Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Nezařaditelné dotazy / pro Ešusovou III
<< 1 ... 36 . 37 . 38 . 39 . 40 . 41 . 42 . 43 . 44 . 45 . 46 ... 598 . 599 . >>
Autor Zpráva
cernej caj
Člen
# Zasláno: 29 Kvě 2015 14:01
- Nahlásit

birma
moje anglictina neni natolik dobra ani nemam moc casu zkoumat tak nechapu o co de ale jestli nekdo vydela prodejem kradeny fotky tolik penez, nechapu ze si to nekdo koupi

Maya
Člen
# Zasláno: 29 Kvě 2015 14:17
- Nahlásit

cernej caj
birma
no tak kupec asi nevěděl že je kradená
tak ta částka je vysoká, ale to je ten dnešní trend dávat přemrštěný částku za kraviny jen proto, že jsou jako označený nálepkou umění
ale víš co, na fotku Dorina se prodávaly štěňata, co já vím, kolik na tom dotyčnej trhnul

birma
Člen
# Zasláno: 29 Kvě 2015 14:17
- Nahlásit

cernej caj
taky nechápu
zvlášť, když si to mohl sám stáhnout a nechat vytisknout

cernej caj
Člen
# Zasláno: 29 Kvě 2015 14:20
- Nahlásit

takze tam de o to ze nekdo nekomu ukrad tu fotku jak holka olizuje misku a on ji nekdo koupil za hromadu penez, jo?

Maya
tak chapu kupce ze to treba nevi ale ze si to nekdo jako koupi?

PetraK
Člen
# Zasláno: 29 Kvě 2015 14:23
- Nahlásit

birma

ty už to taky nehul

dobře, típla jsem to, dám si až večer

birma
Člen
# Zasláno: 29 Kvě 2015 14:27
- Nahlásit

cernej caj
no on udělal printscreen fotky z instagramu, včetně všech těch info okolo a pak to vytisknul a prodal za nehorázný prachy...

Maya
Člen
# Zasláno: 29 Kvě 2015 14:32
- Nahlásit

cernej caj
nevi ale ze si to nekdo jako koupi?
no však umění ne?

cernej caj
Člen
# Zasláno: 29 Kvě 2015 14:35
- Nahlásit

birma

Maya
Člen
# Zasláno: 29 Kvě 2015 14:45
- Nahlásit

cernej caj
von podle tý fotky galerie to udělal s víc fotkama, že je vytiskunul s pár komentářema z instragramu a prodával to jako umění, akorát že tak draho se asi prodala jen takhle fotka a ještě na to majitelka fotky přišla

PetraK
Člen
# Zasláno: 29 Kvě 2015 15:18
- Nahlásit

HÁSKEJ VÍKEND A ČMOUD AŤ JE UZDRAVUJE.

birma
Člen
# Zasláno: 29 Kvě 2015 15:23
- Nahlásit

tak mi zase u něčeho spadla čelist

PetraK
pozdravuj psékusáky a užívejte si

Xerxová
Člen
# Zasláno: 29 Kvě 2015 15:26
- Nahlásit

jojo - užijte si víkend - předpověď je poměrně dobrá. My vyrážíme zítra za psisky - tak uvidíme, co mamutík na společnost...

birma
Člen
# Zasláno: 29 Kvě 2015 15:35
- Nahlásit

něco pro Bukíska, aby byl štramák (já se tam nemůžu ani dívat, ty v tyrkysový mě úplně sváděj )

Fifi
Člen
# Zasláno: 29 Kvě 2015 20:11
- Nahlásit

Pekny vikend vsem preju. Na Cmouda stale myslim, at se vyzdravi.
Az me prejde bolehlav, tak zitra zapocne odpocet 7-6-....

Maya
Člen
# Zasláno: 29 Kvě 2015 20:15
- Nahlásit

birma
pěkný obojky, ještě že mám ty chlupatý psy, bych jinak za tyhle věci utratila majlant

Xerxová
Člen
# Zasláno: 29 Kvě 2015 20:58
- Nahlásit

Fifi tak hezky odpočítávej - pohroma živelná se blíží... sedm... šest... pět...

Maya jak většinou nabídkám odolávám bez potíží, tak tentokrát mě obojky i vodítka oslovily. Ale vyšití jména a telefonu zkrátí obojek tak, že tlustokrčákovi opět nestačí... Zvážím bezejmennou variantu

birma
Člen
# Zasláno: 29 Kvě 2015 21:02
- Nahlásit

U nás hůř. Čmoud je bez nálady, přijde mi, že má teplotu a něco je hodně špatně s katetrem, protože má plnej močák a já s tim nemůžu nic udělat, nejde to vysát

Fifi
Člen
# Zasláno: 29 Kvě 2015 21:04
- Nahlásit

Xerxová
pohroma živelná se blíží...
No jen dobre, Kremyl je fakt tak akorat na pest, hormony s ni lomcujou. Prijde na jiny myslenky. Vy si to zitra uzijte, tady prisla pomerne slusna sprcha a vichr, opet se krasne ochladilo.
birma
Čmoud je bez nálady, přijde mi, že má teplotu a něco je hodně špatně s katetrem, protože má plnej močák a já s tim nemůžu nic udělat, nejde to vysát
Tak na veterinu?

birma
Člen
# Zasláno: 29 Kvě 2015 21:11
- Nahlásit

Fifi
Nevim, jestli se mi ta jeho nálada jenom nezdá. Taky to může bejt tim, že mu konečně něco chutnalo, tak nacpal pupek a usnul. Ten plnej močák podle veta v pohodě do rána vydrží. Já už prostě nevim, nakolik mi hrabe a jsem paranoidní a nakolik je to fakt horší...

Janiii
Člen
# Zasláno: 29 Kvě 2015 21:14
- Nahlásit

Fifi
No jen dobre, Kremyl je fakt tak akorat na pest, hormony s ni lomcujou
nevim, v jakým smyslu je to u Křemýla, ale Terez k nám přišla v době falešky Apolenky - první den ji ignorovala, ohrnovala nad ní nos a nebyla jí dost dobrá .. druhý den už chrněly spolu v pelechu a od té doby byly jak máma x dcera

Fifi
Člen
# Zasláno: 29 Kvě 2015 21:18
- Nahlásit

birma
Já už prostě nevim, nakolik mi hrabe a jsem paranoidní a nakolik je to fakt horší...
Achjo, njn, tohle je na palicu. Tak uvidis rano. Ale nekdy lepsi dat na pocit, nez na slova veta.

Xerxová
Člen
# Zasláno: 29 Kvě 2015 21:18
- Nahlásit

Fifi tady ani kapka... Zítra chci chvilku pokecat a pak jít na asi 8 kiláků okruh kolem nějakého rybníka... A pak zase pokec. Uvidíme, jak se nám bude líbit placatka rovinatá... Kytara s Pepou jede, večer je jasný...

Xerxová
Člen
# Zasláno: 29 Kvě 2015 21:19
- Nahlásit

Birma moc tě lituju. Táhne se to už pár dní a pokrok nevidět. Chudák kocour, chudák ty

Fifi
Člen
# Zasláno: 29 Kvě 2015 21:24 - Změnil/a: Fifi
- Nahlásit

Janiii
v jakým smyslu je to u Křemýla, ale Terez k nám přišla v době falešky Apolenky - první den ji ignorovala, ohrnovala nad ní nos a nebyla jí dost dobrá .. druhý den už chrněly spolu v pelechu a od té doby byly jak máma x dcera

Kremyl je jednim slovem protivnej a prudivej. Blbe cumi i po me, kdyz si dovolim ji pozadat, aby slezla z gauce, neb to tam priserne shrabala. Prudi Skritka, stylem, ze ji doslova "vykouka" z pokoje. Stoupne si nad ni a cumi ji do zatylku.
Ja nepochybuju, ze bude Troldovi dobrou tetickou, ano, taky bude ohrnovat frnak, protoze vetrelec a zarlivost a ta jeji majetnickost. Jen me ted fakt stve, co neni Ag to ma takhle prvne. Pritom si zadny hracky neschranuje, mliko nema, jen je psychicky asi jak zenska pri pms.
A kdy teda stenitka budou u vas?

birma
Člen
# Zasláno: 29 Kvě 2015 22:36
- Nahlásit

Kocour vypuštěn, měl tam takový krevní chuchvalečky, tak možná ucpaly trubičku. Adrenalin poklesl, vyčerpání se dostavilo. Č moud si šel dát dlábec, tak já vyvenčim, nakrmim a zalezu, ať mám zítra dost sil na návštěvu veteriny...

Maya
Člen
# Zasláno: 29 Kvě 2015 23:11
- Nahlásit

birma
Tak super, že se zadařilo. Možná by ti vet měl dát domu fyziologický roztok, abys to mohla propláchnout, kdyby se to zase ucpalo.

birma
Člen
# Zasláno: 29 Kvě 2015 23:25
- Nahlásit

Slejvák jako prase, posílám zalití dál. Snad se aspoň v noci vyhne moravě, ať se dogtrekaři v klidu vyspěj.

Maya
Zeptám se ho ráno.

Xerxová
Člen
# Zasláno: 30 Kvě 2015 06:23
- Nahlásit

birma držím palce, ať už to konečně vezme obrat k lepšímu !!
Fifi sedm...šest...pět... Kdyby ses nudila a chtěla vidět macho negro v akci... víš, kde nás najdeš Za chvilku pojedem

cernej caj
Člen
# Zasláno: 30 Kvě 2015 08:23
- Nahlásit

birma
hlavne, ze cmoud odpusten

xerxova
moc si to uzijte

fifi
tak uvidis, co s ni trolicek udela.

Janiii
Člen
# Zasláno: 30 Kvě 2015 09:08
- Nahlásit

Fifi
za cca 12dní

<< 1 ... 36 . 37 . 38 . 39 . 40 . 41 . 42 . 43 . 44 . 45 . 46 ... 598 . 599 . >>
Toto téma je uzavřeno. Nemůžete zaslat odpověď.

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání