| Autor |
Zpráva |
birma
Člen |
# Zasláno: 23 Čec 2015 20:17
- Nahlásit
Maya
já tam žádnej návrh zákona nevidím
jj to není návrh, ale vyjádření jeho tvůrců..
|
Maya
Člen |
# Zasláno: 23 Čec 2015 20:18
- Nahlásit
birma
dneska už se na netu dá platit snad každou kartou?
každopádně je to asi jedno
jen si pak pohlídej ten termín, bývaj to obvykle 2 měsíce, když ta lhůta uplyne a ty se neozveš, předaj prachy a nazdar
|
birma
Člen |
# Zasláno: 23 Čec 2015 20:19
- Nahlásit
Maya
jen si pak pohlídej ten termín, bývaj to obvykle 2 měsíce, když ta lhůta uplyne a ty se neozveš, předaj prachy a nazdar
OK díky za info
|
Maya
Člen |
# Zasláno: 23 Čec 2015 20:25
- Nahlásit
birma
jinak co jsem slyšela, právě kvůli tomu, že nemaj ty prachy hned, vyřizujou tam obchodníci reklamace promtně zasláním nového zboží zdarma, ale mě se nikdy nestalo, že by mi dorazilo něco vadného nebo nedorazilo vůbec, tak vlastní zkušenost nemám
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 24 Čec 2015 05:53
- Nahlásit
krasne rano we svezim vetrikem, tech 100m k zastavce obzvlast smutnych, kocicka a jezek taky nam pred varakem stoji nepojizdna felda kohosi, komu tam zdechla, takze psi se mohli strhat pri stekani I kdyz spali venku.
dpufam, ze fifi ma na dovolene prijemne a uziva si ji.
|
Maya
Člen |
# Zasláno: 24 Čec 2015 08:15
- Nahlásit
cernej caj
dneska mi byla i trochu ziminka, příjemnej pocit
aby vám tu feldu tam někdo nenechal už nafurt, ono šrotovný něco stojí
kočka a ježek smutný, ale pokud už jsou mrtví, tak to je ta lepší varianta
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 24 Čec 2015 08:23
- Nahlásit
Maya
to snad ne, to nemuzou nechat stat na silnici
|
Fajka
Člen |
# Zasláno: 24 Čec 2015 08:29 - Změnil/a: Fajka
- Nahlásit
Brý tro ...
cernej caj
balíček dorazil
o víkendu ti to povymění..otázka je teda ale co tam chceš dát bo to máš všecko v bronzu jak jsem si myslela...
Jestli teda chceš tu část co se dává do ucha z chirurgický oceli tak to je jen v té stříbrné a vypadá to barevně asi takhle:
no a pak teda se rozmysli jestli chceš zachovat ty afroháčky s tou silikonovou zarážkou a nebo jestli nechceš třeba tydle uzavíratelný....
mám obojí...co si řekneš to tam bude...
a děkuju za tu magnoolii voní krásně! teď abych se šla ospršákovati
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 24 Čec 2015 08:40
- Nahlásit
Fajka
tak barevne se s tim smirim, co uz s tim nadelam, ze jo
a co ty uzaviratelny, je to pohodlny a snadno pouzitelny? asi je mi to uplne jedno, mozna radsi ty zaviraci? pokud teda to zvladnu obslouzit.
A nejhodnejsi;) su rada, ze voni i tobe
|
Fajka
Člen |
# Zasláno: 24 Čec 2015 08:54 - Změnil/a: Fajka
- Nahlásit
cernej caj
tak barevne se s tim smirim, co uz s tim nadelam, ze jo
no jo s tím čék bohužel nic nenadělá. Pokud mu vadí ty obyč v barvách tak halt musí udělat kompromis a mít tu stříbrnou no...
co ty uzaviratelny, je to pohodlny a snadno pouzitelny? asi je mi to uplne jedno, mozna radsi ty zaviraci? pokud teda to zvladnu obslouzit
zavíratelný jsou pohodlnější bo je menší šance že je ztratíš a nasadit a zavřít je jednoduchý jak facka
jo jo magnoolie voní krásně
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 24 Čec 2015 08:58
- Nahlásit
Fajka
tak ty zaviratelny teda, dekuji
|
Fajka
Člen |
# Zasláno: 24 Čec 2015 09:00
- Nahlásit
cernej caj
OK
uvidím jak to stihnu, až budu posílat tak dám vědět abys byla připravená
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 24 Čec 2015 09:04
- Nahlásit
RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁRRRÁÁÁRRRÁÁÁ
RRRÁÁÁRRRÁÁÁRRRÁÁÁ
RRRÁÁÁRRRÁÁÁRRRÁÁÁ
RRRÁÁÁRRRÁÁÁRRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
MMŠTÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁJN !!!
Rumíček měl dnes mnoho, přemnoho práce ráno. Nejdřív musel učit plavat ščenátko. Neb přišel za mnou do kópelky se ščenátkem v hubě, když jsem si myla vlasy a jak je tak učen, tak vzal ščenátko a pustil ho po proudu , pak se trochu fénoval, musel nutně zlobit hrozně Bubi, až dostal přes držku a venku musel tryskat s nahatou teriérkou Eli. Měl dneska prostě nabitej program a Bubi mi dělala velkou radost, protože jsme se hodně,hodně přetahovaly, hrály si na babu a Bubi byla děsně zuřivá Vím, že se opakuju, ale z tohodle mám vždycky děsnou radost, když jí to popadne až takhle a rozřádí se. Včera večer jsme si všichni i s Brtnikem udělali procházku do starý části, zase ke kostelíku a když už jsme tam byli, dali jsme si nefiltrovaného kozlíka. Dobrý pití. POvedl se jim.
A CO JE DNESKÁÁÁÁ?? CO?? PÁÁÁTEČEK!!
Jakpak asi holky na táboře?
birmidlo
- díky za to upozornění na kalendář. Možná by se to mohlo zkusit.
cernej caj
kocicka a jezek
já tohle taky moc nedávám
snad Maya nebude mít pravdu s tím vrakem. Svýho času tady na sídláku jich taky pár stálo.
Fajka
kuju za tu magnoolii voní krásně
jakou magnolii?? Jak něco voní, musím vědět co to je!
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 24 Čec 2015 09:09
- Nahlásit
Fajka
nespecham
PetraK
bubi ho zas mlati, jo tak ste meli fajn den vcera.
podle me ale nemuzou nechat vrak stat na silnici, navic hlavni tah na hodonin, kdyby to bylo na nejaky vesnici kde projede auto za hodinu ale tady stal autobus 5 minut nez ho mohl objet krz provoz v protismeru... takze si myslim, ze pokud to neodklidi sam, tak velmi rychle mu to odtahnou
akou magnolii??
fajka nic nechtela za ten servis nausnis, tak dostala sprchac a telovy mliko s vuni magnolie aspon
|
Fajka
Člen |
# Zasláno: 24 Čec 2015 09:12
- Nahlásit
PetraK
A CO JE DNESKÁÁÁÁ?? CO?? PÁÁÁTEČEK!!
endlich..tendle tejden mě ta práce děsně leze na nervy teda!
se trochu fénoval, musel nutně zlobit hrozně Bubi, až dostal přes držku
magnolii?? Jak něco voní, musím vědět co to je
sprcháč + mlíko voní po magnolii..a vtipná je ta značka teda jestli je to značka..Müre..jako že je to určeno pro můůůru
výstižnéééé
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 24 Čec 2015 09:15
- Nahlásit
Fajka
tvl
to by mela byt ostruzina snad, ale tak pro mury taky dobry
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 24 Čec 2015 09:16 - Změnil/a: PetraK
- Nahlásit
cernej caj
bubi ho zas mlati, jo tak ste meli fajn den vcera.
no ale mlátí ho málo a neefektivně . Páč von jí to zas tak moc nežere. Ale včera si ho pěkně šéfovala, dělala na něk krokadýlka a tak on jen stál opodál a dělal na ni pro změnu zas filutu . Vždycky když Bubu udělala výpad, dostala pochvalu , jak je šikovná. .
a včera,když jsem přišla z práce, byla doma jen Bubi, tak jsem jí vzala a běžely jsme ven-tipovala jsem, že klučičí parta je na očkování (byla, a očkování se teda Rumíčkovi jako moc nelíbilo ). Cestou jsme potkali Douhi-koliáka. Moc, moc se chtěl družit a Bubi byla za koketu sadistku , vždycyk uďála pukrle, hodila voči, počíhala si na Doua a pak mu dala do držky a hrozně se radovala. mrcha jedna zrzavá.
. takze si myslim, ze pokud to neodklidi sam, tak velmi rychle mu to odtahnou
má to SPZ, jestli jo, tak dobrý - i tak pro jistotu, si tu SPZ blejskni, kdyby se tam dostavil a SPZ odmontoval s tím, že pak bude nedohledatelnej a nebude to muset řešit, tak ji budete mít.
tak dostala sprchac a telovy mliko s vuni magnolie aspon
aááá, díky za tip, magnolie voní hezky a značka?
edit - značka asi teda netřeba?
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 24 Čec 2015 09:17
- Nahlásit
Fajka
vtipná je ta značka teda jestli je to značka..Müre..
čau Můryje! jehehééé!!
|
Fajka
Člen |
# Zasláno: 24 Čec 2015 09:22
- Nahlásit
cernej caj
to by mela byt ostruzina snad, ale tak pro mury taky dobry
jo ajoo to je magnolia and Müra
no vtipný mě to tu fakt rozesmálo....sem si říkala áááá skrytý vzkazy od čaje
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 24 Čec 2015 09:27
- Nahlásit
PetraK
koketa sadistka mi pripomelo vtip jakej je rozdil mezi ku*vou a ku*vou jednou zas*anou
a tak damska jizda byla
|
Darenka
Člen |
# Zasláno: 24 Čec 2015 09:29
- Nahlásit
cernej caj
tak tesite se doma poradne? taky by to chtelo mozna uklidit koberce, nebo zamezit pristup do mist s kobercem, zezacatku se muze snadno stat nehoda, jestli to nekdo psal?
Jasně že se moc těšíme , ale zároveň jsou ve skrytu v obavách, jestli dokážeme vychovat psa to víš, jsme prvničky
Koberec či spíš kobereček máme jen v ložnici a to ze začátku bude tabu místo. Jinak máme plovoučku a dlažbu. Tak bude připravenej kýbl s vodou a hadrem I když s ním budeme běhat tak jak se to radí v chytrých knížkách hodne ven - po spaní, po jídle, po delším hraní, ale vím, že nehoda se bude stávat.
Xerxová
Příští rok budu hodně zvažovat co pořídit. Možná napřed vyzkouším ty přírodní prostředky. Pokud se osvědčí, tak není co řešit.
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 24 Čec 2015 09:31
- Nahlásit
Fajka
.sem si říkala áááá skrytý vzkazy od čaje danajsky dar
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 24 Čec 2015 09:33
- Nahlásit
cernej caj
jakej je rozdil mezi ku*vou a ku*vou jednou zas*anou
trochu se bojím zeptat jakej?
Darenka
ale zároveň jsou ve skrytu v obavách, jestli dokážeme vychovat psa
DO-KÁ-ŽE-TE!!
Přestaň blbnout, nebo z něj následně vychováte neurotika. Máš kolem sebe ohaří lidi, máš se kde ptát v reálu, tak neblbni, kuwa už taky!
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 24 Čec 2015 09:57
- Nahlásit
Darenka
ale urcite to dokazete, to se neboj mas nacvik na darence, mate bernacku, mas pomoc v lence (ted doufam, ze si nepletu jmeno), kdyz by bylo potreba a taky chytre hlavy odsud.
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 24 Čec 2015 09:59
- Nahlásit
PetraK
no ku*va da vsem a ta druha ku*va zas*ana da vsem, jen ne tobe (debaty se nedavno ucastnila i vero, to sme se dost nasmali dyz si kamarad chtel otestovat kamosku, po tomto vtipu, s dotazem "das mi" a ja ji pristrcila orisky, aby mu teda mohla dat, takze veta "tak uz vime, ze jana mi da, ale co ty" s pohledem na vero
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 24 Čec 2015 10:09
- Nahlásit
Nemá dneska nááááhodou někdo svátek?? Co??
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 24 Čec 2015 10:17 - Změnil/a: cernej caj
- Nahlásit
PetraK
pokud si myslime stejnou osobu tak doufam,ze posilas jedine bezlepkovy
dekuji
|
Maya
Člen |
# Zasláno: 24 Čec 2015 10:28
- Nahlásit
cernej caj
tak to taky přeju všechno nejlepší k svátku
určitě bezlepkovej
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 24 Čec 2015 10:30
- Nahlásit
Maya
ten je skvelej
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 24 Čec 2015 10:33
- Nahlásit
cernej caj
POCHOPITELNĚ, PEKLA JSEM SE S TÍM DO DVOU DO RÁNA, JE TO Z POHANKOVOÝ MOUKY, šunka taky bezlepková, je to čistý!
TAKŽE FŠÉCKO NEJ.
|