Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Nezařaditelné dotazy / pro Ešusovou III
<< 1 ... 180 . 181 . 182 . 183 . 184 . 185 . 186 . 187 . 188 . 189 . 190 ... 598 . 599 . >>
Autor Zpráva
cernej caj
Člen
# Zasláno: 22 Čec 2015 18:30
- Nahlásit

birma
meli triko v akci, hoooodne sem nad nim dumala tenkrat ale dlouhej rukav a to sem naznala ze pro me spis blby ze potrebuju rukav na zatepleni a ne na rychlej odvod potu

Darenka
Člen
# Zasláno: 22 Čec 2015 20:06
- Nahlásit

Xerxová
díky za rady, hodí se. Klidně to na mě hrňte. Fretky mi totiž nikdy na kabely nešly. No - zase jsme kvůli nim ale všude stěhoval nábytek aby se nedostaly na nebezpečný mista a taky zkracovaly záclony
Holky, asi bych prckovi měla taky opatřit nějaký antiparazitikum né? Nebo je to pro prcky nebezpečný?
PetraK
ty se hoď do klidu, stačí vidět nás s manželem - oba s nepřítomným pohledem a přiblblým úsměvem na tváři

cernej caj
Člen
# Zasláno: 22 Čec 2015 20:48
- Nahlásit

Darenka
muzes na antiparazitni pripravek pouzit ty eterakovy smesi co radila esuska (cedr, levandule, teatree) myslim, kdybys nechtela hned davat chemii.

no on muze a nemusi kousat kabely, muze skrabat zed nebo ozirat nohy od stolu misto toho ale ty kabely hlavne kvuli bezpecnosti, no...

Xerxová
Člen
# Zasláno: 22 Čec 2015 21:02
- Nahlásit

Darenka nekupuj "veterinu" dopředu. My třeba Xerxe "dostali" i s pipetou na klíšťata vhodnou pro štěníky Hlavně se stejně se štěníkem (a hlavně jeho odčkovákem) zastav na vybrané veterině (to si zjisti včas a dopředu) a domluv si termíny přeočkování (ne každý veterinář používá stejné očkovací schéma) a odčervovák a odblešovák...
Nemůžeš ho odčervit, odklíšťovat a oočkovat najednou!!

Já štěníky nematlám chemií proti klíšťatům, dokud to není opravdu nutné. Po návratu z procházky prťavce prohlídnu (alespoň si zvykají na základní manipulaci). Klíštata lezou poměrně dlouho po kožíšku, než se zakousnou. A nemoci se nepřenáší ihned - takže i čerstvě přisáté klíště není až takový průšvih.

Night je ale sběrač klíšťat - používám tablety Bravecto, jsou prý i pro kojící feny a štěňata... Fungují už tři měsíce na Nightovi bezchybně. Pokud se (výjimečně) klíště kousne, tak uhyne a velmi lehce se odstraní. Ale na Nighta jsem je použila až na víc jak ročního... Loni nic.

cernej caj
Člen
# Zasláno: 23 Čec 2015 06:56
- Nahlásit

to je vedro, ale dneska by se melo ochladit a huraaaaa pro ledvinku

Xerxová
tak ja treba mela vyhodu, ze se stenatkem v lednu to clovek az tak do dubna resit vubec nemusi a pak sem koupila sundavaci obojek co mela jen na ven, ale to uz stejne mela cca 5-6 mesicu, kdyz sme jeli na dovcu a bylo to potrebnejsi, tak v tom je vyhoda nemit stendo do sezony

cernej caj
Člen
# Zasláno: 23 Čec 2015 08:04
- Nahlásit

PRSIIIIII! (no oka, tak kape, ale...

Maya
Člen
# Zasláno: 23 Čec 2015 08:08
- Nahlásit

tady teda neprší ani omylem, ale alespoň se trochu ochladilo, jako včera v 11 večer bylo furt 26, už jsem měla obavy, že předpověď kecá
poránu viděti oživování sraženýho cyklisty jako nic moc
cernej caj
u nás naštěstí busy co jezdím domů maj klimošku, takže to bylo i včera v poho, ale pak ten výstup ven a cesta domů je docela masakr
tak snad si už dneska pro tu ledvinku dojdeš

cernej caj
Člen
# Zasláno: 23 Čec 2015 08:14
- Nahlásit

vyzkum chovu psu a kocek

cernej caj
Člen
# Zasláno: 23 Čec 2015 08:46
- Nahlásit

Maya
tak snad se ale podarilo

u nas nektery jen maji klimosku a tim, ze orezali prazdninovy spoje, tak jich je s klimoskou jeste min a navic nikdy nevis, kterej jede ridic a nektery maj, nektery nemaj a nektery maj a setrej benzin

ja doufam, ze dneska uz to bude lepsi, pozrela sem v pohode snidani a skoro v noci i spala, takze snad to bylo z toho desnyho vedra venku a uz dobry.

Maya
Člen
# Zasláno: 23 Čec 2015 09:27
- Nahlásit

cernej caj
jj, benzín šetřej ty co jezdím ráno, v zimě netopěj a v létě neklimoškujou, odpolko mám štěstí na jinou firmu, která tyhle vymoženosti i používá

cernej caj
Člen
# Zasláno: 23 Čec 2015 09:51
- Nahlásit

Maya
jo, to je presne ten typ ridice

sem jednou slysela, jak se dva bavili (asi ridic mimo sluzbu s ridicem) a ridic rikal, ze maj nejakou danou spotrebu na km a kdyz klimoskujou, topi tak jim stoupne, takze se dostanou do minusu ale ze to nikdo neresi, naopak kdyz se jim poradi par litru usetrit, tak maj narok na kacky navic, takze pokud byli s benalem v minusu, z tech kacek navic se jim to strhne, tak rikal, ze nema smysl kvuli tomu jezdit bez klimy, ze stejne tak jak tak z toho zadny prachy navic nekoukaj ale ten protivnej ridic asi ma celej rok k vyplate neco navic pac v zime nepoznas rozdil mezi venkem a vnitrkem a vlete je tak akort vic nedychatelno

cernej caj
Člen
# Zasláno: 23 Čec 2015 10:03
- Nahlásit

neco pro slapky pod vanocni stromecek treba

pro me s problemovejma botama zajimava varianta

PetraK
Člen
# Zasláno: 23 Čec 2015 11:05
- Nahlásit

RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁRRRÁÁÁRRRÁÁÁ
RRRÁÁÁRRRÁÁÁRRRÁÁÁ
RRRÁÁÁRRRÁÁÁRRRÁÁÁ
RRRÁÁÁRRRÁÁÁRRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
MMŠTÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁJN !!!

To byl hicák fčéra co majne líbe Kindr!! A já sem fčéra hovoříila inglišsky a germánsky. a velmi často spíš inglišskogermánsky páč jsem dělala průvodce ztracenejm tůristům, kteří si mě vyhlédli. A tak jsem přišla domů pozdě. Ale pejsky byli lehce ovenkaní a tak jsme doma hledali dobrůtky v krabici a hlavně venkat jsme je šli až v osm, kdy jsme vyrazili k rybníčku. Aby mohl Rumíček tahati z rybníčku kládu a Bubi aby se mohla zasejc topit já nevím, co jí to fakt popadlo. Plavala do letoška normálně a teď furt třepe tou makovicí a furt se potápí možná to nejni pes, ale potápka . A cestou zpět jsme se stavili na točeného Kozlíka a pak šli spát. A dnes je kapek příjemněji, leč slibovaná buřina nás zcela minula.A vypadalo to nadějnšě. Dostala jsem dnes ráno poslední dáfku életriky, takže jsem již plně életrizovaná, heč!
a BuboRumíčci dnes veleřádili. a šla bych dom nejradši.

Darenka
ty se hoď do klidu, stačí vidět nás s manželem - oba s nepřítomným pohledem a přiblblým úsměvem na tváři

jo dovedu si to dost dobře představit . Se Štajnidlem to bylo jiný, ale mám v živý paměti, když jsem si jela pro
Ešátora. Tři roky bez psa a už to vypadalo, že pes nebude třeba nikdá a pak najednou!! Užívejte si ten pocit a pak si užívejte děsně to ščenátkovský období.
antiparazitika - no člověče nevím, poradila bych se jak s chovatelkou, tak třeba v lékárně (u nás mají nějaké spreje pro štěňata), Štajn měl výhodu, že byl asi krytej Bubitkou a plus jsem používala ten první rok levandulový éterák. Neměl myslím ani jedno klíště.

cernej caj
Člen
# Zasláno: 23 Čec 2015 11:33
- Nahlásit

PetraK
to u vas v prahe ta elektrifikace dobre postupuje

PetraK
Člen
# Zasláno: 23 Čec 2015 11:35
- Nahlásit

cernej caj

vyzkum chovu psu a kocek

zajímavý otázky

PetraK
Člen
# Zasláno: 23 Čec 2015 11:36
- Nahlásit

cernej caj
to u vas v prahe ta elektrifikace dobre postupuje

jemene! to víš, my jsme vždy vo krok napřed

cernej caj
Člen
# Zasláno: 23 Čec 2015 11:43
- Nahlásit

PetraK
a u vas to v tech 8 je lepsejsi? tady to byla vyhen hroziva, ale dneska kdyz bude i odpoledne jak ted, tak setesim ze pujdu hned vyzkouset ledvinku po vyzvednuti

birma
Člen
# Zasláno: 23 Čec 2015 11:56
- Nahlásit

zdrávím! počasí je super, tak mě pro změnu od rána bolí hlava
Adam vzkazuje, že kdo jste si myslel, že 15 minut plavání v kuse je vrcholnej výkon, tak jste ho hrubě podcenili. Aby to dokázal, dal si dneska 25 minut plavání, pak 4 minuty pauzu (půlku z ní vymejšlel, jak se dostat zpátky do vody) a ještě 4 minuty plavání. Když jsem ho pak připnula a odcházeli jsme, vypadal smutně a nechtěl se od své kamarádky nádrže odloučit

Maya
Člen
# Zasláno: 23 Čec 2015 12:00
- Nahlásit

cernej caj
jsem si koupila prodloužení avg na 2 pc a ta vaše firma mi poslala jeden klíč, doufám, že ste mě nevokradli a bude to fungovat

Maya
Člen
# Zasláno: 23 Čec 2015 12:02
- Nahlásit

cernej caj
ten odkaz se mi neotvírá, ale ono mi to tady dneska vůbec nějak blbne
birma
Adam je vydra a útulku tě podvedli, normálka

cernej caj
Člen
# Zasláno: 23 Čec 2015 12:07
- Nahlásit

birma
tak at brzo prestane aspon bolehlav, ale tak snad budes moct i nekam uz vyrazit

25?

Maya
nevokradli, to pouzij na oba kompy ("multilicence" - vis, jak rychle by nam dosli kdyby se pro firmy o nekolika tisicich kompu generovala kazda licence zvlast?

birma
Člen
# Zasláno: 23 Čec 2015 12:08
- Nahlásit

Maya
Adam je vydra a útulku tě podvedli, normálka
určitě by to vysvětlovalo spoustu věcí

birma
Člen
# Zasláno: 23 Čec 2015 12:11
- Nahlásit

cernej caj
tak snad budes moct i nekam uz vyrazit
dneska už jenom na počtu
25?
no vlezl tam 9:46 a vylezl 10:11 Už mi to nedá a stopuju mu to (a kvůli tomu, jak blbě se z tý nádrže leze, že si tam nemá kde se postavit a že se může zamotat do leknínů, jsem celou dobu zutá, obsah kapes leží na břehu a sleduju ho jako ostříž, kdybych pro něj musela skákat. A le vypadá to, že své síly nepřeceňuje

PetraK
Člen
# Zasláno: 23 Čec 2015 12:17 - Změnil/a: PetraK
- Nahlásit

cernej caj
tech 8 je lepsejsi? t

jo to už se dalo, šly jsme starou částí, jen na kraj pole k rybníčku, tam jsme je zničili -hlavně Rumíčka a pak šli zas pěkně zpátky. Zvlášť jak jsme se blížili k tomu rybníčku bylo v okolí příjemno.

ze pujdu hned vyzkouset ledvinku po vyzvednuti

taks ji stihla vyzvednout?

cernej caj
Člen
# Zasláno: 23 Čec 2015 12:18
- Nahlásit

PetraK
tak to je supr

birma
sikula, ze nepotrebuje zachranovat

PetraK
Člen
# Zasláno: 23 Čec 2015 12:19
- Nahlásit

birma

nechtěl se od své kamarádky nádrže odloučit
láska největší, co?

a hlava ať se brzo zlepší

denyk
Člen
# Zasláno: 23 Čec 2015 12:24
- Nahlásit

Hezke odpo, tak u nas v noci bourilo a prsaaalo, tak se da konecne dychat. Jupiiii. Darenka se moc tesim s vami, to budete mit veselo, ja mam veselo uz 6 let a nikdy jsem nelitovala . Cetla jsem jak jste tu resily ty pejsky v aute a ditka...vcera co se stalo v te Nitre no hruza. A otec devcatka je shodou okolnosti majitel.tiskaren v Trencine kde dela moje segra.

denyk
Člen
# Zasláno: 23 Čec 2015 12:26
- Nahlásit

Maya ten plsteny pejsek je uzasny. birma jen sem hod malovaneho Bukise uvidis ze se bude libit, jsi sikulka

cernej caj
Člen
# Zasláno: 23 Čec 2015 12:29
- Nahlásit

denyk
vubec netusim, co se kde stalo?

birma
Člen
# Zasláno: 23 Čec 2015 12:34
- Nahlásit

cernej caj
sikula, ze nepotrebuje zachranovat
to jo, nerada bych šla těch 20 minut domů komplet mokrá

PetraK
láska největší, co?
ani nevíš jak

denyk
jen sem hod malovaneho Bukise
OK
Bukísek:

<< 1 ... 180 . 181 . 182 . 183 . 184 . 185 . 186 . 187 . 188 . 189 . 190 ... 598 . 599 . >>
Toto téma je uzavřeno. Nemůžete zaslat odpověď.

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání