| Autor |
Zpráva |
Darenka
Člen |
# Zasláno: 30 Kvě 2015 18:37
- Nahlásit
Takhle promarněný - proflákaný den už naštěstí ani nepamatuju.Celý den je hnusně a tak se fakt jen flákám. Fuj.
|
Fifi
Člen |
# Zasláno: 30 Kvě 2015 18:41
- Nahlásit
Darenka
Ty ses ostychava ale.
Takhle díratý plot by asi stejně nebyl na překážku k nechtěnému nakryti?
Dovolim si odpovedet za vlka, jiste pripoji i svou zkusenost. Ja mam plot ze stejnych karisiti. Kdyz cuby haraji a objevi se zenich, muze se snazit sebevic, ale nikdy to neklaplo. Pravda, cuby si chodim na zahradu kontrolovat, nejsou tam treba pul dne bez dohledu. Kdyby slo o nejaky pidiplemeno, tam by mozna nechteny presplotovy nakryti hrozit mohlo, ale stredni psiska ci mamuti jak vlkovic, to by musela byt asi echt nahoda. Dyk by Asopes skorem predni nohu neprovliknul skrz.
|
Darenka
Člen |
# Zasláno: 30 Kvě 2015 18:48
- Nahlásit
Fifi
díky. já jsem prostě podezřívavá, no
|
vlk
Člen |
# Zasláno: 30 Kvě 2015 18:49
- Nahlásit
Fifi
vlk právě zkušenost nemá.....vždycky jsme měli jen psy, nebo čupky....Pinďa je bezkulkin a Ašok si hárajících šib ani nevšiml.... takže doufám že Aminu neoplodní....
|
Maya
Člen |
# Zasláno: 30 Kvě 2015 18:49
- Nahlásit
no teda, doufám, že to není začátek kuličkový sérky, pacičková sérka byla lepšíííí
ale ta fotka je teda unikát
vlk
tož to takovejch historek o krytí přes plot po vesnicích koluje
ale má to tam pěkný ten arest
a teda jako furt říkám, že ti kavkazáci mít uši nahoru, tak jsou to přerostlí vlčí špicové
|
Maya
Člen |
# Zasláno: 30 Kvě 2015 18:52
- Nahlásit
Fifi
no vyprávěl mi kdysi někdo kdo to prej údajně viděl, že nemusí packy skrz plot, ale chytne se za plot a když fena drží sama, tak no problém, ale fakt nevím a u takovýhle obříků si to taky moc nedovedu představit
|
vlk
Člen |
# Zasláno: 30 Kvě 2015 18:53
- Nahlásit
Maya
tož to takovejch historek o krytí přes plot po vesnicích koluje
dík, to jsem potřebovala slyšet....asi zítra přikoupím slepičí pletivo a obtáhnu kotec rači....
jj celej špiclík
|
Fifi
Člen |
# Zasláno: 30 Kvě 2015 18:56
- Nahlásit
vlk
takže doufám že Aminu neoplodní....
Tak ty pocitas hlavne s jeho aktivitou, ale pocitej i s jeji touhou, muze se snazit z kotce vytunelovat, vylezt, probourat. Takhle poprvy prd vis, co ji napadne. Urcite bych Asokpsa nechavala pres noc zavrenyho, pro jistotu a ji v kotci.
asi zítra přikoupím slepičí pletivo a obtáhnu kotec rači....
Tak to bude jistota, urcite, jen ho natahni vysoko, at ti ho hnatama hned neshrabnou.
|
vlk
Člen |
# Zasláno: 30 Kvě 2015 19:02
- Nahlásit
Fifi
Tak ty pocitas hlavne s jeho aktivitou, ale pocitej i s jeji touhou, muze se snazit z kotce vytunelovat, vylezt, probourat
tak Ašochovatelka nás ujiš´tovala že ašoci zas prý takoví nadrženci nejsou....
|
Fajka
Člen |
# Zasláno: 30 Kvě 2015 19:09
- Nahlásit
Fifi
jop
ale to je jedna z mnoha prej 99% jich číf nenahrál bo se boji boji
Darenka
pan fotograf má smysl pro detaily
to néé jen foťák co nedělá rozmajzlý fotky
ono to totiž na všech vypadá tak že rumík honík střapec a rumíka honěj gule
|
Fifi
Člen |
# Zasláno: 30 Kvě 2015 19:09
- Nahlásit
vlk
tak Ašochovatelka nás ujiš´tovala že ašoci zas prý takoví nadrženci nejsou...
