| Autor |
Zpráva |
Fajka
Člen |
# Zasláno: 23 Srp 2015 18:51
- Nahlásit
Fujtajbl ve spolek
tak hlásím že neteřinka má ofiko dokončeného celého MIDa 42 km A byla děsně šikovná
Trek byl krásnej, hezká trasa, prima parta lidí jako dycky, pohodové tempíčko, jelítko už má zhojené pacičky a tapal jako profík
http://fajka.rajce.idnes.cz/Po_stopach_Jary_Cimrma na/
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 23 Srp 2015 18:55
- Nahlásit
Fajka
supr fotky! a jak jim to sluší s šátkama a neteřinka je teda hodně hustá, ste obě dobrý ale teda klobouk dolů. a supr, že jelítko má zhojený tlapy, doufám, že pořádně a že si nic nezranil.
nazorna ukazka zahojeny tlapy?
jinak sem mela hodinku nausnice, usi me teda zatim nebolely jen sem zjistila, ze se mi ty bezpecnostni hacky nedari narvat do ucha nejak rozumne, takze sem s tim bojovala asi 5 minut a kdyz sem ho tam konecne narvala, tak pri pokusu zavrit zadek mi to vyskocilo z ucha ven no uz sem pak byla chytrejsi pri zapinani
|
Darenka
Člen |
# Zasláno: 23 Srp 2015 18:56
- Nahlásit
Fajka
To jsou krásný fotky a neteřinka je fakt šikovná.
[b]Fifi
Chuďátko Troldík, zub venku a ještě po hubě dostal. Doufám, že mu to panička vynahradila nějakou pochoutkou.
Černej čaj
Měla jsi pěkný víkend. Nezaspala jsi a vystoupila včas
|
Darenka
Člen |
# Zasláno: 23 Srp 2015 18:57
- Nahlásit
Xerxová
Byli jste jen pár km od nás. Vidíš a já bolevec viděla jen párkrát z auta. Teď podle těch pěkných fotek vím, že to je chyba a určitě se tam někdy vypravíme na procházku i s Adélou.
|
Darenka
Člen |
# Zasláno: 23 Srp 2015 19:03
- Nahlásit
Hlásání o Adélce - byly šavle-meče i vosí žihadla.
Sobota byla opravdu povedená. Ve 4 hodiny budíček a blitíčko - blití neboli šavle meče. V prvním blitinci jsem našla kousíček plastu - asi z nočního venčení, kdy není vidět na krok a i když je člověk hodně obezřetný, stačila asi chvilička k tomu, aby venku něco sebrala. Naštěstí to šlo ven a po zbytek dne normální kadění a baštění.
Odpoledne jí na zahradě štípla asi vosa a to hned na 2x - vypadalo to jak kousanec od zmije. Napřed otekl jeden pysk, zakrátko druhý a když začaly otékat i oči, frčeli jsme do Plzně na pohotovost. Dostala kartikoidovou injekci a dithiadem injekci (nebo jak se to píše). Do 3 hodin splaskla a pak čůrala a čůrala a čůrala snad 10 x za hodinu. Myslím, že to je dobře, že se aspoň to svinstvo co jí napíchali dostalo ven. Dneska s psíma klukama utahaná, teď chrní a já mám v troubě pečený čaj a za chvilku ho musím nandat do sklenek.
Hezký zbytek dne
|
Fajka
Člen |
# Zasláno: 23 Srp 2015 19:04
- Nahlásit
cernej caj
a neteřinka je teda hodně hustá,
je fakt dobrá a trénovat chce tak třeba bude ještě lepší
a jak jim to sluší s šátkama
nazorna ukazka zahojeny tlapy
názorná ukázka že je to prostě jelito !!
že prej to strniště dobře drbe záda
sem zjistila, ze se mi ty bezpecnostni hacky nedari narvat do ucha nejak rozumne, takze sem s tim bojovala asi 5 minut a kdyz sem ho tam konecne narvala, tak pri pokusu zavrit zadek mi to vyskocilo z ucha ven
to chce jen cvik
tak snad budeš s těma háčkama spokojená
Darenka
To jsou krásný fotky a neteřinka je fakt šikovná.
díky
já ještě du debordelizovat auto, neteřinka konečně odjela a vypakovala jsem jí celou bagáž z kufrt tak ted du vycídit ten hnojník
|
Fifi
Člen |
# Zasláno: 23 Srp 2015 19:06
- Nahlásit
Fajka
Teda, krasny fotos, gratulace neterince i tobe. Samozrejme aj Blondyne a Jelitu, ty reliefy jsou uchvatny.
