Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Nezařaditelné dotazy / pro Ešusovou III
<< 1 ... 18 . 19 . 20 . 21 . 22 . 23 . 24 . 25 . 26 . 27 . 28 ... 598 . 599 . >>
Autor Zpráva
cernej caj
Člen
# Zasláno: 25 Kvě 2015 06:16
- Nahlásit

denyk
tak ortoped blby, ale tak za tyden, to jeste de... bez ty artroskopie by to teda bylo lepsi ale hlavne abys byla zas behaci

fajka
to je pravda, kamaradky babicka uklouzla,spadla hlavou na stul a kdyz jim uz druhej nebrala telefon tak se jeli podivat... no pokicajti je tahali dlouho jestli babicce nepomohli...

denyk
Člen
# Zasláno: 25 Kvě 2015 07:06
- Nahlásit

Morgen ve spolek, dnes zasejc sluní
Jsem byl včera ve vaně, jako docela sranda, dovnitř to nějak šlo ven to bylo horší
A dopoledne jsem byla moc čikovná, jsem tak ledovala, až jse si udělala omrzlinku, to by čék nevěřil, že to jde tak rychle
Takže kůže na koleni nejdřív bílá, umrtvená a teď je červená
Vero
prosimtě, jak se dá zničit koleno ve knajpě?
no jak vidíš tak dá, ono to možná vypadá, že jsem byla na plech, ale fakt nebyla

Maya
by ti v práci nemohli zařídit nějak práci z domova?
ne to nejde Bohužel

Jo tak ortéza je lepší, to bezpochyby. By se jim asik nevyplatilo dát mi sádru na 5dní, kvůlitomu bordelu, co se mi tam tvoří.

Fifi
ortezu mám jen na koleni, né přes celou špajzku a nechal jsem si jí i přes noc raději, ono to fakt není nic moc, bez ní.
Prášky jsem si žádný nebrala, už dá se to vydržet.

denyk
Člen
# Zasláno: 25 Kvě 2015 07:08
- Nahlásit

cernej caj
ale tak za tyden, to jeste de
spíš za 10 dní a to ještě nevím, jestli bude mít hned 3.6. volno.
Každopádně nevím jak to bude ty první tři dny když tu budeš sama, nechci předbíhat, ale se mnou to asi moc na výlety nebude

Jdu mrknout na fotky

Darenka
Člen
# Zasláno: 25 Kvě 2015 07:13
- Nahlásit

denyk
Byla jsem na artroskopii s ramenem před pár lety. Jeden den do nemocnice, druhý domů a rameno super. Se mnou tam byli na artr. i lidi s kolenama a taky úplně v pohodě. Společně jsme přišli a společně odešli. Je to neinvazivní. Neboj se toho. Budeš mít klid.
Držím palce, ať to léčení probíhá pokud možno v klidu. Dobrý je, že máš venčiče-čky a Bukísek bude mít pohyb zachovaný.
Fifi
já uchovňovací ambice nemám , takže to okukování je pro mě takové pohlazení po duši.

denyk
Člen
# Zasláno: 25 Kvě 2015 07:14
- Nahlásit

A pro ty, kdo nejsou na FB jedna nohatá špičatá chrtí kóča Roxana

denyk
Člen
# Zasláno: 25 Kvě 2015 07:16
- Nahlásit

A jedna spací ze včera, nějak se mu nechce spát se mnou v posteli, jak mám nemocnou tu hňápu a páteční procházka barevná

denyk
Člen
# Zasláno: 25 Kvě 2015 07:18
- Nahlásit

Darenka
kolenama a taky úplně v pohodě
jo já vím, už jsme o tom mluvili, zrovna jsem před chvílí mluvila se známým z Ústí má kámoše ortopeda, tak nevím jestli nebude lepší jet tam nakonec....
Jde o to, že je to o dost dál, musela bych někoho otravovat zas, aby mě tam odvezl. No uvidíme.

denyk
Člen
# Zasláno: 25 Kvě 2015 07:22
- Nahlásit

cernej caj
krásný fotky, škoda, že vám nevyšlo počasí...a koukám, že slováci to mají stejně jak němci, nepíší vzdálenost, ale počet hodin

cernej caj
Člen
# Zasláno: 25 Kvě 2015 07:30
- Nahlásit

Darenka
no kolegyne po artroskopii tu asi dva mesice pajdala, ze ji to boli vic jak predtim... takze asi zalezi a ze je to neinvazivni bych nerekla, dyt ti strcej sondu do kloubu...

denyk
no tak uvidime, pokud by klapl ten hobitin, muzu si to tam prolondat sama a vecer grilovacka de i s kolenem pokud radsi budes doma, pac i cestovani a vsecko bude naprd, neni problem, ja si poradim v pohode a procouram si to sama nebo zlanarim treba birmici na nejakej vylet

tvl ta vyrostla teda

jinak on ten pocet hodin je v necem lepsi - a polaci to tak maj tusim tez. Ideal by bylo kombinace km a hodin, protoze pak zas ses nekde adrspassko teplicke skaly, vzdalenost mas kilak a pul ale lezes neustale po prudkych zebricich nahoru a dolu a lezes to hodku, takze ten cas je mnohem lip vypovidajici

Vero
barva se mi vrací až při připomínce, jak chcalo tak tak

Darenka
Člen
# Zasláno: 25 Kvě 2015 07:35
- Nahlásit

cernej caj
Je to podstatně šetrnější než normální operace. Viděla jsem rameno po operaci - stejná diagnoza jako jsem měla já - o pár let dříve než se artroskopie začala dělat běžněji. Je to nesrovnatelný.

denyk
Člen
# Zasláno: 25 Kvě 2015 07:39
- Nahlásit

tu asi dva mesice pajdala, ze ji to boli vic jak predtim
díky . jo teta doktorka mi taky říkala, že záleží na tom, kdo se ti v tom vrtá, páč stačí milimetřík vedle a místo malého problému máš ještě větší . Je to prostě moc složitá věc, takový kolínko....

no tak uvidime
jo máš pravdu uvidíme, chjo to je věc teda . Ještě že tu budeš pak mít tu kámošku, to by mi bylo líto abys tu chodila celý týden sama....

tvl ta vyrostla teda
mně se tihle chrtoidi líběj jinak on ten pocet hodin je v necem lepsi
jo to jo, ono není 5km do kopce stejných jako po rovině, že .

denyk
Člen
# Zasláno: 25 Kvě 2015 07:41
- Nahlásit

Darenka
Je to podstatně šetrnější než normální operace
tak to je jasný...

Každopádně se mi tam podívat chtějí, po tom všem
Ono sono, ani rtg nemusí nic ukázat, jedině magnetická rezonance, ale četla jsem, že to raději šťournou a pak opraví, když uvidí co je za problém, takže MR vynechávají...

cernej caj
Člen
# Zasláno: 25 Kvě 2015 07:58
- Nahlásit

Darenka
jj, tak v porovnani to urcite bude mnohem setrnejsi a lepsi, to jo.

denyk
páč stačí milimetřík vedle a místo malého problému máš ještě větší

jj, dulezity mit dobryho doktora, tak snad ortoped u vas je dobrej nebo si precti recenze i na toho v usti a vyber co se ti bude zdat lepsi i za cenu otravovani s odvozem

v pohode, treba si i buki trochu zvykne a mohla bych ho vzit ven

Maya
Člen
# Zasláno: 25 Kvě 2015 09:09
- Nahlásit

denyk
teda to je chrtice jak vyšitá
s tím kolenem je to asi těžký, Kim má artroskopicky dělanej loket a normálně rameno a už tenkrát i vet mi říkal, že je fuk jak se to dělá, že jak se do toho kloubu dloubne, tak pak jsou větší sklony časem k artroze a tak, no a taky jí Kim už má pěknou, no a taky říkal, že v podstatě je lepší normální operace, protože je do toho kloubu líp vidět, ale že se dělá atroskopie kvůli pooperačnímu komfortu, což je fakt, že je rozdíl oprotii jednomu stehu v dírce než 20 stehům na rozpáraným kloubu. Jenže když nemáš jinou alternativu, tak ti stejně nic jiného nezbejvá, bolavý koleno nadosmrti si určitě nenecháš.

denyk
Člen
# Zasláno: 25 Kvě 2015 09:28
- Nahlásit

Maya
Jenže když nemáš jinou alternativu, tak ti stejně nic jiného nezbejvá, bolavý koleno nadosmrti si určitě nenecháš
taky dobrý ale jo je to pravda, ono jak b tom rupne, tak pak chvíli vidím všechny svatý, takže nic moc
Ale to máš teda fajn veta, že ti to takhle vysvětlil
V 10 jdu domů, něco jsem udělala, ale celý den to tu nedám, ikdyž jsem si vyhodila hňápu na židli

denyk
Člen
# Zasláno: 25 Kvě 2015 09:28
- Nahlásit

cernej caj
v pohode, treba si i buki trochu zvykne a mohla bych ho vzit ven
tak to budu muset koupit pičkůtky do zásoby

Maya
Člen
# Zasláno: 25 Kvě 2015 09:52
- Nahlásit

denyk
tak alespoň že můžeš jít dřív domů, to u nás by asi neprošlo
tady dusno na pracovišti, dovolila jsem si předhodit dotaz, kdy asi tak budu moct mít v létě dovolenou, kdybych si chtěla zaplatit nějakej zájezd pár měsíců dopředu, tak fakt nemám ani šanci

denyk
Člen
# Zasláno: 25 Kvě 2015 09:53
- Nahlásit

Maya
tak alespoň že můžeš jít dřív domů
no asik proto, že budu mít odedneška neschopenku

tak fakt nemám ani šanci
tohle je fakt humus, jako člověk nežije proto aby jen chodil do práce

cernej caj
Člen
# Zasláno: 25 Kvě 2015 09:54
- Nahlásit

denyk
takze nakonec ses rozhodla?

Maya
hm, taky nic moc

denyk
Člen
# Zasláno: 25 Kvě 2015 10:01
- Nahlásit

cernej caj jo rozhodla. Stejne budu litat po doktorech a na Rumburk mam 4hodiny treba. To absolutne nestiham je tam neuveritelne mnozstvi lidi. Minule jsme tam 4 hodky jen sedeli cesta domu 1+1 hodka. Jeste abych pak naddelavala doktora to fakt ne. A tak budu po dvou letech na nemocensky no

cernej caj
Člen
# Zasláno: 25 Kvě 2015 10:10
- Nahlásit

denyk
tak asi je to lepsi z hlediska toho casu, no... ale chapu, ze naprd

Maya
Člen
# Zasláno: 25 Kvě 2015 10:12
- Nahlásit

denyk
musíš bejt na tý nemocenský dýl, jako za ten třetí tejden co já byla, tak od sociálky už přišly celkem slušný prachy, blbejch je akorát ty první dva tejdny.

tohle je fakt humus, jako člověk nežije proto aby jen chodil do
no tady ani nejde o to, že bych si nemohla vzít dovolenou, ale o to kdy, protože se máme dohodnout tři lidi na vystřídání a to je fakt strašnej problééééém
jsem to rozsekla poslala mailem svůj termín, bude dusno ještě víc, ale snad se to pohne

cernej caj
Člen
# Zasláno: 25 Kvě 2015 10:27
- Nahlásit

Maya
tak drzim palce

birma
Člen
# Zasláno: 25 Kvě 2015 10:32
- Nahlásit

Jedem s Čmoudem na veterinu, moc a moc ho bolí bříško, tak držte prosím palce.

PetraK
Člen
# Zasláno: 25 Kvě 2015 10:43
- Nahlásit

RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁRRRÁÁÁRRRÁÁÁ
RRRÁÁÁRRRÁÁÁRRRÁÁÁ
RRRÁÁÁRRRÁÁÁRRRÁÁÁ
RRRÁÁÁRRRÁÁÁRRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
MMŠTÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁJN !!!

Táákle mělo včera voči Koláč, tááákle jako strejda Tilda:

a proooč mělo Koláče takle voči? Proč milé děti?? No protože, Koláče mělo motoristický víkend milé děti. Koláče totiž v pátek opět usedlo za volant a po sjezdu z dálnice odřídilo až na chalupu. A včera dokonce jelo pěkně celou cestu z chalupy až domů. ŠKODA, ŽE TU NENI DARLENKA, ta by měla velikánskou radost. Musela včera pěkně škytat, páč sem na ní vzpomínala . A aby byl ten motoristický víkend kompletní, udělala jsem si motoristicko kynologický výlet s Rumíčkem. Rumíček je prostě v autě neščasten, nejni mu tam dobře. I rozhodlo se Koláče, že když jede Brtnik na pilu pro rýgle, že zatímco Blanka si pocvičí spánek v chalupě, pojede KOláče s Rumíčkem v kufru. Vzalo si Koláče veledobrůtky a nechalo se s Rumíčkme zavřít do kufru. Upřímně - nevím kdo z vás to někdy zkoušel - já kdysi jako dítě - ale jízda v kufru , sama o sobě teda niiic moc jako. Tak se mu ani nedivím, že to tam moc nemusí i když to tam statečně přetrpí. . Zvlášť, když se jede po hodně drkotavý cestě, jako u nás. Tak jsme si tak fordili v kufru, Rumíček udělal hají, a kupodivu si dal i veledobrůtky. Pak jsme šli řádit do lesa a čutat šištéty, aby mohl Rumíček páru vypustiti.A!! A!!! Koláče kouipilo vhodný lanko, celých 25 metrůch, natáhlo si na louce kůrsing a kůrsingovalo se na lidský pohon. Rumíček nadšen a řičel blahem, byl z něj hotovej doktor Blažej. Bubinka překvapivě nezájem. Zatímco na Pecce byla za profíka, tady na to koukla a prej že nic. Je pravda, že tam to přeci jen bylo jiný, já jsem jí vypouštěla,hecovala, tady jsem já ten, kdo tahá to lano a ona kouká a nechápe nějak smysl tak uvidíme. Ještě to párkrát zkusíme. A v práci se asi zbláznim

jooo a pozorte Bubištajní Vánoce!!

http://neviditelnypes.lidovky.cz/opravdu-vesele-va noce-s-madarskou-vizslou-fjr-/p_zviretnik.aspx?c=A 150524_182401_p_zviretnik_kosa

PetraK
Člen
# Zasláno: 25 Kvě 2015 10:49
- Nahlásit

denyk

Jsem byl včera ve vaně, jako docela sranda, dovnitř to nějak šlo ven to bylo horší
A dopoledne jsem byla moc čikovná, jsem tak ledovala, až jse si udělala omrzlinku

co jsi probůh dělala?? já to nějak nestíhám.

denyk
Člen
# Zasláno: 25 Kvě 2015 10:55
- Nahlásit

Maya tak tri tydny to nedam ani nahodou to psychicky nevydrzim. V zadnem pripadku .

cernej caj
Člen
# Zasláno: 25 Kvě 2015 10:56
- Nahlásit

birma
drziiiim!

PetraK
sikovnaa

PetraK
Člen
# Zasláno: 25 Kvě 2015 10:57
- Nahlásit

kachna_
To je všechno vaše?" (Myšleny děti i psi)
Když jsem kývla tak pokračovala "Já jsem dceři říkala, že je blázen, když si pořídila tři děti, a vy jste větší."
Myslím, že odjížděla v dál s dobrým pocitem, že existuje na světě větší magor, než je její dcera.

Fifi

do prijezdu Trolliho

žiš von je taková hooouskááá!!!

cernej caj

edit fotky uz jsou

NO ALE TY JSOU KRÁSNÝ!!!!!!!!!!!! ČAJDO KDES TO BYLA??

denyk
Člen
# Zasláno: 25 Kvě 2015 10:58
- Nahlásit

birma drzim palecky PetraK mrkni na str. 22 tam uz jsem si postezovala dost. Z mobilu se mi blbe pise . A je tam taky fotka cerne chrtice

<< 1 ... 18 . 19 . 20 . 21 . 22 . 23 . 24 . 25 . 26 . 27 . 28 ... 598 . 599 . >>
Toto téma je uzavřeno. Nemůžete zaslat odpověď.

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání