| Autor |
Zpráva |
Maya
Člen |
# Zasláno: 22 Srp 2015 19:30
- Nahlásit
Fifi
a copak přinesla Trolíkovi víla Zubnička nebo jak se jmenuje?
cernej caj
takže vero tam přespávává v lese a ty jedeš dom?
|
Fifi
Člen |
# Zasláno: 22 Srp 2015 19:31
- Nahlásit
birma
Teorii znám, i si pamatuju tvar, počet kroků... Jenže pak ty kroky dělám jinak dlouhý a nepoznám, jestli jsem metr vlevo nebo vpravo a tak. Jsem na tohle fakt tupá.
Ty ses me snazila presvedcit, ze se muzu naucit kreslit. Slapani stop je proti tomu brnkacka.
tak bych neměla jak mu pomoct, protože jsem jejich umístění věděla jen +- půl metru...
Tak ve spadanym listi to je asi slozity, ale zase, jde o orientaci v terenu. Nekoukat na zem, ale kolem sebe. Kdyby sis tam dala prave klice ci mobil, jiste by ses snazila to presny misto lip zaregistrovat.
Sikula Adamita teda. Vidis, skorici tu mam taky, asi 6 dlouhych skoric, dobrej napad pruhum este timhle hlavu zamotat.
|
Maya
Člen |
# Zasláno: 22 Srp 2015 19:33
- Nahlásit
cernej caj
jsem zkusila dneska nafotit na hdr fotku jen tak v ruce a je to na prt, to se člověk fakt netrefí a je to rozmazaný, navíc nevím proč mi to udělalo některý fotky zmenšený, takže jsem musela zmenšit i ty ostatní, rozdílný velikosti to nebere
|
Fifi
Člen |
# Zasláno: 22 Srp 2015 19:33
- Nahlásit
Maya
a copak přinesla Trolíkovi víla Zubnička nebo jak se jmenuje?
Dostal po hube od Kremyla, kdyz to prehanel neuctive pri pretahovani se s pesickem a vzal ji omylem do skrane.
|
Maya
Člen |
# Zasláno: 22 Srp 2015 19:35
- Nahlásit
Fifi
chudáček malej, místo dárečku dostane po hubě
|
Fifi
Člen |
# Zasláno: 22 Srp 2015 19:39
- Nahlásit
Maya
chudáček malej, místo dárečku dostane po hubě
Njn, psi zivot.
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 22 Srp 2015 19:42
- Nahlásit
maya
hm, to taky nevim proc ti to xmensuje ale furt kdyz to z ruky nejde ulozit tmsvsi/svrtlejsi
jj vero spi v lese, me se nehodi byt druhej crlej vikend v rahu, potrebuju I regenerovat a hrozici vikendy v praci jen zvysujou potrebu ten relax nrpodcenit
birma
a co naracet na video treba by neppmohlo? ale tak adamek ma tunu jinejch veci co vas bavi tak nejde delat vsechno.
kniga to ted dost zkousi a dost ji nosework nadchl.
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 22 Srp 2015 19:47
- Nahlásit
ta fotka ale vypada dobre, tak pekne zive ja mela dopo vistry protislunko a pak zatazebnou sedivou
|
Maya
Člen |
# Zasláno: 22 Srp 2015 20:18
- Nahlásit
cernej caj
no hlavně ta fotka vypadá rozmazaně, bejt to ostrý, tak to není špatný
u nás se zatáhlo až k večeru, příští víkend má prej bejt zas 35
|
birma
Člen |
# Zasláno: 22 Srp 2015 20:21
- Nahlásit
doják
Fifi
Kdyby sis tam dala prave klice ci mobil
tak by mi to bylo k prdu, když v noseworku se hledá skořice a pomerančová kůra
Ale už jsem při plošnym hledání předmětů jednou v noci strávila asi 15 minut hledáním klíčů, protože Adam řekl, že on chce večeřet a ne hledat nějaký blbý ztracený věci
Slapani stop je proti tomu brnkacka.
neřekla bych
cernej caj
co naracet na video treba by neppmohlo?
mě nepomůže nic asi
kniga to ted dost zkousi a dost ji nosework nadchl
vím, mě taky proti stopám je to pro mě mnohem snazší a je mnohem jednodušší řešit terény, protože jsou prostě všude
|
birma
Člen |
# Zasláno: 22 Srp 2015 20:40
- Nahlásit
vyrazili jsme ven a zrovna k nám došel kouř, tak jsme rychle zapadli zase domů...
|
Fifi
Člen |
# Zasláno: 22 Srp 2015 20:43
- Nahlásit
birma
tak by mi to bylo k prdu, když v noseworku se hledá skořice a pomerančová kůra
Jsem psala "kdyby sis tam dala" - ne Adamovi, ale sobe, na nauceni prave ty orientace. Abys pak netapala, kdyz tam das neco psovi.
|
birma
Člen |
# Zasláno: 22 Srp 2015 20:47
- Nahlásit
Fifi
sobe, na nauceni prave ty orientace.
nj, já se orientuju ve směru, s tim nemám problém, ale ta přesnost mi prostě chybí
|
Xerxová
Člen |
# Zasláno: 22 Srp 2015 20:49
- Nahlásit
tady jsou fotky z Bolevce
upoutávka zde:
aneb i špic se tam dal najít
|
Xerxová
Člen |
# Zasláno: 22 Srp 2015 20:53
- Nahlásit
co je prostě u dog skvělé, že jednak není slyšet žádný štěkot (dokud se nenarazilo na výstavní mumraj, nebylo poznat, že je tam klubovka) a jednak byly vidět doguše zcela volně bez přímého dozoru ložené... i na volno chodící... Fakt pohodáři
|
birma
Člen |
# Zasláno: 22 Srp 2015 21:03
- Nahlásit
Xerxová
parádní fotky! a ti harlekýni jsou vážně nádherní
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 22 Srp 2015 21:04
- Nahlásit
Maya
jj z pc to vidim, na tohe sou stromy blby pac se i ve vetru hybou
birma
to si vzpominam, jak si hledala ty klice a nemelas mobil jeste ci co si to psala takze naprd situace
to zas bude skody...
Xerxová
to je supr ze sou vsechny tak vychovany ja dneska fakt silela, 2x cokl na volno naprosti nikde nevidet panicka, nastesti sem cekala, ze to tam bude horsi a ze bude problem, ale jedna vec je, ze je nezodpovedny kdyz mi lita pes vsude a druha, kdyz je tam necha a sou hodny a nehnou se... i kdyz i tak bych se bala je mit mimo dozor, ale zas asi na klubovce jiny nez je mit mimo dozor treba v chate na turisticky znacce
|
Fifi
Člen |
# Zasláno: 22 Srp 2015 21:16 - Změnil/a: Fifi
- Nahlásit
Xerxová
Ach, ten dub 400 let stary! Krasny fotos a obojek s voditkem zjevne dobre drzi.
Takze se "skorosestrou" jste se potkali, to je to hovadko zihane dovadejici viz vyse?
Btw, co ma tohle zvire s usima, nebo je to normal?
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 22 Srp 2015 21:35
- Nahlásit
Xerxová
jinak teda supr fotky, rybnik obri, nasla sem si i to velkomesto a vypada to hodne huste takhle z fotek
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 22 Srp 2015 21:53
- Nahlásit
abyste nerekli, ze su zgrt...
jak sem vyfotila tohle netusim, ale asi sem dobre trefila lom svetla
jinak slapky, kdo nema batuzek na bivak sbalen jako ten vlevo, necht se de zahrabat
(na pravou miru uvadim, ze alumatku nesl kamarad ve svym batohu, pokud by se nekdo divil, ze tam mela opravdu VSE na dvoudenni vandr...
no a taky jedna vokounovita
|
Xerxová
Člen |
# Zasláno: 23 Srp 2015 07:18
- Nahlásit
birma letos tam bylo hodně hárlekýnů s úžasně čistě bílou barvou. A většina byla černonosní - prostě hezcí
Fifi ta hrací žíhaná holka byla o kousek starší, než Night (kdyby jim nebylo pět měsíců, když jsme přišli o Betku, tak mám doma jejího bráchu - ale my nechtěli pětiměsíčního štěníka). Je nízká, ale jinak hezká a hlavně výborná v povaze. A protože v chovce Norach jich je hodně (fen i psů), tak se rozhodně Nighta nebála - spíš se bál on jí
Ta "divněuchá" fenečka je ona praprapraprapravenučka Xerdovy maminky - je to štěník pětiměsíční a má trochu strach (byla poprvé někde sama bez smečky), tak stáčí ouška dozadu. Navíc určitě přezubuje a je v největším růstu - tak jsou ušiska měkčí a umí s nima štěníci divy...
to je tahle mrňavka
čaj hezké fotky, a Vokounovi to sluší
|
birma
Člen |
# Zasláno: 23 Srp 2015 09:00
- Nahlásit
Brý jitro. Za chvilku půjdem zjistit, jestli se už dým po požáru dost odvětral a je dýchatelno. Ani se mi tam nechce.
cernej caj
Parádní fotky!
|
birma
Člen |
# Zasláno: 23 Srp 2015 09:29
- Nahlásit
A protože nějakej blbej požár nemůže stačit, máme tu smrťák na dalším z míst našich procházek bydlet na málo obydlenym místě, tak už asi nemám žádný sousedy...
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 23 Srp 2015 10:22
- Nahlásit
birma
tak aspon se od toho brzo odstehujes
Xerxová
nerikej, ze najtik se neceho bal
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 23 Srp 2015 12:53
- Nahlásit
Fajka
diiiky, uz sem se k tomu dostala, dekuju i za sutyrek hned budu muset nejaky provetrat s muzem na obed;)
|
Xerxová
Člen |
# Zasláno: 23 Srp 2015 13:40
- Nahlásit
jéééé - teď jsem se dozvěděla, že BISem celé výstavy se stal žlutý pes Phoenix Bonoda.
Letos ho na fotce nemám, odpočíval na chatce před posuzováním (žlutí měli společný kruh se žíhanýma) - ale z května mám alespoň tuhle fotku...
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 23 Srp 2015 15:59
- Nahlásit
xerxova
a tak to je supr,sice nevim, co je presne bis, vsechny ty zkratky se mi motaj a pletou, ale tak skvely a pro chovatele raky potesujici
|
Xerxová
Člen |
# Zasláno: 23 Srp 2015 17:31
- Nahlásit
Čaj BIS je prostě nejhezčí zvíře na celé výstavě (best in show). A protože znám osobně chovatele, majitele, vystavovatele i psisko... tak je to fajn. Pozdravila jsem se včera se všemi - jen ne s tím nejdůležitějším - Phoenixem nee. Tady je rok stará fotka - to bylo Najtíkovi 6 měsíců...
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 23 Srp 2015 17:55
- Nahlásit
Xerxová
tak to je supr, o to vic to potesi
najtik je takovej malinkej a jak mu koukaj pysky
par fotek od sazavy
|
Fifi
Člen |
# Zasláno: 23 Srp 2015 17:58
- Nahlásit
Xerxová
tak jsou ušiska měkčí a umí s nima štěníci divy..
To teda.
se stal žlutý pes Phoenix Bonoda.
To je super, kor kdyz jeste znas vsechny okolo, skvelej uspech!
birma
bydlet na málo obydlenym místě, tak už asi nemám žádný sousedy...
Opatrne s tim stehovanim...
|