|
Maya
Člen |
# Zasláno: 23 Srp 2015 19:07
- Nahlásit
krásný fotky všechny
Fajka
neteř je teda borec, v jejích letech ujít takovou dááálku, když si člověk vezme, že většina jejích vrstevníků se tak akorát válí u pc, tak je fakt skvělá
cernej caj
teda do toho pidibatůžku by se mi nevešlo ani jídlo
|
Maya
Člen |
# Zasláno: 23 Srp 2015 19:09
- Nahlásit
Darenka
tak to jste měli pěkněj víkend, ale hlavně že to dobře oboje dopadlo
|
Fifi
Člen |
# Zasláno: 23 Srp 2015 19:10
- Nahlásit
Darenka
Doufám, že mu to panička vynahradila nějakou pochoutkou.
On si debuziruje prubezne pres den. Netreba mu neco vynahrazovat, ale jo, dostal jablko.
Napřed otekl jeden pysk, zakrátko druhý a když začaly otékat i oči, frčeli jsme do Plzně na pohotovost. Dostala kartikoidovou injekci a dithiadem injekci (nebo jak se to píše). Do 3 hodin splaskla
Jezis, brr, dobre, ze jste jeli. Ja mela Zyrtec nastesti doma, tak jsem mu jen upravila dle rad veta davku a splasknul do dvou hodin, ociska mu teda nenatejkaly. Jen se mu blbe dychalo skrz nateklej cumec. Vosy hnusny, svine zluty agresivni, jsou jich vsude mraky, ja bez Zyrtecu fakt radsi nevychazim. At se Adelce vyhejbaji, mrchy.
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 23 Srp 2015 19:25
- Nahlásit
Darenka
tak doufam, ze adelka nebude mit z zihancu nic, tlama je blby misto ale dobre, ze ste meli kam zajet a ze je lip a ze se vyblbla
Fifi
zere jabka?
|
Xerxová
Člen |
# Zasláno: 23 Srp 2015 19:35
- Nahlásit
Fajka jsi skvělá tetička. Taková, jaká má být
Darenka většina psů blije snadno. Je pro ně přirozené se nestravitelných kusů (většinou kostí) zbavit. Takže nebývá to vždy příznak nemoci. Hlavně že je plast venku !!
|
Fifi
Člen |
# Zasláno: 23 Srp 2015 19:39
- Nahlásit
cernej caj
zere jabka?
On zere vsechno. Pres den vzdycky nejakou zeleninu ci ovoce, nevim zatim o nicem, co by do huby nevzal. Broskve jsem si vecir musela branit vlastnim telem, aby mi necoroval.
Xerxová
většina psů blije snadno. Je pro ně přirozené se nestravitelných kusů
Ano, ano, pravda prevelika. Troldas tez obcas blije, kdyz pozere kus pet lahve nebo klaciky, nevim, nezkoumam, kdyz je prase. Trochu jsem mela strach se spadanyma merunkama a peckama - ale tam nastesti se priucil u cub a pecky vzorne flusal.
|
Xerxová
Člen |
# Zasláno: 23 Srp 2015 19:53
- Nahlásit
Night žral všechno ovoce a zeleninu (a prostě všechno poživatelné ) Když dorostl, začal si vybírat. Dnes ovoce jen někdy a jen sladké. Zeleninu výjimečně (jen dokonale maskovanou masem).
|
Fifi
Člen |
# Zasláno: 23 Srp 2015 19:58 - Změnil/a: Fifi
- Nahlásit
Xerxová
Mno u nas je velka konkurence a Pruhy si toho zjevne jsou vedomy, parkrat neco flusnul a hned se objevil cerny vysavac... Taky to pri prijezdu neznal, ale naucil se. Sladky ovoce je samozrejme nejvetsi tahak, ale nedam, sama mam malo. Navic on je masarka hrozna, jak zaciti pripravu syrovyho masa, je jak Homer a z mozku ma zradelni bunku. Kdyz mu v tu chvili nabidnu kostal treba od brokolice/kapusty - flus a davej masoooo! V misce to pak sezere, zbytky nenechava.
Dneska jsem mela stesti a ve sleve meli tvaroh, na me dycky ty pokladni tak zvlastne koukaji. A pak cokle mlaskaji, jak se jim to lepi na patro.
|
Xerxová
Člen |
# Zasláno: 23 Srp 2015 20:14
- Nahlásit
Fifi Najt je schopen odmítnout i misku, kde je čisté maso. nedělává to často - ale někdy jo. I když - ťuk, ťuk - pomalu se lepší a i ráno (málo) snídá.
Babička (zvyklá na popelnici BEtu) je zcela mimo, když Night nejen že nechává nakrájené rohlíky pro ptáčky (straky, sojky, hřivnáči, hrdličky, hejno vrabčáků, kosáci... se každý den hlásí o své), ale odmítá i zbytky z kuchyně (půl pekáčku zapečených šunkafleků...). A nežere ani koláče Prostě tragédie
|
Fifi
Člen |
# Zasláno: 23 Srp 2015 20:18
- Nahlásit
Xerxová
ale odmítá i zbytky z kuchyně (půl pekáčku zapečených šunkafleků...). A nežere ani koláče Prostě tragédie
Hruza!
|
Fajka
Člen |
# Zasláno: 23 Srp 2015 20:31
- Nahlásit
Darenka
Odpoledne jí na zahradě štípla asi vosa a to hned na 2x - vypadalo to jak kousanec od zmije. Napřed otekl jeden pysk, zakrátko druhý a když začaly otékat i oči, frčeli jsme do Plzně na pohotovost. Dostala kartikoidovou injekci a dithiadem injekci (nebo jak se to píše). Do 3 hodin splaskla a pak čůrala a čůrala a čůrala snad 10 x za hodinu.
ježiš chůdě malinký ty vosy jsou fakt bestie
hlavně že to dobře dopadlo !
Maya
, když si člověk vezme, že většina jejích vrstevníků se tak akorát válí u pc, tak je fakt skvělá
jo jo a neujdou 40 kiláků možná ani za celej měsíc ...
snad jí to vydrží a na takovou tu "Pubertu" nebude mít čas
Fifi
Teda, krasny fotos, gratulace neterince i tobe. Samozrejme aj Blondyne a Jelitu, ty reliefy jsou uchvatny
děkujeme
jo jo trasa krásná a skály úchvatný ... jo a šly jsme přesně ten úsek co při poslední Ešusí sraženině, jak se parkovalo až ke skále s hadem, fakt krásnou trasu nám Kachna s rodinou vybrala..ještě jednou dodatečně díky !
Xerxová
jsi skvělá tetička. Taková, jaká má být
díky
Babička (zvyklá na popelnici BEtu) je zcela mimo, když Night nejen že nechává nakrájené rohlíky pro ptáčky (straky, sojky, hřivnáči, hrdličky, hejno vrabčáků, kosáci... se každý den hlásí o své), ale odmítá i zbytky z kuchyně (půl pekáčku zapečených šunkafleků...). A nežere ani koláče Prostě tragédie
tak to je fakt tragédie...mě volala mamina že prej Fajuška vůbec nežere a večeře (granule) se nedotkla...což je fakt divný je popelnice (prostě trucovala že jsem odjela bez ní) ... tak prej jí zkusila dát kus šunky...tu zblajzla a pak se vrhla i na ty granule .. a bylo po trucování
|
Fifi
Člen |
# Zasláno: 23 Srp 2015 20:34
- Nahlásit
Fajka
neujdou 40 kiláků možná ani za celej měsíc ...
To ja dost mozna taky ne...
a bylo po trucování
A velke vitani pak zase bylo?
|
birma
Člen |
# Zasláno: 23 Srp 2015 20:36
- Nahlásit
Fifi
Opatrne s tim stehovanim...
No právě si říkám, jestlivá nebude nápadný, když se nastěhuju a začne vymírat široký okolí
cernej caj
Parádní fotky i jste byli na místech, co jsem si říkala, že bych někdy ráda viděla.
Fajka
Neteřinka je borka!
Super fotky!
Zaujala mě huskounka - ten postroj, co má jsem už viděla v krámě - netahá v tom krkem nebo nebrání to v pohybu nohou?
A záda má holený krz baňkování? Nebo nějakej problém?
Darenka
Šišmár takový zážitky hned v začátcích. Tak tfuj tfuj, ať už vás podobný věci nepotkávaj.
|
Fajka
Člen |
# Zasláno: 23 Srp 2015 20:45 - Změnil/a: Fajka
- Nahlásit
Fifi
To ja dost mozna taky ne
neboooj, von tě Trolda prožene
A velke vitani pak zase bylo
jo jooo bylo , to větší vodnesla neteř páč k ní přišla první, já ještě dávala sušit spacáky a stan...
birma
dík
mě huskounka - ten postroj, co má jsem už viděla v krámě - netahá v tom krkem nebo nebrání to v pohybu nohou?
postroj je super, nikde jí nic netahá neškrtí nedře a že ona fakt tahá takže kdyby neseděl vidět by to bylo, řekla bych že je dost pohodlnej..je si myslím že je spíš pro kratší srst, možná že jelitu by se pod tím hodně cuchala a trpěla ještě víc než ted
A záda má holený krz baňkování? Nebo nějakej problém?
ne nee, byli nedávno na závodech běhat a jak je tam chladili a polejvali vodou tak se jí tam udělal hotspot, takže sme měly instrukce od paničky že nepolejvat nekoupat vodu jen pít maximálně schladit tlapky po kotníčky ...
|
birma
Člen |
# Zasláno: 23 Srp 2015 20:50
- Nahlásit
Fajka
nikde jí nic netahá neškrtí nedře
To je super, je fakt hrozně zajímavej
jak je tam chladili a polejvali vodou tak se jí tam udělal hotspot
Ale fuj. Hlavně že nic vážnějšího
|
Fajka
Člen |
# Zasláno: 23 Srp 2015 21:08
- Nahlásit
birma
To je super, je fakt hrozně zajímavej
jo taky se mě líbí
|
Xerxová
Člen |
# Zasláno: 24 Srp 2015 06:12
- Nahlásit
tak mi to nedalo, a napsala jsem na Zvířetník fotočlánek o výstavě. Takový propagační
|
Darenka
Člen |
# Zasláno: 24 Srp 2015 06:38
- Nahlásit
Fifi
Volala jsem hned po píchnutí našemu vetovi, ale ten neslouží pohotovosti a ani nebyl doma. Řekl mi, že zirtec psům nepomáhá , abych mu dala dithiaden (nebo jak se to píše). No a když otékala dál a dál, už jsme na nic nečekali a jeli. Naštěstí to máme 15 minut do Plzně.
Už mám slíbený od kamarádky ten dithiaden a budu ho mít pořád u sebe. Letos jsou ty vosy nějaký jedovatý. Ještě teď má jizvičky po kousancích.
Adéla
Když jsme jí vezli domů, měla cca 5 kg. Teď jsem jí vážila v sobotu (po 14 dnech co jí máme) u toho veta (využila jsem jejich váhu) a má 6,60 kg. Je děsně záživná. Když dostane krmení, zpucne ho (asi má pořád strach, aby jí to někdo nesežral) a po minutě kouká, kdy jako už dostane další nášup. Vytáhly jí nohy a tlustá určitě není. Dle těch, co mají rádi oplácané psy, jí snad týráme hlady Zkoušela jsem jí dát různé druhy ovoce a zatím jí chutnalo všechno .
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 24 Srp 2015 06:58
- Nahlásit
Fifi
tak to je supr, ze zere vsechno u nas jabka moc neleti, jinak celkem jo ale zrovna jabka
40 kilaku casto neujdu ani ja za mesic obcas mam na konte nulu, tra v zime
birma
jj, bylo tam krasne, skoda, ze se ti to nevyplatilo, dorazili dom az vcera vecer, jeli nekdy odpoledne az.
Xerxová
je z tebe mistr maskovani zeleniny?
Darenka
pekne roste a tak je lepsi, ze budete mit neco po ruce, kdyz ji zas neco kouskne.
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 24 Srp 2015 07:14
- Nahlásit
od kamarada
|
Maya
Člen |
# Zasláno: 24 Srp 2015 08:18
- Nahlásit
cernej caj
pěkná fotka jak si Vokoun žužlá
Kim jabka žere, ale musej se mu přehodit ukousnutý, ze země si je nesbírá
Dorin takovýhle věci nežere
na vosy jsme si pořídili ten lapač plastnovej a funguje skvěle, vosy se rojej víceméně jen kolem a jinde je klid
máme někde i srsně a chytaj se tam taky, akorát by to mohli dělat větší, takhle je to hned plný a chudinky vosy co nahoře stojej na mrtvolkách žijou a hrabou pacičkama po stěnách
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 24 Srp 2015 08:35
- Nahlásit
Maya
a do toho lapace davas sirup nebo co?
|
kachna_
Člen |
# Zasláno: 24 Srp 2015 08:54 - Změnil/a: kachna_
- Nahlásit
Rumštááájn
Jsem zde. Žádná svatební cesta (za svatební cestu jsme se rozhodli považovat červnovou dovolenou). Počítač totiž udělal velké páááá páááá. Batynka s Májou do něj nabouraly v plné síle nějakého háracího tanečku a harddisk od té doby píše samé ošklivé věci jako fail, can not a never more
a jedna fotka svatební (snad to bude vidět i bez fb)
[imgs]https://scontent-fra3-1.xx.fbcdn.net/hphotos -xpl1/v/t1.0-9/11951261_966034946751647_6246260356 175709161_n.jpg?oh=f1f9332e3f56bcd3f90fc33c7fa1b70 e&oe=5671FD2E[/imgs]
hmm, tak není, zkusím to přes rajčátko
|