| Autor |
Zpráva |
Fifi
Člen |
# Zasláno: 22 Kvě 2015 19:19
- Nahlásit
vlk
vlk jde na noční..
Ale to sou velky chudaci, vlkove! Lity, lity. Aby te zase nechytla ta ruka nejak.
Trolda je hezoučkej ..
Jsem na nej zveda pri odberu, co z nej bude za ty tri tydny.
|
vlk
Člen |
# Zasláno: 22 Kvě 2015 19:31
- Nahlásit
Fifi
Aby te zase nechytla ta ruka nejak.
Nesmí, páč vyhrožoval náš závodní, že mi příště nepodepíše preventivku...a to by znamenalo vyhazov z práce....musím si vymyslet nějakou jinou chorůbku na léto...
Jsem na nej zveda pri odberu, co z nej bude za ty tri tydny
...no přece o kus větší hyena...
|
Fifi
Člen |
# Zasláno: 22 Kvě 2015 19:40
- Nahlásit
vlk
musím si vymyslet nějakou jinou chorůbku na léto...
Tak nic spatnyho nepreju, ale clovek musi byt zhuntovanej, to se pak muze stat cokoliv.
Hele, davas smecce sibi ci kavkazi peceny/vareny kosti? To jen, jestli nejsi vegetarian.
|
vlk
Člen |
# Zasláno: 22 Kvě 2015 19:45
- Nahlásit
Fifi
clovek musi byt zhuntovanej, to se pak muze stat cokoliv.
jj vono se URČITĚ něco stane....
Hele, davas smecce sibi ci kavkazi peceny/vareny kosti? To jen, jestli nejsi vegetarian.
EE jen syrový, jako ostatně všecko masénko...a vegoš nejsu, jsem masožrout....vařený bych nikdy nedala, kdysi nám NO vyloupil koš, sežral pečený kuřecí kosti a stálo nás to pomalu 10 litrů, než jsme ho vykřesali z nejhoršího.... na několika místech propíchaný střeva, pak mu to v jednom místě znova prasklo, no děs běs....od tý doby byl koš zavřenej na hajzlíku.
|
Fifi
Člen |
# Zasláno: 22 Kvě 2015 19:52
- Nahlásit
vlk
vařený bych nikdy nedala
Diky, ze v tom nejsem sama! A ses teda vegetarian, okavidne.
kdysi nám NO vyloupil koš, sežral pečený kuřecí kosti a stálo nás to pomalu 10 litrů, než jsme ho vykřesali z nejhoršího....
Tyjo, az takhle z kurecich kosti? Znama dala psovi po zabijacce vareny koleno praseci na ohlodani a pes total zacpu, jezdili asi 2 dny na klystyry, nastesti se kuchat nemuselo, ale pes si teda prozil svy. No nic, mne jen hlava nebere, ze to muze nekdo vubec doporucovat.
|
vlk
Člen |
# Zasláno: 22 Kvě 2015 19:59
- Nahlásit
Fifi
A ses teda vegetarian, okavidne
jo a nerada bych se dočkala aby mě pochovali do MASOVÝHO hrobu....
Tyjo, az takhle z kurecich kosti?
jo Ovčoun byl hltavej jen to překous, vet nám ukazoval pak co z něho vyoperovali za ostrý špice...
|
Maya
Člen |
# Zasláno: 22 Kvě 2015 20:08
- Nahlásit
Fifi
no tohle s klystýrama a kapačkama měl Kim po syrovým vepřovým žebírku obaleným masem, dostávali jsme ho z toho tejden, takže jako to asi může bejt po čemkoliv
|
Maya
Člen |
# Zasláno: 22 Kvě 2015 20:25
- Nahlásit
jinak teda musím říct, že jsem dneska byla víc než příjemně překvapená, dorazily mi ty výukový cd a u toho papírek, že moje vybraný sady neměli a posílají mi vyšší verze, každá ta vyšší verze je dražší cca o 7 stovek a cena zůstala původní, takže ušetřenejch tak 15 stovek, fakt jsem žasla, to se mi ještě nestalo
akorát teda doufám, že to k něčemu bude, protože zrovna extra uživatelsky přívětivý to moc není, tak se mi zatím podařilo rozchodit jen rychlokurz, ale normální výuku ne, tak uvidím, až budu mít víc času se tím zabejvat
|
Fifi
Člen |
# Zasláno: 22 Kvě 2015 21:32
- Nahlásit
Maya
No jo, kazdy sveho stesti strujcem, jak by rekla teta Katerina. Jednou, stane se, budiz. No kazdopadne vsem krmicum varenych kosti preju samy hepace a krasny hovinka u psu.
protože zrovna extra uživatelsky přívětivý to moc není, tak se mi zatím podařilo rozchodit jen rychlokurz, ale normální výuku ne, tak uvidím, až budu mít víc času se tím zabejvat
A jakej jazyk?
|
ssshhhhh
Člen |
# Zasláno: 22 Kvě 2015 22:05
- Nahlásit
Fifi
Pokud to pesan rozdrtí na prach, tak bych se úplně nebála, ale to málokterej (a spolehni se na to), většinou to překousnou na dva kusy a spolknou.
A speciálně vařený kuřecí kosti bych teda nedávala vůbec.
Taky asi záleží jak kterej pes, některým proleze cokoliv a jinýho ucpe hned trochu kostí nebo se mu někam zapíchnou.
Ale proč to riskovat, že jo.
|
Fifi
Člen |
# Zasláno: 22 Kvě 2015 22:10
- Nahlásit
ssshhhhh
Pokud to pesan rozdrtí na prach
To prave varenou nerozdrti. Ale jak rikam, kazdyho vec. Pak jsou smesi treba mlety, ktery ti taky muzou ucpat psa, protoze v tom je vic kosti nez masa. Ale je to kase, tak proc to psovi nenakydat ve velkym. A pak pes kuli oci a tlaci silou vule jak jogin pri ruznejch polohach suchy, bily hovno, ktery se drobi uz jen pri dopadu na zem. Takze ano, selskej rozum, at pri krmeni varenych kosti nebo syrovych smesi.
|
Maya
Člen |
# Zasláno: 22 Kvě 2015 23:28 - Změnil/a: Maya
- Nahlásit
ssshhhhh
Kim právě to měl rozkousaný na malý kousíčky, tak max půl centimetru, ale říkal vet, že stačí když má zrovna línější peristaltiku a udělá to chuchvalec, kterej ucpe střevo, jako alespoň to nepoškodí to střevo, ale zažít už bych to nechtěla, bylo to děsný. Teď už mu nechám u velkejch kostí maximálně ohlodat chrupaavku z kloubů a pak mu to vezmu a vyhodím to.
Ale asi kdo nezažije, tak neuvěří.
Fifi
A jakej jazyk?
finština a švédština
je to původně z Němec a co jsem to už nějak prozkoumala, bude ta česká verze osekaná o gramatiku, našla jsem tam jen slovíčka a věty, gramatika se dá rozklikat akorát přímo ze souborů a tam je to s německým překladem, tudíž asi nepřeložený a v českých lekcích se to nezobrazuje. Jako mě to nevadí, na naučení slovíček a poslechu a psaní je to super, jsou tam i diktáty a tak, ale přímo na naučení jazyka by to nebylo, protože třeba ve finštině je to jak v češtině, můžeš umět bambilion slovíček, ale bez znalosti pádů nedáš větu dohromady, jedině mluvit jak massa Bob.
edit: ale je tam supr slovník, kterej vyhazuje rovnou i spojení, takže když tam třeba napíšu pes, tak to vyhodí i pes štěká, pes kouše a tak
|
zbrnd
Člen |
# Zasláno: 22 Kvě 2015 23:48
- Nahlásit
Maya a tak aji snězený?
|
Maya
Člen |
# Zasláno: 23 Kvě 2015 00:58
- Nahlásit
zbrnd
ne, ve Finsku asi psy nežerou, možná by to fungovalo se sobem
|
Xerxová
Člen |
# Zasláno: 23 Kvě 2015 07:13
- Nahlásit
kuk - mám tady Trpajzlíky, takže nestíííhááám vůbec nic. Jen jsem ráno s Najťoslavem vyrazila na dlouhou procházku do lesa - aby nekvíííílel dětem přede dveřma, ať už vsáááávááááj. Už vstávaj, tak je spokojený
|
zbrnd
Člen |
# Zasláno: 23 Kvě 2015 12:59
- Nahlásit
Xerxová
ohledně toho papání naprostý souhlas, ale tam to psát nebudu, ten topic má trochu jiný nádech než snahu o seriozní debatu aspoň tedy pro mne
|
Xerxová
Člen |
# Zasláno: 23 Kvě 2015 14:47
- Nahlásit
zbrnd stejně všichni čtou všude... Takže budou mít chudáci akorát guláš Hovězovepřovokuřecí bez smetany...
|
zbrnd
Člen |
# Zasláno: 23 Kvě 2015 15:13
- Nahlásit
Xerxová
to vetsina ma stale stejne neb neni schopna cist
|
Xerxová
Člen |
# Zasláno: 23 Kvě 2015 16:00
- Nahlásit
vyřáděn v lese i na zahradě měl dneska i povinné socializování v centru
|
Xerxová
Člen |
# Zasláno: 23 Kvě 2015 16:06
- Nahlásit
a pro Birmu fotodokumentace lítání s hyperaktivní čubinou z minulé neděle...
hodně fotek vypadalo tak jako ta poslední
|
Maya
Člen |
# Zasláno: 23 Kvě 2015 17:58
- Nahlásit
Xerxová
ty uši jak mu lítaj
ale musí to bejt pěkný vidět naživo řádit takovýho obříka, to jsem nikdy neviděla
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 23 Kvě 2015 19:53
- Nahlásit
fotky sou prkny, doctuvas pak.
jak ma xerxovarada vodu zezhora I zespoda tak vxera to prijemny nebylo, dneska prolozeny burinou taky ne a tak se stalo, ze sedim ve vlaku a jedu dom. kamarad mi stihl najjit spoj a koupit listky dovlaku od student agency takze misto vegetu ve smradlavum a spinavym sem si nechala krarasy a odepla totalne zabahneny spodek. cely mokry kalhoty mizamacely triko a taky se stahovaly tak sem po nuch furt slapala v tom bahne a vyuzila skoro ciste avobave spaci tricko, suchyfusky a sandalky a slecna z protejsiho sedadla me dost podezrele pozoruje. zitra budou fotky diky zkraceni
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 23 Kvě 2015 20:02
- Nahlásit
kachna
gratulu kr kaufu a navicsupr,ze pani uz dceri nebude rikat, ze je magor bude rikat ze porkala vetsiho
maya
vrrr na plst sahat bleeee fuuun ale na obrazju to vypada luksusne
|
Maya
Člen |
# Zasláno: 23 Kvě 2015 20:53
- Nahlásit
cernej caj
tak na slovači buřina? tady nic, ani nepršelo
tak jestli se převlíkáš ve vlaku, tak se ani nedivím, že tě někdo podezřívavě pozoruje
|
Xerxová
Člen |
# Zasláno: 23 Kvě 2015 20:55
- Nahlásit
čaj hmmm - tak Fatra asi sluníčkem nezářila... Tady oproti předpovědi hezky teplo, slunečno... A SUCHO !!! Předpověď na příští týden je taky suchá...
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 23 Kvě 2015 21:16
- Nahlásit
Pristi vikend se sucha hodi
Maya
Samo ne az ve vlaku, uz na nadrazi a hlidala sem zaviraci cekarnu pred uchylama a zenama aby si kamarad prevlik pradlo
Jinak dle predpovedi to vyslo - vcera chcanec, dneska kolem poledne ok a chcanec s burinama... Ale po2 h chcancu a 30ti minutach stani v lesiku a cekani az se burina posune... A vyber dalsi 4h k chate v desti anebo hodku do obce a na vlak-prespat dle moznosti. Su macka no
|
Maya
Člen |
# Zasláno: 23 Kvě 2015 22:57
- Nahlásit
cernej caj
to je teda pech, ale zase při takovým množství výletů se to holt někdy musí stát, že počasí nevyjde
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 24 Kvě 2015 00:00
- Nahlásit
no letos mam pocit, ze se me yo drzi - toulovec, prselo, malo sice alejo, rychlebky proti predpovedi vyrazne min ale I tak dost v patek, juzerky ne mic ale ctvrtek I sobota a to sme zmokli fakt hidne a ted uz extrem.asi letos destivej rok. dest bul rakovejze sem ani nebyla ochotna fotit
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 24 Kvě 2015 11:27 - Změnil/a: cernej caj
- Nahlásit
fotky dneska budou du se nalozit do vany, 3hodiny spanku taky zadna slava
edit fotky uz jsou
jinak teda skoda, ze to pocasi bylo tak moc proti nam, ale treba to vyjde jeste nekdy priste na celou planovanou trasu
|
birma
Člen |
# Zasláno: 24 Kvě 2015 16:34
- Nahlásit
jsem doma!
Adam je rád, protože mamka mu včera dala vepřový syrový ucho a protože ho hned nechtěl sežrat, tak ho šla utěšovat a on je určitě nemocnej, protože pak tak divně funěl - dost jí překvapilo, když jsem jí řekla, že to ho prostě sralo, že ho nenechala s tim uchem na pokoji a snažil se to rozdejchat, aby jí nemusel sežrat
já budu slavná, protože mě včera ukecala organizátorka, ať poskytnu rozhovor pro nějakou místní televizi.
Cestou domu mi vjel před auto dost náhle kokot v džípu, málem jsem to neubrzdila a pak jsem se ještě notnou chvíli třásla jak osika.
A teď jenom doufám, že stihnu udělat inventuru do odjezdu na Voka
A to je asi to nejdůležitější od nás
cernej caj
to počasí mě mrzí jdu se naložit do vany a večer mrknu na fotky
Xerxová
parádní fotky
|