Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Nezařaditelné dotazy / pro Ešusovou III
<< 1 ... 189 . 190 . 191 . 192 . 193 . 194 . 195 . 196 . 197 . 198 . 199 ... 598 . 599 . >>
Autor Zpráva
zbrnd
Člen
# Zasláno: 28 Čec 2015 08:42 - Změnil/a: zbrnd
- Nahlásit

Janiii
kdo to vsechno sni?
jinak jaky lepidlo pouzivas?

jo jsou moc hezcí

Xerxová
Člen
# Zasláno: 28 Čec 2015 09:38
- Nahlásit

zbrnd lepidlo
Já si říkala, kdo leží za keři a drží je za ocásky A toho prvního to tahááááá Fotka skvělá

Fajka
Člen
# Zasláno: 28 Čec 2015 10:36
- Nahlásit

Xerxová
A toho prvního to tahááááá
no ta jedna se musí vodlišovat..to aby jsme věděli že je to Cácorkááááááááááááááááá

Janii
Krásný !! hodim řeč s čífem, kdy by se mu to hodilo že by provětral autí a měl by smysluplnej cíl

cernej caj
Člen
# Zasláno: 28 Čec 2015 10:55
- Nahlásit

Fajka
to je fakt cacorka?

Fajka
Člen
# Zasláno: 28 Čec 2015 10:59
- Nahlásit

cernej caj
to je fakt cacorka
já nevííííím, ale tak si to tak tipuju bo Janii taky musí mít dycky něco extra

PetraK
Člen
# Zasláno: 28 Čec 2015 11:35
- Nahlásit

RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁRRRÁÁÁRRRÁÁÁ
RRRÁÁÁRRRÁÁÁRRRÁÁÁ
RRRÁÁÁRRRÁÁÁRRRÁÁÁ
RRRÁÁÁRRRÁÁÁRRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
MMŠTÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁJN !!!

Žiju tak rychle jak dokážu aneb po odchodu z práce jsem stačila zmoknout - zcela durch. Coby vodník jsme dorazila k mámě, pustila se do uklízení , masírování a společenské konverzace. Před devátou jsem byla doma, kde mě zabili psi. Zahrála jsem si s Bubi na Bombaře - moočikovná byla, s Rumíčkem na bombaře - mooočikovnej byl, pocvičily jsme s Bubi hovadinky (je poslední dobou ale hrozně splašilá) i poslušnost, pocvičili jsme s Rumíčkem obratování, sedolehání, nákup do košíčku, úklid kostiček do krabice, oční kontakt a jak dělá cíplej pejsek ten jde Bubině zatím výrazně líp teda. Rumíček je ovšem zase mnohem lepší pokladní, ten nezabíjí pokladnu, ale již pomalu přichází na to, že bude lepší do ní nemlátit tlapou, alébrž mačkat knoflik šňupákem . Pak jsem stihla už jen uklidit plnej balkon prádla, poklidit kapek chaosu doma užili sei mazleního na zemi a šlo se ven. Ráno potkal Rumíček Belíše. A honili se s Belíškou tak intenzivně, že nečuměl na cestu, ale na Belíše a narval to pravou plecí do stromu. A rázem bylo po honění. Vypadá, že je vcelku teda.

čajdo hele.něco pro Tebe mám:

http://www.p8nocnisvet.cz/

PetraK
Člen
# Zasláno: 28 Čec 2015 11:36
- Nahlásit

vlk

Vlkůůů, vlkůůůůůůůůůůůů Máňa nemá chybkůůů! ty vole, to je fotos!!!!

U nás se nejde po prsíčka, ani po pupíček ani po nic, u nás se prostě rovnou potápí a skáče do vody

Janiii
to je skvělá pásová výroba štěníků

cernej caj
Člen
# Zasláno: 28 Čec 2015 11:42
- Nahlásit

PetraK
tys toho stihla co beznej clovek za tyden
chudak malej plotovej takze o vikendu bondage a rano bondage pletivem

čajdo hele.něco pro Tebe mám:
to nabidni birmici, ja nemam telefon, kterej by toho byl schopen to spis je na ty dnesni smartfouny s dobryma fotakama a ne muj 10let starej telefonek s 1.3mpix cipem

cernej caj
Člen
# Zasláno: 28 Čec 2015 12:00
- Nahlásit

vokoun mi nekdy prijde, ze stoji tak nejak divne, ale to su mozna zas paranoidni, ze jo.

Janiii
Člen
# Zasláno: 28 Čec 2015 13:04
- Nahlásit

Ehmm, jistě že je to Cácorka

cernej caj
Člen
# Zasláno: 28 Čec 2015 13:11
- Nahlásit

Janiii
tak to je skvely

Janiii
Člen
# Zasláno: 28 Čec 2015 13:27
- Nahlásit

cernej caj
ona zívala!! chápu, že to vypadá jinak
Xerxová
ad.lavička - bála bych se, že tohle komando by se pustilo střemhlav
zbrnd
kdo to vsechno sni?
škoda, že jsme neměli po ruce foťák, když si jedno ustlalo po večeři v pekáči, ze kterýho baští hodilo by se k tvému komentáři

cernej caj
Člen
# Zasláno: 28 Čec 2015 13:29
- Nahlásit

Janiii
ja sem si myslela, ze ziva ale jako ze vsechny cumi a jedna tam je znudena

to je spis skoda, ze ste ho v tom pekaci nesoupli do trouby bych rekla pro zbrnda

birma
Člen
# Zasláno: 28 Čec 2015 13:45
- Nahlásit

Zdravím! Adámek dělá pokroky se sebeovládáním u cyklistů a dopoledne klikr lekce pro kamarádku a její fenku, která se údajně už 4 roky nebyla schopná naučit jediný povel - během dopoledne chodila krásně za targetstickem a to i směrem ode mě a od párků. Velkou radost mi udělala holčička. A teď velkej úklid a večer hurá oslavit bratránkovu mladší

Krásavý fotky fšecky!!!

cernej caj
Člen
# Zasláno: 28 Čec 2015 13:52
- Nahlásit

birma
tak to je skvely
a uzij si moc moc oslavu

nemrknes na vokouni fotku? krz ty nohy, jestli sou ok od pohledu? myslim, zes psala ty a kachna jak to poznat.

birma
Člen
# Zasláno: 28 Čec 2015 13:55
- Nahlásit

cernej caj
Děkuju
Já ne, já to nikdy naživo nevidělanebo o tom nevím. Spíš Xerxová?

PetraK
Člen
# Zasláno: 28 Čec 2015 14:07
- Nahlásit

cernej caj
ndage a rano bondage pletivem

bondáž pletivem ani ne, spíš srážka plecí se stromem, až to zakřupalo. Valil bulvy chudínek.

o nabidni birmici, ja nemam telefon, kterej by toho byl schopen

aha, tak díky,

birma

KDYBYS TO PŘEHLÍDLA BIRMO, tak zde :

http://www.p8nocnisvet.cz/

birma
Člen
# Zasláno: 28 Čec 2015 14:10
- Nahlásit

PetraK
Dík, jak budu mít chvilku, tak to prozkoumám

cernej caj
Člen
# Zasláno: 28 Čec 2015 14:15
- Nahlásit

PetraK
jezis ja ctu misto pleci pletivo, tak to se rumickovi omlouvam, to lity lity a snad ho to neboli?

birma
Člen
# Zasláno: 28 Čec 2015 14:18
- Nahlásit

Pro Mayu

PetraK
Člen
# Zasláno: 28 Čec 2015 14:20
- Nahlásit

cernej caj

tak to se rumickovi omlouvam,

to se mu neomlouvej, ty ses s ním nesrazila , on má čumět, kam plnou parou letí a ne se řítit jak rychlík, dělat za běhu na Belíše dlouhej nos a srazit se s javorem.

o lity lity a snad ho to neboli?
no rána to byla slušná, zaječel, zakulhal, přerušil hru a už se do ní nevrátil, nicméně dom šel normálně. tak uvidíme, zda se mu to rozleží.

birma
Dík, jak budu mít chvilku, tak to prozkoumám
mně to zaujalo na zastávce, když jsem jela z rehabky, tak jsem si tu adresu šoupla do tlf. že vám dám vědít. Třeba je to hovádina, uvidíš.

