Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Nezařaditelné dotazy / pro Ešusovou III
<< 1 ... 18 . 19 . 20 . 21 . 22 . 23 . 24 . 25 . 26 . 27 . 28 ... 598 . 599 . >>
Autor Zpráva
Maya
Člen
# Zasláno: 25 Kvě 2015 13:40
- Nahlásit

birma
ty jo, tak snad bude Čmoudovi brzo líp

Ti nevim, Adam cestování nesnášel, zvracel, slinil, bál se, odmítal nastupovat... a teď mám problém mu vysvětlit, že jezdíme jen našim autem a ne každym zaparkovanym u chodníku
no ale Adam by to klidně mohl mít zaskaný ne? třeba jako štěně jezdil rád, jen mu to někdo zhnusil
můj pes to měl furt stejný od štěněte, on fakt jedzil strašně rád, nastupoval do každýho otevřenýho auta a cestou prostě vrtěl ocasem, čučel v vokýnka a tak akorát prostě každou minutu se poblil, ale jemu to nevadilo, asi takovej extrém nebo co
naštěstí jsme jezdili jen do města k vetovi na očkování, tak to se nějak přežilo, ale na delší cesty by to fakt nebylo

Maya
Člen
# Zasláno: 25 Kvě 2015 13:43
- Nahlásit

birma
no já poznám u kocoura, že zase dojelo na močový kameny, že leze do vany, vet říkal, že to dělá hodně kocourů, že si tam choděj chladit pinďoura o odtok
tak jsem ráda, že ten náš to dělá

birma
Člen
# Zasláno: 25 Kvě 2015 13:47
- Nahlásit

Maya
Adam by to klidně mohl mít zaskaný ne? třeba jako štěně jezdil rád, jen mu to někdo zhnusil
Nevim. To by asi nemělo vliv na to blití ne?
poznám u kocoura, že zase dojelo na močový kameny, že leze do vany
No oni nemaj přístup do koupelny... Flíček když s tim měl problém, tak na záchodku řval a ukapával krev, to bylo jasný. Čmouda prostě "jen" bolelo bříško.

Maya
Člen
# Zasláno: 25 Kvě 2015 13:51
- Nahlásit

birma
To by asi nemělo vliv na to blití ne?
Nevím, tak podle mě blije ze stresu, že se dostal zase do známý nepříjemhý situace a když ten stres nemá, tak neblije?
ale fakt nevím
Flíček když s tim měl problém, tak na záchodku řval a ukapával krev, to bylo jasný.
našemu kocourovi nikdy krev naštěstí netekla, ale má to, že se prostě nemůže vyčůrat a pak už ho to asi dost bolí

Darenka
Člen
# Zasláno: 25 Kvě 2015 13:56
- Nahlásit

birma
Držím Čmoudíkovi palce, ať je v pořádku.

PetraK
Člen
# Zasláno: 25 Kvě 2015 13:57
- Nahlásit

Maya

on fakt jedzil strašně rád, nastupoval do každýho otevřenýho auta a cestou prostě vrtěl ocasem, čučel v vokýnka a tak akorát prostě každou minutu se poblil, ale jemu to nevadilo, asi takovej extrém nebo co

No Rumíčkovi nevadí jít do auta, když ví, že nepojedem. To tam jde, radostně naskočí, sedne si a čučí. Ale jakmile se má jet, tak je to jiný. To si ani odměny nevezme. KDyž jsem s ním byla v tom kufru a položila ho, tak to bylo lepší, to i odměny bral. Nepomůže mu ani to, že Bubi je v pohodě, nic neřeší. Je mu tam blbě.

denyk
Člen
# Zasláno: 25 Kvě 2015 14:03
- Nahlásit

birma ach jo pipi mala..drzim palce at je brzo lip. Hele s temi pecenymi zebry to nemysli nikdo vazne, ze neeeeeeeee. To je konec totok .

Maya
Člen
# Zasláno: 25 Kvě 2015 14:20
- Nahlásit

PetraK
no Dorin taky nejezdí rád, jako neblije nebo tak něco, ale je to na něm vidět, jak sedí pořád napruženej a ve střehu
a že má vedle sebe Kima, kterej se rozvaluje a čumí z vokna, mu taky nepomáhá

PetraK
Člen
# Zasláno: 25 Kvě 2015 14:21
- Nahlásit

Maya

no tak nějak. Prostě mám prvně necestovacího psa.

Maya
Člen
# Zasláno: 25 Kvě 2015 14:28
- Nahlásit

PetraK
che, to já si pochvaluju, že má konečně neblijící psy
ale zase tak nám to dopadlo dobře, to s Kimem jsme jezdili furt hodiny na veterinu, takže tím líp když se mu to líbilo
Dorin jede jednou ročně na očkování, tak to holt tu chvilku přežije
ne ale pravda, jednou byl v Praze a taky to přežil

Maya
Člen
# Zasláno: 25 Kvě 2015 14:41
- Nahlásit

PetraK
Člen
# Zasláno: 25 Kvě 2015 14:41
- Nahlásit

Maya

ne ale pravda, jednou byl v Praze a taky to přežil

ááá venkovan na zájezdu do Prahé
No jo , naši psi prostě musí halt cestovat. Každý víkend jsme v luftě, přes sezónu chalupa, v létě cestovací dovolená a po sesóně zase výlety. Já bych ráda, aby se s tím nějak sžil. Kvůli němu.

PetraK
Člen
# Zasláno: 25 Kvě 2015 14:42
- Nahlásit

Maya
Eifel Reich

Maya
Člen
# Zasláno: 25 Kvě 2015 14:43
- Nahlásit

my a Maďaři

Maya
Člen
# Zasláno: 25 Kvě 2015 14:45
- Nahlásit

PetraK
ááá venkovan na zájezdu do Prahé
tak tak
Kiim byl vlastně taky jednou v Praze
ale jako chápu, že když furt někam jezdíte, tak nejlepší je pes pohodovej v autě, tak si zase říkej jak je super, že neblije, neslintá a tak, tak to ještě není tak hrozný ani pro něj ani pro vás

PetraK
Člen
# Zasláno: 25 Kvě 2015 14:47
- Nahlásit

Maya

ak je super, že neblije, neslintá a tak, tak to ještě není tak hrozný ani pro něj ani pro vás

jo jo, to ano. Jen jak říkám, kvůli němu bych ráda, aby to bral v pohodě. Nicméně - když jsem jela vzadu - se mu a ni nedivím.

Maya
Člen
# Zasláno: 25 Kvě 2015 15:02
- Nahlásit

PetraK
no právě jsem myslela, že v tý klece je menší prostor, takže to házení a tak by nemusel až tak cejtit

PetraK
Člen
# Zasláno: 25 Kvě 2015 15:04
- Nahlásit

Maya

no pokud se to nezlepší, tak uvidíme, zkusím někde půjčit, ale já to u něj - nevím proč - nevnímám, že by to vypomohlo. uvidíme.

Xerxová
Člen
# Zasláno: 25 Kvě 2015 15:37
- Nahlásit

ufff - ještě že všechny naše doguše cestování braly jako nedílnou součást života. Jen Beta nedokázala ležet v horských serpentinových úsecích. Od moře jela mrtvá - (týden chození po horách a lítání v písku na Gargánu jí dalo určitě zabrat), spala v kufru jak dudek (pokud to jde, jezdíme přes noc) . Vjelo se na Brenner - a dáma naštvaně seděla v kufru a hleděla vpřed. Jakmile se najelo na rovnější úsek silnice - chrápala dál.

Měla jsem trochu strach z Nighta - první jízda autem a 2500 kiláků... zvládnul to jak profík.

denyk
Člen
# Zasláno: 25 Kvě 2015 15:41
- Nahlásit

PetraK a co kdybys prubla nejaka homeo na to cestovani?

PetraK
Člen
# Zasláno: 25 Kvě 2015 15:43
- Nahlásit

denyk

a co kdybys prubla nejaka homeo na to cestovani?

hm, hm popřemýšlím, dík za nápad. kouknu i na ty levandulový kvapky. Mám doma éterákůch spoustu, mohla bych si namíchat.
díkec. nevím, že mě to nenapadlo????? jsem tupo.

Maya
Člen
# Zasláno: 25 Kvě 2015 15:45
- Nahlásit

Maya
Člen
# Zasláno: 25 Kvě 2015 15:47
- Nahlásit

PetraK
no a nový reklamy na kofolu s tou zmršenou pižlou nebo co to je, jsi viděla? ale srandovní to docela je, jako ty reklamy na půjčky s kocourem

PetraK
Člen
# Zasláno: 25 Kvě 2015 15:51
- Nahlásit

Maya

háájzl malej, jak se roztahuje jako germáni!!

na kofolu s tou zmršenou pižlou nebo co to je, jsi viděl

ne-e- neviděla, kde co?? já su odpojené od světa nějak.

denyk
Člen
# Zasláno: 25 Kvě 2015 15:53
- Nahlásit

PetraK ale nejsi, jen si rikam cim driv tim lip, jak si vypestuje takovy ten spatny pocit z auta bude to na dyl.... tak drzim palecky at se zlepsi .

denyk
Člen
# Zasláno: 25 Kvě 2015 15:55
- Nahlásit

Maya to je hezky, jak u nas doma obcas . Tu reklamu na kofolu lidi dost zdrbll ze je ten pejsek nemocny, ja ji videla jen jednou....

Maya
Člen
# Zasláno: 25 Kvě 2015 15:56
- Nahlásit

PetraK
+ další vpravo, je těch reklam víc
https://www.youtube.com/watch?v=ZzOn18DihKU

PetraK
Člen
# Zasláno: 25 Kvě 2015 15:57
- Nahlásit

ad kofola, koukla jsem na obrázky- tooo nejni vižla, to je ratlík nějakej.

Maya
Člen
# Zasláno: 25 Kvě 2015 15:57
- Nahlásit

denyk
no jestli někdo nepochopil, že ten pes je schválně potošopovanej, tak teda nevím, vždyť to je jasný na první pohled, bože, za chvíli budou dávat jen reklamy jak pro děti, doufám, že se toho nedožiju

Maya
Člen
# Zasláno: 25 Kvě 2015 15:58
- Nahlásit

PetraK
mě to přišlo jak upravená pižla, protože upravený to evidentně je, na ratlíka mě to přijde velký?

<< 1 ... 18 . 19 . 20 . 21 . 22 . 23 . 24 . 25 . 26 . 27 . 28 ... 598 . 599 . >>
Toto téma je uzavřeno. Nemůžete zaslat odpověď.

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání