| Autor |
Zpráva |
Maya
Člen |
# Zasláno: 24 Čec 2015 14:22
- Nahlásit
birma
asi bude nejlepší, když odvedeš Adama do zoo k lachtanům, to je lepší než akvárko
|
birma
Člen |
# Zasláno: 24 Čec 2015 14:24
- Nahlásit
Maya
bude nejlepší, když odvedeš Adama do zoo k lachtanům
jako že by se lachtani nakrmili?
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 24 Čec 2015 14:25
- Nahlásit
Maya
jak si přejete paní
No to je vončo!!
na jeden koncert jsem si je taky nechala udělat jenže to moc nedrží ta černá jde z nehtů hodně rychle pryč. Lepší by byly nálepky, to by se mi líbilo
birma
to je vidět
no dyk jo, dyk jsem tam hned napsala ten minulej čas
a vadí ti to v něčem?
trochu jo, je rozcapenej. (trochu omluva je v tom, že jak jsou dva, je ta pozornost rozostřená a oni si to velmi dobře uvědomují, takže co bych důsledně uhlídala s jedním, mi občas uteče - když třeba jdeme ještě s Davidem a mluvíme . když byl Ešus tak jsem vždycky všechno dotáhla do konce, teď to občas uteče . Plus von jak je líbeznivej tak mi ho rozmazlujou fšicí kolem - nejvíc v těch hospodách, kde bych ráda měla psa,kterej lehne a leží a ne že dělá gezichty na obsluhu a cukrbliky na vrchního a voni ho v tom podporujou.... . páč zas ne všude z něj budou nutně nadšený, ž ejo. Ale on to tak nevnímá Hospoda rovná se nutně mejdan
|
PetraK
Člen |
- Nahlásit
birma
mořský by bejt nemohlo, to by měl asi průjmy, kdyby lemtal mořskou vodu...
no počkej a kdo z okolokoukajících pozná, že ta voda není slaná?
prostě to bude mořský akvárko se sladkou vodou
|
Maya
Člen |
- Nahlásit
birma
lachtani žerou rybičky ne?
ale maj velkej bazének
a nebo tučňáci, ti maj dokonce bazének za sklem, to by si Adam zaplaval a ještě by byl jak v akvárku
|
birma
Člen |
# Zasláno: 24 Čec 2015 14:28
- Nahlásit
PetraK
trochu jo, je rozcapenej.
No a stala se ti už situace, kdy by to bylo k nějaký škodě? Že by ti to vadilo ne proto, že máš pocit, že je rozcapenej, ale že by ti to fakt vadilo z nějakýho důvodu? Jako třeba že by pošlapal cizí pani sedící vedle bílou bundu, jak by se prdelil na tu lavici v hospě? Někomu čajznul jídlo, zvrhnul pivo...? Nebo máš prostě jenom pocit, že je rozcapenej a jednou ti to možná bude vadit?
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 24 Čec 2015 14:32
- Nahlásit
birma
tak to je skvely
PetraK
vokoun teda moc neni na nic ale tak i tu sisku obcas ale kamosky pes je po nich jak divej, jak vidi sisky, do huby by narval secky
|
birma
Člen |
# Zasláno: 24 Čec 2015 14:34
- Nahlásit
PetraK
prostě to bude mořský akvárko se sladkou vodou
tak to jo
Maya
lachtani žerou rybičky ne?
no to jo, ale se svojí velikostí by z Adama snadno udělali hejno malejch rybiček
nebo tučňáci, ti maj dokonce bazének za sklem
to maj lachtani taky i s tim, že je můžeš sledovat pod hladinou. Fakt je, že u tučňáků by se možná nakrmil pro změnu Adam
|
Maya
Člen |
# Zasláno: 24 Čec 2015 14:45
- Nahlásit
ten zmrzlej dort je dobrej
http://www.buzzfeed.com/readcommentbackwards/25-br illiant-lifehacks-that-every-dog-owner-should-dmjk ?sub=2972392_2383848#.xk1Kl0zzO
|
Maya
Člen |
# Zasláno: 24 Čec 2015 14:45
- Nahlásit
birma
no nevim, tučňáci prej strašlivě smrděj
|
Maya
Člen |
# Zasláno: 24 Čec 2015 14:53
- Nahlásit
a hele http://pohledzvlaku.cz/
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 24 Čec 2015 14:53 - Změnil/a: PetraK
- Nahlásit
birma
Jako třeba že by pošlapal cizí pani sedící vedle bílou bundu, jak by se prdelil na tu lavici v hospě? Někomu čajznul jídlo,
nee, to se nestalo, ale prostě - jasně je i mladej , takže kraví, ale musí být občas umravňován - ve smyslu, že mu povel musím zopakovat, že trvá.. Ešus byl disciplinovanej, domluvili jsme se a bylo. Tenhle škudibik prostě nezná ne! Protože ví, že se to DÁ obejít což je co? Moje chyba. Prostě je ftipnej a zneužívá - ne to je špatně - využívá toho. A nebo ho kolikrát ponoukne i to, že právě Bubi beru s rezervou (a ona toho taky využívá,), tam prostě beru hodně ty ohledy, takže on třeba leží a ona po nějaký době jde zkusit, jestli něco jako už není jinak a on se přidá, protože by byl blbej, kdyby si nechal ujít mejdan. Ne oni poslechnou to jo, nesnáším psy, co lítaj po hospodě, ale Ešus prostě vzal za svý, že jo, Místo a tak to platí. Jim to člověk musí občas připomenout. Zas na druhou stranu, jo když jdu na záchod a řeknu zůstaň, tak tam budou i když já odejdu. Nepůjdou se bez dozoru někam cárat, to on umí už od malička a dobře.
|
Darenka
Člen |
# Zasláno: 24 Čec 2015 14:56
- Nahlásit
Ještě jednou krásný vííííííkend
Jdu vymýšlet jméno pro holku, bo ty ofic. se mi nenenelíbí.
|
Darenka
Člen |
# Zasláno: 24 Čec 2015 14:57
- Nahlásit
Asi jí budu říkat KOKO nebo PIPI a bude..........
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 24 Čec 2015 14:58
- Nahlásit
i vam vsem krasny vikend!
Koko je ale dobry jmeno pipi moc ne
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 24 Čec 2015 14:59
- Nahlásit
Darenka
PIPI
ano!! Všichni moji ohaři jsou Pipi!! Ešus byl Pipi, Bubu a Rumíček jsou taky Pipi!! Brtníka bere vždycky infarkt a vykřikuje"Loveckej pes a vona mu řiká Pipi!" :
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 24 Čec 2015 15:00
- Nahlásit
Darenka
Jdu vymýšlet jméno pro holku, bo ty ofic. se mi nenenelíbí.
Pokud bych si brala fenku (jako že ne) a pokud by byla z vrhnu na N, mám jasnou představu. V papírech by měla Niniveh a byla by to Nyny!
|
Janiii
Člen |
# Zasláno: 24 Čec 2015 15:02
- Nahlásit
Darenka
ptala ses na jména. tak v PP budou: Celestýn, Ciro, Cyril, Cedrik, Cácorka, Clea, Cipísek, Cyprián (řazeno dle toho, jak se rodili )
říkat jim pánečci budou možná stejně, možná jinak je to na nich
a protože pokračujeme v trendu - co den, to návštěva (někdy dvě ) tak jdu makat, než zas někdo přijede
|
Xerxová
Člen |
# Zasláno: 24 Čec 2015 15:04
- Nahlásit
Darenka A jaká že jména ti hrozí?? Každé jde ohnout... I když třeba u Xerxe mi to nejdřív nešlo - a nakonec všichni mají původní jména
Variant je mnoho - Beta slyšela na Kozu, Stračenu, Betu, Bětku, Bětuškóóóó (to používal maličký vnuk) , Alžbětu, Kosatku dravou, Bestii černobílou...
Xerxes - Xerín, Xerda, Xeroun, Brouček, Matlák, Xeríííí
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 24 Čec 2015 15:09
- Nahlásit
a stejně nakonec se bude jmenosta: Hegottakslyšelasmě?
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 24 Čec 2015 15:12
- Nahlásit
A KRASAVÝHO VÍKENDÍKA FŠEM.
|
birma
Člen |
# Zasláno: 24 Čec 2015 15:12
- Nahlásit
zajímavý
|
birma
Člen |
# Zasláno: 24 Čec 2015 15:13
- Nahlásit
PetraK
KRASAVÝHO VÍKENDÍKA FŠEM.
tobě taky pani!
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 24 Čec 2015 15:17
- Nahlásit
xerxova
ja to mela snazsi, ze pro feri sme di ho vymyeleli sami, proste "feris" takze nam to ibcas neklo sklonuje jako cjlapa. a vokoun se jmenoval glen, (hlen) a nedlysrl na to, takze jskykoli jiny by mu zustalo ale hlen NE
|
Maya
Člen |
# Zasláno: 24 Čec 2015 15:21
- Nahlásit
Xerxová
no fenčí je asi jen Cácorka a Clea?
|
Janiii
Člen |
# Zasláno: 24 Čec 2015 15:25
- Nahlásit
Maya
joo, čuby máme dvě, to nejsou tipy pro Darenku to ona se ptala, jaký jsme vybrali mrňatům jména, ptala se tuším někdy v pondělí, akorát já krapet nestíhám a odpovídám se zpožděním
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 24 Čec 2015 15:54
- Nahlásit
janiii
pekny jmena ste vybrali
|
zbrnd
Člen |
# Zasláno: 24 Čec 2015 17:29
- Nahlásit
Mayaa hele http://pohledzvlaku.cz/
asi dost blbej sofer, kdyz za celou cestu nikoho nepredjel!!!
|
Maya
Člen |
# Zasláno: 24 Čec 2015 19:34
- Nahlásit
Janiii
a já to asi blbě pochopila, že shání inspiraci
zbrnd
to víš, to není pendolino, co předjíždí i kamiony
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 24 Čec 2015 19:57
- Nahlásit
Maya
ted cumim na film "wild / divocina" docela zajimavy, hlavne po prednasce o pacific crest trailu
|