cernej caj
Člen
# Zasláno: 28 Čec 2015 14:32
- Nahlásit

PetraK
tak snad to bude dobry

Xerxová
Člen
# Zasláno: 28 Čec 2015 14:54
- Nahlásit

PetraK jsou to bratři v triku Fakt jsou. Najtík před chvilkou v lese v trysku přehlídl terénní vlnu a lehce se zřítil - aby to ustál, opřel se pleckem o strom. Přežil strom i on. Je fakt, že ani nekvíííík - oklepal se - a vyrazil v dál... Magor - prý mokrý les je príma slalomové hřiště. Jo a mám dvě maličké houby - hříbka a kozáka. Že by začaly růst??

Janiiii no tak štěníky na lavici a pod lavici pro jistotu duchýnku

kachna_
Člen
# Zasláno: 28 Čec 2015 15:24 - Změnil/a: kachna_
- Nahlásit

Lucinka za mnou přišla a hlásí:
"Sundala jsem Martínka ze dveří,
naprdnul se, tak šel radši na pivo."

Překlad:
Martínek s oblibou leze po schodech do patra, je tam zábrana, ze které ho Lucka sundavá. Když ho to přestalo bavit a šel si hrát s basou od piva.

PetraK
Člen
# Zasláno: 28 Čec 2015 16:20
- Nahlásit

Xerxová
jsou to bratři v triku

tutově, to už nejni možný jeden magor větší, než ten druhej. My se mu s paničkou Belíše předtím hrozně smály, von jak je furt takovej gumovej, tak pořád ve hře dělá ty štěněčí parakotouly a přemety přes hlavu. Děsně s Beli řádili - ale příšerňácky. oba si to užívali, děsivý masakéro no, jen to pak měl ubrzdit

PetraK
Člen
# Zasláno: 28 Čec 2015 16:31
- Nahlásit

kachna_

Luciáš jede

a já taky. Domůůů!

cernej caj
Člen
# Zasláno: 28 Čec 2015 17:24
- Nahlásit

kachna
martinek na pivu

xerxova
mrknes pls na ty tlapy?
jinak teda raky mas peknyho otloukanka

Fajka
Člen
# Zasláno: 28 Čec 2015 17:36
- Nahlásit

Janiii
Ehmm, jistě že je to Cácorka

já sem si to myslela já se ti ale vůbec jako nesměju jo

kachna_
Martínek s oblibou leze po schodech do patra, je tam zábrana, ze které ho Lucka sundavá. Když ho to přestalo bavit a šel si hrát s basou od piva.

ještě že si to tu přeložila..bo sociálky už by mohla vyslat hlídku v kolika že to Martínek už chodí na pivo

jináč jak jsme tu řešili ty ščípance....
http://www.super.cz/368630-andrea-kerestesova-zkol abovala-a-lezi-v-nemocnici.html

jako kdybych byla štípnutá do palce u nohy tak bych si myslela to bude v klidu... krk nebo hlava by byl průser.... ale toto??

Xerxová
Člen
# Zasláno: 28 Čec 2015 18:05
- Nahlásit

Čaj vypadá, že má "dlouhou" packu. Ale porovnej fotky z minula - možná, žes to dřív jen nevnímala. Postavení tlapek se utváří za mlada - a to má Vokoun za sebou... Pokud na tom chodí dlouhodobě a bezproblémově, tak bych to moc neřešila. Pokud máš pocit, že je to novinka, pak nejlíp by asi pomohl Canhydrox GAG. Je to drahý, ale slušně to funguje na vazy, šlachy a šlašinky. Ber to bez záruky - nejsem veterinář, a nevidím ho naživo - jedna fotka nemusí nic znamenat. Má je stejné ráno i večer?? Po klidu i po námaze??

Janiii
Člen
# Zasláno: 28 Čec 2015 18:58
- Nahlásit

Fajka
já sem si to myslela já se ti ale vůbec jako nesměju jo

na zítra odpadla návštěva, co vy na to??

<< 1 ... 189 . 190 . 191 . 192 . 193 . 194 . 195 . 196 . 197 . 198 . 199 ... 598 . 599 . >>
Toto téma je uzavřeno. Nemůžete zaslat odpověď.

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání