| Autor |
Zpráva |
Maya
Člen |
# Zasláno: 24 Čec 2015 21:28
- Nahlásit
cernej caj
to je ten mega trek skrz Ameriku?
|
Xerxová
Člen |
# Zasláno: 25 Čec 2015 07:48
- Nahlásit
dneska ráno běhací teriérek (asi hrubosrstý parson - na foxe mi to přišlo divný ) . Dokonce mě panička "sprdla", že mám psa na vodítku - ať ho koukám pustit, že je to přirozené... Byla sice nadšenější než pak její psisko (musel se občas "vyprsit" aby si dodal sebevědomí) , ale Night jí byl vděčen. Pohrál si, po krásném odvolání za nima ještě jednou zdrhnul (já ale s ní byla domluvená, že to asi nastane), ale na druhé zavolání se tedy fakt už rozloučil
Hurá za osvícenou paničku s nerozbitným psiskem
Ráno vedro a dusno - ale podle radarů by mělo konečně za chvilku něco spadnout. A pokud se ochladí tak, jak na zítřek slibují, tak budou konečně pořádný Jizerky
|
birma
Člen |
# Zasláno: 25 Čec 2015 08:38
- Nahlásit
Vzbudila jsem se a pršelo
Nebýt toho focení, tak vylezu z postele mnohem pozdějc a užívala bych si s knížkou, že je konečně líp
Xerxová
To je dobře, že se mohl Najtík družit
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 25 Čec 2015 08:54
- Nahlásit
Maya
jj, to je on.
Xerxová
tak to je skvely, ze ste narazili na panicku s malym psem, a nebal se najtika a mohli si trochu zaradit
birma
kde?
zas ale se vam bude lip prepravovat a bude to min narocny, kdyz je ted lip
my mame splneno, necela hodinka v polich i s muzem zajicu teda plno, muz prej jestli to nebyla mala srnka tady je zatazeno, horko furt ale nesviti slunko coz je skvely. To na te svatbe se snad ani neuvarim.
|
birma
Člen |
# Zasláno: 25 Čec 2015 12:27
- Nahlásit
Jsme doma z focení Adam byl boží - směrem tam jsme zvládli metro s vietnamskym chlapečkem, kterej byl Adamem fascinovanej a mě se asi bál, takže se vždycky děsně nenápadně přiblížil, pak se ho dotknul jednim prstem a zase se stáhnul. Adam na něj jenom kouknul, co to dělá za manévry pak jsnme prošli zapsenym parkem, Adámek vzorně počkal před krámem, než jsem si koupila vodu a pak jsme byli doma u pana fotografa. Během asi pěti minut se nafotily tématické fotky pro kalendář a to jsme se řezali s fotografem oba a pak nafotil nějaký portrétovky pro mě. Na to se moc těšim, protože co mi ukazoval ve foťáku, tak to vypadalo skvěle. A jsem naprosto hrdá, protože odložení ve stoje jsem nikdy neučila, přesto ho Adam zvládnul v cizim prostředí na pár metrů a desítky vteřin. No a pak už tramvaj a metro domů. V metru k nám náhle přistoupil velkej černej labrador (vlezl tam asi půl metru od Adama) a Áda to krásně zvládnul. Za odměnu jsme se stavili cestou dom ve zveráči, ať si něco vybere, tak zvolil vepřový ucho a poprvé si ho naprosto vzorně odnesl ten cca kilometr domů a až na pelíšek, místo toho, aby se ho pokusil někde v půlce cesty na tři kousnutí spolknout. Jsem dneškem fakt nadšená
|
zbrnd
Člen |
# Zasláno: 25 Čec 2015 12:38
- Nahlásit
metro s vietnamskym chlapečkem, kterej byl Adamem fascinovanej
že by ho pořádně nekrmili? nabídla jsi jmu aspoň nějaké pečivo?
|
birma
Člen |
# Zasláno: 25 Čec 2015 12:43
- Nahlásit
zbrnd
Jediné co bych mu mohla nabídnout, byly na kostičky nakrájený párky z pamlskovníku
|
birma
Člen |
# Zasláno: 25 Čec 2015 15:08
- Nahlásit
lejeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee
|
Xerxová
Člen |
# Zasláno: 25 Čec 2015 17:27
- Nahlásit
tady dneska dvě přeháňky, ale ani voda na zalévání z okapů nedotekla... Nic moc.
birma gratulace k vzorňákovi. Přála bych mu takový bazének, jako měl Night ve středu ráno
|
Maya
Člen |
# Zasláno: 25 Čec 2015 18:44
- Nahlásit
já chci taky déšť!!!
tady nic, jen mraky, vichr a vedro
Xerxová
super fotky, lítací uši i pysky
birma
ty jo, tak to se těším na fotky a říkám to furt, že Adam je už normální pes, tak si to taky přiznej
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 25 Čec 2015 19:14
- Nahlásit
xerxova
bozi fotky I bazenek!
birma
tak to je skvelej den, doufam, ze budes s gotem spokojena
svatba byla krasna a mam tunovou vysluzku, kterou nemuzu jist. kolacky dostali v cajovne a kokoska v cokolade (domaci vsecko od rodicu) naprosto dokonala, nechapu, ze v ty krabici byla jen jedna ;D ted na to cumim a jedint, co me drzi od konzumace je zitrejsi vylet na kterej musim byt schopna odejit z domu
|
Maya
Člen |
# Zasláno: 25 Čec 2015 19:29
- Nahlásit
cernej caj
jakože by ses tak přejedla že bys neprošla dveřma?
ale super, že se svatba vydařila a výslužka taky potěší
|
birma
Člen |
# Zasláno: 25 Čec 2015 19:34
- Nahlásit
Xerxová
Přála bych mu takový bazének, jako měl Night ve středu ráno
To jsou boží fotky! Adam možná bude mít bazének v týdnu a prvně i plavací paničku - dostala jsem tip na lom, tak si uděláme výlet, když k tomu počasí aspoň trochu bude
Maya
říkám to furt, že Adam je už normální pes, tak si to taky přiznej
cernej caj
svatba byla krasna
to je moc dobře, že sis to užila
zitrejsi vylet
kam razíš?
|
birma
Člen |
# Zasláno: 25 Čec 2015 21:31
- Nahlásit
místo toho, jak se učí psi, tentokrát video, jak se učí a spolupracují malé děti
|
birma
Člen |
# Zasláno: 25 Čec 2015 21:44
- Nahlásit
a fotka velké radosti českého agi - jedna z největších světových soutěží - výsledek družstev
|
Maya
Člen |
# Zasláno: 25 Čec 2015 22:21
- Nahlásit
krásný fotky a přitom většina lidí dneska by řekla, že nekvalitní
http://extrastory.cz/divka-v-cervene-nebudete-tomu -verit-ale-tahle-teenagerka-se-fotila-v-roce-1913. html
|
Maya
Člen |
# Zasláno: 25 Čec 2015 22:25
- Nahlásit
birma
to už jsem viděla tohle video, mě se zdá divný, jak lehce posouvá tu postýlku, takže mi to připadá celkem aranžovaný
|
birma
Člen |
# Zasláno: 25 Čec 2015 22:27
- Nahlásit
Maya
nádhera. Ale přijde mi dost zvláštní, že se nedá dohledat osud někoho, kdo žil ve 20. století...
|
birma
Člen |
# Zasláno: 25 Čec 2015 22:27
- Nahlásit
Maya
mě se zdá divný, jak lehce posouvá tu postýlku
jj to jsem si taky říkala, že je zvláštní
|
Maya
Člen |
# Zasláno: 25 Čec 2015 23:04
- Nahlásit
birma
Proč zvláštní? Jestli se odstěhovala, jak to teď zjištíš kam? Tam co bydlela jako dítě o tom záznamy nebudou, tam bude jen záznam o narození a navíc se nejspíš vdala a přejmenovala, zpětně dohledáš odkud kdo pochází jen podle papírů, ale kam odešel těžko.
|
birma
Člen |
# Zasláno: 25 Čec 2015 23:08
- Nahlásit
Maya
Tam co bydlela jako dítě o tom záznamy nebudou, tam bude jen záznam o narození a navíc se nejspíš vdala a přejmenovala
jasně, ale je nějaký rodný číslo (to asi už v době jejího narození bylo, ne?) o svatbě záznamy na matrice, úmrtí taktéž. Jasně, jestli odešla do Indie, asi se to bude dohledávat těžko, ale řekla bych, že nějaký odhodlaný šťoural, by měl být schopen dohledat třeba s kým se přátelila v mládí, případný dopisy...
|
birma
Člen |
# Zasláno: 26 Čec 2015 00:59
- Nahlásit
boží video na téma "proč nena*at šimpanze"
|
zbrnd
Člen |
# Zasláno: 26 Čec 2015 07:46
- Nahlásit
Maya
krásný fotky a přitom většina lidí dneska by řekla, že nekvalitní
http://extrastory.cz/divka-v-cervene-nebudete-tomu -verit-ale-tahle-teenagerka-se-fotila-v-roce-1913. html
bozi, verim, ze ji krmili extrapremiovou tridou granuli s vazne vysokym zastoupenim masa ... no proste fakt extra story
|
zbrnd
Člen |
# Zasláno: 26 Čec 2015 07:52
- Nahlásit
místo toho, jak se učí psi, tentokrát video, jak se učí a spolupracují malé děti
Tak nekdo mozna skladuje v takove postylce traa i manzelku, kdo vi, ale me ty deti prijdou na takovou postylku trochu odrostly ne?
|
kachna_
Člen |
# Zasláno: 26 Čec 2015 09:01
- Nahlásit
zbrnd
trochu odrostly
já myslim, že je to jedno.
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 26 Čec 2015 09:16
- Nahlásit
maya
birma
oslavka
|
Xerxová
Člen |
# Zasláno: 26 Čec 2015 12:32
- Nahlásit
ufff - čtyři a půl hodiny v Jizerkách. Z Oldřichovského sedla na Poledník (děsnej kopec nahoru), pak na Bílou Kuchyni a šílené klesání údolím Malého Štolpichu do Ferďáku. Vodopády netečou, vody je málo. Tak maličký Štolpich jsem ještě neviděla. Z Ferďáku k rybníku Netík a přes Farskou louku zpátky na Sedlo. 18 kiláčků se značným převýšením.
Počasí velmi výletní - chladno, větřík - dvacet stupňů ani náhodou.
|
birma
Člen |
# Zasláno: 26 Čec 2015 12:57
- Nahlásit
řekla bych, že tohle se sem hodí
Xerxová
to muselo bejt moc fajn
|
birma
Člen |
# Zasláno: 26 Čec 2015 13:00
- Nahlásit
a tady jsem se zasekla: ostatní děti krmily holčičku chlebem, jako by to byl pes. to znamená, že chleba je běžná strava pro psy a ne pro děti?
|
birma
Člen |
# Zasláno: 26 Čec 2015 14:49
- Nahlásit
jo a večer jsme zase potkali "našeho" vnitroblokovýho zajíce Adamovy pokroky jsou strašně malý, ale nějaký jsou Akorát mě pěkně namíchlo, že když jsme se pomaličku blížili k zajíci, tak nám ho vyplašila kočka. To bylo fakt sprostý!
|