| Autor |
Zpráva |
PetraK
Člen |
# Zasláno: 25 Kvě 2015 10:59 - Změnil/a: PetraK
- Nahlásit
birma
Cestou domu mi vjel před auto dost náhle kokot v džípu, málem jsem to neubrzdila a pak jsem se ještě notnou chvíli třásla jak osika.
No ty vado!! fuj!!! To sem asi tetkon neměla číst
ale byl to porod, ani to nechci vidět až to bude k dispozici
a my JO!
|
denyk
Člen |
# Zasláno: 25 Kvě 2015 10:59
- Nahlásit
PetraK tys zviiiiire s tim kufrem
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 25 Kvě 2015 11:02
- Nahlásit
denyk
mrkni na str. 22 tam
už jsem tam no ty bláho asi to i souvisí s tím předchozím úrazem co? Takže doma jsi nebo ne?
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 25 Kvě 2015 11:04
- Nahlásit
Darenka
Měla jsem včera krásný den
ááá to je dobře, už se připravuješ víc a víc, že?
VONO UŽ BYLO JANY???? TAK ŽENY JANY PŘEJI VÁM FŠE NEJ!
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 25 Kvě 2015 11:06
- Nahlásit
denyk
PetraK tys zviiiiire s tim kufrem
No jo, když já bych ráda, aby to nějak líp polknul. Jenže jemu tam není dobře. Jak to jede, je to blbý. Nevivádí, to ne, ale vidíš na něm, že mu není dobře. Když jsem tam s ním, tak to dává líp. Když jede vepředu, tak taky dobrý. Ale kufr je blbej no ale nedivím se mu. Kdyby si lehnul, bylo by to lepší, uložila jsem ho a to dal. Jenže jak sedí........
|
denyk
Člen |
# Zasláno: 25 Kvě 2015 11:14
- Nahlásit
PetraK jo souvisi to s tim lednem, proste blbe slapnu a hotovo. Ale ted jsem dopadla o dost hur. Co se tyce Rumicka v kufru vim o cem mluvis. Bukis ma problem od stenete, ikdyz ted uz to neni tak hrozny porad trpi. Kdyz jsme jeli do Chorvatska mazala jsem.mu pupika antistresovym levandulovym olejickem z www.dokonalalaska.cz tak nejak se to.jmenuje a myslim ze docela pomohlo.
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 25 Kvě 2015 11:19
- Nahlásit
birma
Jedem s Čmoudem na veterinu, moc a moc ho bolí bříško, tak držte prosím palce.
ty jo držím, hodně moc.!!!
|
birma
Člen |
# Zasláno: 25 Kvě 2015 11:24
- Nahlásit
Tak Čmoud zůstal na veterině. Pán dochtor ho vycéfkuje a pak mu vezme krev, abychom viděli, jestli mu to, že se nemohl vyčurat, nestihlo poškodit ledviny fakt mě pěkně sejří, že podobný věci se objevujou vždycky, když nejsem doma a nemám možnost zasáhnout...
PetraK
S tim řízenim jsi fakt dobrá!
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 25 Kvě 2015 11:30
- Nahlásit
PetraK
tady
myslis,ze si na kufr nzbykne lip?
birma
tak snad pod dohledem uz to bude lepsi a dostanes ho brzo domu v lepsi forme
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 25 Kvě 2015 11:31
- Nahlásit
birma
Tak Čmoud zůstal na veterině. Pán dochtor ho vycéfkuje a pak mu vezme krev, abychom viděli, jestli mu to, že se nemohl vyčurat, nestihlo poškodit ledviny
ale co se stalo, z čeho to vzniklo se ví? Bobík malej, snad se mu uleví a hlavně aby se našlo řešení, protože........... sakra, zvířata mají být jen zdravý a nesmrtelný.
S tim řízenim jsi fakt dobrá!
no uvidíme. Hrozně mě to štvalo to jednak, druhak se chystáme s kamarádkou ohaří na holčičí jízdu na chalupě a......... musíme se tam nějak dostat, že áno. ... ale tak ono včera když jsem jela, zas se mi to začlo líbiit, jelo se dobře, nebyl moc provoz...... tak jsem se tak nebála, jinak se bojím moc.
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 25 Kvě 2015 11:35
- Nahlásit
cernej caj
tady
ááá na Slovači!!! Tak ale to jste si to užili, co?? Je tam nádherně- teda podle fotek .
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 25 Kvě 2015 11:38
- Nahlásit
Hele Fifino a prosim Tě hovězí žebra vařený, pečený - ty bych dávat mohla? když tak moudře vedle raděj, že to nevadí?
zabiješ mě pane Lórenc?
panebože to zas teda byla debata!! Hlavně ta fundovaná rada, to je masakéro. Asi jsem vegetarián, ani o tom nevím, ale vařený kosti bych nedala, ani kdyby to bylo poslední jídlo, co bych psovi mohla dát, šéfce na to odešel pes. Pěkně mu to propíchalo střeva a bylo hotovo.
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 25 Kvě 2015 11:43
- Nahlásit
PetraK
jojo, uzili hlavne deste, burinu a predcasny uprk z hor ale jo, stalo to za to
je dobre, ze ze budes trochu ridit a pak ti to tak neprijde
|
Darenka
Člen |
# Zasláno: 25 Kvě 2015 11:52 - Změnil/a: Darenka
- Nahlásit
PetraK
Tááákhle má Darenka vyvalený voči ....jako strejda Tylda.
Šiiiiiiiiiiiiiiikovný děvče je Koláče Jen tak dál a dál a dál.....až k nám
Možná jestli se ještě občas s Rumíčkem svezeš v kufru, že se jeho pocity zlepší. Chuďátko zrzavý neščastný.
ááá to je dobře, už se připravuješ víc a víc, že?
ne, ne, já jsem pořád ve fázi toužení myslím, že přpravená nebudu nikdy
Zkoušení home office dvám půl roku, a jestli to bude klapat a nestáhnou mě zpátky, tak pak si snad i druhá půlka uvědomí, že už není zábrana V tom mi dopomůže zbytek rodiny a všichni naši přátelé
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 25 Kvě 2015 11:53
- Nahlásit
cernej caj
jojo, uzili hlavne deste, burinu a predcasny uprk z hor ale jo, stalo to za to
a to je škoda teda!! fakt že jo, protože jinak by si to člověk užil celý mnohem víc, je tam fakt nádherně. A lidi nikde, což?
e ze budes trochu ridit a pak ti to tak neprijde
no ono jde o to, abych u toho taky zůstala, protože se vždy stane něco, co mě rozhodí a pak za ten volant nechci a nechci , což mě venkonce mrzí, protože jinak mě to ba.
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 25 Kvě 2015 11:55
- Nahlásit
PetraK
jj, lidi nikde pac nikdo neni sebevrah, ze jo... kolega slovak a co jezdi do hor dost rika, ze patrim asi mezi lidi, co by prezili, v burine na horach to neni sranda a je dobry rict zabalime to vcas nez zbytecne riskovat. akorat asi mistni slovaci meli dost rozumu na to aby tam ani nelezli, jen jedna skupinka co sla s nama z chaty na rakytov, 2h tam a 2h zpatky, byli u hotelu tak pul hodky pote, co zacalo prset bych tipla.
tak snad neprihodi
|
Maya
Člen |
# Zasláno: 25 Kvě 2015 12:02
- Nahlásit
PetraK
teda jezditv kufru, nemohli by ti za to sebrat papíry?
oblibu nebo neoblibu cestování má asi pes vrozenou a nějak moc extra to předělat nejde
neměl by to Rumíček třeba lepší v kleci?
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 25 Kvě 2015 12:04
- Nahlásit
cernej caj
seš drsná horalka :
já bych to nedala. Smekám, fakt, že doopravdy.
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 25 Kvě 2015 12:07
- Nahlásit
Maya
teda jezditv kufru, nemohli by ti za to sebrat papíry?
na hlavu??? ty ať si klidně vezmnou ale tak já bych se to pokusila vysvětlit.
a nějak moc extra to předělat nejde
no to si taky myslím. Moji psi byli vždycky cestovatelé a auto brali jako SVOU BOUDU NA KOLEČKÁCH A VÝSOSTNÝ ÚZEMÍ . Murphy dokonce radši bivakoval v autě sám, než doma sám. Měl jistotu, že mu neujedem . Klec to moc nepořeší, spíš by asi bylo lepší, kdyby jezdil vzadu na sedačce, ale to nejni bohužel u nás proveditelný.
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 25 Kvě 2015 12:09
- Nahlásit
PetraK
urcite bys to dala, kdyz ses zvykla na jizerky, tak bys jen do toho kopce lezla o hodinu dyl
proc to u vas nejde? muzete mit tu hadru dozadu a pricvaknout ho do zamku na autopas... a veci ze sedacky do kufru?
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 25 Kvě 2015 12:14
- Nahlásit
cernej caj
urcite bys to dala,
s bivakem??? ne, to ani náhodou! Předpokládám, že jste bivakovali - o výstup mi ani tak nejde, jako o počasí a spaní
proc to u vas nejde?
ehm, protože Brtnik je co? Brtnik
|
Fajka
Člen |
# Zasláno: 25 Kvě 2015 12:29
- Nahlásit
PetraK
cestovatelé a auto brali jako SVOU BOUDU NA KOLEČKÁCH A VÝSOSTNÝ ÚZEMÍ . Murphy dokonce radši bivakoval v autě sám,
přesný...tak to maj u nás oba a Fajuše o něco víc..bo na Pecce taky chtěla spinkat v autíčku ..asi protože chrápem...
Můžu zardousit svýho bratra?? nebude nikdo proti?
vyplňoval za mě přihlášku... a do přihlášky napsal datum narození 1876... no není to vůl???? ne není..bo je to inženýýýr
takže mám vostudu už teď..zbytek dorazim sama až tam
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 25 Kvě 2015 12:30
- Nahlásit
PetraK
boze chran, s bivakem pac to je NP a s bivakem to tam je narocnejsi, takze to bylo "nalehko" nesli sme jen spacak.
aha
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 25 Kvě 2015 12:31
- Nahlásit
Fajka
1876
|
Maya
Člen |
# Zasláno: 25 Kvě 2015 12:45
- Nahlásit
Fajka
máš štěstí že už je po čarodějnicích
PetraK
no můj předchozí pes jezdil taky strašně rád, akorát celou cestu prozvracel a občas se i pokadil, tak nevím no, musím říct, že pak to cestování byl požitek jen pro něj
|
Fajka
Člen |
# Zasláno: 25 Kvě 2015 13:00
- Nahlásit
Maya
štěstí že už je po čarodějnicích
tu už mě stejnak nikdo nevodpáře tudle kategorii...
a já byla tak nadšená že trefil den i měsíc..... a zabil to stoletím... ¨
celou cestu prozvracel a občas se i pokadil, tak nevím no, musím říct, že pak to cestování byl požitek jen pro něj
|
birma
Člen |
# Zasláno: 25 Kvě 2015 13:07
- Nahlásit
Čmoud je doma, ale ještě chrní. Moč měl hnědočervenou. Dostal atb a analgetika, bude se dělat komplet krevní obraz a v pindíkovi má přišitej katetr, abych ho mohla vypouštět. Zejtra jdem na kontrolu a přepíchnout pigára. Rozbor moče se ještě dělat nedá, protože je v takovym blbym stavu...
|
birma
Člen |
# Zasláno: 25 Kvě 2015 13:12
- Nahlásit
Maya
Ti nevim, Adam cestování nesnášel, zvracel, slinil, bál se, odmítal nastupovat... a teď mám problém mu vysvětlit, že jezdíme jen našim autem a ne každym zaparkovanym u chodníku
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 25 Kvě 2015 13:19
- Nahlásit
Fajka
a a Fajuše o něco víc..bo na Pecce taky chtěla spinkat v autíčku
, ešče jsme jí mohli nabídnout ubytování u nás,. jako minule.
a do přihlášky napsal datum narození 1876..
ftipnej hošikus
cernej caj
boze chran, s bivakem
no mě ta představa v tomhle počasí dost děsila , tak aspoň že v suchu jste spali.
birma
Čmoud je doma, ale ještě chrní. Moč měl hnědočervenou. Dostal atb a analgetika, bude se dělat komplet krevní obraz a v pindíkovi má přišitej katetr,
ty bláho!!! Chudínek malinkej!! Držte se oba!! je mi jasný, že moc veselá nejsi.
Maya
že pak to cestování byl požitek jen pro něj
ano to věřím, velmi věřím.
|
birma
Člen |
# Zasláno: 25 Kvě 2015 13:37
- Nahlásit
PetraK
No zatim mám hlavně výčitky, že jsem ho nevzala v noci na pohotovost, když ho to bolelo. Jenže jsem si říkala, že teď maj od soboty jiný granule, tak má třeba zácpu nebo zaražený prdy, což sice neni příjemný, ale nejni to na pohotovost. Kdyby mě napadlo, že problém je s čuránim, tak jedu...
|