| Autor |
Zpráva |
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 26 Kvě 2015 10:05
- Nahlásit
Maya
ano, proto sem si nechala 2x!!! usit kalhoty na miru a jedny byli kratsi a druhy sou uzsi
Vero
ale ne usity na miru
|
Vero
Člen |
# Zasláno: 26 Kvě 2015 10:07
- Nahlásit
cernej caj
ale ne usity na miru
to sice ne, ale zas předem vyzkoušený
|
Fajka
Člen |
# Zasláno: 26 Kvě 2015 10:13
- Nahlásit
Maya
už jedny mám a jak vidíš, je to prt platný
ještě se prodávaj lupy a kdyby ani to nezabralo tak pak už jen popelník by možná pomohl
Vero
jelito je nejkrásnější i bez vocásku, s vocáskem už bych ti ho asi jela ukrást
von by se asi moc nedal...i když kdo ví...tenkrát chovatelka si taky myslela že se mu nebude chtít jak už byl tak velkej..a von co ...vlezl hlavou sám do obojku a šel ke dveřím jako že nezdržujte kecáním a deme už ! a pět minut po nastoupení do auta a chrápal jako dřevorubec...sám v cizím autě cizí lidi, nevěděl kam se jede... a přitom jako kdyby věděl
|
Maya
Člen |
# Zasláno: 26 Kvě 2015 10:29
- Nahlásit
cernej caj
no já nechápu, jak jedna a ta samá osoba můžeš ušít jedny a ty samý kalhoty jednou širší a jednou užší, asi to brala nějak od oka? asi si najít švadlenu, co si umí udělat střih a jak ho jednou vychytáte, tak máš vystaráno nafurt
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 26 Kvě 2015 10:42 - Změnil/a: PetraK
- Nahlásit
RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁRRRÁÁÁRRRÁÁÁ
RRRÁÁÁRRRÁÁÁRRRÁÁÁ
RRRÁÁÁRRRÁÁÁRRRÁÁÁ
RRRÁÁÁRRRÁÁÁRRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
MMŠTÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁJN !!
Tak jsme se včera civilizovali sídlištěm na hošíčka jdou hormony a ruku v ruce pubertička. Ale užili jsme si to. A doma si pak oba střihli krabicočuchání, kdy jeden vždycky piloval odložení a druhej vyčmuchával. Překvapili hezky to zvládali. A ráno jsme si zašli k autu, párkrát tam hošikus ponastoupil pěkně hezky bez povelu, že sám od sebe. musím využít, že se podařilo zaparkovat hnedle u domu a na parkovišti, kde nic nehrozí. , pak šel dělat kočičku, pak potkal Ebinku a tak se honili, pak ukradnul balonek, poslechl na nekynologický povel- NEJNI Tvoje! Krásně se nechal dvakrát odvolat ze hry a pak se šlo domů za Bubi, která už předtím usoudila, že na dešti jí to až tak nebaví, když to nejni vopravdickej vejlet a šla dom. Aby nás následně po příchodu domů zakousla, že jsme se jí vrátili Hošíček cípnul na pelíšku a byl rád, že jdu konečně do kšá. Zjistila jsem, že mám sice připravenej další článek, ale co? ale nemám fotky!!!!
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 26 Kvě 2015 10:44
- Nahlásit
Já sice fotky nemám, ale Vero má kráááásný fotky!! nemůžeš mi taky nějaký udělat ?
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 26 Kvě 2015 10:48
- Nahlásit
Fajka
vlezl sam do obojku
Maya
ja to taky nechapu, hlavne kdyz ma rozmer pres stehno i zadek
PetraK
hormony a puberticka, supr kombinace jinak teda supr ste si to uzili a teda je to damicka bubinka s destem
fotky udelas kde ma vero fotky, co mi uniklo?
|
Maya
Člen |
# Zasláno: 26 Kvě 2015 10:50
- Nahlásit
v Plotu mají teď tohle za polovic, kdyby měl někdo zájem, co jsem koukala, tak fakt to normálně stojí okolo 4 stovek
http://www.plotknihy.cz/titul.php?titul=514
|
Maya
Člen |
# Zasláno: 26 Kvě 2015 10:52 - Změnil/a: Maya
- Nahlásit
PetraK
pěkný, u vás ráno nepršelo?
edit: a teď to čtu, že pršelo, mě se to zdálo divný
|
Fajka
Člen |
# Zasláno: 26 Kvě 2015 10:56
- Nahlásit
PetraK
? ale nemám fotky
vyřídila jsem ...
cernej caj
vlezl sam do obojku
jj a jakým stylem ... jako že nezzdrržuuuj a deméééé uuuž
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 26 Kvě 2015 11:03
- Nahlásit
cernej caj
jinak teda supr ste si to uzili a teda je to damicka bubinka s destem
tak jako ona by tam s náma i cárala dál, výlety třebas dává v pohodě, ale radši jde do sucha, což v jejím věku chápu a já dneska měla možnost časovou, to takhle rozdělit, dojít s ní zvlášť domů, utřít jí a zase vypadnout ven, takže se oba venčili podle toho, jak jim to vyhovovalo
otky udelas kde ma vero fotky, co mi uniklo?
no udělám, kdy?? Kdy jakoooo?? Huž to musím poslat teď
Fotky Vero ze včera večer, byl tam Buldozérek po nákupu nových vzhledných ponožtiček. A taky jeho krásnej portrétek
Maya
pěkný, u vás ráno nepršelo?
i pršelo, ale myslíš, že to vižlíka zajímá? kde jsou ty časy, kde na něj nesměla spadnout ani kapka a bouřlivě se dožadoval okamžitého otevření domovních dveří tím, že do nich ve výskoku bušil hlavou
Fajka
vyřídila jsem ...
a to jsem se ani neodvažovala doufati. Já se hrozně těším na ty fotky Bubi při coursingu, nemůžu se dočkat!!!!!
|
Vero
Člen |
# Zasláno: 26 Kvě 2015 11:05
- Nahlásit
PetraK
nemůžeš mi taky nějaký udělat ?
paní, dyk mně se nepovedlo ze všech napráskanejch udělat hošíkovi ani jednu takovou, jak jsem měla představu
ani jednůůůůů
uspořádejte sešlinu a stejně nepovedenejch ti udělám hafo
|
Fajka
Člen |
# Zasláno: 26 Kvě 2015 11:05
- Nahlásit
PetraK
to jsem se ani neodvažovala doufati. Já se hrozně těším na ty fotky Bubi při coursingu, nemůžu se dočkat!!!!!
já vím....mě je to jasný... jen prostě u nás je to poslední dobou nezavěšujte , jste v pořadí ...
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 26 Kvě 2015 11:30
- Nahlásit
Vero
nepovedlo ze všech napráskanejch udělat hošíkovi ani jednu takovou, jak jsem měla představu
Tak ale ty, co nejsou podle představ jsou úúúža!
uspořádejte sešlinu a stejně nepovedenejch ti udělám hafo
no jo to bychom měli. Ovšem kdy? Já sama vůbec nevím, kdy vyrazíme na ten náš výherní prodloužený víkend
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 26 Kvě 2015 11:32
- Nahlásit
Fajka
ě je to jasný... jen prostě u nás je to poslední dobou nezavěšujte , jste v pořadí ..
já to chápu, sim Tě.
hele a prosím, prosím, když by to šlo, my jsme nedostali vůbec žádný fotky z tý Pecky, jak jsem ještě byla s Hošíčkem svým milůvaným Ašíčkovatým, jak jsme tam skládali ty zkoušky. Nešlo by to? Klidně neprobraný někam uložit na rajče, já se tím prohrabu, vyndám si to co bude pro nás. Ty bych ráda, kdyby to šlo, páč jsou tak jako památeční
|
Vero
Člen |
# Zasláno: 26 Kvě 2015 11:34
- Nahlásit
PetraK
Tak ale ty, co nejsou podle představ jsou úúúža!
no tak to díkuju
výherní prodloužený víkend
copa jste vyhráli? co mi ušlo?
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 26 Kvě 2015 11:34
- Nahlásit
Vero
jakto ze sem je nenaslaaaaa a to sem se divala 3strany zpatky
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 26 Kvě 2015 11:35
- Nahlásit
Vero
huuuuuuz sem je naslaaa!
krasny ponozticky ma
|
Vero
Člen |
# Zasláno: 26 Kvě 2015 11:39
- Nahlásit
cernej caj
krásný ponožtičky a zpruzenej čumáček nad mými experimenty
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 26 Kvě 2015 11:50
- Nahlásit
Vero
copa jste vyhráli? co mi ušlo?
no Bubi přece vyhrála. To nevíš? Je z ní ta celerbrita, psali o ní v psím časopise a vyhrála prodloužený víkend ve Vranově nad Dyjí. A může si nás vzít s sebou
no tak to díkuju
však nejni zač, jsou prostě pěkný, ta znuděná je supr.
|
Vero
Člen |
# Zasláno: 26 Kvě 2015 11:52
- Nahlásit
PetraK
yhrála prodloužený víkend ve Vranově nad Dyjí
to jsem zapomněla, že tam byla taková výhra
tak ještěže vás vezme s sebou
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 26 Kvě 2015 11:59
- Nahlásit
Vero
zapomněla
no jo, já skorem taky právě a tím že je to tak daleko, tak kapek komplikovanější.
ale napadá mě, že jestli se tam dostanem někdá.... jak je to pro vás s dojezdem?
|
Vero
Člen |
# Zasláno: 26 Kvě 2015 12:03
- Nahlásit
PetraK
jak je to pro vás s dojezdem?
no čistě teoreticky by to nemuselo bejt marný
budu-li odkázaná na bus, tak trochu horší pro psa, ale zvažovat se dá leccos. a taky podle toho, kdy to vlastně bude.
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 26 Kvě 2015 12:04
- Nahlásit
PetraK
a kdy jede do vranova? navstivte zamek bitov, sou tam vycpany psi
|
denyk
Člen |
# Zasláno: 26 Kvě 2015 12:06
- Nahlásit
Hezky podoledne , tak se valim valim a valim, mrkla jsem po par mesicich na 2 cele! Filmy ... prsalo, ale uz je zasejc polojasno. Jo na FB jsem sdilela krasnou fenulku ta by se taaak hodila k Adamkovi zkusim dnes nahlodat tu moji kamosku, i velikostne by byla pro ni akorat, je fakt nadherna...mrknete kdo muzete
|
Vero
Člen |
# Zasláno: 26 Kvě 2015 12:07
- Nahlásit
sou tam vycpany psi
zemřelí věkem. a taky veverky v šatičkách. neklame-li mě paměť.
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 26 Kvě 2015 12:09
- Nahlásit
Vero
jj, uz stary. veverky si po tech 20ti letech nepamatuju ale tak urco by ste se s buldozerkem pekne vyradili pokud si udelate vylet za velkomajitelkou
denyk
a jak je, volala sis jestli ti zmenej to misto marodeni?
|
denyk
Člen |
# Zasláno: 26 Kvě 2015 12:11
- Nahlásit
cernej caj jeste ne pac mosim jeste v po na chvili do kolbenky udelat podklady k vyplatam....
|
birma
Člen |
# Zasláno: 26 Kvě 2015 12:23
- Nahlásit
Tak Čmoud zůstal na kapačkách a asi je na čase se začít modlit, aby to přežil. Totální selhání ledvin - močovina 70 (max. 10) a nějakej další ukazatel 730 (maximum 150). Navíc pándochtor nepříjemnej, což mně je šumák, ale mamka si to bere, že má pocit, že jí dává za vinu, že to nepodchytila a nešla s nim dřív.
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 26 Kvě 2015 12:25
- Nahlásit
Vero
budu-li odkázaná na bus, tak trochu horší pro psa, ale zvažovat se dá leccos. a taky podle toho, kdy to vlastně bude.
Hele uvidí se, nenapínala bych to, když to klapne, tak to klapne. Jen že budu ve vaší půlce republiky zatím fakt nemám páru, kdy to zrealizovat
denyk
tak se valim valim a valim, mrkla
týýýý jo, to chci taky, taky, taky, ale vlastně, se mnou by to bylo stejnak marný
ajooo!
cernej caj
a kdy jede do vranova? navstivte zamek bitov, sou tam vycpany psi
ešče nevim právě. Bítov i Vranov huž máme navštívený. A se psy to už nejde.
|