| Autor |
Zpráva |
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 24 Srp 2015 09:01
- Nahlásit
kachna_
tak s pc to je blby ale slusi vam to moc, krasne si vybrala saty a lucinka vypada zas nejaka vetsi
|
kachna_
Člen |
# Zasláno: 24 Srp 2015 09:04
- Nahlásit
cernej caj
dík
tak s pc to je blby
škoda, že častějc nezálohuju
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 24 Srp 2015 09:13
- Nahlásit
kachna_
ale dulezity, ze aspon zalohujes... nemas jen spatnou (rozbitou fat tabulku?) - nemas v okoli nekoho, kdo by ti pomohl se na to mrknout? treba tam data zustaly.
i kdyz ja su taky lajda a pripojuju exterak tak jednou za mesic, pac se mi do zasuvky nevleze i s reprakama a kdyz mam zaply repro, su lina ho vypojovat
|
Darenka
Člen |
# Zasláno: 24 Srp 2015 09:13
- Nahlásit
kachna_
Jste krásná rodinka. Přeju ještě jednou hodně štěstí, hodně lásky, pohody a radostí ze života Moc pěkná fotka.
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 24 Srp 2015 09:25
- Nahlásit
jinak mam poznatek... mela sem poprve na delsim vylete bezecky botky s tou sirsi spickou, co mam od jara ale zatim sem je rozchazela jen do prace a na venceni... nejsou uplne minimalisticky, ale maj podrazku nizsi /mekci/ nez bezna bota, takze clovek ma lepsi konktakt s terenem, jak se tak rika. Je to pohodlny a super, slo se mi dobre i presto, ze trochu sou citit treba koreny a tak, ale teda mam negativni poznatek a to ten, ze je na vylety nebudu moct nosit. Kvuli horsi tlumivosti mam asi vic otresy do kolene, takze me po 10ti km bolelo fakt hodne a az hodinka v hospode to trochu zpravila, takze to me castecne odrazuje i od toho si mozna do budoucna poridit ty pochvalovany five fingers, protoze pokud me koleno bolelo mega i kdyz obecne ta chuze byla fakt prijemna, tak v necem, co ma jeste minimalistictejsi podrazku se obavam, ze bych asi nebyla ani schopna chuze
|
kachna_
Člen |
# Zasláno: 24 Srp 2015 09:48
- Nahlásit
cernej caj
jo, PC je u kamaráda, případně vymění HDD a PC bude nahoře u holek. Lucka už říkala, že je "hustý", že budou mít počítač
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 24 Srp 2015 10:01
- Nahlásit
kachna_
nojo, to bude hodne hustyyy, to ji naprosto chapu
|
Maya
Člen |
# Zasláno: 24 Srp 2015 11:41
- Nahlásit
cernej caj
a do toho lapace davas sirup nebo co?
cukrovou vodu, ale sirup nebo nějaká ovocná šťáva jde taky, cokoliv na to ti půjdou
|
Maya
Člen |
# Zasláno: 24 Srp 2015 11:45
- Nahlásit
kachna_
pěkná fotka, moc vám to sluší, ty šaty fakt super a ta kytka se k tomu hodí
pc je blbý no, ale mě kleklo kdysi ani mi ho nemuseli zbourat psi, zase jak hned člověk zjistí, že půlku věcí v něm vůbec nepotřebuje
|
Maya
Člen |
# Zasláno: 24 Srp 2015 11:46
- Nahlásit
cernej caj
no jo, asi si kvůli kolenu budeš muset vybírat boty podle podrážky, tak pokud člověk není stopro zdravej, tak se asi nedá nic dělat
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 24 Srp 2015 11:51
- Nahlásit
Maya
zas aspon lepsi to vedet driv, nez vyhodit 4ku za five fingers a ty co mam ja se daj unosit v poho, jen to bude chtit je brat podle terenu/vzdalenosti
|
Maya
Člen |
# Zasláno: 24 Srp 2015 11:57
- Nahlásit
cernej caj
a nebo v nich můžeš chodit do práce, to cestou asi většinou sedíš ne?
já mám kondičku úplně v háji, takže tohle fakt řešit nemusím
|
Maya
Člen |
# Zasláno: 24 Srp 2015 11:58
- Nahlásit
volala pošta, vezou mi ty nový granule, tak tipuju koncem tejdne je začnu dávat, to jsem teda zvědavá
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 24 Srp 2015 12:01
- Nahlásit
Maya
jasny, proste jak rikam - volit cesty a vzdalenosti dle toho, takze do prace/na kratsi vylety, na dovcu s muzem, kde toho zas tolik nenachodime v kuse...
ale aspon diky tomu vim (pac sem je doted takhle nosila na rozhozeni na kratky a to bylo OK) ze 5F fakt nee.
tak to budu taky zvedava, taky budem objednavat asi brzo.
|
Xerxová
Člen |
# Zasláno: 24 Srp 2015 12:18
- Nahlásit
Kachna dík za fotku - konečně první kousek fotodokumentace. Snad se počítač rozchodí a spojení bude obnoveno.
|
Xerxová
Člen |
# Zasláno: 24 Srp 2015 12:26
- Nahlásit
lidičky - nechci rozpoutat vášnivou debatu, ale když Maya zmínila ty granule... Čím jsou horší pro psa obiloviny než luštěniny a brambory?? Já nevím - fakt se vážně ptám. Pochopila jsem tak nějak "návrat ke kořenům" - tedy maso, kostní moučku, zeleninu, ovoce, trávy... ale dneska hlavně že je krmivo prezentováno jako bezobilné... ale místo obilí se tam nacpe cizrna, hrách, brambory, červené brambory, sladké brambory... a množství masa se až tak nezvýší.
Předem hlásím, že jsem barbar, který krmí psa špatně. Navíc si drze myslím, že pes není vlk a že se jeho zažívání za ta staletí upravilo. Takže je pro mě důležitá aktivita, srst, bobky ... spíš než přesné do detailů zpracované složky potravy.
Ale nemyslím to jako provokaci - fakt neeee. Jen mi to vrtá hlavou
|
kachna_
Člen |
# Zasláno: 24 Srp 2015 12:29
- Nahlásit
Xerxová
spojení bude obnoveno.
spojení obnoveno novým počítačem
Ten starej byl za levno od kamaráda, takže z něj bude ideální počítač pro děti a my jsme si udělali radost levným lenovem
Já víc fotek taky ještě nemám
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 24 Srp 2015 12:37
- Nahlásit
Xerxová
to je spis tim, ze psenice je jeden z nejvetsich alergenu, navic zalezi i na slozeni, urcite mi budou min vadit granule kde bude trochu psenice a hodne masa nez granule, kde nebude zadny maso zato 100% brambor.
Takže je pro mě důležitá aktivita, srst, bobky ... spíš než přesné do detailů zpracované složky potravy
tak to urcite je nej metoda
ono spis kdyz uz mit pytel psenice, tak lepsi nejakej brit za 700 nez proplan za 1500 a kdyz uz dat 1500 tak se vyhnout pytlu psenice a vzit neco kde je vic masa a mensi pomer potencialnich alergenu.
|
birma
Člen |
# Zasláno: 24 Srp 2015 12:53
- Nahlásit
Hlásám veřejný dík denyky a Bukískovi za balíček. Adam je nadšen
kachna_
Parádní fotka! Muselo to bejt krásný
|
Maya
Člen |
# Zasláno: 24 Srp 2015 12:54
- Nahlásit
Xerxová
jak píše čaj, pšenice, kukuřice a sója se časem ukázaly jako největší alergeny a taky je psi hůř tráví než bramobory nebo rejži
ale jak psáné, důležitý je poměr s masem, nemám probém koupit granule třeba s pšenicí, pokud jí tam není moc
takže jako ty bezobilné granule považuju za marketingový tah, ale v podstatě to jestli jsou nebo nejsou není až tak důležitý, jedině snad pro psy s alergií, ale je to holt móda posledních pár let
|
Maya
Člen |
# Zasláno: 24 Srp 2015 14:41
- Nahlásit
chyby v matrixu
http://img-9gag-fun.9cache.com/photo/aLB1jMM_700b. jpg
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 24 Srp 2015 14:55
- Nahlásit
zajimavy
|
kachna_
Člen |
# Zasláno: 24 Srp 2015 15:05
- Nahlásit
Maya
kočka na konci je boží
Xerxová
Čím jsou horší pro psa obiloviny než luštěniny a brambory?
lepek?
Luštěniny jsou super pro holuby, psům bych je nervala (ti naši to teda nežerou)
podařilo se mi včera bejt doma veleúspěšná s vyráběním kříd - obarvenou sádrou litou do formiček. Bavilo to i Kačenku, kdybyste někdo hledal inspiraci na zábavu s malodětma.
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 24 Srp 2015 15:24
- Nahlásit
kachna
a ta sadra obarvrna (cim) normalne funguje jako krida?
|
birma
Člen |
# Zasláno: 24 Srp 2015 15:56
- Nahlásit
koho překvapí, že se to stěhování opět sere? A proč už mě ani nepřekvapuje, že to nikoho nepřekvapuje?
|
Xerxová
Člen |
# Zasláno: 24 Srp 2015 16:26
- Nahlásit
birma achjo - velké životní akce by měly klapat... Je mi tě líto
|
birma
Člen |
# Zasláno: 24 Srp 2015 16:29
- Nahlásit
Xerxová
tohle už je taková never ending story
|
kachna_
Člen |
# Zasláno: 24 Srp 2015 16:56
- Nahlásit
cernej caj
ta sadra obarvrna (cim) normalne funguje jako krida?
Potrav. barvivem a funguje
|
kachna_
Člen |
# Zasláno: 24 Srp 2015 16:57
- Nahlásit
birma
to je mi líto, drahá polovička nebo okolnosti?
|
birma
Člen |
# Zasláno: 24 Srp 2015 17:06
- Nahlásit
kachna_
okolnosti
|