| Autor |
Zpráva |
birma
Člen |
# Zasláno: 21 Srp 2015 09:41
- Nahlásit
cernej caj
fakt, jo? budu je muset jit nekdy vyzkouset do obchodu
jestli myslíš pětiprsty, tak si vyber jinou podrážku než já. Na táboře se jich sešlo několik, všechny až na ty moje úplně v pohodě a to jsou starší a nošenější...
no ale to nebudou uplne boty na chozeni venku, nebo jo?
pro mě budou
|
Darenka
Člen |
# Zasláno: 21 Srp 2015 09:41
- Nahlásit
birma
Stěhování klapne, neboj Přeju hodně štěstí a pohody ve společné domácnosti. Prvně si převez věci na spaní
Přeju všem krásnej víkend
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 21 Srp 2015 09:58
- Nahlásit
birma
rikam vyzkouset (kupovat nechci), jen mi slo o to jestli by byli v poho. co sem zkousela nejaky barefoot tak uzky, takze jen tak ze zvedavosti. Ja hlavne akutne potrebuju proste vyssi, nepromokavy boty do horsiho terenu a pocasi, urcite hadrovy silnicky sou OK v lete i kdyz celej den prsi a jiny v zime, kdyz to vsude klouze a je 15cm snehu...
Darenka
i tobe
|
birma
Člen |
# Zasláno: 21 Srp 2015 10:00
- Nahlásit
Darenka
Prvně si převez věci na spaní
ty tam zrovna jsou na první várku zatím vidím psí věci, kolobku, sušičku na ovoce a asi vybavení na čundry. Stejně mě čeká pár týdnů vyklízení baráku, abych si měla ty věci kam dát...
Přeju všem krásnej víkend
tobě taky!
|
birma
Člen |
# Zasláno: 21 Srp 2015 10:05
- Nahlásit
cernej caj
jen mi slo o to jestli by byli v poho. co sem zkousela nejaky barefoot tak uzky
tak to jsem zvědavá. Pro mě akorát v prvních minutách diskomfort pro malíček, nelíbilo se mu, že je odloučen od ostatních prstů, ale jinak blaho největší (i když dneska ráno u nás bylo 13 stupenců a to jsem si ty mokrý botky po příchodu z procházky ráda zula )
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 21 Srp 2015 10:07
- Nahlásit
birma
fakt myslis, ze to malicek pozna?
hele, posledni dobou mam hrozny krece ve slapkach, musim si koupit horcik, ma nekdo nejakou radu?
|
birma
Člen |
# Zasláno: 21 Srp 2015 10:12
- Nahlásit
cernej caj
fakt myslis, ze to malicek pozna?
já mám malíčky divně vytočený a nalepený hodně na ostatní prsty, takže to cítit bylo a úplně příjemný to nebylo. Ale řekla bych, že se mi pomaličku srovnávaj
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 21 Srp 2015 10:17
- Nahlásit
birma
takze diky chuzi ve fivefingers ho mas vic v pohode i v normalnich botach?
|
birma
Člen |
# Zasláno: 21 Srp 2015 10:18
- Nahlásit
cernej caj
to ne, spíš ho mám víc v pohodě bez bot normální boty ho chudáka takhle zdeformovaly
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 21 Srp 2015 10:21
- Nahlásit
birma
aha, ale i tak supr. A ted otazka, nemas pocit, ze se do normalnich bot nevejdes?
|
birma
Člen |
# Zasláno: 21 Srp 2015 10:24
- Nahlásit
cernej caj
rozhodně mi jsou míň pohodlný. Do budoucna mám v plánu pomalu přejít hlavně na barefooty
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 21 Srp 2015 10:27
- Nahlásit
birma
a nebojis se toho chozeni po asfaltu a betonu, nebo teda to je v poho?
|
Maya
Člen |
# Zasláno: 21 Srp 2015 10:31
- Nahlásit
birma
jak se zkoušej ty prsťáky v obchodě? to asi v ponožkách nejde ne? a nebo jsou k tomu spešl ponožky?
stěhování teda nezávidím, ale tak zase si polepšíš, tak se to asi dá vydržet
|
birma
Člen |
# Zasláno: 21 Srp 2015 10:41
- Nahlásit
cernej caj
nebojis se toho chozeni po asfaltu a betonu, nebo teda to je v poho?
já se tomu zatim vyhejbám co můžu, ještě mi to neni úplně pohodlný, ale prej je to v poho
Maya
zkoušej se naboso. Spešl ponožky na to jsou, ale jsou strašně drahý, takže kupovat jen na vyzkoušení mi přijde zbytečný
stěhování teda nezávidím, ale tak zase si polepšíš, tak se to asi dá vydržet
kdyby to bylo jenom stěhování, tak neřešim, to by šlo tak na 4 otočky osobáku. Hrůzu mám z toho, že fakt potrvá jak dlouho, než to tam nějak uzpůsobíme, abychom se tam oba vešli a roky, než ten barák bude vypadat nějak rozumně :/
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 21 Srp 2015 10:48
- Nahlásit
birma
to znam, ale to pude. slo to nejak tenkrat, pude to i ted... sem vam vcera nerekla odhad na rekonstukci strechy 370 tacu no a to mame tramy dobry, takze holt asi sme zrovna natrefili na nejdrazsi firmu. ono taky "dovoz stresni krytiny - 10 000"
ja se tomu treba nemam moc jak vyhybat, tomu asfaltu
|
Maya
Člen |
# Zasláno: 21 Srp 2015 10:50
- Nahlásit
tak jsem na granulích objednala ty nový německý granule, jestli to nebudou žrát, tak budou psiska o hladu
|
Maya
Člen |
# Zasláno: 21 Srp 2015 10:52
- Nahlásit
birma
zkoušej se naboso
tak to bych nemohla, ta představa co tam kdo strkal za hnáty, fuuuj
abychom se tam oba vešli a roky, než ten barák bude vypadat nějak rozumně :/
no jo, ale tak to má většina lidí, pokud teda nejsou rotšildové
|
Maya
Člen |
# Zasláno: 21 Srp 2015 10:54
- Nahlásit
cernej caj
mě to přijde vcelku normální cena za střechu, ale tak můžeš si nechat udělat nabídky i jinde ne?
třea něco najít na http://www.nejremeslnici.cz/
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 21 Srp 2015 10:59
- Nahlásit
Maya
vubec nevim, co myslis nemeckyma granulema
ti to prijde jako v poho cena kdyz mas dobry tramy a potrebujes vymenit tasky a ty veci kolem? dyt to je cena za celou novou strechu a ne za opravu stare... (jako kdyby se mela cela sundat a cela postavit, nereknu)... samo,ze si nechame udelat nabidky i jinde, jen si rikam, ze kdyz na prvni obhlidce hodi zamestnanec od boku ze to je tak na 150 tak potom konkretni vycisleni od sefa na 370 je proste rozdil, no.
ja bych tam taky nechtela nohu strkat holou ale to proto, ze hola noha v bote je hnus i bez ty predstavy
|
birma
Člen |
# Zasláno: 21 Srp 2015 11:01
- Nahlásit
cernej caj
sem vam vcera nerekla odhad na rekonstukci strechy 370 tacu
to mi ani neříkej. Střechu máme asi větší než vy a je na ní eternit. Časem bychom rádi udělali půdní vestavbu a to by bylo fajn, kdyby už byla nová krytina...
