| Autor |
Zpráva |
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 27 Kvě 2015 09:38
- Nahlásit
Maya
trek v nepalu
|
Vero
Člen |
# Zasláno: 27 Kvě 2015 09:54
- Nahlásit
Maya
skvělá fotka
birma
denyk
marodi ať koukají být brzo ok.
|
Maya
Člen |
# Zasláno: 27 Kvě 2015 10:12
- Nahlásit
kachna_
Moc to řešíš.
Ale ono se ta škola řeší dneska až moc všude a podle mě ve valný většině zbytečně. A ty děti to vnímaj a jsou z toho akorát vystreslý.
|
Maya
Člen |
# Zasláno: 27 Kvě 2015 10:18
- Nahlásit
cernej caj
to je po slovenskyyy
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 27 Kvě 2015 10:22
- Nahlásit
Maya
to zmaknes
|
birma
Člen |
# Zasláno: 27 Kvě 2015 11:46
- Nahlásit
Čmoud má lepší náladu, ráno se se mnou hrozně serval, že nechce k pándochtorovi a večer možná přijde o katetr, což by bylo hodně fajn.
A Voka půjdem s Adámkem sami, to bude velká výzva
denyk
tfuj tfuj ať to dobře dopadne
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 27 Kvě 2015 11:53
- Nahlásit
birma
tak to je skvely
ty asi nepojedes pres brno? mohli bysme dat treba v brne nejakou cajku ve ctvrtek, ale nevim, jestli by to pro tebe nebyla velka zajizdka
|
birma
Člen |
# Zasláno: 27 Kvě 2015 12:01
- Nahlásit
cernej caj
přes Brno nepojedu. Navíc vůbec nestíhám, potřebuju dodělat inventuru než vyrazím a ta se ke konci nechýlí, do toho Čmoud, nemám nakoupený jídlo, balit jsem ještě nezačala...
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 27 Kvě 2015 12:04
- Nahlásit
birma
tak hlavne, at ti to vyjde ja si rikala, ze to bude vic na severu tak si to moc uzij
|
birma
Člen |
# Zasláno: 27 Kvě 2015 12:05
- Nahlásit
cernej caj
dík trochu mám obavy ze samoty na bivaku, ale zas když se pořádně zničim, tak mi to bude asi už šumák
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 27 Kvě 2015 12:15 - Změnil/a: cernej caj
- Nahlásit
birma
moooozna by se ten bivak dal zaridit muz nema v patek hrani a ja musim byt v brne v 9.00
|
birma
Člen |
# Zasláno: 27 Kvě 2015 12:31
- Nahlásit
cernej caj
nedělej si hlavu, aspoň si to vyzkoušíme v nejhoršim budu celou noc vyděšeně zírat do tmy ale jak se znám, tak zalehnu a vzbudí mě až budík
|
birma
Člen |
# Zasláno: 27 Kvě 2015 12:34
- Nahlásit
fotky ze soboty - vidím toho víc na fotkách, než tam stíhávám v reálu
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 27 Kvě 2015 12:40
- Nahlásit
birma
tak to je klasika tak snad na nekoho aspon narazite at spis s doprovodem
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 27 Kvě 2015 12:51
- Nahlásit
birma
hele a taky tam ses zachycena
|
birma
Člen |
# Zasláno: 27 Kvě 2015 13:05
- Nahlásit
cernej caj
to se mě ptáš, nebo mi to oznamuješ? Našla jsem si akorát stánek a malou soustředěnou zákaznici
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 27 Kvě 2015 13:08
- Nahlásit
birma
to ti oznamuju
|
birma
Člen |
# Zasláno: 27 Kvě 2015 13:15
- Nahlásit
cernej caj
tak dík, pak se ještě zkusím najít
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 27 Kvě 2015 13:20
- Nahlásit
zkus?
|
Fifi
Člen |
# Zasláno: 27 Kvě 2015 13:21
- Nahlásit
birma
To je dobre, ze je Coudovi drobek lip, snad se srovna uplne, aby sis s nim nemusela na treku lamat hlavu. Taky pocasi snad vam klapne, tady je celkem kosa a vitr, v tomhle bych teda noc venku travit nechtela.
Co enyky denyky, uz maj opraveny kolenoo?
|
birma
Člen |
# Zasláno: 27 Kvě 2015 13:27
- Nahlásit
Fifi
dík
předpověď počasí vypadá celkem slibně já zas radši trochu chladnějc, než se koupat ve vlastnim potu. Uvidíme, jak to dopadne
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 27 Kvě 2015 13:57
- Nahlásit
birma
no ono byt zmrzlej a zdrchanej pocasim neni taky zas uplne nej alternativa k teplu
at ti to slape
|
Xerxová
Člen |
# Zasláno: 27 Kvě 2015 14:15 - Změnil/a: Xerxová
- Nahlásit
předpověď není až tak hrozná - nám naštěstí stan o víkendu nehrozí, zamluvila jsem si zděný apartmán. Jsem na Najtisko zvědavá, jestli se v klidu nechá večer odložit samotný v apartmánu. Jako půlroční v CHorvatsku byl hodný... tak doufám, že mu to vydrží. Nejen počasí nás odradilo od stanu, i socializace na cizí "postele" se musí testovat. A ve stanu bych dogu samotnou neodkládala... všechny si uměly rozdělat zip (jinak byly vzorné - žádná nikdy neodešla ze stanu jinak, než vchodem)
fotodokumentace z výletu na Balt - pro psiska parádní akce
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 27 Kvě 2015 14:19
- Nahlásit
Xerxová
ale tak zas kdyz by bylo vedro, ve stanu by i mohlo byt dusno a nekde v domecku bude lip to si moooc uzijete
|
Xerxová
Člen |
# Zasláno: 27 Kvě 2015 14:21
- Nahlásit
Čaj no v našem věku už oceníme i tu postel a sprchu Doba trempová nás už nějak opustila... a zlenivěli jsme. Oba.
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 27 Kvě 2015 14:24
- Nahlásit
Xerxová
to ja ocenim i ve svym veku
|
Fajka
Člen |
# Zasláno: 27 Kvě 2015 14:33
- Nahlásit
Já bych ocenila kdyby venku někdo přitopil!!! páč teplota 7°C přes den koncem května není zrovna uplně ideální ! Abych včera po venčení rozmrzla tak jsem si musela zatopit v krbovkách!!
|
Maya
Člen |
# Zasláno: 27 Kvě 2015 14:41
- Nahlásit
Fajka
já bych ocenila teplo v kanclu, tady je taková kosa, že mi mrznou ruce a to mám dlouhý rukávy
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 27 Kvě 2015 14:43
- Nahlásit
Fajka
taky sem si vcera trochu pritopila, pac sem prisla z venku nejaka studena ale doma uz nam i bez topeni stabilne drzi 17stupnu takze sem si pripadala trochu jako rozmazlenec
jedes taky na voka? o vikendu uz maj byt hicy nad 25
|
Xerxová
Člen |
# Zasláno: 27 Kvě 2015 14:43
- Nahlásit
Fajka tady je tepleji - 9 stupňů... Naštěstí nad nulou, i když pocitově je mrazivo
|