Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Nezařaditelné dotazy / pro Ešusovou III
<< 1 ... 36 . 37 . 38 . 39 . 40 . 41 . 42 . 43 . 44 . 45 . 46 ... 598 . 599 . >>
Autor Zpráva
Fajka
Člen
# Zasláno: 29 Kvě 2015 08:03
- Nahlásit

Tohle je sotva čtvrtina fotek ani nee..budem je tam postupně přidávat...
Ostatní i z let minulý budou budou určitě...

Janiii
Člen
# Zasláno: 29 Kvě 2015 08:05
- Nahlásit

Fajka
zas se tam tváří jak debil s těma ušima dozadu
a jinak těhule kyne a kyne začíná se nimrat v jídle, jestli jako srnčí, nebylo by?? drrrzoun jedna. uvidí za pár tejdnů, až jí začnou užírat, to zas začne hltat

Maya
Člen
# Zasláno: 29 Kvě 2015 08:08
- Nahlásit

birma
tak Kim tam teda žádnej polštářek ani hadičku neměl a jak si tak vzpomínám, měl kanylu domů i po první operaci dělanou na klinice v Brodě a stejnou, prostě jen páskou omotanou tu jehlu a z toho čouhající ten plastovej nástavec

Maya
Člen
# Zasláno: 29 Kvě 2015 08:09
- Nahlásit

Fajka
ty lítací fotky s talířem jsou super

cernej caj
Člen
# Zasláno: 29 Kvě 2015 08:31
- Nahlásit

Fajka
v letech pristich

Janiii
a nebylo by? vite, kolik jich bude?

Darenka
Člen
# Zasláno: 29 Kvě 2015 08:52
- Nahlásit

Janiii
už máte hodně zájemců pro ňuníky?
Těším se na fotky přírůstků ♥

birma
Člen
# Zasláno: 29 Kvě 2015 09:05
- Nahlásit

potkali jsme ráno paní, kterou jsem dlouho neviděla. Má 11 měsíců starou briardku a ta je fakt sladká Adamovi se napůl mooooc líbila a napůl se jí bál a já jsem si poslechla, jak zamilovaný pohledy na mě Adam hází tak to bych mohla poslouchat furt, protože jinak se choval jako trotl. Asi ho v neděli vezmu na coursing, ať se zbaví trochy té energie, ale jestli tam nebude běhat, tak ho roztrhnu jak hada.

Maya
nepamatuju si, že bych kdy dostala domu zvíře, kterýmu by čouhal ten plast. Vždycky to měli překrytý tak, aby to bylo celý pod nějakou gázou.

Janiii
těhule kyne a kyne začíná se nimrat v jídle, jestli jako srnčí, nebylo by?? drrrzoun jedna
však má nárok. Kdo může za to, že má těhotenský nálady a chutě, no?

PetraK
Člen
# Zasláno: 29 Kvě 2015 09:12
- Nahlásit

RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁRRRÁÁÁRRRÁÁÁ
RRRÁÁÁRRRÁÁÁRRRÁÁÁ
RRRÁÁÁRRRÁÁÁRRRÁÁÁ
RRRÁÁÁRRRÁÁÁRRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
MMŠTÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁJN !!!

Bubínek a Kamínek dostali pytel plnej kostííínek. Měli fčera rej, dneska jim je hej!
Pánčička včera totiž dotáhla z Glóbusa pytel kostí, krásnejch hovězích. Syrovejch . Bubi prej fčera dělala potápěče Brtnik je vzal vyplavit a Bubi uprostřed své paroplavby naznala, že si zatřepe hlavou. Páč ale nejni zrovna Venclovský a plavat se naučila nedávno, tak jí to úplně nevyšlo a šla pod hladinu . Brtnik už se chystal dělat hopá, naščestí se Bubi obratem vynořila. Doma pak zakousala zlobivýho Rumíčka. A Rumíček dneska ráno našel krásnou křepelku a ešče dvě chodící straky a byl naprosto unešen a vzorován. Pak ešče pásnul holuby. A pak jsme dělali přepadovku z odložení. Vodloženej Rumíček a vodložená Bubitka na povel vyrazili a letěli přepadnout pánčičku, kterážto byla na druhý straně hřiště. Moc hezké ráno, jen by mohlo být 3x tak dlouhý.

A CO JE DNESKA, CO JE DNESKA MILÉ DĚTI, KDOPA TO VÍ???

Darenka
klidně písni Darenko, ale já tě zklamu, já toho zas tak moc o vižlíkách nevím právě. Už se v tom prostředí nepohybuju jak tenkrát, ale mohla bych případně poprosit o konzultaci Lucku.