Maya
tak to má většina lidí, pokud teda nejsou rotšildové
za rozumný považuju koupelnu s dveřma a dlaždičkama, záchod s dveřma a dlaždičkama, podlahy v bytě jiný než beton a kuchyň s kuchyňskou linkou. Fakt to všichni dělaj roky?
|
birma
Člen |
# Zasláno: 21 Srp 2015 11:03
- Nahlásit
Maya
ta představa co tam kdo strkal za hnáty, fuuuj
a když si zkoušíš oblečení, tak si nepředstavuješ, že v těch kalhotech měl třeba někdo otevřený bércový vředy nebo tak?
cernej caj
kdyz mas dobry tramy a potrebujes vymenit tasky a ty veci kolem?
a nebylo by pro vás výhodnější koupit si tašky sami a zaplatit pár lidem, ať vám to vyměněj? Nebo bude třeba měnit i latě?
|
Maya
Člen |
# Zasláno: 21 Srp 2015 11:05
- Nahlásit
cernej caj
zamestnanec od boku ze to je tak na 150 tak potom konkretni vycisleni od sefa na 370 je proste rozdil, no.
no tak to je podezřelý, to vás chtěj asi nejspíš natáhnout
bych tam taky nechtela nohu strkat holou ale to proto, ze hola noha v bote je hnus i bez ty predstavy
to mě holá noha v botě nevadí, ale v moje noha v mojí botě
birma
. Fakt to všichni dělaj roky?
no jo, buď uděláš levný provizorium a pak to budeš předělávat a nebo holt budeš čekat a šetřit
|
birma
Člen |
# Zasláno: 21 Srp 2015 11:06
- Nahlásit
Maya
buď uděláš levný provizorium a pak to budeš předělávat
jak znám nás dva, tak jen to vyklízení bude tak na rok, takže za 3-5 let bychom možná mohli mít to provizorium - když budu mít štěstí
|
Maya
Člen |
# Zasláno: 21 Srp 2015 11:06
- Nahlásit
birma
a když si zkoušíš oblečení, tak si nepředstavuješ, že v těch kalhotech měl třeba někdo otevřený bércový vředy nebo tak?
přepokládám, že plíseń na nohám je mnohonásobně častější než nějaký bércový vřed, prostě u tý boty se mi to ekluje, to je pro mě jak kdybych si měla zkoušet po někom spoďáry
|
Maya
Člen |
# Zasláno: 21 Srp 2015 11:10
- Nahlásit
birma
jak znám nás dva, tak jen to vyklízení bude tak na rok, takže za 3-5 let bychom možná mohli mít to provizorium - když budu mít štěstí
no jo, tak když vám to nevadí, mě to provizorní bivakování dost vadí, takže se tyhle přestavby snažím udělat co nejrychlejc
|
birma
Člen |
# Zasláno: 21 Srp 2015 11:15
- Nahlásit
Maya
když vám to nevadí, mě to provizorní bivakování dost vadí, takže se tyhle přestavby snažím udělat co nejrychlejc
já to taky nemusim, ale s tim, že budem oba dělat a já mám akorát dluhy teď a Honza nemá nic našetřeno, tak to bude muset být svépomocí a tudíž to rozhodně nebude rychle...
|
Maya
Člen |
# Zasláno: 21 Srp 2015 11:17
- Nahlásit
cernej caj
ty nový granule, vzala jsem králíka s vepřovým, tak uvidím
http://www.granule.cz/granule-pro-psy/black-canyon /
|
Maya
Člen |
# Zasláno: 21 Srp 2015 11:22
- Nahlásit
birma
no tak to bych asi šla do těch nejlevnějších věcí nebo přímo bazarovejch, minimálně lino dlaždičky za pár korun, položit svépomocí, dveře z bazaru, nebo prostě tak něco s tím, že to 10 let vydrží a pak to předělám, pro mě pořád lepší než žít v tom provizoriu cos popisovala, ale taky jste mladší, to člověk tyhle věci taky řeší míň
|
birma
Člen |
# Zasláno: 21 Srp 2015 11:29
- Nahlásit
Maya
s bazarem počítám on neni problém sehnat dveře, ale někdo tam musí udělat tu zeď a vsadit a tak a jsem si dost jistá, že já ten někdo nebudu
taky jste mladší, to člověk tyhle věci taky řeší míň
hlavně si přijdu v tomhle směru dost obouchaná, takže jsem smířená a neřeším skoro vůbec
|
birma
Člen |
# Zasláno: 21 Srp 2015 11:31
- Nahlásit
mapa infikovaných klíšťat
|