Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Nezařaditelné dotazy / pro Ešusovou III
<< 1 ... 18 . 19 . 20 . 21 . 22 . 23 . 24 . 25 . 26 . 27 . 28 ... 598 . 599 . >>
Autor Zpráva
denyk
Člen
# Zasláno: 25 Kvě 2015 16:01
- Nahlásit

Maya jak rikam ja to videla jednou reklamy prepinam, kdyz uz teda jednou za cas zapnu telku. Ale myslela jsem si ze je to upraveny.

Maya
Člen
# Zasláno: 25 Kvě 2015 16:03
- Nahlásit

denyk
tak já většinou taky reklamy nesleduju, ale tahle mě zaujala, se mi celkem líbí, tak jsem jí už párkrát viděla, jinak i když nějakou reklamu vidím, tak za 2 vteřiny nevím o čem byla

PetraK
Člen
# Zasláno: 25 Kvě 2015 16:16
- Nahlásit

Maya
o jak upravená pižla

já koukala v rychlosti na gezicht a vižly nět i ty uši nejsou pižlí. tož nevim.

PetraK
Člen
# Zasláno: 25 Kvě 2015 16:17
- Nahlásit

to névižla, to ratlik. ne?

Xerxová
Člen
# Zasláno: 25 Kvě 2015 16:55
- Nahlásit

ach jo - já moc nestíhám a tady se koukám dneska marodí. Denyky pajdaj (za deset dní snad dojedeme a ty budeš o berličkách hnáty křivé, pod plachetkou osoba...), kocour nečůrá,...

Tak se koukejte zdravit

Xerxová
Člen
# Zasláno: 25 Kvě 2015 17:01
- Nahlásit

Fajka ale to na svůj věk vypadáš dost zachovale

Fifi
Člen
# Zasláno: 25 Kvě 2015 17:38
- Nahlásit

denyk
Dobre si udelala, ze sis vzala nemocenskou. At se hnata co nejrychleji zhoji a samym ledovanim neodpadne.
birma
Chjo, to sou starosti s kocicakem. Z ceho se to prihodi? Nebo to muze i samo od sebe nejak? Drzim palce, at se da do kupy a je bez nasledku, chude maly.

kachna_
Člen
# Zasláno: 25 Kvě 2015 17:45
- Nahlásit

Zdravím všechny a doufám, že všem marodům mé zdravení přispěje k uzdravení

birma
Člen
# Zasláno: 25 Kvě 2015 17:50
- Nahlásit

Fifi
Kastrovaní kocouři trpívaj na močový kameny, tak možná z toho. Jinak netušám. Ale bylo to děsivě rychlý teda.

Maya
To neni pravený. Ten pes má extrémní předkus prostě. Ale mně to tedy přijde vtipný.

Xerxová
Člen
# Zasláno: 25 Kvě 2015 18:16
- Nahlásit

Fifi stavíš se v sobotu v Buňkově?? Pohladit obludu ??

birma
Člen
# Zasláno: 25 Kvě 2015 18:17
- Nahlásit

Kachna asi zná, ale co kdyby

denyk
Člen
# Zasláno: 25 Kvě 2015 18:22
- Nahlásit

Xerxová budu o berlickach ale hlavne jeste na nemocensky . Na kontrolu mam jit az 8.6 ale to asik nevydrzim.....Fifi diky leduju leduju a je to otekly

Fifi
Člen
# Zasláno: 25 Kvě 2015 18:29
- Nahlásit

Xerxová
Spis ne, musim dohanet resty na zahrade a delat pripravy na prijezd Trolldy. Ale jestli pojedete pres Hradec, mohli byste se stavit vy, za nama, az se budete vracet? Kdyztak mi pisni na emila, domluvime se.
denyk
Na kontrolu mam jit az 8.6 ale to asik nevydrzim...
No to teda koukej vydrzet!

denyk
Člen
# Zasláno: 25 Kvě 2015 18:31
- Nahlásit

Fifi bude mit Trolda pokojicek pro sebe? . Doktorka jen nechtela abych tam chodila zbytecne pry muzu poslat kamosku. Nejradeji bych ten pristi tyden travila jinde, bylo by o me dobre postarano ale to takhle asik nejde co, ikdybych to jako oznamila

Fifi
Člen
# Zasláno: 25 Kvě 2015 18:35
- Nahlásit

denyk
Nejradeji bych ten pristi tyden travila jinde, bylo by o me dobre postarano ale to takhle asik nejde co, ikdybych to jako oznamila
Jako oznamila doktorce? nebo tomu, kdo by o tebe pecoval? Nemocenskou si muzes travit kdekoliv, jen to staci nahlasit doktorce, aby napsala spravnou adresu na neschopenku.
bude mit Trolda pokojicek pro sebe?
Bude ho sdilet s cubkama. Ale jde spis o prakticky veci, typu nejak zadelat kabely, ukryt boty, vykydat chodbu, kde jsou nebezpecny veci ala ruzny kapaliny do auta atd. Aby se mu tady neco hned nestalo, kdyby to byl smejdil obecnej.

cernej caj
Člen
# Zasláno: 25 Kvě 2015 18:39
- Nahlásit

denyk
podle me si muzes sama urcit misto na nemocensky a byt proste jinde - na to se zeptej mudry ale ja i kdyz mela jeste ofiko bydliste doma a byla sem nemocna, byla sem na neschopence v pohode v podnajmu nebo pak i v domecku i kdyz sem furt bydlela u nasich papirove.

Fifi
jeste uklid te ceka kvuli trolickovi, jo

Fifi
Člen
# Zasláno: 25 Kvě 2015 18:43 - Změnil/a: Fifi
- Nahlásit

cernej caj
jeste uklid te ceka kvuli trolickovi, jo
No jo, co nadelas. Cuby jsou zlaty, ty si niceho nevsimnou. Zato stene muze bejt podes, tak radsi byt pripraven. Nez resit prezvejkany kabely od modemu apod.

Jo a prej ma, valibuk, jako 5 kilo? Potes koste, v 7. tydnu, ja chtela majinkyho pejsacka!

denyk
Člen
# Zasláno: 25 Kvě 2015 18:44
- Nahlásit

Tak hlavne jde o to, ze tenhle tyden jsem jeste doma a pristi tyden uz bych byla jinde . Pac ten "pecovatel" je nyni na dovolene. Fifino tomu to oznamovat nebudu ten s tim prisel sam

denyk
Člen
# Zasláno: 25 Kvě 2015 18:44
- Nahlásit

Fifi jo jasny to chapu, takova "bezpecnostni opatreni"

Fifi
Člen
# Zasláno: 25 Kvě 2015 18:46
- Nahlásit

denyk
Fifino tomu to oznamovat nebudu ten s tim prisel sam
Ale to je hodny pecovatel!
Tak hlavne jde o to, ze tenhle tyden jsem jeste doma a pristi tyden uz bych byla jinde
To jde domluvit s doktorkou, dle myho bez problemu.

Xerxová
Člen
# Zasláno: 25 Kvě 2015 18:47
- Nahlásit

Fifi myslím, že v neděli pofrčíme přímo domů - on má Pepa tyhle akce tak trochu za trest a bude se těšit domů - neb i u nás zahrada bude čekat... A v sobotu tam zase já budu chtít dojet co nejdřív - přeci jen je to jen na jednu noc... tak ať nejedeme tu dálku jen na chviličku.
Sice bych ráda slyšela názor na obříka - neb věřím tvému zkušenému ostřížímu zraku a dobrému odhadu psiska... ale chápu, že domácí dámy i budoucí mimíš mají přednost

cernej caj
Člen
# Zasláno: 25 Kvě 2015 18:48
- Nahlásit

Fifi
tak to porad nemusi byt nejak obri jak velkyho idealne bys chtela? do 25kg?

denyk
tak si fakt nech dat tu nemocenskou jinam, nahlasis adresu a je to

Xerxová
Člen
# Zasláno: 25 Kvě 2015 18:50
- Nahlásit

FifiBeta měla na sedmi týdnech 8,4... takže doga ti nevyroste

Fifi
Člen
# Zasláno: 25 Kvě 2015 18:53
- Nahlásit

Xerxová
že v neděli pofrčíme přímo domů
No ja prave myslela, ze pojedete pres nas, jestli to budete brat jinudy, tak skoda.
Beta měla na sedmi týdnech 8,4... takže doga ti nevyroste
Diky za uklidneni!
cernej caj
porad nemusi byt nejak obri jak velkyho idealne bys chtela? do 25kg?
Jop, tak nejak, kolem dvaceti. Uvidime, tapatka nikterak mohutny nemel, tak snad...

denyk
Člen
# Zasláno: 25 Kvě 2015 18:54
- Nahlásit

Fifi jo je to hodny pecovatel. Ja jsem tohle vzdy odmitala, chtela jsem se postarat "sama o sebe" asi jsem dostala rozum a uz nechci byt za drsnaka . Teda ani za fnuknu, ale bude moc rad kdyz o me bude moct pecovat, tak proc mu neudelat radost, ze

denyk
Člen
# Zasláno: 25 Kvě 2015 18:55
- Nahlásit

cernej caj dyk vysvetluju ze nemocenska uz je napsana na me trvale bydliste.

cernej caj
Člen
# Zasláno: 25 Kvě 2015 18:56
- Nahlásit

Fifi
tak to snad by klapnout mohlo

denyk
radost na obou stranach

Fifi
Člen
# Zasláno: 25 Kvě 2015 18:57
- Nahlásit

denyk
asi jsem dostala rozum a uz nechci byt za drsnaka
Tak ono to s rozbitym kolenem je jen a jen rozumnej pristup!

Fifi
Člen
# Zasláno: 25 Kvě 2015 19:00
- Nahlásit

denyk
ze nemocenska uz je napsana na me trvale bydliste.
To by ale po tydnu melo jit snad v klidu zmenit, ne? Kdyz se domluvis s doktorkou, reknes, ze potrebujes pomoct atd.

denyk
Člen
# Zasláno: 25 Kvě 2015 19:05
- Nahlásit

Jo zkusim to, zeptat se ji. Radost na obou stranach o to v zivote jde ne?

<< 1 ... 18 . 19 . 20 . 21 . 22 . 23 . 24 . 25 . 26 . 27 . 28 ... 598 . 599 . >>
Toto téma je uzavřeno. Nemůžete zaslat odpověď.

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání