| Autor |
Zpráva |
birma
Člen |
# Zasláno: 24 Čec 2015 12:30 - Změnil/a: birma
- Nahlásit
cernej caj
tak si das jinyho longa, nebude jeste v rijnu v kachnokraji?
v říjnu je osoblažsko. A nejradši bych obaaaaa
edit: zas vidim reálnějc dojití v září než v říjnu krz počasí a brzkou tmu...
|
Maya
Člen |
# Zasláno: 24 Čec 2015 12:37
- Nahlásit
http://pocitacova-lingvistika.cz/opraskovac/
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 24 Čec 2015 12:47
- Nahlásit
birma
pojedes k bilusce? tam ma krasnou oblast, tam se ti bude libit
Maya
ti wóle, tó fagt hcés at pouzífamé?
|
birma
Člen |
# Zasláno: 24 Čec 2015 12:51
- Nahlásit
cernej caj
pojedes k bilusce?
uvidim, co peníze. Ráda bych. Ono už nic jinýho neni akorát Bígl a Kotáry a to je obojí v srpnu - to nemám čas, teď nemám prachy...
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 24 Čec 2015 12:53
- Nahlásit
birma
tak budu drzet palce, at neco klapne
|
Darenka
Člen |
# Zasláno: 24 Čec 2015 13:30
- Nahlásit
cernej caj
Všecičko NEJ, NEJ, NEJ - ať se ti všechno daří a jsi ve skvělé pohodě. Užij si krásně svátek!!!
Všem hezký víkend
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 24 Čec 2015 13:31
- Nahlásit
Darenka
dekuji
I tobe krasny vikend
a vubec vsem, uz nemaj byt takovy hice
|
Darenka
Člen |
# Zasláno: 24 Čec 2015 13:34 - Změnil/a: Darenka
- Nahlásit
birma
Adam je bezva - měla bys ho taky přihlásit do toho kalendáře. Je to fešák a má zajímavý vývoj od té doby cos ho vysvobodila.
PetraK
Jsem zvědavá, jak rychle dozraju k tomu, že se nebudu klepat strachy pustit to naše mrně k ostatním pejskům, aby nedoznalo nějaký kousanec a nezanechalo to následky na duši. Vím, že to ze mě nesmí vycítit (ten strach). Jako úplný začátečník s tím budu mít problémy - poznat, že můžu, že je to v pohodě. Když čtu, jak Rumík blbne s kamarády, je to¨skvělý.
|
birma
Člen |
# Zasláno: 24 Čec 2015 13:46
- Nahlásit
cernej caj
budu drzet palce, at neco klapne
dík
Darenka
měla bys ho taky přihlásit do toho kalendáře
přemejšlim nad tim ale nevim jestli nevadí to, že se fotí pro jinej kalendář (kde netušim, jestli zrovna jeho fotky vyberou, maj opačnej postup - nafotěj víc psů a pak vyberou z fotek). Prostě jeden a ten samej pes na fotkách ve dvou kalendářích pro podobnej účel asi neni nejlepší...
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 24 Čec 2015 13:50
- Nahlásit
Darenka
stene by si vyslouzilo kousanec fakt jen od magora psa, tam se fakt nemas ceho bat mezi znamyma psa, od kterych vis od majitelu, jak se taky chovaji a pak ti to prijde prirozeny
birma
hm, v tomhle mas pravdu, ze to chce dat sanci zas i jinejm, ze
|
Maya
Člen |
# Zasláno: 24 Čec 2015 13:55
- Nahlásit
cernej caj
ti wóle, tó fagt hcés at pouzífamé?
ty to máš v telefonu už dávno
|
birma
Člen |
# Zasláno: 24 Čec 2015 13:57
- Nahlásit
Darenka
poznat, že můžu, že je to v pohodě
snaž se co nejvíc chodit s lidma, co znáš a víšš, že mají bezproblémový psy. Když se ti nebude líbit, jak se nějakej pes k vaší holčičce chová, tak ho pošli do někam a odejděte, nenech si namluvit, že "si musí zvykat", "musí se socializovat" a že "to takhle chodí" a že jí nemáš pomáhat. Ve správný hře se parťáci střídaj v tom, kdo koho honí (nebo to tomu honěnýmu musí vyhovovat a bude toho druhýho k honičce ponoukat) a dělaj větší či menší přestávky. Když se baví jen jeden a ten druhej je nešťastnej, neni to hra, ale šikana...
cernej caj
stene by si vyslouzilo kousanec fakt jen od magora psa
třeba od Adama
to chce dat sanci zas i jinejm, ze
mně se ani nechce dávat šance jinejm, jako si říkám, jestli by ty dvě organizace nebyly naštvaný, kdyby ho obě vybraly a pak zjistily, že maj v kalendáři stejnýho psa...
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 24 Čec 2015 14:00
- Nahlásit
Maya
ale ne tak dokonaly
birma
no dobre, ale chtela sem tim rict, ze psy, ktery darenka asi bezne zna a nemaj znamky necekanyho chovani, se tohohle bat nemusi a s cizima to zas nemusi tak extremne hrotit, ale ze neni duvod se bat u tech znamejch, kde veri i majitelum, ze...
tak co se treba tam, kde se pujdes fotit zeptala a do te nove pripadne napsala, ze uz bude tam?
|
Darenka
Člen |
# Zasláno: 24 Čec 2015 14:02
- Nahlásit
birma
já bych to zkusila. Vždyť přece dopředu nevíš, jestli Vás vyberou. A v pravidlech pro přihlášení se asi o ničem takovém nezmiňujou.
cernej caj
S Lenčinou Abby mít strach nebudu. A u ostatních ohařů které znám taky ne. Ale u dalších budu hodně opatrná.
Musím Vám napsat jednu moc smutnou věc. Lenky Alma - 7 letá máma Abby je v psím nebi. Odešla během 5 dní. Přestala pít i žrát, tak s ní Lenka jela na kliniku- dělali všechny možné testy, sono a zjistilo se, že má špatné, hodně špatné jaterní testy. Posléze zjistili nádor, do toho přišly epileptické záchvaty a ¨prakticky se prý otravovala vlastní žlučí. Podrobnosti nevím a možná jsem něco zmotala. Faktem zůstává, že akční úžasnej pes byl za 5 dní od projevení nemoci pryč. 14 dní před tím jsem byla s nima v přírodě, většího dříče a vitálního jedince by člověk těžko pohledal. Ještě že Lence zůstala Abby.
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 24 Čec 2015 14:03
- Nahlásit
birma
něco pro Darenku
ano ano, Rumíček byl evidentně pozorný žáček a páč je to svině malá roztomilá............. tak jak pravil ve svém článku: "Víte co vám toho projde, když jste malý a roztomily??? HODNĚ. HODNĚ vám toho projde !"
Já vůbec nechápu jak von to se mnou dělá Je z něj nejrozcapenější pes na světě! Včera sedíme před tou hospůdkou a von se tak jako nenápadně vyžouželi nahoru na tu lavici, přitiskne se ke mně, ovine mi krk kolem cslý hlavy A SEDÍ NA LAVICI!! zastřelila bych se!
Maya
a to jsou snad pižly tam
NESTrAŠ!! ačkoliv na chalupě to přesně tak na gauči vypadá. Voni voba vyvalený a já jsem za skrčence, který se tam k nim dovoli vloudit
|
Maya
Člen |
# Zasláno: 24 Čec 2015 14:04 - Změnil/a: Maya
- Nahlásit
prej se zabrání psům ochcávat stromy na zahradě tímto, tak třeba někdo ozkouší
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 24 Čec 2015 14:06
- Nahlásit
birma
pak ho dám do akvárka a budu mít jistotu, že mi neuteče
no a máš pořešeno. Ostatně rybičky taky umě agi v akrvárku, takže wocogo?
|
birma
Člen |
# Zasláno: 24 Čec 2015 14:08
- Nahlásit
cernej caj
ne tak dokonaly
chvílema i lepší
ze neni duvod se bat u tech znamejch, kde veri i majitelum
to jo. Ale i tak to chce sledovat štěníka a jeho reakce
co se treba tam, kde se pujdes fotit zeptala a do te nove pripadne napsala, ze uz bude tam?
to bych mohla
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 24 Čec 2015 14:10 - Změnil/a: PetraK
- Nahlásit
Darenka
sem zvědavá, jak rychle dozraju k tomu, že se nebudu klepat strachy pustit to naše mrně k ostatním pejskům, aby nedoznalo nějaký kousanec a nezanechalo to následky na duši. Vím, že to ze mě nesmí vycítit (ten strach). Jako úplný začátečník s tím budu mít problémy - poznat, že můžu, že je to v pohodě. Když čtu, jak Rumík blbne s kamarády, je to¨skvělý.
hele však máš kolem sebe ty ohaří holky, ne? Tak tam máš možnost, ty čuby znáš už, víš, jak se chovají k sobě, tak víš, jestli to jde nebo ne. Plus nějakou šikovnou psí školku, kam bys mohla docházet aby se vyřádil a zároveň se trochu učil tě vnímat i mezi kámošema. Já vím, že je to dneska braný jako děsná moderna, chodit se štěnětem "do školičky" a taky to zní blbě, ale má to určitý plusy. jen si musíš hlídat, aby byl v partě tak nějak sobě rovných a nikdo ho tam neválcoval-nemyslím divoiký hry, ale jsou štěňata, který mají sklony druhý trohu utlačovat.
Maya
prej se zabrání psům ochcávat stromy na zahradě tímto, tak třeba někdo ozkouší
D ano ano!§ Rumíček by byl nadšen ze suprový zásobárny šištiček a roznosil by je po celý zahradě tak, jako je roznáší z šiškozásobníku u grilu On by to ocenil určitě
Edit - praktická otázka - jak to tam kolem asi sekaj, aby sekačka nevzala ty kamen?? ale vzhledově je to pěkný. Jen člověk nesmí mít moc energický psy, páč jak lítaj, tak by to rozkopali
|
Maya
Člen |
# Zasláno: 24 Čec 2015 14:11
- Nahlásit
PetraK
hele a ty ohaří už máš?
|
Maya
Člen |
# Zasláno: 24 Čec 2015 14:12
- Nahlásit
PetraK
když ty máš takový netradiční psi, normální psi šišky nenosej
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 24 Čec 2015 14:12
- Nahlásit
Maya
hele a ty ohaří už máš?
ty vole!!! To je super. líbilo by se mi to ale v černo bílý variantě.
Ohaří mám!! Dvoje, ale teĎ není moc čas a hlavně jak se reju v hlíně, byly by hned pryč, schovám si to na zimu.
|
birma
Člen |
# Zasláno: 24 Čec 2015 14:13
- Nahlásit
PetraK
Rumíček byl evidentně pozorný žáček
dozajista
SEDÍ NA LAVICI!!
no a?
rybičky taky umě agi v akrvárku, takže wocogo?
víš jak velký akvárko by bylo třeba na agi Adama?
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 24 Čec 2015 14:15
- Nahlásit
Maya
když ty máš takový netradiční psi, normální psi šišky nenosej
jak to? čajda psala taky myslím, že Vokoun??? nosí, či tedy nosil. Nebo se pletu??? a Ešus taky měl rád šišky. Páč se daj krásně drtit, cupovat, píchá je to do držky, to milujou
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 24 Čec 2015 14:15
- Nahlásit
birma
tak to je jasny, to sem zas nemyslela jako hned s kazdym psem a vubec neresit, jen ze nemusi mit darenka ten strach a obavy z kontaktu, aby ji ho nekdo nepokousal, kdyz zacne u znamych a bude sledovat
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 24 Čec 2015 14:17
- Nahlásit
birma
no a?
no když já nejsem úplný zastánce tohodle , já jsem přísná pánčička. Teda-no byla jsem. nastartovala to Bubi, který jsem vzhledem k věku hodně povolila uzdu a ten malej hajzlík mě dorozebral
víš jak velký akvárko by bylo třeba na agi Adama?
zas bys ale mohla vybírat vstupný!! bylo by to první mořský akvárium se psem
|
birma
Člen |
# Zasláno: 24 Čec 2015 14:18
- Nahlásit
jo a mám dneska takovou malou radost. Před pár lety jsem začala dělat rodokmen na jednom z webů, kde to maj k tomu nachystaný. No a dneska mi psal pán, že je syn sestřenice mýho dědečka
|
Maya
Člen |
# Zasláno: 24 Čec 2015 14:18
- Nahlásit
PetraK
líbilo by se mi to ale v černo bílý variantě.
jak si přejete paní
|
birma
Člen |
# Zasláno: 24 Čec 2015 14:19
- Nahlásit
PetraK
já jsem přísná pánčička
to je vidět
ten malej hajzlík mě dorozebral
a vadí ti to v něčem?
bylo by to první mořský akvárium se psem
mořský by bejt nemohlo, to by měl asi průjmy, kdyby lemtal mořskou vodu...
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 24 Čec 2015 14:20
- Nahlásit
Darenka
Musím Vám napsat jednu moc smutnou věc. Lenky Alma - 7 letá máma Abby je v psím nebi. Odešla během 5 dní.
ach jo, tohle je hrozný, hrozný!!
|