Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Nezařaditelné dotazy / pro Ešusovou III
<< 1 ... 189 . 190 . 191 . 192 . 193 . 194 . 195 . 196 . 197 . 198 . 199 ... 598 . 599 . >>
Autor Zpráva
Maya
Člen
# Zasláno: 28 Čec 2015 19:07
- Nahlásit

birma
díík, to je pěknej blog a i vtipnej
tam by člověk asi slušně sušil hubu, ty ceny to je teda masakr
alkoholikom teda odporúčam nepokračovať za Tallinn, lebo budú musieť abstinovať a roniť trpké slzy pri pohľade na 0,33l miniplechovku piva za 3,5 eura a 0,75l vína za 14 eur
PetraK
teda snad je Rumíček v pořádku, to je teda magor
cernej caj
mě to teda jako prošlapy připadá, ale otázka je jak píše Xerxová, jestli to nemá už od mládí

Darenka
Člen
# Zasláno: 28 Čec 2015 19:34
- Nahlásit

Zdravíčko všem
Tady je spousta krásných fotek, ale ta s přilepenými berňáčky nemá absolutně chybu. Janiii, jak jste takovou fotku dokázali???
Nádhera.Jména se Vám povedla.
PetraK - doufám, že je Rumidlo v pořádku.
Birma - pár stránek zpátky je krásný povídání, jak je Adam šikovnej. Maya ti napsala správně, kdy už pochopíš, že máš normálního psa

Tak zítra jedeme k Mladé Boleslavi na čumendu. Máme trému. Tašku s dárkama už jsem připravila dopoledne

Xerxová
Člen
# Zasláno: 28 Čec 2015 19:40
- Nahlásit

Darenka klííííd - žádnou trému s sebou nepotřebujete. Vždyť se jedete jen podívat na nového člena domácnosti
Užívejte si to - a určitě na Vás nějaká prímová zrzavá holčička vyjde.

Maya
Člen
# Zasláno: 28 Čec 2015 19:48
- Nahlásit

Darenka
no hlavně nezapomeň foťák, znáš nás

kdyby měl někdo zájem o ty audioknihy, tak si řekněte, počkám do zejtřka
http://rajknih.cz/czcleto

Darenka
Člen
# Zasláno: 28 Čec 2015 19:59
- Nahlásit

XerxováMaya
holky dík za podporu. Najednou to na mě padlo a fakt mám trému. Prostě bojím se, abysme nanasekali až moc chyb ve výchově. Snad to přejde.
Baterii do foťáku jsem nabila, ale fotograf jsem prachbídný a ani přístroj není nic moc. A jak vyfotit skákající blešky??? To nebude ke koukání

Janiii
Člen
# Zasláno: 28 Čec 2015 20:10
- Nahlásit

Darenka
jak jste takovou fotku dokázali???
dostatek přítomných dvounožců, vyčkat, nechat mrňata usínat a pak nanosit na "hromadu" odpadnutí trvá jen několik vteřin, takže je to buď a nebo

Darenka
Člen
# Zasláno: 28 Čec 2015 20:25
- Nahlásit

Janiii
tak takhle to je

Maya
Člen
# Zasláno: 28 Čec 2015 20:36
- Nahlásit

Janiii
a nebo nafotit jednoho a pak to nafotošopovat, ono by to vyšlo nastejno, stejně jsou jak přes kopírák

cernej caj
Člen
# Zasláno: 28 Čec 2015 21:55
- Nahlásit

xerxova, maya
ma to vzdycky, odjakziva. jen ted sem si uvefomila, jak sem je sledovala ze to ma fak hodne rivny v porovnsni s feri. prece ken s cim clovek jrma zksenoet...

darenka
tremu netreba, uzijte di to mooc

PetraK
Člen
# Zasláno: 28 Čec 2015 21:58
- Nahlásit

Maya

teda snad je Rumíček v pořádku, to je teda magor

záleží na tom na co se ptáš , pokud na hlavu, tak tam v pořádku nebude nikdy , pokud na tu plec, tak to je cajk. Dali jsme si dvouhodinovku v polích a trochu upravovali pubertální sklony . Nicméně proti Ešusovi je to ZATÍM!!!!! docela cajk.

