| Autor |
Zpráva |
Fifi
Člen |
# Zasláno: 20 Srp 2015 17:20
- Nahlásit
Xerxová
No stredni kniracka je o dost vetsi nez tyhle maly pruhy. Ale zase pro starsi pani by mi podobna velikost fenky prisla vyhodnejsi, at uz z hlediska jakykoliv manipulace, pripadnyho noseni atp... Uvidis, co rekne.
Dalsi vlastovky urcite pridaji i ostatni, jsou tu zdatny dohazovacky.
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 20 Srp 2015 17:42
- Nahlásit
stredni knirac tak 14 kg a malej tak 7-8
|
Xerxová
Člen |
# Zasláno: 20 Srp 2015 17:43
- Nahlásit
vždyť vím, kde jsem se měla zeptat... Já si vzpomněla na Skřivany - "fenčí" útulek nemamutů...
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 20 Srp 2015 17:46
- Nahlásit
nekde msm porovnani stredni knirky s moji drobnou ferinkou a deri vypada jak tlustoska ale vahove sou o kilo
http://mawenzi.cz/fotky/fotky_2011/2011_04_30_adam ov_kurim/photos/photo33.jpg
|
Fifi
Člen |
# Zasláno: 20 Srp 2015 18:07 - Změnil/a: Fifi
- Nahlásit
Xerxová
Jeste bych mela v zaloze Barborku ze Skrivanku.
Musim u ni zmenit text na webu, ted jsem mluvila s pani S. - samozrejme, ze je Barborka (rika ji Zuzanka) uz uplne jina. Jak tomu tak byva, diky psi vile pani S. je z Barborky uchechtana fenka, mazliva a bezproblemova, kocek si nevsima, radi nadsene s ostatnima. Vsechny ujmy - fyzicky i psychicky - jsou zahojeny. Jediny co, tak jestli by vyhovela velikostne, je na vyssich nozkach, vaha kolem 8-9 kg, ale opet zadna stredacka. Tak ji zarad pro pani do seznamu, pls.
Střední, líbivou, ne štěně, ale ne starého psa (tak tři roky klidně). Snadno ovladatelnou, veselou, snášející jiné psy. Čistotnou... Prostě dokonalou
Krome ty stredni velikosti by Barborka asi vse splnovala, s tim, ze dovychovat by si ji musela pripadna majitelka, samozrejme.
|
Fajka
Člen |
# Zasláno: 20 Srp 2015 18:10 - Změnil/a: Fajka
- Nahlásit
Xerxová
Tak jsem jen proběhla Lučanskej útulek a tam je to bud velký a nebo kluci...
co by trošku splňovaly kritéria jsou tydle:
Dorka
http://www.dasenka-utulek.cz/products/dora/
Brigitka
http://www.dasenka-utulek.cz/products/brigitka/
no a todle si jako nevodpustím i když jako je jasný že né když jsou dvě..ale jako uznejte že ty sem nemůžu nedat
Jája a Pája )))))))
http://www.dasenka-utulek.cz/products/jaja-a-paja/
|
Fifi
Člen |
# Zasláno: 20 Srp 2015 18:16
- Nahlásit
Fajka
Aa, dohazovacka dalsi.
Dorka, zjoo, to je rogalka sympaticka.
|
Fajka
Člen |
# Zasláno: 20 Srp 2015 18:19
- Nahlásit
Fifi
Dorka, zjoo, to je rogalka sympaticka
pojizerský ušiplesk
Aa, dohazovacka dalsi
mlčim už tu nejsem, to je jedinej útulek z kterýho bych nabídla vo jiných nemám přehledu a taky vím že paní dá dycky pravdivý info jakej ten pes je něco jak u vás ve Skřivánkách
|
Fifi
Člen |
# Zasláno: 20 Srp 2015 18:23
- Nahlásit
Fajka
mlčim už tu nejsem
Nemlc, dohazuj.
Pry ma byt na Nove dneska reportaz ze Skrivan, jak se odchytavaji ty zubozeny psiska kolem HK. I kdyz neni pani S. hlavni akterkou, jednu fenku si u sebe necha, nebo vic? kdo vi...
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 20 Srp 2015 18:25
- Nahlásit
Fajka
tak ty segry sou krasny
|
Fajka
Člen |
# Zasláno: 20 Srp 2015 18:31
- Nahlásit
Fifi
Pry ma byt na Nove dneska reportaz ze Skrivan, jak se odchytavaji ty zubozeny psiska kolem HK. I kdyz neni pani S. hlavni akterkou, jednu fenku si u sebe necha, nebo vic? kdo vi...
jsem ani nějak nepostřehla že něco bylo, tak juknu, dneska už dík Aduš máme velko prochajdu za sebou tak po dlouhý době budu mít čas na zprávy..
cernej caj
tak ty segry sou krasny to jednak a druhák ty jména ..no prostě to jsem sem dát musela ...
|
Fifi
Člen |
# Zasláno: 20 Srp 2015 18:39 - Změnil/a: Fifi
- Nahlásit
Fajka
Ono to bylo vcera uz na Prime, od zhruba 10. minuty... Hlavne se to natacelo u pani S. a ne u hlavni akterky, vi buh proc.
|
birma
Člen |
# Zasláno: 20 Srp 2015 18:39
- Nahlásit
Fajka
Jája a Pája
teda musim říct, že tohle je zrovna něco, co moc nechápu. Když si člověk vezme dvě už na sebe nafixovaný zvířata, tak podle mě má mnohem menší šanci na vytvoření pevný vazby s nima, protože oni si pak dost vystačej sami. Jako brala bych to u důchodců na dožití, ale takhle mladý fenečky přeci nebudou mít zásadní problém se po rozdělení upnout na nový lidi a dost podstatně se jim zvětší šance na umístění a nebudou hnít spolu v útulku...
Fifi
jak se odchytavaji ty zubozeny psiska kolem HK.
na to jsem ti sem házela i odkaz, říkala jsem si, jestli to třá nemáš poblíž...
|
Fifi
Člen |
# Zasláno: 20 Srp 2015 18:44
- Nahlásit
birma
na to jsem ti sem házela i odkaz,
To bylo to z FB? To bohuzel sem neotevrela, nemaje xichti knihu. Ale Psi nadeje, ci kdo to porada, urcite vybere dost prostredku, treba neco i pani S. daji...
|
birma
Člen |
# Zasláno: 20 Srp 2015 20:05
- Nahlásit
Fifi
jj bylo to na FB. Nešlo o příspěvky, ale sháněli lidi, co by to tam s nima pročesávali, aby ty pejsky našli a odchytili.
|
Fifi
Člen |
# Zasláno: 20 Srp 2015 20:11
- Nahlásit
birma
Ted to bylo na Nove, lidi tam bylo jak blech. Nevim, jestli zrovna tohle je vhodnej zpusob, v rojnici a procesavat les, u takhle plachych zvirat. Proc nedat radsi sklopce a zradlo tam a klid v oblasti. No nic, nejsem profi odchytavacka.
|
birma
Člen |
# Zasláno: 20 Srp 2015 20:14
- Nahlásit
Fifi
Proc nedat radsi sklopce a zradlo tam a klid v oblasti.
Taky si myslim, ale zkušenost nemám. Možná, že v lese by se do toho s milionkrát větší pravděpodobností chytlo něco jinýho než ti psi?
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 21 Srp 2015 05:49
- Nahlásit
neni to I prpto, ze kdyby byl ranenej a oni chodili kontrolovat sklopxe, tak neprezije? ale nevim tez, budu si to muset pustit se sluchatkama
|
Xerxová
Člen |
# Zasláno: 21 Srp 2015 06:34
- Nahlásit
birma, Fifi, Fajka děkuji za předvýběr. V pondělí předám dál.
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 21 Srp 2015 08:18
- Nahlásit
jinak moooozna budu mit pohorky, byla sem vcera v pracovni obuvi, nemeli sice v 39nic, ale zkusila sem 38 a sice byla proste mala, ale nemela sem tak hroznej pocit diskomfortu jako casto i v botach o 2cisla vetsich. V utery budu mit na prodejne vetsi cislo, takze drzte palce, trekovy ponozky beru s sebou
kachna_
tak to manzelstvi, nejaka zmena?
|
Maya
Člen |
# Zasláno: 21 Srp 2015 08:27
- Nahlásit
cernej caj
tak držím palce ať to s botama vyjde
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 21 Srp 2015 08:35
- Nahlásit
Maya
dik.
dneska se mi chce silene spat. navic su nejaka znicena ze cviceni a zitra vstavani ve 3:50 kvuli vyletu pude timik otestovat muj novej sedakobatoho system, ferinka jeste nema nohu fit a nechci ji jeste tak zatezovat.
|
Maya
Člen |
# Zasláno: 21 Srp 2015 08:50
- Nahlásit
cernej caj
tady vstávat o víkendu ve 4 by mě nikdo nedonutil ani za zlatý prase
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 21 Srp 2015 09:11
- Nahlásit
Maya
tak ja slibila ucast na vylete a to jede bus od nas ve 4.30
|
birma
Člen |
# Zasláno: 21 Srp 2015 09:11
- Nahlásit
dřepim v kanclu. Hlavou mi furt letěj varianty toho, co přesunovat při stěhování jako první. Včera se Honza tvářil, že by vzal sebou čuby. Ve chvíli, kdy dáme do auta 3 psy, který kvůli jejich psychice nemůžu dát společně ani na zadní sedačky ani do kufru, už nepřesunu vůbec nic
cernej caj
na boty držim palce. Já se těším, až půjdou do prodeje skinners, jedny musej bejt moje
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 21 Srp 2015 09:24
- Nahlásit
birma
tak co takhle nechat cuby doma?
jinak teda su taky zvedava, az je budes mit, tak poreferujes
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 21 Srp 2015 09:31
- Nahlásit
botky tak uvidime
ale su dneska totalne mrtva, takze predstava nejakych 6h spanku na zitra me trochu zabiji
|
birma
Člen |
# Zasláno: 21 Srp 2015 09:32
- Nahlásit
cernej caj
to bych chtěla a snad ho k tomu ukecám. Blbý je, že je celej den v práci a přijedem v noci a nechci aby se psi k sobě dostali doma, takže budem muset ještě na procházku.
az je budes mit, tak poreferujes
určitě. Jen mě mrzí, že s nima vylezou zrovna na podzim, kdy na ně bude dost chladno asi. Jinak věřim, že budu spokojená. Chozenim v pětiprstech jsem nadšená, nohy to milujou, akorát hlava ty boty nenávidí
|
birma
Člen |
# Zasláno: 21 Srp 2015 09:34
- Nahlásit
cernej caj
botky tak uvidime
ty vypadaj božsky! A asi i pár let vydržej jen já bych v nich padala na hubu furt, protože ta podrážka působí pěkně kluzce...
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 21 Srp 2015 09:37
- Nahlásit
birma
fakt, jo? budu je muset jit nekdy vyzkouset do obchodu
no ale to nebudou uplne boty na chozeni venku, nebo jo?
uvidime. Podrazka vypada v pohode, ale tak fakt su zvedava, no. Jestli mi vubec budou
|