Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Nezařaditelné dotazy / pro Ešusovou III
<< 1 ... 27 . 28 . 29 . 30 . 31 . 32 . 33 . 34 . 35 . 36 . 37 ... 598 . 599 . >>
Autor Zpráva
vlk
Člen
# Zasláno: 27 Kvě 2015 18:29
- Nahlásit

Fifi
no... třeba kachna_

Fifi
Člen
# Zasláno: 27 Kvě 2015 18:29
- Nahlásit

vlk
Ja chtela bejt diplomaticka!

vlk
Člen
# Zasláno: 27 Kvě 2015 18:32
- Nahlásit

kachna_
taky mám jedno krááááásný:

vlk
Člen
# Zasláno: 27 Kvě 2015 18:32
- Nahlásit

Fifi
Ja chtela bejt diplomaticka!
...tady ?????

birma
Člen
# Zasláno: 27 Kvě 2015 18:35
- Nahlásit

Čmoud se zdál lepší i pándochtorovi, tak mu vyndal katetr. Zatím se mu čurat nedaří, tak doufám, že se nebude muset zejtra zavádět znovu. Jinak zítra krev a další kapačky a v pátek už podle výsledků krve možná nebudou nutný

kachna_
jsem netuchala, že se budeš vdávat! Gratuluju moc a moc nevěsto!!!

Xerxová
to zní moc a moc fajn ta vaše škola se budu muset víc podívat co nabízíte, až budu třeba pokukovat po dalším titulu

Fifi
Člen
# Zasláno: 27 Kvě 2015 18:36
- Nahlásit

vlk
...tady ?????
Pravda.

Fifi
Člen
# Zasláno: 27 Kvě 2015 18:38
- Nahlásit

birma
se zdál lepší i pándochtorovi, tak mu vyndal katetr.
Jen tak dal!!! At se mu curani spusti.

vlk
Člen
# Zasláno: 27 Kvě 2015 18:42
- Nahlásit

Fifi
taky hezký triko.....pro kachnu....já rači vlky....

cernej caj
Člen
# Zasláno: 27 Kvě 2015 18:44
- Nahlásit

kachna
bozi

vlk
Člen
# Zasláno: 27 Kvě 2015 18:44
- Nahlásit

psi nebo králíci ?
URL

Fifi
Člen
# Zasláno: 27 Kvě 2015 18:52
- Nahlásit

vlk
To je kapusta nebo zeli, co sibatkam chutna? Uplne stejne by to dopadlo u nas, kor cerstvy v zahone. Naposled mi spasly hrasek, cuzy hnusny, komplet jak kralici. Takze pes=kralik! Zrovna kapustu a zeli milujou, jak komplet list hozenej, tak nasekany do zradla.

vlk
Člen
# Zasláno: 27 Kvě 2015 18:55
- Nahlásit

Fifi
vypadá to na zelíčko....akorát moje šibstvo by si počkalo, až jim to panička nakrájí...celej list je moc náročnej na žvejkání...

Fifi
Člen
# Zasláno: 27 Kvě 2015 18:59
- Nahlásit

vlk
celej list je moc náročnej na žvejkání...
Rozmazleniny.
Joo, vidis, dneska jsem stala na svetlech a vedle mne v aute v kufru v kleci krasna sibinka, uplne stejne barevna jak na tom videu.

vlk
Člen
# Zasláno: 27 Kvě 2015 19:02
- Nahlásit

Fifi
tak to my jsme vyvezli na očkování Ašopsa....pak jsme zastavil ještě u obchodu a když jsme se vracel tak do okýnka načuhoval chlap....Ašopes se zvednul, lehce bafnul, chlap přičapnul...asi si i ciknul do trenek a prchal pryč...

Fifi
Člen
# Zasláno: 27 Kvě 2015 19:09
- Nahlásit

vlk
asi si i ciknul do trenek a prchal pryč...
Ani se mu nedivim!
https://www.youtube.com/watch?v=5CGX07gFJho

vlk
Člen
# Zasláno: 27 Kvě 2015 19:13
- Nahlásit

Fifi
ale my jsme měli okýnko zavřený....

Maya
Člen
# Zasláno: 27 Kvě 2015 20:01
- Nahlásit

Xerxová
to je zajímavý, co všechno ve škole nabízíte důchodcům, no doufám, že až já se dohrabu do důchodu, že půjde něco studovat online protože jinak je to jen pro lidi z města
kachna_
budeš se vdávat v tričku s králíkem?

Fifi
Člen
# Zasláno: 27 Kvě 2015 20:11
- Nahlásit

kachna_
Jesis, kachnoo, ja ctu zpetne stranku, tys to editnula a nestacim valit bulvy.
jsem to vzala trochu jako znamení
To je krasny, at to proklinani je opravdu veledlouhy, az budete spolecne vyplnovat prihlasky na U3V rukou chvejici se... At se paleni parezu vydari!

cernej caj
Člen
# Zasláno: 27 Kvě 2015 20:18
- Nahlásit

kachna
jestw ze te fifi praskla, zes to editla

birma
Člen
# Zasláno: 27 Kvě 2015 20:25
- Nahlásit

Fifi
At se mu curani spusti.
Zatim nic. Už mám tiky v oku a Čmoud na pohmat úplně plnej a tvrdej močák (aby ne, když dostal asi 1/2 litru nakapáno). Jestli se bude zejtra zas zavádět katetr, tak chudák kocour a taky chudák já, protože bych zůstávala doma - nevěřim mamce, že by mu zvládla tu moč odpouštět

Fifi
Člen
# Zasláno: 27 Kvě 2015 20:45 - Změnil/a: Fifi
- Nahlásit

birma
Jestli se bude zejtra zas zavádět katetr, tak chudák kocour a taky chudák já, protože bych zůstávala doma - nevěřim mamce, že by mu zvládla tu moč odpouštět
To bych se ti nedivila, ze bys zustala doma. Aby sis pak neco zpetne nemusela treba vycitat, navic treku bude jeste spousta...
edit
Už mám tiky v oku a Čmoud na pohmat úplně plnej a tvrdej močák (aby ne, když dostal asi 1/2 litru nakapáno).
Ja fakt kockam vubec nerozumim, ale to asi neni dobry, ne? ze po vyndani katetru se zase nemuze vycurat, kor po kapackach.

birma
Člen
# Zasláno: 27 Kvě 2015 21:00
- Nahlásit

Fifi
Aby sis pak neco zpetne nemusela treba vycitat
no právě. Ony s tim katetrem jsou pak dvě možnosti - buď mu to nechat otevřený, jenže pak to ukapává pořád, takže by musel bejt zavřenej jenom třeba v koupelně a chudák by furt ťapal a ležel ve vlastní moči. Nebo to zavřít a pak ve víceméně pravidelnejch intervalech odsávat moč stříkačkou. To se mu logicky moc nelíbí a přesvědčit kočku k podobnejm procedurám neni úplně sranda. Vet to taky nezvládá sám, jen já si najela systém, kterej mi funguje i v jednom člověku, ale nemůžu spoléhat na to, že bude fungovat i mamce, která navíc s tim kocourem nemá prakticky žádnej vztah a se zvěří to moc neumí.
kockam vubec nerozumim, ale to asi neni dobry, ne?
To je asi jedno, jestli kočka pes, nebo člověk. Celej ten průser s ledvinama začal pravděpodobně proto, že se nemohl vyčurat a teď se to opakuje - odpadní látky nemůžou z těla ven, ledviny se namáhaj a navíc to samozřejmě neni příjemný, mít plnej močák a nemoct si ho vyprázdnit

Fifi
Člen
# Zasláno: 27 Kvě 2015 21:05
- Nahlásit

birma
no právě.
Tohle dilema ti nevyresim, ja vim zcela jasne, jak bych to vyresila ja. Nikam bych nejela. Kdyz je doma nemocny zvire, ktery zvladnes asi ty nejlip. A i podle toho popisu teda brrr, sileny procedury, nechavat to na mamine mi, po pravde, neprijde fer. Ale jen ti rikam svuj nazor.

birma
Člen
# Zasláno: 27 Kvě 2015 21:09
- Nahlásit

Fifi
jasné však uvidíme, co bude. Jestě se může přes noc rozčurat a bejt z něj kropičák, pak by jediná procedura byla vyzvednout ho večer po kapačkách a ráno zavolat na výsledky krve. Právě jsem to řešila i s vetem a ten se tvářil velice optimisticky. Pokud čurat nebude a fakt se bude dávat ten katetr znovu nebo nevim jak jinak by se to řešilo, tak počítám s tím, že bych zůstala doma.

Fifi
Člen
# Zasláno: 27 Kvě 2015 21:12
- Nahlásit

birma
však uvidíme, co bude.
Vsak. Ja preju, aby byl kropicak a tys neprisla o trek.

kachna_
Člen
# Zasláno: 27 Kvě 2015 21:30
- Nahlásit

Maya
budeš se vdávat v tričku s králíkem?
ne-e
birma
Čmoud na pohmat úplně plnej a tvrdej močák
chudák, to musí strašně bolet
lituju vás obou a přeju, ať je do zejtra ze čmouda

Fifi
tys to editnula
nj, protože jsem zjistila, že jsem to napsala špatně

Fifi
Člen
# Zasláno: 27 Kvě 2015 21:42
- Nahlásit

kachna_
nj, protože jsem zjistila, že jsem to napsala špatně
Jen neurcite, sem byla prave ztracena, proc by mel Michal zarlit na parez. )) Ale pamatuju, jak si o tomhle kroku dlouze dumala a gratuluju k rozhodnuti.

birma
Člen
# Zasláno: 27 Kvě 2015 21:43
- Nahlásit

kachna_
to musí strašně bolet
to asi jo ten první večer plakal, to bylo vidět, že to bolí hodně. Teď vypadá líp, ale pořád se snaží se vyčurat a dostane ze sebe jenom pár kapek (včera za stejnou dobu jsem z něj vytáhla tak 50 ml nebo možná i víc

Fifi
Člen
# Zasláno: 27 Kvě 2015 21:48
- Nahlásit

birma
ale pořád se snaží se vyčurat a dostane ze sebe jenom pár kapek (včera za stejnou dobu jsem z něj vytáhla tak 50 ml nebo možná i víc
Proc mu vet ten katetr nenechal?

PetraK
Člen
# Zasláno: 27 Kvě 2015 21:49
- Nahlásit

denyk

Taaaak, zbytecna cesta, to jsem snad ani necekala..

asi ani nevim co napsat

Fifi
Dneska me nasrali cyklist
tak ty mě to dělaj permanentně jsou totiž bezohlední- většinou
znenadani si vjedou doprostredka silnice..
zapnout stěrače a přidat plyn. chudero.

Xerxová
ale žádný extra požár by se nekonal.

taková škoda, co?
ne, ale vážně, hlavně, že se nic moc nestalo, ............ i babi, že se nic moc následně nestalo

kachna_

jsem to vzala trochu jako znamení

SAMOTÁÁÁŘI!

<< 1 ... 27 . 28 . 29 . 30 . 31 . 32 . 33 . 34 . 35 . 36 . 37 ... 598 . 599 . >>
Toto téma je uzavřeno. Nemůžete zaslat odpověď.

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání