdo to psal) četla...
že někdo tvrdil že když má pes flekatou držku zevnitř tak je jasně papírovej a dycky je ten pes straaaaašně hodnej!

Maya
Člen
# Zasláno: 25 Kvě 2015 22:56
- Nahlásit

Fajka
jelito je bezvocasý? to jsem nějak nikdy nepostřehla, tam má ta chlupy co vypadaj vocas
co já se tady ještě nedozvím

Fifi
Člen
# Zasláno: 25 Kvě 2015 23:00
- Nahlásit

Fajka
že někdo tvrdil že když má pes flekatou držku zevnitř tak je jasně papírovej a dycky je ten pes straaaaašně hodnej!
Aha. Tak budu mit nejpapirovatejsiho a nejhodnejsiho pejsvidka, to se mi libi.
Maya
co já se tady ještě nedozvím
Vid, uplna studnice moudrosti tadyk!

Fajka
Člen
# Zasláno: 25 Kvě 2015 23:38
- Nahlásit

Maya
jelito je bezvocasý? to jsem nějak nikdy nepostřehla, tam má ta chlupy co vypadaj vocas
ale víš co je ftipný...že nejsi sama kdo vůbec nepostřehne že ten vocas nemá..bo je vzhledově tak jinej a ouhylnej že toho vocasu si všimne málo kdo

Fifi
Tak budu mit nejpapirovatejsiho a nejhodnejsiho pejsvidka, to se mi libi
jo jooo určitě..a počkej ty dotazy..co to máte za plemenooo, a ty pruhy to má vopravdový neboj ste si ho namalovala? to je hyjena skvrnitá nebo pruhovaná?

cernej caj
Člen
# Zasláno: 26 Kvě 2015 05:53
- Nahlásit

fajka
on nema ani ten pidipahyl?

Xerxová
Člen
# Zasláno: 26 Kvě 2015 06:25
- Nahlásit

jsem asi divná, ale mě vždycky ta jelití bezocasost hned plácne přes oči. prostě mi na něm cosi chybí. A vím co OSÁSEK (to říkal vnuk, když byl malej)

cernej caj
Člen
# Zasláno: 26 Kvě 2015 07:35
- Nahlásit

Xerxová
jj, prave taky to vnimam dobre, ale jestli ma ten pahyl nebo ne, to nepoznam - a to u takovyho chlupatyho psa ani poznat nejde. Nekteri totiz maji ten kousicek ocasku ale ve srsti to nevidis, max kdyz s nim zacne vrtet tak vidis, ze tam neco ma ale to taky asi zalezi, jak se to fikne

mam desnou smulu s kalhotama nechala sem si usit na miru... hm, kratky... no tak pani usila novy... hm, uzky proste na svoji mensi postavu s vetsi zadnici tezko sehnat kalhoty, ktery netaham po zemi a ktery mi neplandaj v pase, kdyz je natahnu pres zadek a kdyz teda uvolim k usiti sportovnich kalhot, tak dopadnu jeste hur

asi pristoupim ke kroku najit si svadlenku a pod dohledem nechat udelat 3x vysvetleny upravy

Fajka
Člen
# Zasláno: 26 Kvě 2015 07:48
- Nahlásit

Brý ráno,
on nema ani ten pidipahyl?

no skoro ne ...bo ani veterinářka když chtěla měřit teplůtku a hledala ho tak ho nemohla najít...a taky se hrozně divila že tam nemá skorem nic... no jo no to je krz ty pitomý výstavy no...měl bejt výstavní, ale on si rači klidně nechá narůst křivý žuby a rači se mnou šmatlá po trekách

Xerxová
asi divná, ale mě vždycky ta jelití bezocasost hned plácne přes oči. prostě mi na něm cosi chybí. A vím co OSÁSEK
a jak říká vobčas čííf..má ocásek mááá, ale jenom jeden

Fajka
Člen
# Zasláno: 26 Kvě 2015 07:49
- Nahlásit

cernej caj
nechala sem si usit na miru... hm, kratky... no tak pani usila novy... hm, uzky
a to je teda smůla s těma kalhotama a to máš z fléru? a můžeš je vrátit nebo si je musíš nechat ?

cernej caj
Člen
# Zasláno: 26 Kvě 2015 08:01
- Nahlásit

Fajka
ale on si rači klidně nechá narůst křivý žuby a rači se mnou šmatlá po trekách

.má ocásek mááá, ale jenom jeden

jj, mam to z fleru ale uz to znova resit nechci. od kolegy manzelka sije kroje, tak sem ho poprosila zda by to pres zadek nezkusila povolit, centak by se tam dostat dal dohromady. Jinak jako oblecu je, ale nedrepnu si treba, chodit by se v tom dalo, no... to uz bych byla jak dement s druhyma spatnyma kalhotama

Fajka
Člen
# Zasláno: 26 Kvě 2015 08:05
- Nahlásit

cernej caj
to uz bych byla jak dement s druhyma spatnyma kalhotama

no to chápu to je jasný

Jinak jako oblecu je, ale nedrepnu si treba, chodit by se v tom dalo, no...
tak na treky ale dobrý zase...by tě to nutilo furt jít a nikde nedřepět ještě bys byla dojitá mezi prvníma

Fajka
Člen
# Zasláno: 26 Kvě 2015 08:09
- Nahlásit

cernej caj
klidně nechá narůst křivý žuby a rači se mnou šmatlá po trekách
no a beztak mu ty křívý žuby narostly kůli mě... to bylo takový vnuknutí shora, něco jako měla Fifijová s tím čmeldou

a jak si myslela že je divná tak pro mě není, některý věci se tak prostě stávaj protože tak maj bejt tak že jí naprosto chápu...
Ještě pár klidných nudných šedých dní a pak si začne Fifijová trolíkovat...hlavně aby nám z toho netrotlila ona sama

cernej caj
Člen
# Zasláno: 26 Kvě 2015 08:16
- Nahlásit

Fajka

jj, nektery veci tak proste jsou a je to jen o tom, co my vnimame jako "znameni", taky to vnimam jako soucast naseho zivota tyhle zvlastnosti

no su zvedava, jak si budou zensky vsecky tri trolika uzivat

Maya
Člen
# Zasláno: 26 Kvě 2015 08:33
- Nahlásit

Fajka
on má useknutej ocásek? ale oni se roděj i bezvocasý ne?
ale fakt jsem si nikdy nevšimla, jak tam má ty chlupy,t ak jsem myslela, že ho má jak bordera mezi půlkama

Maya
Člen
# Zasláno: 26 Kvě 2015 08:35
- Nahlásit

cernej caj
ježíš, koupím kalhoty, co mi jsou přes zadek a v pase udělám záševky ne?
pořádnou vejšku na tebe, abys musela mít každý druhý kalhoty pánský a vono by tě naučilo

Fajka
Člen
# Zasláno: 26 Kvě 2015 08:38 - Změnil/a: Fajka
- Nahlásit

cernej caj
su zvedava, jak si budou zensky vsecky tri trolika uzivat

no jo, tak malej a už takovej chudák...podpantoflák z něj bude

Maya
on má useknutej ocásek? ale oni se roděj i bezvocasý ne?
má ho useknutej, a to ho měl tak krásnej, takový černý kroužky na něm měl a já chtěla ocasatýho no ale osud to zamíchal jináč no ..

ale oni se roděj i bezvocasý ne?
jo jo a nebo třeba jen s kouskem a nebo půlkou a ty se pak dosekávaj...

třeba paní co byla na Pecce s fenkou australandou ocasatou, tak ta zas říkala že jak se na jelito kouká tak že dřív se jí to nelíbilo ale že s jelitem tý bezocasatosti přichází na chuť..

ale fakt jsem si nikdy nevšimla, jak tam má ty chlupy,t ak jsem myslela, že ho má jak bordera mezi půlkama
no ty bláho...a to už ho mám víc jak tři roky
ale on kdyby ho ěl ten ocásek tak ho rozhodně nebé mít mezi půlkama..on by s nm mával na všecky světový strany jak je hyperaktivec

Maya
Člen
# Zasláno: 26 Kvě 2015 08:47
- Nahlásit

Fajka
tak ona bordera s ním taky mává, ale hodně často ho má fakt jako dolu úplně mezi nohama, jen dole zatočenou špičku, takže vypadá jak když ho nemá, tak já jsem na to nějak zvyklá nebo co

cernej caj
Člen
# Zasláno: 26 Kvě 2015 08:57
- Nahlásit

Maya
ano, to sem zkusila 2x, ale dycky, kdyz to zasiju v ruce tak pri oblikani/svlikani mi to praskne a ono by te prestalo bavit to ob dva dny presivat, ze jo...

Fajka
ono je to asi tezky, pac ten pes ten ocas asi znejakyho duvodu ma, ze jo... ale zas kdyz standart neco uvadi a ja stojim o plemeno, tak stejne by ho fikli at si ho koupim, nebo ne.

teda ze ja si myslela ze ma mozna pidipahyl a on nema, to OK ale ze bych prehlizela celej vocas

Fajka
Člen
# Zasláno: 26 Kvě 2015 09:05
- Nahlásit

cernej caj
Fajka
ono je to asi tezky, pac ten pes ten ocas asi znejakyho duvodu ma, ze jo... ale zas kdyz standart neco uvadi a ja stojim o plemeno, tak stejne by ho fikli at si ho koupim, nebo ne.

no jo to jo já o lemeno stojím ale tady u toho jsou zrovna obě varianty možný a já chtěla síš ocasatýho..bo jim to krátěj jen krz výstavy..žádnej jinej důvod to nemá

, to OK ale ze bych prehlizela celej vocas
myslíš že už by Maya ěla pořídit dioptrické brýýýle?

Maya
Člen
# Zasláno: 26 Kvě 2015 09:10
- Nahlásit

cernej caj
tak ty záševky děláš asi nejak blbě, mě nikdy žádnej nerup, ani na džínách, děláš to režnou nití?
Fajka
myslíš že už by Maya ěla pořídit dioptrické brýýýle?
ty už jedny mám a jak vidíš, je to prt platný

cernej caj
Člen
# Zasláno: 26 Kvě 2015 09:25
- Nahlásit

Fajka
.bo jim to krátěj jen krz výstavy..žádnej jinej důvod to nemá
to prave moc nechapu, ze to uz davno nezakazali...

myslíš že už by Maya ěla pořídit dioptrické brýýýle? to jak sme se vcera smali s vero, pac kamarad mi rika,ze si mam koupit stativ, abych prestala fotit rozmazany fotky - tak sme si rikali, jestli on nevidi dvojmo protoze je jedinej, komu se moje fotky zdaji rozmazany tak treba maya vidi strety s alternativni realitou

Maya
delam to normalni niti. Nevyhoda taky je, ze kdyz udelas 4 zasevky kazdej na 2-3 cm, tak mam taky ty zasevky pekne zarazeny v kuzi a po 2-3 dnech mam v tele pekny otlaky a uz me to i boli ty kalhoty nosit budu muset vymyslet nejakej jinaci system... treba ten trouhelnik "vystrihnout" misto udelani zasevku a pak jen obsit kraj a prisit to k sobe nejak... nerada to nosim, hlavne kdyz pak pritahnes bederak tak si to akorat zarejes hloub do speku a boli to jeste vic

Maya
Člen
# Zasláno: 26 Kvě 2015 09:39
- Nahlásit

cernej caj
tak to musíš režnou, ta se nepřerve, no tak trochu to tlačí hlavně u džín, ale obvykle po prvním vyprání mě to už přestane a je to v poho, tak vystřihnout nějak by to šlo asi taky
každopádně očekávat, že seženeš v konfekci perfektně padnoucí kalhoty je asi dost iluze
tak treba maya vidi strety s alternativni realitou
jj, alternativn realitu, tu já mám furt

Vero
Člen
# Zasláno: 26 Kvě 2015 09:47
- Nahlásit

cernej caj
to uz bych byla jak dement s druhyma spatnyma kalhotama

někdo si koupí klidně troje špatný trekový boty, neplač

Fajka

jelito je nejkrásnější i bez vocásku, s vocáskem už bych ti ho asi jela ukrást

<< 1 ... 27 . 28 . 29 . 30 . 31 . 32 . 33 . 34 . 35 . 36 . 37 ... 598 . 599 . >>
Toto téma je uzavřeno. Nemůžete zaslat odpověď.

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání