| Autor |
Zpráva |
Xerxová
Člen |
# Zasláno: 22 Srp 2015 05:54
- Nahlásit
my taky pojedem - neb mě probudil hlad - a to je dobré znamení
Najťoun má taky buď vlnovku a nebo někdy smyčku na ocásku - myslím, že je to poměrně běžné, že si ho občas "rolujou"
|
birma
Člen |
# Zasláno: 22 Srp 2015 15:52
- Nahlásit
tak my jsme dneska vytáhli na procházku mamku. Tudíž žádné ostré tempo, ale došli jsme k rybníčkům, tam se Adam proběhal a vycachtal a my se tam mezitím přecpaly špendlíkama a ostružinama a cestou domů se Áda ještě vykoupal v nádrži (rybníčky mají ten efekt, že si pak doma hrozně žere nohy, sprcha moc nepomáhá, ale několik minut máčení ve vodě jo) a teď už pár hodin vypadá blaženě
|
birma
Člen |
# Zasláno: 22 Srp 2015 16:33
- Nahlásit
Xerxová
kdyby ta tvoje známá přecijen chtěla kníračku, tak jsem na jednu mixnutou střeďačku narazila.
A mám radost, že jedna z holčiček, co se mi líbily, našla po dost dlouhý době domov
|
Fifi
Člen |
# Zasláno: 22 Srp 2015 16:46
- Nahlásit
birma
Jehee, na tu jsem ted zrovna koukala.
Xerxová
Tesim se na uslintane fotky.
myslím, že je to poměrně běžné, že si ho občas "rolujou"
Amyne se rovny ocasek dlouhy sroloval do vrtule nekdy kolem pul roku. Jestli bude mit praseci ocas i Trolda, potes panbuh.
Troldas je o stolicku lehci. Ospalej a roztomilej se tulil a zesiroka hubu otviral - tak jsem mu ji vydoubla, visela tam na vlasku. Ten jeho udivenej vyraz byl k nezaplaceni, mlaskal pak snad ctvrt hodinu.
|
birma
Člen |
# Zasláno: 22 Srp 2015 16:51
- Nahlásit
Fifi
na tu jsem ted zrovna koukala
i ta druhá střeďačka, co tam maj, je moc roztomilá
a udali Žofku, jestli si ji vybavíš
zesiroka hubu otviral - tak jsem mu ji vydoubla
surovče
|
Fifi
Člen |
# Zasláno: 22 Srp 2015 16:56
- Nahlásit
birma
i ta druhá střeďačka, co tam maj, je moc roztomilá
Jj, taky sympatanda.
udali Žofku, jestli si ji vybavíš
Jj, jen houst a vetsi kapky!
surovče
Beztak mu tam prekazela, novou uz ma z vic jak tretiny venku.
|
Xerxová
Člen |
# Zasláno: 22 Srp 2015 16:58
- Nahlásit
jsme doma. Dogy úžasné - jak jinak. Night na zabití. Táhnul jak idiot, s každou čubou chtěl kamarádit, každé štěně olizovat, s každým psem se pozdravit. Když ho pohladil kdokoli z lidí, měla jsem co dělat, aby mu Night neskočil na ramena. Fakt nejnevychovanější hajzlík... Ale jinak dobrý.
Bolevec je hezký rybník, schválně jsme zaparkovali na protější straně a na výstavu dorazili už vyprocházkovaní a vycachtaní. Stejně to tedy moc nepomohlo
Teď padnul - spí jak zabitý
|
birma
Člen |
# Zasláno: 22 Srp 2015 17:05
- Nahlásit
a teď se mi chce bulet. Prohodila jsem jednomu z "našich" psů fotku za lepší a pak jsem se na to podívala a koukla jsem i na psa pod nim, vypadaj jako bratři. Oba už inzerujeme pěkně dlouho
Fifi
jen houst a vetsi kapky!
tak tak, když jsem je probírala naposled, dělalo mi to úplně radost, ale tentokrát nic moc teda
Beztak mu tam prekazela
to jsou jenom trapné výmluvy, kterýma se chceš ospravedlnit
Xerxová
to muselo být skvělé A Najtík se určitě jednou zklidní, někomu to hlt trvá krapet déle
|
Fifi
Člen |
# Zasláno: 22 Srp 2015 17:11
- Nahlásit
Xerxová
Night na zabití.
Fakt nejnevychovanější hajzlík..
On z toho casem vyroste...
Co moudre hlavy poradily, ohledne bonitace? Pockat do jara?
birma
trapné výmluvy, kterýma se chceš ospravedlnit
Prdlacky. Jemu se ulevilo, psi zuby si neschovavam, lezi uz v popelnici. Jinak by ho spolknul.
|
birma
Člen |
# Zasláno: 22 Srp 2015 17:19
- Nahlásit
Fifi
psi zuby si neschovavam, lezi uz v popelnici
už jsem si představila, jak máš doma na poličce výstavku všech zubů, co kdy vypadly některému ze tvých psů
|
Fifi
Člen |
# Zasláno: 22 Srp 2015 17:25
- Nahlásit
birma
jak máš doma na poličce výstavku všech zubů, co kdy vypadly některému ze tvých psů
Muzes si jit pohladit tu stracenu na policce.
Dumam o tom a zub od stenete jsem zahlidnula vypadnutej minimalne. Mozna Dorota kdysi nejakej flusnula. Jinak vetsinou stene otevre hubu a tam misto jehlicky dira v dasni.
|
birma
Člen |
# Zasláno: 22 Srp 2015 17:31
- Nahlásit
jak vypadá stříhanej foxík? Jako celkem pohlednej pudl...
Fifi
Muzes si jit pohladit tu stracenu na policce.
zveš mě na návštěvu?
|
Xerxová
Člen |
# Zasláno: 22 Srp 2015 17:37
- Nahlásit
Fifi všichni se shodli na tom, že od toho začátku května, kdy ho viděli naposledy se výrazně zlepšil. Takže na podzim nebo na jaře zbonitujeme...
Pepa se probírá fotkama - bylo jich skoro dvěstě - už jsme jich dost smazali. Takže vyvolává a vyřezává a kochá se... Nemáme nafocené ty nejlepší z nejlepších - odjeli jsme v jednu a závěrečné soutěže měly začínat ve tři... Někteří rozhodčí (všichni zahraniční) to brali velmi poctivě a p o m a l i č k u...
hezké prostředí, možnost koupání i napájení psů v Bolevci, stín i sluníčko, les hned vedle... Poprvé byly dogy na Bolevci a myslím, že ne naposled
|
Fifi
Člen |
# Zasláno: 22 Srp 2015 17:44
- Nahlásit
Xerxová
Někteří rozhodčí (všichni zahraniční) to brali velmi poctivě a p o m a l i č k u...
Ale tak by to melo byt, kor na klubovce. Vsak je to udalost.
hezké prostředí, možnost koupání i napájení psů v Bolevci, stín i sluníčko, les hned vedle...
To zni jak ideal pro podobnou akci.
|
Fifi
Člen |
# Zasláno: 22 Srp 2015 17:45
- Nahlásit
birma
zveš mě na návštěvu?
Ani ne, sedim za pc a musim cvakat.
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 22 Srp 2015 17:59
- Nahlásit
fifi
ses masochistka
birma
on nekdo tskovej je kdo schovavs psi zuby?
uz cekam na vlak oddelena pred 5ti km od hlavni vandro grupy. vero si dava plnohodnotnej vandr a ted sem vlezla do vlaku a pan pruvodci si podrbal vokouna, sedim u dveri
kamaradka prohladila ze to je hoooodnej pes ze by ho chtrla dom ale ze ma zarlivou kocku "ta moje kocka by mu vyskrabala I to druhy oko "
jinak sme si dali 20, ono to tak stacilo po tom vstavani pred 4h. supr to bylo a ta ksmaradka je mystryne v baleni, az poslu fotku jrjiho vandro baglu, vsechny slapky puknou zavisti
a vokoun se ponuchnsl s dvema fenkama stenatkama, jwdna chrti mela troli zbarveni a bylo videt, jak by si hraaal
xerxova
a tak vystavu ste di jiste uzili I kdyz byl ndjtik ze vseho nadsen
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 22 Srp 2015 18:00
- Nahlásit
xerxova
aha tak to je supr, ze ho chvalili
|
birma
Člen |
# Zasláno: 22 Srp 2015 18:07
- Nahlásit
cernej caj
doufám, že neni
kamaradka prohladila ze to je hoooodnej pes
fšak ti to říkáme všechny pořád
vokoun se ponuchnsl s dvema fenkama stenatkama, jwdna chrti mela troli zbarveni a bylo videt, jak by si hraaal
to je supeeeeer!
jinak sme si dali 20, ono to tak stacilo
moc se těšim na fotky, musela to bejt krása
|
Fifi
Člen |
# Zasláno: 22 Srp 2015 18:11
- Nahlásit
cernej caj
vero si dava plnohodnotnej vandr
Teeda, tak at se ji to s Buldozerem vydari a tesim se pak na jeji report.
uz cekam na vlak oddelena pred 5ti km od hlavni vandro grupy.
Tak dobre dojed, 20 km, to je slusny.
|
Fifi
Člen |
# Zasláno: 22 Srp 2015 18:11 - Změnil/a: Fifi
- Nahlásit
birma
doufám, že neni
Lide jsou ruzni... Nekdo si rekne i o deluzku s vajecnickama, po kastraci, v lihu. Fuuuj.
Jsem aspon chvili klikala na dvorecku, Troldova rychlost chapani a procesu uceni me zacina desit. Je pak velmi ulevne klikat s Kremylem, a ze ten umi bejt taky docela rychlej. Bazusak je doslova balzam.
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 22 Srp 2015 18:17
- Nahlásit
fifi
zlaty zuby asi buldizer je na lepsim, vero se bala jestli by to pro nej nebylo moc, podlozku pod psa, aby se nepodchladil a tak takze experimentuje postupne. minule to dal skvele sle to bylo fakt teplo a taky ani ne hodka ve vlaku, ale lepsi nepokouset.
birma
fotky budou zitra a bude jich tuna, vero I ksmarad z prahy fotili o 106
ale tak jo, az na ty psi je zlatej. jak ona ale mluvi o jejich tak je zlatej I adam pred dvema lety ale to je spis naprostou nevychovou
|
birma
Člen |
# Zasláno: 22 Srp 2015 18:41
- Nahlásit
Fajka
ještě mě napadla jedna věc pro neteřinku - co takhle ESP? Jsou všestrannější a ovladatelnější než seveřani a přitom pokud by chtěla dělat třeba CC nebo další musher sporty na vyšší úrovni, tak by na to měla rovnou ideálního psa.
Fifi
Nekdo si rekne i o deluzku s vajecnickama, po kastraci, v lihu
Asi se mi lépe žilo, dokud jsem tohle nevěděla
Troldova rychlost chapani a procesu uceni me zacina desit. Je pak velmi ulevne klikat s Kremylem. Bazusak je doslova balzam.
Naprosto tě chápu. Uvaří tě teta
Ještě budeš jednou klikat takový šílenosti, jako Lenka s Cáklotinou
cernej caj
az na ty psi je zlatej
podle mě on je na psy poměrně v pohodě na to, jak málo s nima přijde do kontaktu
jak ona ale mluvi o jejich tak je zlatej I adam pred dvema lety ale to je spis naprostou nevychovou
tak v tom případě je asi jedno, co za psa má doma
|
Fifi
Člen |
# Zasláno: 22 Srp 2015 18:45
- Nahlásit
birma
jako Lenka s Cáklotinou
Tak ta druha fotka me rozesmala, to by me pak musel nekdo zvedat. A ani by na me nemusel stat Trolda.
Ja mu zavarim hlavinku postupne stopama, ted tu nejsou tereny a neni cas jezdit o kus dal, ale zaklady ma i na tohle slusny. Skoda s nim nepracovat, byt o zkouskach neuvazuju.
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 22 Srp 2015 18:54
- Nahlásit
fifi
jj, aspon sobe a trolicjovi pro radost
burma
husty
to je fakt, na to jsk malo v tom styku je. a dneska sme mijeli hodne psu (stvoridla sou jak vaclavak pro turisty I mistni lud) takze psu tuna. pruhate holcixky se bal a nechtel ji obejt a stal t ztuhle a pak se onuchali a supr, jak vrtichvostili
usiiiinam, nejak me to zmohlo. nastesti zpet jen cca 3h... uz mam za sebou pulku skoro
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 22 Srp 2015 19:02
- Nahlásit
fajka
jo adiiiik za bslicek, vcera sem uz nestihala se pokochat, si budu muset zas narust vlasy aby ty nausnice mely vyuziti
|
birma
Člen |
# Zasláno: 22 Srp 2015 19:08
- Nahlásit
Fifi
ta druha fotka me rozesmala, to by me pak musel nekdo zvedat.
mně teda přijde děsivější ta první - odraz od břicha musí bejt záhul. Stání na zádech bych jednou ráda naučila, ale zatim nemám morál na to
Ja mu zavarim hlavinku postupne stopama
to ti závidim. Já to se sebou vzdala, protože nejsem schopná si stopu zapamatovat. Ale z noseworku jsem nadšená a i Adam vypadá, že ho to baví
|
Fifi
Člen |
# Zasláno: 22 Srp 2015 19:09
- Nahlásit
cernej caj
pruhate holcixky se bal a nechtel ji obejt
Neni od veci mit respekt pred pruhama.
usiiiinam, nejak me to zmohlo. nastesti zpet jen cca 3h... uz mam za sebou pulku skoro
Vlak konci tam, kde mas vysedat? Aby ses neprojela este nekam dal.
|
Fifi
Člen |
# Zasláno: 22 Srp 2015 19:14
- Nahlásit
birma
to ti závidim. Já to se sebou vzdala, protože nejsem schopná si stopu zapamatovat.
Nezavid, znamena to dalsi pohyb. Stopu se naucis pamatovat si, ideal tuzka a papirek, tri zachytny horizontalni body, ktery se nehejbou! (ne, ze tamhle sedi ptak, tamhle je vysokej trs s travou - prijde vitr a ptak je fuc, trs ohnutej) A pocitat si kroky. Me takhle kdysi ucil stopy slapat starej pardal pan Kavka - vem si klice, tuzku, papir a jdeme. A naslap mi stopu, nakresli si to. Po hodine - a ted mi tu stopu projdi, bez psa a najdi predmety. To cloveka nauci, se orientovat v prostredi, ze tamhleten sloup je v prusecnici s timhle stromem atd. Dneska to je spis uz fraska, co se IPA tyka, slapoty 20 cm od sebe...
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 22 Srp 2015 19:15
- Nahlásit
fifi
ale fakt tak libezny stenatko, sem litovala, ze je nemam vyfoceny, barevne celej trolicek
jojo, konci v brne, tak se na slofika tesim kdyby byl, a postel doma to jisti jeste tak horka vans by me potedila, ale tu nezvladnu pripravit asi v tomhle ma okamzita dostupnost vic jak 5l teple vody jisty kouzlo, fakt nevim,co bych drlsla nemit doma ten pidi bojler :,D
|
birma
Člen |
# Zasláno: 22 Srp 2015 19:26
- Nahlásit
Fifi
Stopu se naucis pamatovat si, ideal tuzka a papirek, tri zachytny horizontalni body, ktery se nehejbou! (ne, ze tamhle sedi ptak, tamhle je vysokej trs s travou - prijde vitr a ptak je fuc, trs ohnutej) A pocitat si kroky. Me takhle kdysi ucil stopy slapat starej pardal pan Kavka - vem si klice, tuzku, papir a jdeme. A naslap mi stopu, nakresli si to.
Teorii znám, i si pamatuju tvar, počet kroků... Jenže pak ty kroky dělám jinak dlouhý a nepoznám, jestli jsem metr vlevo nebo vpravo a tak. Jsem na tohle fakt tupá.
I teď se mi stalo, že jsem dala dvě skořice do spadanýho listí kaštanů, otočila jsem se, došla 5 m zpátky k Adamovi a kdyby je Adam nenašel sám, tak bych neměla jak mu pomoct, protože jsem jejich umístění věděla jen +- půl metru...
|