Duveruj, ale proveruj.
|
Fifi
Člen |
# Zasláno: 30 Kvě 2015 19:10
- Nahlásit
Fajka
že rumík honík střapec a rumíka honěj gule
Aaaanooo!
Ale krasne umi Cif fotit, vybrat spravnej okamih, kulomih. D
|
Maya
Člen |
# Zasláno: 30 Kvě 2015 19:15
- Nahlásit
no a pak může člověk stokrát vysvětlovat, jaká je to blbost
http://www.novinky.cz/koktejl/370931-provinily-pes -okamzite-priznal-ze-neco-provedl.html
|
Maya
Člen |
# Zasláno: 30 Kvě 2015 19:16
- Nahlásit
Fajka
ono to totiž na všech vypadá tak že rumík honík střapec a rumíka honěj gule
a my budem ochuzený o dokumentaci
|
ssshhhhh
Člen |
# Zasláno: 30 Kvě 2015 19:22
- Nahlásit
vlk
nestraš....
straším a přidávám se tímto k ostatním, že kari síť s takovými oky jistě nakrytí nezabrání. Tady u nás to uměj i přes poměrně hustej plot. A taky souhlasim, že i čuby uměj bejt fakt švihlý, vyjou, nastavujou se pipinou k plotu, ocas bokem, hrabou jak divý, jsou schopný udělat za noc díru ze zahrady ven.
|
Fajka
Člen |
- Nahlásit
Maya
a my budem ochuzený o dokumentaci
no prej to nejde bo ty nahraný jsou jen slabej vodvar , že by ste měly divoký sny maxipsa Fíka
|
ssshhhhh
Člen |
- Nahlásit
vlk
jj celej špiclík
luxusní xichtík
|
Fifi
Člen |
# Zasláno: 30 Kvě 2015 19:24
- Nahlásit
ssshhhhh
Tady u nás to uměj i přes poměrně hustej plot.
Fakt? Uz si takhle videla na vlastni okka nakryti feny pres plot, a hustej, jak hustej? Tohle jsou dle myho karisite 10x10.
|
vlk
Člen |
# Zasláno: 30 Kvě 2015 19:28
- Nahlásit
Fajka
jo přidávám se k statním.....chceme koule
Fifi
Tohle jsou dle myho karisite 10x1
jo, přesně....máv voko.....
ssshhhhh
luxusní xichtík
to byl Ašopes ještě sčeňátko....
|
Fifi
Člen |
# Zasláno: 30 Kvě 2015 19:38
- Nahlásit
Fajka
že by ste měly divoký sny maxipsa Fíka
Tak jen je pridejte, vsak at vim, do ceho jdu. Kratkosrsty stenatko pes pes...
ssshhhhh
A taky souhlasim, že i čuby uměj bejt fakt švihlý, vyjou, nastavujou se pipinou k plotu, ocas bokem, hrabou jak divý, jsou schopný udělat za noc díru ze zahrady ven.
Jeste k tomuhle - proto je plot s podezdivkou, zenichove nemuzou sem a ani haravky tam. Plot je z karisiti v ramech, vysokej, uz tu byl jeden splhalik, odpadnul v pulce. Zkratka dobre zabezpecena zahrada a to nenechavam cuby pres noc venku. Jinak ano, zejmena Ag si pozornosti zenichu uzivala, voblemcany usi, pipinu, ale ke kontaktu jinymu nikdy nedoslo. Proto by me zajimalo, zda tohle tradovani "pes pres plot nakryl fenu" neni ala JPP. Jestli to nekdy nekdo opravdu videl, nebo se treba pod branou, pres plot prosmejknul zenich, fenu nakryl a zase nenapadne prchnul.
|
vlk
Člen |
# Zasláno: 30 Kvě 2015 19:42
- Nahlásit
Fifi
Proto by me zajimalo, zda tohle tradovani "pes pres plot nakryl fenu" neni ala JPP
ať přemýšlím jak přemýšlím, tak každej kdo mi to někdy tvrdil, tak to měl z druhý ruky....nikdy mi to neřekl nikdo kdo to viděl na vlastní voka.....
|
ssshhhhh
Člen |
# Zasláno: 30 Kvě 2015 19:45
- Nahlásit
Fifi
U nás nakryl pěkně ohavnej toulavej vořech papírovou šampionku, nevěděj jak se na zahradu dostal, prostě tam přišli a psi byli v nejlepšim. Nevěděli teda jestli z toho něco bylo, ale radši na injekci.
A jedněm lidem st tu stalo něco podobného s ovčandou, ale to ani nevěděli kdo jí nakryl, ona byla takovej ten pes co je jen na zahradě, mno a zabřezla tam a pak porodila pěkný obludky.
Uz si takhle videla na vlastni okka nakryti feny pres plot, a hustej, jak hustej? Tohle jsou dle myho karisite 10x10.
Tak KAO by ho tam asi neprostrčil, ale stačilo mi vidět mojí čubu, jak se háravá cpala na vycházce k plotu ňákýmu jorkšírovi co byl na zahradě a řikám ti, to by dali. A vůbec jí netrápila vysoká podezdívka, zadní nohy na zídce, přední na chodníku, nalepená prdkou na plot a ocas bokem, celkem vtipnej pohled.
|
ssshhhhh
Člen |
# Zasláno: 30 Kvě 2015 19:46
- Nahlásit
mmch to JPP mi chvíli trvalo
|
vlk
Člen |
# Zasláno: 30 Kvě 2015 19:49
- Nahlásit
Fifi
ale jsou psiska vychcaný, na vlastní oči jsem viděla jak ve městě u obchodu přivázanou ovčandu ojel o polovinu menší pes tak, že si k ní přihrnul hromádku sněhu, aby doskočil....
|
birma
Člen |
# Zasláno: 30 Kvě 2015 19:50
- Nahlásit
Bolej mě nožičky. Naštěstí Adam naznal, že něco přes 5 hodin venku stačilo a je mrkef byli jsme na procházce se známejma a jejich fenečkama socializovat na velký psy (tedy Adámka) jejich novou skoročivavu zachráněnou z množírny a bylo to moc fajn Adam se sice umí chovat i líp, ale umí to i výrazně hůř, takže dobrý
|
Fifi
Člen |
# Zasláno: 30 Kvě 2015 19:58
- Nahlásit
vlk
na vlastní oči jsem viděla jak ve městě u obchodu přivázanou ovčandu ojel o polovinu menší pes tak, že si k ní přihrnul hromádku sněhu, aby doskočil....
To joo, to samoze, sak i jezevcik muze nakrej rtw. Ale k tomu potrebujou prostor a improvizaci. A ne pres plot jednu diru. Takze vicemene - aspon zde nikdo nezna pripad, kdy je nakryti pres plot overeno/nafoceno. (tim nerikam, ze se to nemuze stat, ale pravdepodobnost tim klesa od " že kari síť s takovými oky jistě nakrytí nezabrání k muze se stat, ze tomu kari sit s takovymi oky nezabrani, ale byla by to fakt nahoda)
|
ssshhhhh
Člen |
# Zasláno: 30 Kvě 2015 20:02
- Nahlásit
Fifi
ju, já myslela jako, že není jistý, že to tomu zabrání, ne že je jistý, že to proběhne.
A náhoda je blbec, hlavně teda pro ten případ, že by čuba zabřezla a člověk by o tom neměl vůbec tucha až do doby, než by jí začal růst pupík.
|
Fifi
Člen |
# Zasláno: 30 Kvě 2015 20:15
- Nahlásit
birma
Adam se sice umí chovat i líp, ale umí to i výrazně hůř, takže dobrý
ssshhhhh
A náhoda je blbec, hlavně teda pro ten případ, že by čuba zabřezla a člověk by o tom neměl vůbec tucha až do doby, než by jí začal růst pupík.
To samozrejme, ale vetsinou se to stava proste v pripadech, kdy k fene venkovni pres noc ci pres den a nepritomnost panicku vnikne jakykoliv pes, prekona plot, kotec. A ne, ze se spoji pres plot.
|
ssshhhhh
Člen |
# Zasláno: 30 Kvě 2015 20:24
- Nahlásit
Fifi
jasně, to každopádně. Ale věřím, že i přes plot je to proveditelný, když je z obou stran dost vynalézavosti a zájmu.
I když kavkazáci by byli u toho asi dost vtipný.
Spíš bych se bála aby se k sobě v noci neprohrabali.
|
Fifi
Člen |
# Zasláno: 30 Kvě 2015 20:47
- Nahlásit
ssshhhhh
Ale věřím, že i přes plot je to proveditelný, když je z obou stran dost vynalézavosti a zájmu.
Tak tomu ja taky verim. Ale tys psala zpocatku neco jinyho,
Tady u nás to uměj i přes poměrně hustej plot.
z toho mi vyznelo, ze ses s nejakou svou cubou nakryti pres hustej plot dockala. No nic.
|