Janiii

uvidí za pár tejdnů, až jí začnou užírat, to zas začne hltat

birma

to je vůl ten Čmoudilec!! Na jednu stranu fajn, že už je z něj narcis, ovšem mohl by kvést tak jako trochu v klidu, dej hlášku ještě do odpoledne, jak jste na tom.

PetraK
Člen
# Zasláno: 29 Kvě 2015 09:14
- Nahlásit

birma
Asi ho v neděli vezmu na coursing, ať se zbaví trochy té energie, ale jestli tam nebude běhat, tak ho roztrhnu jak hada.

to je paradoxůch!! ale hele bacha s tim trháním, za chvíli budeš mít plnej pokoj natrhanejch koček a psůch

PetraK
Člen
# Zasláno: 29 Kvě 2015 09:14
- Nahlásit

Fajka

JÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉŽIŠ, TO JSOU KRÁSNÝ FOTKY!! DÍK A TĚSÍM SE!!

cernej caj
Člen
# Zasláno: 29 Kvě 2015 09:16
- Nahlásit

PetraK
tak supr, ze bubi se vynorila

ja teda nevim, co je dneska?

birma
tak snad bude mit potrebu hazet nejen pohledy ale i behat

birma
Člen
# Zasláno: 29 Kvě 2015 09:21
- Nahlásit

narazila jsem na FB na fotku dogy na obranách. Beru zpět, že jsou to krásní, elegantní a ušlechtilí psi! Trochu mi připomíná mantu

nebo možná nějakýho mimozemšťana s otevírací hlavou
možná by to taky mohl bejt vejcožrout

no posuďte sami

PetraK
dej hlášku ještě do odpoledne, jak jste na tom
teď jsem v kanclu a on na veterině. Výsledky krve nevim, budou mu dělat i tu moč.
za chvíli budeš mít plnej pokoj natrhanejch koček a psůch
furt budou příjemnější, než když jsou živí! grrrrrr

Maya
Člen
# Zasláno: 29 Kvě 2015 09:25
- Nahlásit

cernej caj
dneska je pátek
nemá dneska přímo Rumíček ty příchozeniny?
jinak nevím
PetraK
tak z Bubice je potapěč, paráda
birma
tak to asi dělá každej vet jinak nebo nevím, pravda to nedávno jsme měli dávat kapačky doma, tak to logicky nějak zafačovaný bejt ani nemohlo
ale po tý operaci to byla jen pojistka kvůlivá pití, tak nevím, proč to měl jen tak, to jeslti vypadlo z žíly nebo ne nevím, protože to jsem mu akorát druhej den vyndala

birma
Člen
# Zasláno: 29 Kvě 2015 09:25
- Nahlásit

PetraK
Bubi uprostřed své paroplavby naznala, že si zatřepe hlavou. Páč ale nejni zrovna Venclovský a plavat se naučila nedávno, tak jí to úplně nevyšlo a šla pod hladinu
Buďte moc a moc rádi, že se vynořila. Tohle dělával Altar a výsledek byl, že mu byla voda zapovězena, poněvadž jak se potopil, tak mu nateklo do uší a tudíž bylo nutno se otřepat, čímž se potopil a tím mu nateklo do uší, pročež bylo třeba se oklepat....
Pak teda se taky topíval v zatáčkách, to bylo ještě horší - rovně mu to šlo, ale jak se otáčel, tak mu klesnul zadek, předkem hrabal někde vysoko nad vodou a pak klesnul ke dnu. Sem tam se vynořila noha nebo ocas.. dokud jsme ho nevytáhli. Zvláštní je, že ani po těhle zážitcích se plavání nechtěl vzdát.

Fajka
Člen
# Zasláno: 29 Kvě 2015 09:27
- Nahlásit

birma
no posuďte sami
strašnýýýýýýýýý

Maya
Člen
# Zasláno: 29 Kvě 2015 09:27
- Nahlásit

birma
ježíííš to je strašný ta tlama, hlasuju spíš pro vejcožrouta
ale to nadšení je paráda

Darenka
Člen
# Zasláno: 29 Kvě 2015 09:29
- Nahlásit

PetraK
Krásné ráno jste měli

Bubi je šikulka. Ona popírá všechny zákony. V takovém věku se naučila strašně moc věcí a obohatila si tak život za ty leta, kdy jí asi bylo ouvej. Jste skvělej tým

cernej caj
Člen
# Zasláno: 29 Kvě 2015 09:33
- Nahlásit

Maya
aha ja myslela ze esuska uz psala v tydnu ze mel prichozeniny nekdy v utery...?

birma
to je tlamaaa

cernej caj
Člen
# Zasláno: 29 Kvě 2015 10:03
- Nahlásit

Maya
konecne sem se pustila do knizky, co mi prisla loni a nebyl porad cas - dies irae a uz sem si objednala novou, po ktere dlouho pasu a uz je konecne v reedici

je blby, z eje ma desne tlusty (bych asi ocenila v tomto pripade jako dvousvazkovy, takze na vozeni kazdodenni busem to proste moc neni kvuli rychle zkaze ale ted na dovcu bude idealni

Fajka
Člen
# Zasláno: 29 Kvě 2015 10:10 - Změnil/a: Fajka
- Nahlásit

zase jsme donahráli pár foteček...
todle byla kráska do kerý se jelitos zamiloval a troubil dueta

cernej caj
Člen
# Zasláno: 29 Kvě 2015 10:19
- Nahlásit

fajka
pekny ale tahle
ten pes vypada ze ma misto zadni tlapy predni jak ji ma v takovym uhlu

PetraK
Člen
# Zasláno: 29 Kvě 2015 10:24
- Nahlásit

birma
sami

jistě, doga je naprosto vošklivej péf, ale......... na vižlu...... nevim ešivá má

Výsledky krve nevim, budou mu dělat i tu moč.

aha, tak já budu držet palce

Maya
tak z Bubice je potapěč, paráda

ano to byla poslední meta, kterou neobsadila, lítá ve vzduchu, pluje po hladině, běhá po zemi, šplhá po horách a tetkon už se i potápí BUBI JE PROSTĚ NEJLEPČÍÍ!

Fajka
zase jsme donahráli pár foteček...

jej, jdu číhnout!

dneska je pátek [

MÁÁJÁÁ MÁÁJA VYHRÁLA!!

b]cernej caj[/b]
to co dycky, na konci každýho pracovního týýýdneee!! PÁÁTEK

PetraK
Člen
# Zasláno: 29 Kvě 2015 10:26
- Nahlásit

birma

rovně mu to šlo, ale jak se otáčel, tak mu klesnul zadek, předkem hrabal někde vysoko nad vodou a pak klesnul ke dnu.

: neneééé, nenenenenene!

Zvláštní je, že ani po těhle zážitcích se plavání nechtěl vzdát.

byl to odvážlivec a silnej jedinec.

Fajka
Člen
# Zasláno: 29 Kvě 2015 10:27
- Nahlásit

PetraK
......... na vižlu...... nevim ešivá má
tady vypadá jak hroch

birma
Člen
# Zasláno: 29 Kvě 2015 10:38
- Nahlásit

PetraK
ale......... na vižlu...... nevim ešivá má
ty bláho dyť ta držka nahoře by ti celou takovouhle pižlu vdechla a ještě by jí zbylo v chřtánu místo na tři další takový
neneééé, nenenenenene!
jo! a jako v těch chvílích to úplně prdel nebyla, protože tahat z vody víc jak 50 kg psa, když kolem sebe kope, ty nedosáhneš na dno a třeba nevíš úplně přesně, kde se to ponořil, jestli jako jsi na tom místě, nebo to bylo o půl metru vedle...
byl to odvážlivec a silnej jedinec
to rozhodně! nakonec se holt musel uvazovat a jeden z nás musel vždycky sedět s nim na břehu...

Maya
Člen
# Zasláno: 29 Kvě 2015 10:39
- Nahlásit

cernej caj
tak military já moc nemusím, ale ta druhá vypadá zajímavěPetraK
ech, jak jsem ráda, že mám psiska, co maj tlamy fotogenický za všech okolností

cernej caj
Člen
# Zasláno: 29 Kvě 2015 10:45
- Nahlásit

Maya
no su zvedava, jaky to bude. podle recenzi je nejslabsi z toho co napsal (coz ale porad ma 71% na legii)

co maj tlamy fotogenický za všech okolností

Maya
Člen
# Zasláno: 29 Kvě 2015 10:48
- Nahlásit

cernej caj
já jsem od něj asi nic nečetla, alespoň si to jméno nevybauju, ale já radši než military čtu alternativu nebo space operu a tak

Maya
Člen
# Zasláno: 29 Kvě 2015 10:51
- Nahlásit

tlamička vždy dekorativní a koukám taky flekatá a bodejď by ne, když je s PP

cernej caj
Člen
# Zasláno: 29 Kvě 2015 10:53
- Nahlásit

Maya
ja to moc nerozlisuju, rozlisuju na libi nelibi a s marinakama sem prisla do styku jeste na gymplu co mi pujcil spoluzak a od ty doby su zajatec

to je roztomila tlamicka a desivej chrtan

<< 1 ... 36 . 37 . 38 . 39 . 40 . 41 . 42 . 43 . 44 . 45 . 46 ... 598 . 599 . >>
Toto téma je uzavřeno. Nemůžete zaslat odpověď.

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání