Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Nezařaditelné dotazy / pro Ešusovou III
<< 1 ... 189 . 190 . 191 . 192 . 193 . 194 . 195 . 196 . 197 . 198 . 199 ... 598 . 599 . >>
Autor Zpráva
cernej caj
Člen
# Zasláno: 27 Čec 2015 07:15
- Nahlásit

birma
psy jo, ale co my? jako i ja potrebuju spat a nepretahovat se

Xerxová
tady sprchlo a celkem se i ochladilo, venku je krasne, v kanclu teda hur

kachna_
Člen
# Zasláno: 27 Čec 2015 09:00
- Nahlásit

Xerxová
krásný jsou ty fotky důstojných dog a k tomu ehm Najtíček a jeho rozjásané fotky

cernej caj
Člen
# Zasláno: 27 Čec 2015 09:27
- Nahlásit

kachna_
a co nejaky fotky rozjasanych deti a psu od kachny?

PetraK
Člen
# Zasláno: 27 Čec 2015 09:41 - Změnil/a: PetraK
- Nahlásit

RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁRRRÁÁÁRRRÁÁÁ
RRRÁÁÁRRRÁÁÁRRRÁÁÁ
RRRÁÁÁRRRÁÁÁRRRÁÁÁ
RRRÁÁÁRRRÁÁÁRRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
MMŠTÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁJN !!

To je dneska zima, co Alberti??? Rumíček je opigárován, váží celých 24 kg. Pan lékař pravil, že jest to normální pes - to nevim, kde k tomu přišel?? a že rozhodně není trpaslíček. Pan lékař už zapomněl, jak velikej byl Ešíček. Na hodnocení pana dochtora ohledně Rumíčkovi normálnosti jsem si vzpomněla včera, když mě ráno přišel vítat. No přišel..... když zjistil, že jsem vzhůru, vtrhnul do chalupy uragán, kterej se zastavil o mou hlavu, aby v tom stejném momentu ukradnul chňapku u kamen a vyřítil se zase ven............ aby se v tom samém okamžiku zase vrátil a............... vlekl za sebouo lano na coursing se střapcem ........... aby se vzápětí sám svázal tím, jak s lanem v držce kolem mne tancoval myslela jsem že cípnu, prostě si svázal všechny čtyři nohy!!!! Jest to debíííííííííííííííl!! a taky se tak tváří A Bubi je taktéž debííííl. Ka, debííílka. Páč Bubi nehoní střapec, to prej je fádní, Bubi honí to lano a........... nosí ho za mnou já se z ní zcvoknu, to je fakt coursing jak vyšitej . Jinak měl Rumíček velmi náročný víkend, neb se neustále musel věnovat řízení leteckého provozu. Již od ranného věku je fascinován můrama a motýlama. A! vzhledem k tomu, že mi kvete Budleja Davidii, floxy a rudbekie, máme na chalupě davy motýlů, krásní, spousta druhů. Mají tam i vodu, takže pro ně ráj. A pro Rumíčka pak taky nespal ani minutu. Včera jsem vzala deku, šla se plácnout na louku. Zatímco Bubi se vyvalovala se mnou a chrápala mi za krk. Rumenige ne, páč to by mohl něco propásnout. Pejsky milujou melouna. Koláče taky, ale Koláče se po něm vosejpá
A dozrávaj mi lusky!!! Mňááám, jsou skvělý. A zavařila jsem si pár skleniček marmeládičky a mám tak dárek pro kamarádku.
A vstávala jsem před pátou, což mě nutně zabije. Pejsky to taky nenesou dobře,hlavně Rumíček. zatímco Bubi se pak rozjela, tak Rumík byl silně proti tomu opouštět chalupu a za ranního kuropění jít do kšá. Doma upadnul před bydlikem a spí Jak já mu závidím!

Maya

krásný fotky a přitom většina lidí dneska by řekla, že nekvalitní

to je krása!! já třeba mám hrozně ráda černobílý fotky /možná i proto ten můj foťák ty barvy moc neumí / prožt

birma
že když jsme se pomaličku blížili k zajíci, tak nám ho vyplašila kočka. To bylo fakt sprostý!

mrcha jedna mňoukací
koukám, že focení jste si pěkně užili a hlavně využili .

cernej caj
bezrli sme s kamoskou navlak at stihnu spoj k nam, vlak 20 min sekera tak sem jeste bezela z vlakace na autobusak prozmenu

takže jsi v podstatě byla běhat!

Jééé!

Xerxová

moc pěkný čtení

cernej caj
Člen
# Zasláno: 27 Čec 2015 09:53
- Nahlásit

PetraK
rumicka zajima bondage?

jinak aj u nas pejsci milujou melouna teda

nerikej, ze rumik nechtel vstavat

tak to byl takovej indianskej beh

oslavka je moc krasna, ale pritom turistu tam neni zas tolik, kolik by clovek cekal, takze luksus priste budu muset jeste ostatni vyhnat z pelechu aspon o hodinu driv a udelat si i zachazku na dve zriceniny cestou, i kdyz to sou jen tri sutry

birma
Člen
# Zasláno: 27 Čec 2015 10:00
- Nahlásit

cernej caj
psy jo, ale co my? jako i ja potrebuju spat a nepretahovat se
Když vono lidský tělo a mozek potřebujou asi 8 hodin odpočinku k regeneraci, zatímco psí prej přibližně 17, takže u dlouhejch akcí víc hrozí ten přetaženej pes...

PetraK
Jest to debíííííííííííííííl!! a taky se tak tváří A Bubi je taktéž debííííl. Ka, debííílka
Ani jeden neni debiiiiiiil, jsou kreativní a inovativní

cernej caj
Člen
# Zasláno: 27 Čec 2015 10:17
- Nahlásit

birma
tak to jo, no, to urcite. ja myslela, ze chces vnoci spat kvuli psum hlavne ja budu muset zvazit, zda na takovyhle delsi akce budu psy brat, protoze tim, ze ferina se vetsinu doby vlece a mota pod nohama a celkove sice de, ale zas jako spis ze "musi", tak nevim, zda by takova hodne denni akce byla dobra a u tima uz budu zvazovat asi pristi rok cokoli...

jo a jak se poznaj "proslaply" tlapky?

PetraK
Člen
# Zasláno: 27 Čec 2015 11:25
- Nahlásit

cernej caj

rumicka zajima bondage?

: asi jo, ale jeho zajímá úplně všecko. BRtnik přitloukal bednění - asistent. Brtnik nahazoval -asistent, Koláče zalívalo - vodní asistent, Koláče pralo - vodní asistent.......

nerikej, ze rumik nechtel vstavat

no jako hlavně nemohnul je totál mrkef. už večer jen pootevřel krví podlitý očka a chrápal dál. Ráno zjistil, že ho bolí celej Rumíček a chce ešče spinkat, ani žrát prej nemusí :. Do odpoledne vošem zregeneruje a přivítá mě útoky hlavou na dveře

tak to byl takovej indianskej beh

no, aspoň na to běhání nejsem sama

oslavka je moc krasna,

no to teda je! Mám ráda místa, kde není moc lidí. Kde to najdu?

birma
kreativní a inovativní

to ano, to naprosto souhlasím. Jen Bubi nemusela dneska ráno kreativně lítat po chalupě s plechovou miskou na žrádlo a třískat s ní o dlažky , myslela jsem, že mě trefí. Zcela vypnutej mozek a ona děla tokovej brajgl.

cernej caj
Člen
# Zasláno: 27 Čec 2015 11:52
- Nahlásit

PetraK
to je horova asistencni sluzba

no jako hlavně nemohnu tyrane!

tady to najdes my sli z nameste po zelene a jak se znacky potvakavaj tak nahoru po cervene, ale ona ta cervena kdyz by se po ni slo dal k mlynu je krasna a pak po zlute nahore nad rekou to je luksus taky v ty spodni casti

PetraK
Člen
# Zasláno: 27 Čec 2015 12:14
- Nahlásit

cernej caj

tady to najdes

tjo, to je totál mimo civilizaci!! hele a je to i pro výlet se psem? kdybych se tam někdy vyskytla?

horova asistencni sluzba

to je dost výstižen název

Jsem o víkendu učila Bubi brát PO-MA-LU z ruky pamlsky. Dobrý, dobrý, ale nesmíme jít cvičit - to jí švihne a ve svým svatým nadšení bere odměny až u lokte a nesmí mezitím spát. Páč do rána všechno zapomněla Inu co má svůj věk

kachna_
Člen
# Zasláno: 27 Čec 2015 12:15
- Nahlásit

cernej caj
o a jak se poznaj "proslaply" tlapky?
u králíků se tomu říká packy jako hokejky - má to trošku ten tvar, nadprstí není krásně pevné, ale je měkčí.

co kdo jaký fotky?

birma
Člen
# Zasláno: 27 Čec 2015 12:17
- Nahlásit

cernej caj
Já to myslela spíš tak, že 20 - 30 km nejde člověk celej den, takže tam vzniká víc odpočinkovýho času pro psy...

PetraK
Bubi nemusela dneska ráno kreativně lítat po chalupě s plechovou miskou na žrádlo a třískat s ní o dlažky
Tak asi by nemusela, kdybys jí občas nakrmila chudinku

PetraK
Člen
# Zasláno: 27 Čec 2015 12:24
- Nahlásit

birma

Tak asi by nemusela, kdybys jí občas nakrmila chudinku

a ty držky to jako bylo nic, jo? a ten kus vepřovýho, co dožrala po Štajnidlu, kterejžto pravil, že on teď papat nemůže, to je taky nic, jo?
Tu nedokáže dostatečně myslim nakrmit nikdo. Nemá záklopku. Dát jí kýbl krmení.- v pohodě se s tim vypořádá a pak zas přijde tlouct miskou. nedožera jedna

cernej caj
Člen
# Zasláno: 27 Čec 2015 12:56
- Nahlásit

PetraK
jasny, v pohode. na fotkach si videla to jedno skalnaty misto kde sme sli po retezu dolu a tam mozna pro bubi horsi - ale da se obejit rekou, ted bylo vody max po kolena, mozna ani to ne. je to par desitek metru jen a jinak zbytek pro psa OK. Mozna by to i bubi vybehla, mladej pes bez problemu.

tak ta odmena stoji za to, ne? cely predlokti

kachna_
me prave prijde, ze vokoun ma jakoby tam, kde se ta noha meni v tlapu takovy jinaci nez feri, uz se mi to teda obcas pozdavalo, ale vecer zkusim hodit nejaky fotky.

birma
tak to jiste vznika, ja jen rikam, ze ja bych stejne vic nedala.

PetraK
Člen
# Zasláno: 27 Čec 2015 13:03
- Nahlásit

cernej caj

esitek metru jen a jinak zbytek pro psa OK. Mozna by to i bubi vybehla, mladej pes bez problemu.

dík za info.bubi je tak trochu kamzík, tak by to asi šlo, nebo prostě případně nějak obejít

tak ta odmena stoji za to, ne? cely predlokti

to jo, to je fakt. Když cvičíme poslušnost, tak v pohodě, jak cvičíme triky, je jak pohrkaná

Xerxová
Člen
# Zasláno: 27 Čec 2015 13:54
- Nahlásit

PetraK nemusí se Štajnidlo opičit po našem nežravcovi. Už jsem si říkala, že mu vadí "maso pro psy" a koupila "normální. Ráno nežere ani "normální". Včera do hor jsem mu nesla krabičku syrových krků - aby neměl chudinka bez snídaně v poledne hladeček... po 15 kilákách solidního převýšení je spspinkal... Hajzlík rozcapený.

PetraK
Člen
# Zasláno: 27 Čec 2015 14:00
- Nahlásit

Xerxová

nemusí se Štajnidlo opičit po našem nežravcovi.

jo, to bylo první, co mě napadlo !!!! Fakt, pokud ses rozškytala a Najťoun taky, tak to bylo pro tohle. Páč poslední dobou trošku ofrkuje. Na všechno, začal suchým chlebem a zeleninou, ovocem. Teď bádá i nad masem Tak prostě kapek snížíme krmnou dávku. no.

cernej caj
Člen
# Zasláno: 27 Čec 2015 14:21
- Nahlásit

PetraK
tak kvuli tobe skytaj uz vsichni, co

su zvedava, jak syta maya v autoskole

Xerxová
Člen
# Zasláno: 27 Čec 2015 14:30
- Nahlásit

PetraK ale Štajnidlo alespoň nechrastí kostma

I když Aronka byla štíhlá celý život (taky mrcha nežravka), Xerxes byl taky chrastidlo za mlada - ale zmohutněl naráz před druhým rokem. Jen Betuška byla selka mohutná od malinkata

PetraK
Člen
# Zasláno: 27 Čec 2015 14:34
- Nahlásit

Xerxová
ale Štajnidlo alespoň nechrastí kostma

to ne, to opravdu ne, jako byla Betka selka, tak on je podsaditý chasníček

Xerxová
Člen
# Zasláno: 27 Čec 2015 15:20
- Nahlásit

jo a začínám mít pocit, že dospívá. Ven jde nadšeně, lítá nadšeně, večerní trysky jsou každodenní srandou... ale doma je čím dál tím klidnější. Neotravuje s plyšáky, nelikviduje PETky - začíná dělat podezřele často vznosnou dekoraci na kanapátku. Je možné, že minulý týden to bylo vedrem a dneska únovou z náročného víkendu. Ale připadá mi málo praštěný

cernej caj
Člen
# Zasláno: 27 Čec 2015 15:27
- Nahlásit

xerxova
to vodni povidani mas moc pekny a I sem se zasmala

PetraK
Člen
# Zasláno: 27 Čec 2015 15:57
- Nahlásit

Xerxová

Ale připadá mi málo praštěný

a to víš, že jo, tomu klidně i věř

Xerxová
Člen
# Zasláno: 27 Čec 2015 15:57
- Nahlásit

Čaj dík - jsem ráda, že se ti čtení psané pro horké dny líbí. Pravda - dneska horko není... Mě na tom bavilo hrabat se starýma fotkama - ta první fotka Arony v Antibes je focená o prázdninách před dvaceti lety... Letí ten čas letí...

cernej caj
Člen
# Zasláno: 27 Čec 2015 16:15
- Nahlásit

xercova
takze uz mas dvacet let dogy? a predtin neco jinyho nebo az doga byla prvne? je to pekny I si je takhle porovnat ale pobavilo me tve oznaceni po bradavky, mi rikame po brisko I kdyz brisko nenamaci

Xerxová
Člen
# Zasláno: 27 Čec 2015 16:32
- Nahlásit

Čaj v životě jsem až do jara 1994 neměla ani křečka. První můj zviřoň byla maličká žíhaná dozí holčička Arona Ruprechtice

na fotce při socializaci s jiným psiskem - a dobré porovnání velikostí

cernej caj
Člen
# Zasláno: 27 Čec 2015 17:11
- Nahlásit

Xerxová
to je stenatko malinky krasny

Maya
Člen
# Zasláno: 27 Čec 2015 17:59
- Nahlásit

Xerxová
jo, to povídání je moc pěkný a ty fotky k tomu parádní
cernej caj
pobavilo me tve oznaceni po bradavky, mi rikame po brisko
taky kdo kdy viděl u špice bradavky, žejo
u zvedava, jak syta maya v autoskole
a to se ani neptej
i když dneska to jakžtakž šlo, sme jezdili víceméně jen po okreskách, kde potkáš jedno auto za půl hodiny a hlavně nejsou tak křižovatky
PetraK
zakládáte novou psí disciplínu kdo se dřív omotá lanem
ale muselo to bejt vtipný

ale jak to tak tady čtu, tak mám pocit, že jestli někdy budu mít štěně, tak už to nepřežiju

cernej caj
Člen
# Zasláno: 27 Čec 2015 18:06
- Nahlásit

Maya
taky kdo kdy viděl u špice bradavky, žejo

takze sis to uzila, jo?

Xerxová
Člen
# Zasláno: 27 Čec 2015 18:14
- Nahlásit

no hlavně doga má mezi bříškem a hrudníkem značný rozdíl... Takže po bříško by znamenalo mít vodu do půlky hrudního koše...

<< 1 ... 189 . 190 . 191 . 192 . 193 . 194 . 195 . 196 . 197 . 198 . 199 ... 598 . 599 . >>
Toto téma je uzavřeno. Nemůžete zaslat odpověď.

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání