Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Nezařaditelné dotazy / pro Ešusovou III
<< 1 ... 234 . 235 . 236 . 237 . 238 . 239 . 240 . 241 . 242 . 243 . 244 ... 598 . 599 . >>
Autor Zpráva
cernej caj
Člen
# Zasláno: 21 Srp 2015 13:53
- Nahlásit

birma
jj, byla moc hezka, za tu cenu by me nastvalo, kdyby ne a takovy benzy zviratka tam sou jako vombat

birma
Člen
# Zasláno: 21 Srp 2015 13:59
- Nahlásit

Maya
já teď dočetla tohle
to vypadá dobře úplně jsi mi připomněla, jak moc miluju Vondrušku, jen už v knihovně nemaj nic, co bych od něj nečetla (a pak ještě pratra Cadfaela - autora z hlavy nevim)

Maya
Člen
# Zasláno: 21 Srp 2015 14:00
- Nahlásit

cernej caj
alespoň si budeš vombata do smrti pamatovat, já si takhle budu pamataovat orlosupa bradatého

a na říkadla taky nevyhledám nic
furt jenom knížky a jako ty ceny maj taky pěkný
https://www.ilonpolku.fi/runot-rukoukset

Maya
Člen
# Zasláno: 21 Srp 2015 14:03
- Nahlásit

birma
Vondrušku neznám, kdysi jsem četla Vaňkovou, ale pak mě vyloženě tyhle historický fabulace přestaly nějak bavit

cernej caj
Člen
# Zasláno: 21 Srp 2015 14:05
- Nahlásit

birma
o vondruskovi sem nikdy neslysela?

Maya
ja vim, co je to vombat ale pravda to dite si to asi veme za svy tez
o vankovy sem taky neslyselav zivote

birma
Člen
# Zasláno: 21 Srp 2015 14:09
- Nahlásit

Maya, cernej caj
neznáte? historický detektivky z českých zemí. Hltám to fakt jedním dechem (mám tuším i nějakou audioknihu, tak můžu kdyžtak poslat)

Maya
Člen
# Zasláno: 21 Srp 2015 14:18
- Nahlásit

cernej caj
Vaňková psala historický romány, ale taky napsala jednu super scifi a jednu z Afriky, obě naprosto super

hledám neúspěšně, ale našla jsem anglický překlad nějaký knihy o kočce, tak kdyby se někdo chtěl procvičit v anglině
http://www.suomitranslation.com/wp-content/uploads /2010/07/Tuula-Korolainen-Kitten-and-Sloppy-Sample -Translation.pdf

Maya
Člen
# Zasláno: 21 Srp 2015 14:35
- Nahlásit

naučte se cizí jazyk za dva tejdny, v Panamě vědí jak na to
http://centrumakci.com/edu/naucite-se-cizi-jazyk-a nebo-vam-vratime-penize-b/

cernej caj
Člen
# Zasláno: 21 Srp 2015 14:57
- Nahlásit

kraaaasnej vikend vsem cose tu neukazou!

Maya
Člen
# Zasláno: 21 Srp 2015 15:14
- Nahlásit

cernej caj
tobě taky hezkej víkend s masáží i výletem

já ještě půl hoďkyyy

birma
Člen
# Zasláno: 21 Srp 2015 15:16
- Nahlásit

mějte se krásně!

cernej caj
moc se těšim na fotky. Ještě obrečim, že nejedu...

Xerxová
Člen
# Zasláno: 21 Srp 2015 15:31
- Nahlásit

birma k těm klíšťatům. Protože se "živím" částečně zpracováním dat, tak jsem koukla na zdroje...

cituji: K získání hodnoty rizika onemocnění klíšťovou encefalitidou na stanoveném území by bylo zapotřebí provést na něm pozemní sběr klíšťat, určit hustotu jejich výskytu a kolik z nich je nositeli viru encefalitidy. To lze provést na několika vybraných lokalitách, ale nikoliv na území celé republiky.

Za údaj vyjadřující nepřímo míru rizika byla použity statistické počty onemocnění klíšťovou encefalitidou. Státním zdravotním ústavem byla poskytnuta data o průměrné roční relativní nemocnosti rezidentů na území každé obce s rozšířenou působností za posledních 10 let. Těchto území je v ČR celkem 206 s průměrnou velikostí 380 čtverečních km.

Nemocných ročně je kolem 600 (loni maličko přes 400), nemocní se nemuseli nakazit v místě bydliště. Je to prostě model... model lokalit, kde by se klíšťatům mohlo líbit. Vstup dat (nota bene ne přímo úměrných) je z plochy průměrně 380 km čtverečných, výstup si můžeš nastavit na louku za barákem...

Ty mapy jsou důležité - pro biology i hygieniky - ale jen jako model pro další zkoumání. O kus dál píšou, že rozbor živých klíšťat na přítomnost viru je velmi malý, pro většinu území zanedbatelný...

Xerxová
Člen
# Zasláno: 21 Srp 2015 15:33
- Nahlásit

birma přeji co nejpohodovější stěhování a hlavně pohodu v následujících dnech, týdnech, letech

Fifi
Člen
# Zasláno: 21 Srp 2015 15:48
- Nahlásit

Krasny vikend vsem, pekny vylety vyletujicim, nicnedelani nicnedelajicim a hodne slin dogam vystavujicim.
Troldas v noci lovil na zahrade nakyho brouka lezouciho, velkyho. Kdyz ulovil, prekousnul a pak slintal a psikal pekne dlouho. Blbec.

Xerxová
Člen
# Zasláno: 21 Srp 2015 15:56
- Nahlásit

Fifi no snad dogy budou... Neb jsem přišla ze školy mocmoc ospalá (to se mi nestává), odpadla jsem na dvě hodiny do postele a nyní dvakrát navštívila rychle onu místnůstku... Nemívám to často a většinou to zvládám rychle, takže doufám, že budu ráno fit...

Fifi
Člen
# Zasláno: 21 Srp 2015 15:59
- Nahlásit

Xerxová
Ouje, tak at si do rana ok, at nemas nejakou hnackou zkazenej celej vikend.

cernej caj
Člen
# Zasláno: 21 Srp 2015 18:53
- Nahlásit

xerxova
doufam, ze byde lip a vikend di uzijete

fifi
myslus ze slinral ze chtel nasup?

Maya
Člen
# Zasláno: 21 Srp 2015 19:08
- Nahlásit

Xerxová
tak to přeju brzký uzdravení, abyste mohli na ty dogy

Fifi
Člen
# Zasláno: 21 Srp 2015 19:28
- Nahlásit

cernej caj
slinral ze chtel nasup?
Ne, zjevne to byl nechutnej brouk. Doslova.

cernej caj
Člen
# Zasláno: 21 Srp 2015 19:29
- Nahlásit

http://www.energiezivota.com/energie-zivota/293-se l-pesky-napric-republikou-aby-nasel-sam-sebe

fifi
tak snad uzbrouky nebude bastit

Fifi
Člen
# Zasláno: 21 Srp 2015 19:37 - Změnil/a: Fifi
- Nahlásit

cernej caj
Tim si nejsem tak jista.

A smutne koukam, stihla jsem dneska strnak jeste tak akorat, uz to tam obraci traktor.

Jo a prej bylo celkem teplo.

Jeste edit a dotaz - zacina se mu delat na jeho veledloouhym ocasku jakoby smycka doprava na konci. Je jak lemur, s dlouhym ocasem, tak dumam, jestli nemuze tim svym chapavym ocasem neco vyvazovat? Pritom v klusu, v chuzi chodi pekne, nesmajda, ze by musel neco v chuzi vyrovnavat... Jestli se mu vyvine vrtule, vzhledem k dylce ocasu, tak to bude unikat teda.

cernej caj
Člen
# Zasláno: 21 Srp 2015 19:43
- Nahlásit

ty fotky sou barevne skvrly skosa, ze z zaoravaj

Fifi
Člen
# Zasláno: 21 Srp 2015 19:47
- Nahlásit

cernej caj
ty fotky sou barevne skvrly
Njn, s mejdlickem zadnej zazrak nenadelam, ty skvrklu.

birma
Člen
# Zasláno: 21 Srp 2015 19:59
- Nahlásit

Fifi
Kafe tě chválí a tobě je to líto??

Fifi
Člen
# Zasláno: 21 Srp 2015 20:09
- Nahlásit

birma
Skvrkly je pochvala? Jo tak to prdon, nezapla sem si cajdi translator. Sem myslela naky barevne podivny, coz jsou.

birma
Člen
# Zasláno: 21 Srp 2015 20:31
- Nahlásit

Fifi
No jasně znamená to skvělý (a mně se barevně taky líběj )

cernej caj
Člen
# Zasláno: 21 Srp 2015 20:35
- Nahlásit

Fifi
to je jako "skvely", prave na mejdlicko supr fotky, me se moc libi

ja si taky rikam, ze je fifi nestastna z toho, ze ji chvalim fotky

jinak ten troldi jazyk je obri

no nic, du hledat kosik na psa, vokoun se zitra pomeje, vypada to, ze pristi dva vandro vikendy, co sem mela v planu, padnou kvuli shonum v praci, takze se zda, ze nebudu mit dilema, zda bestii brat na vandr pristi vikend, pac bude castecne rozhodnuto...

Fifi
Člen
# Zasláno: 21 Srp 2015 21:02
- Nahlásit

cernej caj
troldi jazyk je obri
Ten tvuj netovej je tez obri, jsem asi jen znavena a nedoslo mi hned skrvkly coby super. Tak teda diky za pochvalu. A uzij si to s vokounem zejtra, pozejtri, pekne neco skvrklyho taky nafot.

Maya
Člen
# Zasláno: 21 Srp 2015 23:33
- Nahlásit

Fifi
některý bordery i špicové mívaj smyčky na konci ocasu, akorát holt to v těch chlupech není tak vidět
fotky jsou fakt skvělý, on má přímo strnišťový maskování

cernej caj
Člen
# Zasláno: 22 Srp 2015 04:57
- Nahlásit

jedeeeem, asi usnu krasnou sobotu a vsichni si uzivejte psi cas

<< 1 ... 234 . 235 . 236 . 237 . 238 . 239 . 240 . 241 . 242 . 243 . 244 ... 598 . 599 . >>
Toto téma je uzavřeno. Nemůžete zaslat odpověď.

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání