| Autor |
Zpráva |
Vero
Člen |
# Zasláno: 26 Kvě 2015 12:27
- Nahlásit
birma
držíme palce, tlapy.
dá se taková věc podchytit dřív?
PetraK
když to klapne, tak to klapne. Jen že budu ve vaší půlce republiky
jj, až budeš vědět, tak dej vědět a uvidíme! je to blíž jak Praha a je tam fajn
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 26 Kvě 2015 12:33
- Nahlásit
birma
ty mas teda fakt pech s kocicakama tak drzim palce, at to zvladne.
PetraK
tak drzim palce, aby vam to klaplo
nj, tak kdyz to uz znate ale i lesy tam sou pekny a na hardeg muzete, tam ja se chystam uz dva roky
|
Maya
Člen |
# Zasláno: 26 Kvě 2015 12:45
- Nahlásit
birma
chudák kocour, tak držím palce ať to dá
Navíc pándochtor nepříjemnej, což mně je šumák, ale mamka si to bere, že má pocit, že jí dává za vinu, že to nepodchytila a nešla s nim dřív.
no u nás je stejnej vet, člověk se cejtí někdy fakt provinile, ale zase když ví co dělá, tak je lepší to snýst
|
denyk
Člen |
# Zasláno: 26 Kvě 2015 12:45
- Nahlásit
birma moc na vas myslim, drzime palecky i tlapky ♡
|
denyk
Člen |
# Zasláno: 26 Kvě 2015 12:48
- Nahlásit
Co se tyce veta, tak proste clovek neni prece odbornik aby vzdy poznal, ze je zvireti az tak zle. Jako muj pes kdyz mel zanet tlusteho streva tak bych taky nic nepoznala, normalne lital, zral, kdybych nezkoumala bobky, buhvi vi jak by to dopadlo....A hodne lidi nemocny zvirata neresi vubec
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 26 Kvě 2015 12:51
- Nahlásit
denyk
treba jak birma rikala s ferinou na to srdce, radsi pro jistotu... me nikdy nenapadlo, ze to jeji funeni az chrochtani je problem, to tak dela od mala... a to me napadlo ze v noci me nekdy vzbudi to jeji chrochtavy dychani... budu to muset s muzem domluvit at tam zavola a nejak to domluvi, zjisti co a jak...
|
denyk
Člen |
# Zasláno: 26 Kvě 2015 12:54
- Nahlásit
cernej caj jo jasny, cloveka to proste nenapadne, vim ze nekteri pejsci nemocni se srdickem i kaslou...
|
denyk
Člen |
# Zasláno: 26 Kvě 2015 12:56
- Nahlásit
Tak mi volal znamy at zvazim jeho nabidku abych jela k jeho znamemu ortopedovi do Usti, tak uvidim co mi zitra reknou, asi se zacnu poohlizet po zupanu a pyzamku
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 26 Kvě 2015 13:00
- Nahlásit
denyk
tak hlavne, abys byla v cajku a chodici a nekdy je nutny kvuli tomu treba jet i do usti...
|
birma
Člen |
# Zasláno: 26 Kvě 2015 13:11
- Nahlásit
Holky dík.
Další starost je, kde na to vezmu. Jen ten včerejšek byl za dva litry. A to jsem doufala, že jsem si těma sobotníma trhama trochu pomohla
Vero
dá se taková věc podchytit dřív?
Tak už v neděli dopoledne ho mamka viděla na záchodě, že tam seděl a nic a to bylo všechno. Pak až večer ho to evidentně bolelo, ale tim, že bylo v pokoji nablito, jsem myslela, že jsou to fakt nějaký zaražený prdy či tak něco, močák mě vůbec nenapadnul...
Maya
zase když ví co dělá, tak je lepší to snýst
Moje řeč. Lepší nepříjemnej odborník než milej neschopa.
denyk
hodne lidi nemocny zvirata neresi vubec
Třeba u tohodle by asi stačilo mít to zvíře venku a už by možná zachránit nešlo. I tohle je o hubu, přitom pro mě první viditelnější příznaky 12 hodin před návštěvou veteriny. Kdybych ještě měla chodit do práce a nemohla se třeba urvat a jít tam hned po otvíračce...
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 26 Kvě 2015 13:14
- Nahlásit
birma
Třeba u tohodle by asi stačilo mít to zvíře venku a už by možná zachránit nešlo.
presne tak, nemuzes mit pod dozorem 24h denne...
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 26 Kvě 2015 13:47
- Nahlásit
birma
Tak Čmoud zůstal na kapačkách a asi je na čase se začít modlit, aby to přežil.
a hergot!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!! tak já moc držím palce, moc hrozně moc!!!!!!!!!!!
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 26 Kvě 2015 13:50
- Nahlásit
Vero
jj, až budeš vědět, tak dej vědět a uvidíme! je to blíž jak Praha a je tam fajn
ozvu se , ozvu. je to tam hezkej kraj, takže o výlety nouze nebude. Bylo by fajn, kdyby to klaplo
.
cernej caj
ale i lesy tam sou pekny a na hardeg muzete, tam ja se chystam uz dva roky
co je hardeg? No my jsme právě tehdá viděli hrady, jak Bítov - tam byl super zoo koutek a ooobrovskej výr, tak Vranov. Tak teď číhneme po přírodě.
denyk
asi se zacnu poohlizet po zupanu a pyzamku
a hergot! ale zase pokud by to bylo přes známého, tak lepší, ne?
|
Vero
Člen |
# Zasláno: 26 Kvě 2015 13:55
- Nahlásit
PetraK
http://cs.wikipedia.org/wiki/Hardegg
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 26 Kvě 2015 13:57
- Nahlásit
PetraK
hradu hranic, da se to dat do jednodenniho vyletu aspon omrknout zvenku... je to v podstate na hranicich a kdyz tam budete courat tak by to stalo za to i kvuli vyhledum na dyji a tak... ale jak rikam, ja tam jeste nebyla, mam to teprv v planu.
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 26 Kvě 2015 14:01
- Nahlásit
Vero
holky díkec - ale to asi nepůjde se psy, což? I když třebas Oybin jo, tam se se psy může, tak třeba tady taky?
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 26 Kvě 2015 14:05
- Nahlásit
PetraK
ska nemusite chodit dovnitr, ne? si myslim staci uzit ten pohled z venku... myslim, ze psi tam nemuzou.
http://cestovani.idnes.cz/podyji-jak-ho-neznate-un ikatni-pohledy-z-rakouskeho-brehu-p34-/po-cesku.as px?c=A081111_164634_igcechy_tom
|
Darenka
Člen |
# Zasláno: 26 Kvě 2015 14:07
- Nahlásit
Birma
Je mi vás moc líto. Snad se Čmoudovi uleví a dá se do pořádku.
Držím pěsti Vám oběma, ať to zvládnete.
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 26 Kvě 2015 14:07
- Nahlásit
cernej caj
díky čajdo, odkaz uložen!!
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 26 Kvě 2015 14:08
- Nahlásit
PetraK
jako podyji je takovej muj sen, tam by to chtelo na vic dni ale blby, ze vlakem je to tam vsechno dost spatne dostupny
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 26 Kvě 2015 14:12
- Nahlásit
cernej caj
já vím, že ten kraj je krásnej, my se tam chystali na delší dobu právě taky, ale pak přišly povodně a s tím na nějakou dobu i expanze komárů. Nevím, jak je to tam teď. Ale i tak si myslím, že je lepší vyrazit zjara.
|
Maya
Člen |
# Zasláno: 26 Kvě 2015 14:13
- Nahlásit
Bítov, stanování a spaní pod širákem, jo to bejvávalo na něm bylo super, že tam člověk dojel z Prahy přímo busem
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 26 Kvě 2015 14:15
- Nahlásit
PetraK
jj, z jara to tam bude nadherny
Maya
mi nerikej ze z praglu se tam dostanes snaz jak z brna
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 26 Kvě 2015 14:20
- Nahlásit
Maya
Bítov, stanování a spaní pod širákem, jo to bejvávalo
a koooooooooooooupání, jaký bylo na Bítově!!!
cernej caj
minulej čas. má ve větě minulej čas, takže to už asi neplatí , dneska už se nikdo nikam ani busem, natoži vlakem nedostane (já vim, přeháním ale tak je mi líto těch, kteří nemají auto, bydlí v nějaký zapadlý díře a do práce jim jede spoj ve půl pátý ráno a pak až o velikonocích )
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 26 Kvě 2015 14:23
- Nahlásit
PetraK
asi pochybuju, ze takovy lidi nemaj auto, pac ono je to bud donuti nebo jezdej s nekym... nebo radsi nechodej do prace
|
Maya
Člen |
# Zasláno: 26 Kvě 2015 14:24
- Nahlásit
PetraK
a koooooooooooooupání, jaký bylo na Bítově!!!
jj, do kempu jsme tam právě jezdili, já tam byla milionkrát
cernej caj
no to nevím jak se tam dostaneš z Brna, ale dřív, jak píše PetraK minulej čas, se sedlo v Praze na bus a jelo se přímo do Jilemnice? nebo kam a tam odsud už to bylo kousíček do kempu pěšky z kopečka, asi jel dlouho ten bus, ale nemuselo se přestupovat
|
Maya
Člen |
# Zasláno: 26 Kvě 2015 14:25
- Nahlásit
cernej cajasi pochybuju, ze takovy lidi nemaj auto, pac ono je to bud donuti nebo jezdej s nekym... nebo radsi nechodej do prace
jj, to sou u nás v okolí takový vesnice, obvykle chlap jezdí autem a ženskou vozí na a od busu
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 26 Kvě 2015 14:34
- Nahlásit
cernej caj
ebo radsi nechodej do prace
a to je nápad!!! asi prodám auto!! páč nechci chodit do práce!!
pochybuju, ze takovy lidi nemaj auto,
no jo, ale když na to nemaj? Máme známý, nemají ani jeden řidičák. Bydlí v Prahé, ale kdyby bydleli v ďurce nějaký? Nebo když je někdo starej už? Je to škoda, že se to tak šmahem ruší, ty lidi pak nemají moc možností jak se někam dostat. Doktor daleko, krám nikde, poštu zrušili taky..........
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 26 Kvě 2015 14:35
- Nahlásit
Maya
jj, to sou u nás v okolí takový vesnice, obvykle chlap jezdí autem a ženskou vozí na a od busu
no jo. ale třeba vezmi ségru- byla sama se třema klukama, prachů nula, šetřila totál, a od nich spojení skorem žádný. Něco tam je, ale tak blbý, že prostě radši jezdila na kole do práce do benešovat. Což ale třeba v zimě? A v plískanicích?
|
Maya
Člen |
# Zasláno: 26 Kvě 2015 14:47
- Nahlásit
PetraK
No to je blbý, pak snad jedině prodat barák a přestěhovat se do města do garsonky.
Dneska jsem koukala, že si lidi hodně pořizujou elektrokola, ale za ty prachy zase už nějaký auto můžeš mít taky, akorát provoz je o dost levnější a nepotřebuješ řidičák, ale v zimě blbý, to jo.
|