Byli jsme si hráti, byli jsme si cvičiti, byli jsme si sportovati, neb jsme běhali (Bubi atletka makala jak blááásen) a byli jsme si s pejsky hráti. Rumíček honil malinofku a Bubi učila malinofku levitovat. Malinofka - mladé to dífče z ní měla obr respekt a Bubi svině svinutá jí děsila svým řevem vychlastané italské prostitutky . Jí tohle vyloženě baví, učit svým hlasem levitovat jiný pejsky

Potkali jsme vlčí špicku - chtěla jsem vám s čajdou vyzvědět detaily - pán byl jakýsi zvláštní- fena je prý přímo dovezená z Ukrajiny, ale ..... není to chovatelská stanice........ takže prt. Má ale malou - nevýrazně vybarvenou hlavu a hodně měkký chlupy, nebo jak to říct.

PetraK
Člen
# Zasláno: 28 Čec 2015 22:00
- Nahlásit

Darenka

Tak zítra jedeme k Mladé Boleslavi na čumendu. Máme trému

Darenko, tak tfuj, tfuj, tfuj. pro štěstí, ale myslím, že ho netřeba, každá vižla vydá za deset pytlů štěstí!!!

PetraK
Člen
# Zasláno: 28 Čec 2015 23:08
- Nahlásit

skvělý výkon paničky, psa a "přítančícího" perfektní nápad

https://www.youtube.com/embed/u53NmuX7I-I?list=UUq EobfdxKqbf7X-cUh9Ul0Q%20dans%20scotian%20cu%20cate l

birma
Člen
# Zasláno: 29 Čec 2015 02:08
- Nahlásit

Mám chuť vraždit. U sousedů (o 4 patra výš křížem přes chodbu) řve bígl. Protože nechci mít zabedněná okna, mám to z první ruky. Možná možná bych ještě byla schopná pochopit, že si vyberou psa podle obrázku a vyberou si zrovna bígla. Už mnohem hůř chápu, že když už si ho pořídili, tak si nezjistili, že je to plemeno dlouho chované ve velkých smečkách (takže navykání na samotu musí být o to důkladnější), vyžadující množství pohybu a se sytým zvučným hlasem slyšitelným na kilometry. Co ale fakt nejsem schopná pochopit vůbec, je to, že se ani po upozornění, že čokl řve hodiny v kuse, když je doma sám, nejsou schopní domluvit (asi 5 dospělých lidí) a nechají ho tam samotného přes noc za to začínám chápat, jak člověk, co nemá psy obecně rád, dojde k tomu, že rozhazuje otrávené návnady. Já bych řekla, že psy ráda mám, ale právě teď bych jednomu zakroutila nejradši krkem...

cernej caj
Člen
# Zasláno: 29 Čec 2015 07:19
- Nahlásit

PetraK
tak to je supr, ze je zatim snesitelnej

zvlastni pan

birma
to chapu... taky cely noci vyje nejakej pes, jak sou otevreny okna, je to slyset ale je to nekde ze zahrad tak to je snesitelny...

Maya
ten raj knih nechapu, s cim pockas do zitra? jako to si kdokoli muze stahnout 3 knihy zdarma? nebo pri nakupu? me by se libilo vyhnani berty od kateriny tuckove, chystam se i na zitkovksky bohyne

Fajka
Člen
# Zasláno: 29 Čec 2015 09:11
- Nahlásit

birma
za to začínám chápat, jak člověk, co nemá psy obecně rád, dojde k tomu, že rozhazuje otrávené návnady. Já bych řekla, že psy ráda mám, ale právě teď bych jednomu zakroutila nejradši krkem...

tak to se nedivím a chápu...

Mě ted přišlo blbý na akitáckým srazu když holka měla fenu na volno (což o to to neva když je tak v pohodě že si může chodit mezi ostatníma tak jen dobře) ale ona si jí vůbec nehlídala a u pískovny si šla zaplavat psa nechala volně na břehu a ten tam lezl ostatním lidem co se tam byli koupat přes ručníky a deky a nechávala na nich samo blátivý tlapy a ještě jim lezla do tašek s jídlem to mě bylo jako docela stydno a pak se lidem nedivím že na pejskaře prskaj

Dneska jelito rozšířilo svůj sortiment ovoce zelenina (Fajuška by něco takovýho do huby nevzala vůbec) a jelito si dneska rozšířil sortiment o angrešt slintal jak kdyby jedl biftek. Jeden angreštík panička jeden jelito a běda když sem ho vynechala, a taky musel mít odšťopkováno přesně jak panička... není přece prase aby to žral se šťopkou...a když dostal kyselejší tak kroutil čuňou jak děcko když líže citróon kašpar!

Janiii
Člen
# Zasláno: 29 Čec 2015 09:39
- Nahlásit

brý ráno s večerní fotkou

cernej caj
Člen
# Zasláno: 29 Čec 2015 09:45
- Nahlásit

Fajka
jj, presne tak... sme sli s kamoskou, ona psa na flexine, vyjel ze zatacky motorkar, pes vyrazit metr do silnice a ona "ale on nic neudela" kdyz sem ji sprdla, ze si ho nedrzi, ale uz vidim situaci, kdy se motorkar lekne, zabije psa i sebe a pritom na chodniku vedle silnice snad zaaretovat flexinu na nejakou kratkou delku je to nejmensi, co muzes udelat... ja nechapu tydle lidi, ze proste nejsou predvidatelni a nesnazi se i bezpecne jak pro psa tak okoli se v tech situacich chovat a naopak chapu pak lidi, ktery vsema temahle zkusenostma dojdou k tomu, ze pejskari sou arogantni hovada

mnaaaaam angreeeest a stopicky ani nezere zes honenatocila

Janiii
nununu to je roztomily

kachna_
Člen
# Zasláno: 29 Čec 2015 12:59
- Nahlásit

Janiii
jéééé, kochám se

birma
Člen
# Zasláno: 29 Čec 2015 13:20
- Nahlásit

Dneska mě Adam naprosto překvapil, byl úžasnej úplně nejúžasnější ve chvíli, kdy bych to zrovna od něj fakt nečekala. Našli jsme totiž na procházce ježče ve velikosti do dlaně. Ježče vypadalo mrtvý, ale nebylo, jen do něj mouchy kladly vajíčka... No a když jsem vzala ježečka do ruky, tak se po něm Adam vůbec nesápal, akorát si ho jemňoučce a opatrně očuchal a dobrý. Pak se mnou seděl v pangejtu a čekal, až se dovolám mamce, ať sežene kontakt a zavolá do záchranný stanice, jestli takovýho tvorečka odnášet. Což trvalo relativně dlouho, já si tam ňuňala ježče a Adam vedle mě vzorně seděl a moudře to sledoval. Čímž pádem jsem dočasně majitel ježka, teď je se mnou chudinka malá v práci a během odpoledne si ho vyzvednou ze záchranný stanice...

Fajka
nechávala na nich samo blátivý tlapy a ještě jim lezla do tašek s jídlem to mě bylo jako docela stydno
cernej caj
nechapu tydle lidi, ze proste nejsou predvidatelni a nesnazi se i bezpecne jak pro psa tak okoli se v tech situacich chovat a naopak chapu pak lidi, ktery vsema temahle zkusenostma dojdou k tomu, ze pejskari sou arogantni hovada
jsem na tom úplně stejně!

cernej caj
Člen
# Zasláno: 29 Čec 2015 13:22
- Nahlásit

birma
sikovna zachrankyne

birma
Člen
# Zasláno: 29 Čec 2015 13:24
- Nahlásit

cernej caj
akorát jsem mu dala vodu a ten malej sígr pěkně ožil a v krabici rachtá, tak jen doufám, že to nebude v práci lidem vadit a brzo si ho přijedou vyzvednout. Psychologie funguje, už se celá drbu

PetraK
Člen
# Zasláno: 29 Čec 2015 13:30
- Nahlásit

RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁRRRÁÁÁRRRÁÁÁ
RRRÁÁÁRRRÁÁÁRRRÁÁÁ
RRRÁÁÁRRRÁÁÁRRRÁÁÁ
RRRÁÁÁRRRÁÁÁRRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
MMŠTÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁJN !!!

Dnes bylo velmi pohodové ranní procházení. Enem si musím dávat pozor na Bubi. Jak mám v ruce přetahovadlo, tak mě za ně trhá a když to nečekám, značně to rozhodí mou rovnováhu. A Rumíčkovi se dnes zcela neplánovaně a nechtěně dostalo po dlouhé době lekce - hlídej si svou pánčičku Střihal si to po louce a zaujalo ho cosi. Evidentně považoval trs trávy za něco hodné plížení a vystavování. Já využila situace a běžela honem za hřiště s tím, že jako pak bude tryskat, jako vždy a bude mě stíhat. Enemže on mě nezaregistroval, jak jsem si jámyslela a považoval mě za totálně ztracenou . Možná přes to žbrdlení mě nebylo dobře vidět. Lítal tam jak podervanej, celej neščastnej, vyskočil i na dveře do baráku, aby mě tam hledal Pískala jsem, ale jak byl zmatenej, tak hned neregistroval, odkud to jde. A když mě konečně zmerčil a pak vyrazil, vypadalo to, že mě po dostihnutí zadupe radostí do země zachránilo mě házedlo . On od malinka ví, že mu klidně vezmu čáru, takže se normálně drží v blízkosti, takže už ho ani takhle nejde "zlobit". Tohle byla náhoda, která mi myslím nahrála dost do kapsy, protože on si to bude zas dlouho pamatovat. Ač to teda nebylo záměrem

A mám úkol - protože Růžofka je neschopná - budu organizovat oficiální oslavy narozenin nejvyššího z nejvyšších, kam jsem také následně zvána coby host. Toooo bude vostuda, až přizabiju při svý šikovnosti někoho důležitýho , nebo poleju jinýho důležitýho kafem, jak mocně budu rozprávět poooomooooct!

cernej caj
Člen
# Zasláno: 29 Čec 2015 13:32
- Nahlásit

birma
treba tendle neni blesoun

PetraK
chudak rumicek, ty mu davas

to snad zvladnes

PetraK
Člen
# Zasláno: 29 Čec 2015 13:36
- Nahlásit

birma

za to začínám chápat, jak člověk, co nemá psy obecně rád, dojde k tomu, že rozhazuje otrávené návnady.

ano ano, tohle už si říkám dávno a když jsem kdysi dávno to byl ještě Ešátor psí dorostenec- skupince pejskařů v půl desátý večer, kdy tam psi dělali brajgl, vysvětlovala, že se pak nemůžou lidem divit, že nemají psi rádi, kontrovali mi tím, že ještě není noční klid. Když jsem se jich zeptala, zda by chtěli, aby je osobně třeba druhý den operoval lékař, který se potřebuje vyspat a nemůže, protože je kolem brajgl, koukali na mě jako na.............. no na tři sestry . To stejný s nesbíranýma bobkama a štěkáním. Jak se lidi můžou divit, že psy někdo tráví, když to množství bezohledných majitelů psů k tomu přímo navádí?

birma
Člen
# Zasláno: 29 Čec 2015 13:36
- Nahlásit

PetraK
že ti ho není líto, takhle ho týrat

PetraK
Člen
# Zasláno: 29 Čec 2015 13:37
- Nahlásit

birma

jůůů zachráněnej ježeček!!!! To je dobře, tooo je veledobře. A Adamita je pašák, velkej pašák, asi vnímnul že je tvor v nesnázích???? Oni umí překvapit.

birma
Člen
# Zasláno: 29 Čec 2015 13:40
- Nahlásit

PetraK
asi vnímnul že je tvor v nesnázích????
nebo to neni takovej vrahoun, jak jsem si myslela nebo má prostě docela rád ježky - na procházce je rád očuchává a pak ho přestanou zajímat. Nebo je zvíře, co neběží, nezajímavý. Teorií mám hodně, ale rozhodně mě moc těší, že ho nepřekousnul vejpůl

PetraK
Člen
# Zasláno: 29 Čec 2015 13:41
- Nahlásit

birma

strašlivý!!

není líto, takhle ho týrat

není jsem cynik. Cynik který takhle přece týral nebohou fenu z útulku a když vypálila za zajícem, tak ji nechal osamocenou a HÁRAVOU v polích . Jen ať se snažej smraďoši, já si je hlídat nebudu

Blešatou, blešatou tu jááá mám nejradši, blešatou, blešatou tu jáá mám ráád! Ti bude zpívat Adámek

cernej caj
chudak rumicek, ty mu davas

jakejpak chudák? má si mě hlídat

to snad zvladnes
ne, to musím zvládnout

PetraK
Člen
# Zasláno: 29 Čec 2015 13:43
- Nahlásit

birma

, ale rozhodně mě moc těší, že ho nepřekousnul vejpů

a to věřím, to věřím moc.
Mám v živý paměti, jak Bubi hned snad ten první večer v Prahé, při večerní procházce, na KRÁTKÉM VODÍTKU , dokázala bleskurychle někde drapnout ježka (nechápu jak je to možný, když fakt ze psů nesundávám oči) a dát se do něj. Drsná bábrdle.

birma
Člen
# Zasláno: 29 Čec 2015 14:03
- Nahlásit

PetraK
Drsná bábrdle
no to teda. Takže je Bubi vlastně větší vrahoun než Adámek

<< 1 ... 189 . 190 . 191 . 192 . 193 . 194 . 195 . 196 . 197 . 198 . 199 ... 598 . 599 . >>
Toto téma je uzavřeno. Nemůžete zaslat odpověď.

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání