Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Nezařaditelné dotazy / pro Ešusovou III
<< 1 ... 18 . 19 . 20 . 21 . 22 . 23 . 24 . 25 . 26 . 27 . 28 ... 598 . 599 . >>
Autor Zpráva
cernej caj
Člen
# Zasláno: 24 Kvě 2015 16:38
- Nahlásit

birma
chudacek nemocnej adamek tak hlavne, ze to zvadli a jinak ses teda husta, o cem si mluvila?

hlavne, ze vsechno v pohode a nic se ti nestalo

birma
Člen
# Zasláno: 24 Kvě 2015 16:50
- Nahlásit

cernej caj
Adama mi je líto ještě teď
jen o tom, proč jezdíme zrovna tam a co tam nabízíme a tak nic těžkýho, ale byl to porod, ani to nechci vidět až to bude k dispozici

cernej caj
Člen
# Zasláno: 24 Kvě 2015 16:53
- Nahlásit

birma
tak jasny, ta nervozita a tak, ale treba by ses mohla podelit

Fifi
Člen
# Zasláno: 24 Kvě 2015 16:54
- Nahlásit

Mile Janicky, Janinky a Jany. Tedy bruutice, Fajfkoo a Janii (nevynechala sem nekoho, doufam?)
VSE NEJ k hromadnymu svatku vam preju a posilam neco na pripitek.

cernej caj
Fotky krasny, skoda, ze vam to pocasi lip neklaplo.

birma
Člen
# Zasláno: 24 Kvě 2015 17:29
- Nahlásit

cernej caj
jsem domluvená s mamkou, že se na to podívá a řekne mi, jestli je to zveřejnitelný já se na to dívat odmítám

cernej caj
Člen
# Zasláno: 24 Kvě 2015 17:34
- Nahlásit

Fifi
jee, fifi ma pravdu, vsechno nejlepsi

birma

du vyluxovat a spat

denyk
Člen
# Zasláno: 24 Kvě 2015 18:34
- Nahlásit

Hezkou nedeli vsem, nemam docteno, ale casu bude vic nez dost, jsem ase cipla s kolenem, tentokrat jsem dopadla o dost hur chjo ku*va draaaat . Jinak u nas pocasko super a je mi to k hovnu. Tak premyslim jestli na nemocenskou nebo to patlat tsk ze budu par hodin v praci a pak dovolena. Tu nemocenskou si moc dovolit nemuzu, ale zase si nedokazu predstavit sedet s tou hnapou 8 hodin v praci. Jooooa Janickiiii, vse nej k svatku 😊

Fifi
Člen
# Zasláno: 24 Kvě 2015 18:35
- Nahlásit

denyk
cipla s kolenem, tentokrat jsem dopadla o dost hur chjo ku*va draaaat
Panaboha, cos vyvadela? Bylas u doktora?

denyk
Člen
# Zasláno: 24 Kvě 2015 18:47
- Nahlásit

Fifi v patek jsme v knajpe blbe slapla a pak si sedla na zem. Domu jsem sla s doprovodem to jeste docela slo ale v so. rano bolest jak krava ani otocit v betli jsem se nemohla. Takze me vzal Kuba na pohotovost na chiru. Tahali mi krev, nic moc teda. Ale trochu se mi ulevilo. A doktor sikovnej se me ptal kdyz me to vytahl, jestli chci injekci na bolest, tak jsem mu rekla ze po tomhle uz jako vazne nic proti bolesti nepotrebuju. Takze orteza berlicky ze, ve stredu kontrola. A ledovat ledovat.... Ted to uz fakt neni moc dobry.
Ale tak zas lepsi nez kdyby se mi to stalo nekde 2km od di pii v lese.

denyk
Člen
# Zasláno: 24 Kvě 2015 18:52
- Nahlásit

Xerxová moc hezky fotky a ta ve vode je upa nejlepsi ☺

denyk
Člen
# Zasláno: 24 Kvě 2015 18:53
- Nahlásit

cernej caj na fotos mrknu rano uz se tesim 😊

Fifi
Člen
# Zasláno: 24 Kvě 2015 18:53
- Nahlásit

denyk
Takze orteza berlicky ze, ve stredu kontrola. A ledovat ledovat.... Ted to uz fakt neni moc dobry.
Zenska blazniva, to mas teda peknou polizanici, mne se koleno hojilo mesic a to sem mela "jen" natazeny vazy. Tobe se tam neco urvalo asi, ne? At te to prestane z nejhorsiho bolet co nejdriv, ma ti kdo vencit Bukvicku?
Tak premyslim jestli na nemocenskou nebo to patlat tsk ze budu par hodin v praci a pak dovolena.
Uvidis, jak na tom budes, ale mozna lepsi si vzit nemocenskou, at se ti to rychleji zahoji.

Janiii
Člen
# Zasláno: 24 Kvě 2015 18:58
- Nahlásit

děkujuuu za přání a ostatním Janičkám taky přeju!!

Darenka
Člen
# Zasláno: 24 Kvě 2015 19:08
- Nahlásit

Zdravíčko všem
Čajíčku moc krásný fotky.
Denyk moc mě neštvi, Koukej být pár dní opravdu v klidu doma. Jen je to na prd s venčením Bukíska.. Nešlo by to s někým domluvit? Jestli nechceš mít tu hnátu nadobro odkecanou, tak buď vzorná pacientka.
Měla jsem včera krásný den - zkoušky vloh s kamarádkama tedy spíš jejich mladýma fenkama. Bylo 18 pejsků, z doho dvě maďarky. Problém byl s téměř mizivým množstvím zvěře, museli jsme se dokonce přemisťovat autama na různé lokality. Ale nakonec vše organizátoři zvládli a "naše" holky byly móoóc šikovný

denyk
Člen
# Zasláno: 24 Kvě 2015 19:33
- Nahlásit

Jo nejake vencicky/jednoho vencice mam. Ale rano a vecer s nim musim stejne to jinak proste nejde. Odpoledne se to nejak da domluvit, uvidime na jak dlouho.

denyk
Člen
# Zasláno: 24 Kvě 2015 19:35
- Nahlásit

Darenka tak to jsi mela super sobotenku 👍. Narovinu nemuzu byt dlouho doma. Zitra musim v praci neco dodelat, aspon do 10ti. Rano me odveze kamos do prace.

denyk
Člen
# Zasláno: 24 Kvě 2015 19:37
- Nahlásit

Fifi nevim jestli se urvalo, ono by to ani na rtg videt asi nebylo. Proto me ceka asik ta artroskopie 😐 ale ortoped je tam az 3.6. rikala sestricka.

cernej caj
Člen
# Zasláno: 24 Kvě 2015 19:37
- Nahlásit

darenia
supr, ze sis to tak uzila

denyk
tak hlsvne, ze se na to mrk doktor alr teda pekne naprd ze te to koleno takhle trapi... v praci uviidis, penize se vzdycky daj poresit a hlavne abys byla fit a mohla brzo behat venku. hoj se!

Fifi
Člen
# Zasláno: 24 Kvě 2015 19:42
- Nahlásit

denyk
Ale rano a vecer s nim musim stejne to jinak proste nejde. Odpoledne se to nejak da domluvit, uvidime na jak dlouho.
Chmmm, to je fakt na pytel. Tak ofafrne s berlama, at s sebou este nekde znova nesvihnes.
Proto me ceka asik ta artroskopie
Auva No ne, twe, at se ti to do leta co nejvic srovna, koukej infomovat. Klouby pitomy.
Darenka
A tos mela asi dobry zazitky, takhle nazivo. Aspon vis, do ceho pujdes.

denyk
Člen
# Zasláno: 24 Kvě 2015 19:52
- Nahlásit

Rano me do prace veme kolega, doufam ze vstane pac obcas se mu to nejak nedari.

Fifi
Člen
# Zasláno: 24 Kvě 2015 20:02
- Nahlásit

denyk
kolega, doufam ze vstane pac obcas se mu to nejak nedari.
Jak moc mu rozumim. Tak ho kdyztak prober pres tlf, skrivane. Chjo, takhle na dalku moc nepomuzu, tak jen fakt drzim palce, at te to moc neboli a ve st na kontrole to je lepsi.

denyk
Člen
# Zasláno: 24 Kvě 2015 20:30
- Nahlásit

Fifi jo uz mi psal at ho prozvonim v 5:40 aby nezaspal . Diky moc, ono se to vsechno zvladne, neni kazdy den posviceni. To me potkala jeste kamoska v sobotu rano co se pry stalo no a ja se slzama v ocich tak mi pak vecer volala jak jsem.dopadla, ze twkhle me nezna ze jsem takovej tvrdas a ze tohle uz muselo hodne bolet kdyz jsem slzela. Jo priznavam ze to bolelo dost. Potom vytahnuti te srajdy se to aspon trochu zlepsilo.

Fifi
Člen
# Zasláno: 24 Kvě 2015 20:42
- Nahlásit

denyk
ze tohle uz muselo hodne bolet kdyz jsem slzela.
Boli tak jak prase. A nakej prasek mas, kdyz sis hrdinka injekci dat nenechala? Leduj, ledej, nejak sikovne si to vypodloz, at te to v posteli aspon neboli. Ortezu mas nejakou nehejbaci? Ja mela takovou od kycle az ke kotniku, i jsem v ni spala a pomahala hodne. Nekde ji tu mam, ale tys jinyho telesnyho ramce, asi by ti byla k prdu.

Vero
Člen
# Zasláno: 24 Kvě 2015 21:01
- Nahlásit

cernej caj

ty fotky jsou tak nádherný, že blednu závistí, že jsem tam nebyla. barva se mi vrací až při připomínce, jak chcalo

denyk

prosimtě, jak se dá zničit koleno ve knajpě? to máš aspoň ničit na horách... tak at je to brzo lepší!

birma

blahopřeju k popularitě

a všem JANÁM VŠE NEJ

Fifi
Člen
# Zasláno: 24 Kvě 2015 21:06
- Nahlásit

Vero
prosimtě, jak se dá zničit koleno ve knajpě?
Asi velmi snadno. Ja si ho znicila doma, kdyz jsem klouzla po mokry podlaze a pristala jsem s jednou hnatou v takovy ty poloze, kterou maji deti rady. Jak sedavaji na zadku a nohy slozeny do "w" kolem sebe.

Vero
Člen
# Zasláno: 24 Kvě 2015 21:09
- Nahlásit

Fifi
kdyz jsem klouzla po mokry podlaze a pristala jsem s jednou hnatou v takovy ty poloze, kterou maji deti rady. Jak sedavaji na zadku a nohy slozeny do "w" kolem sebe.

aůůůůů...

no jo, doma je to asi fakt nebezpečný. to jsem vlastně pochopila v den, kdy jsem nejela na vejlet, zůstala doma a opařila si hnátu.

Fifi
Člen
# Zasláno: 24 Kvě 2015 21:18
- Nahlásit

Vero
kdy jsem nejela na vejlet, zůstala doma a opařila si hnátu.
Vidis, a uz dobry? Zadny jizvance, nasledky?

Fajka
Člen
# Zasláno: 24 Kvě 2015 21:35
- Nahlásit

Vero
no jo, doma je to asi fakt nebezpečný. to jsem vlastně pochopila v den, kdy jsem nejela na vejlet, zůstala doma a opařila si hnátu
přesně a nejrizikovější je kuchyn proto se jí pečlivě vyhejbám

Janii Bruuut
taky přeju všecko NEJ ! tu zelenou bych si s dovolením dala
Dík všem za přání

denyk
a dohajzlu... to není dobrý dyž čék nemůže chodit
přeju at je brzo líp !

Vero
Člen
# Zasláno: 24 Kvě 2015 21:38
- Nahlásit

Fifi
a uz dobry? Zadny jizvance, nasledky?

jizvu mám jak moc je nápadná to by muselo posoudit okolí, nějak jsem se neptala radši.
chtěla jsem si koupit přes to náramek..... jenže všecky hodící se k hodinkám, co jsem našla, jsou i po možným zmenšení moc velký. tak nic asi

Fajka
nejrizikovější je kuchyn proto se jí pečlivě vyhejbám

Maya
Člen
# Zasláno: 24 Kvě 2015 23:11
- Nahlásit

Všem Janám všechno nejlepší!!
Ještě není půlnoc, tak to platí.
denyk
ty se brzo uzdrav, když se budeš šetřit, tak to třeba půjde bez operace
by ti v práci nemohli zařídit nějak práci z domova?
A buď ráda, že máš ortézu a ne sádru

<< 1 ... 18 . 19 . 20 . 21 . 22 . 23 . 24 . 25 . 26 . 27 . 28 ... 598 . 599 . >>
Toto téma je uzavřeno. Nemůžete zaslat odpověď.

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání