Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Nezařaditelné dotazy / pro Ešusovou III
<< 1 ... 180 . 181 . 182 . 183 . 184 . 185 . 186 . 187 . 188 . 189 . 190 ... 598 . 599 . >>
Autor Zpráva
birma
Člen
# Zasláno: 23 Čec 2015 12:35
- Nahlásit

cernej caj
vubec netusim, co se kde stalo?
nechali dvouletou holčičku v autě a ona to nepřežila

denyk
Člen
# Zasláno: 23 Čec 2015 12:37
- Nahlásit

cernej caj v Nitre nechal chlapek svoji dvouletou holcicku v aute. "Zapomnel" ji tam byla tam 6 hodin. V rozpalenem cernem aute...Samo, zemrela, kdyz na to.prisli uz mela popaleniny a puchyre...no radeji to nerozebirat .

denyk
Člen
# Zasláno: 23 Čec 2015 12:38
- Nahlásit

birma no hezkeeej obrazek .

cernej caj
Člen
# Zasláno: 23 Čec 2015 12:42
- Nahlásit

birma
tak to je blby, ale to pochybuju o tom, ze to bylo max par minut, navic jak sme se shodly tuplem v tomhle vedru to chce vetsi opatrnost...

denyk

Maya
Člen
# Zasláno: 23 Čec 2015 12:43
- Nahlásit

cernej caj
vis, jak rychle by nam dosli kdyby se pro firmy o nekolika tisicich kompu generovala kazda licence zvlast?
a jo, to mě nenapadlo
vubec netusim, co se kde stalo?
uvařilo se dítě v autě

hele http://life.ihned.cz/zdravi/c1-64242580-lide-trpi- uzkosti-protoze-moc-sedi-odhalila-to-nova-studie

denyk
Člen
# Zasláno: 23 Čec 2015 12:44
- Nahlásit

A ted babo rad. Jsem dnes tahala Bukisovi kliste a kousek tam zustal. Nejde ven, nemate nekdo zkusenosti jestli nevypadne samo? Kdyztak budu muset vzit odpoledne jehlu lekarskou a vystourat mu to...

birma
Člen
# Zasláno: 23 Čec 2015 12:46
- Nahlásit

denyk
Nejde ven, nemate nekdo zkusenosti jestli nevypadne samo?
vyhnisá to časem. Pokud to Bukimu v ničem nevadí, tak to nech v klidu.

denyk
Člen
# Zasláno: 23 Čec 2015 12:52
- Nahlásit

birma kdyz byl stene tak jsem s nim kvuli klisteti jela na veterinu. Pac presne ta jemna kuze v trislech a kus klistete se jakoby "zavrtalo" pod kuzi. Tak mu ho jehlou vytahli. Tohle pod kuzi neni ale nemuzu ho dostat ven a jehlu ted nemam. Jesteze on je takovy hodny pacos, dokonce lezi a nezdrha ani kdyz jsem sla pro jod.

Xerxová
Člen
# Zasláno: 23 Čec 2015 12:53
- Nahlásit

denyk neřeš to - časem to organismus zlikviduje...

My byli hodinu v lesoparku - kupodivu nikde nikdo. Ale slůňo zrovna vylezlo (doufala jsem, že to zvládneme za stínu) a bylo děsně dusno. Psisko se vyráchalo v Nise (vody teče málo - má to ke kotníkům) , takže je spokojen.

cernej caj
Člen
# Zasláno: 23 Čec 2015 12:53
- Nahlásit

Maya
" kteří tráví více než dvě hodiny denně před počítačem, je více vystaveno nebezpečí vzniku úzkostí než ti, kteří před počítačem tráví méně času"
takze to je v poho, kdyz budes sedet pred telkou, ses zachranena

Maya
Člen
# Zasláno: 23 Čec 2015 13:13
- Nahlásit

cernej caj
asi pc vyzařuje ty úzkostný vlny a telka ne

cernej caj
Člen
# Zasláno: 23 Čec 2015 13:29
- Nahlásit

Maya
asi... dneska nekonecnej den, hruza

Maya
Člen
# Zasláno: 23 Čec 2015 15:17
- Nahlásit

cernej caj
mě to dneska docela uteklo, akorát už je mi zase strašný vedro, doufám, že venku bude líp, za chvíli vyrážím

cernej caj
Člen
# Zasláno: 23 Čec 2015 15:49
- Nahlásit

mam ledvinku. je obriiiiiii

a pobavila sem se, prosla sem kolem paru ve veku mych rodicu a pani I nekom mluvila "mel dobrej smysl zivota, mel krasnou manzelku, mel krasny veci a odesel od toho... " tak sirikam, hypoteticky, jestli neni vic smutny mit tohle za smysl zivota nez od toho odejit?

birma
Člen
# Zasláno: 23 Čec 2015 15:52
- Nahlásit

cernej caj
mel dobrej smysl zivota, mel krasnou manzelku, mel krasny veci
a nemohla ses přeslechnout, že by měl krásný děti?

cernej caj
Člen
# Zasláno: 23 Čec 2015 16:05
- Nahlásit

nee o detech pani urcite nemluvi, pac mi rikala skoro do ucha. a pani oblecena celkem okazale, tak mozna ze nemel ty deti tak odsel od tech veci

Darenka
Člen
# Zasláno: 23 Čec 2015 18:55
- Nahlásit

Zdravíčko všem
Nám se buřina taky vyhnula. Jen blesky a v noci lehce sprchlo.
Doma jsme měli ráno v 6 hodin 29°. Ale naštěstí se během dne trochu ochladilo
Birmo, ty jsi šikula. To tělo je krásně namalovaný (i s chloupkama na odkapávači na pindíkovi No a na té hlavě ještě zapracuješ.
Bukísek chudinka pacient. Snad se s tím tělo brzy vyrovná a zbytek klíštěte se nějak vypaří.
Čajíčku a Petro - levandulový olejík mám, tak to vyzkouším až půjdeme někam, kde to bude rizikový. A stejně ho budu prohlížet.

birma
Člen
# Zasláno: 23 Čec 2015 19:00
- Nahlásit

kdyby se chtěla Bubi nebo Timíček fotit pro dobrou věc

Darenka
Člen
# Zasláno: 23 Čec 2015 19:00
- Nahlásit

Xerxová
Máš pravdu, letos už nic nebudu pořizovat. Příští rok možná ten obojek.

cernej caj
Člen
# Zasláno: 23 Čec 2015 19:14
- Nahlásit

Darenka
a tak tesite se doma poradne? taky by to chtelo mozna uklidit koberce, nebo zamezit pristup do mist s kobercem, zezacatku se muze snadno stat nehoda, jestli to nekdo psal?

birma
nevypada spatne, ale ta praha holt tak bubi uz vyhrala zajezd, adamek bude za hvezdu taky a timicek je rad, ze je rad

birma
Člen
# Zasláno: 23 Čec 2015 19:17
- Nahlásit

cernej caj
bubi uz vyhrala zajezd, adamek bude za hvezdu taky
no Adam má tu hvězdnou kariéru s velkym otazníkem. Přemejšlim, jestli ho nenacpat i sem, ale zas aby pak nebyl za hvězdu Blesku s tim, že sežral nějakou naší hvězdu

cernej caj
Člen
# Zasláno: 23 Čec 2015 19:26
- Nahlásit

birma
nacpi ho vsude

Xerxová
Člen
# Zasláno: 23 Čec 2015 19:34
- Nahlásit

Darenka k těm protikl획ákům...
je to děsná chemie - ne nadarmo se to pro lidi nedělá... Ale zase to funguje. Tedy něco a na někoho (je to individuální)

Obojky (většina) sypou nonstop (po dobu účinnosti) mikrootvory jedovatou látku. Na psa - ale i do prostředí a na lidi, kteří s ním žijí... Nic moc - hlavně nevhodné pro dítka lezoucí po psiku a veletulící se majitele... Ale dělají se i moderní a prý lepší.

Spousta sprejů a spotů moc nezabírá (klíšťata jsou přizpůsobivá), dělají se nové a nové - účinnější (a jedovatější)

Já tedy nově zvolila tablety (psa "otráví" na dobu tří měsíců, ale nesnižuje se účinnost koupáním, "nepadá" to do prostředí - ani doma, ani třeba do rybníka... kde to tráví jinak i breberky vodní)

Nejlepší je obírat psa - ale fakt to někdy nejde. Třeba Beta nebyla sběračka klíšťat, Night je sběrač. Stejné prostředí, stejné plemeno - a úplně jiné množství klíšťat v kožiše... Betu jsem téměř nechemizovala, Najta musím

cernej caj
Člen
# Zasláno: 23 Čec 2015 19:40
- Nahlásit

Xerxová
ale sou i ciste prirodny jak ty home made tak treba citronelovy pipety se daji i koupit.

myslim, ze i u pipet je to s koupanim jen v prvnich dnech ale jinak uz to nevadi, pac je to v obeh.

a treba od blech ti to nekdy nepomuze, ale taky je asi kliste na doze/vizle neco jinyho nez na spicovi.

jinak taky vitamin B - pivovarsky kvasnice ze na zvire pak tolik nejdou...

birma
Člen
# Zasláno: 23 Čec 2015 20:03
- Nahlásit

Maya
prosimtě jak platíš na AliExpress? Prvně jsem tam něco objednala a zjistila jsem, že v platbách neni PayPal. Vůbec mě nenapadlo to kontrolovat předem, protože jsem to považovala za samozřejmost a nějak nevim co s tim teď...

Maya
Člen
# Zasláno: 23 Čec 2015 20:10
- Nahlásit

Já teda dávám pořád jen pipety a tu chemii zas až tak neřeším.

birma
Člen
# Zasláno: 23 Čec 2015 20:10
- Nahlásit

a ještě kdyby vás zajímal návrh zákona na omezení množení. Aneb vadí nám pejsci v klecích, když jsou na kšeft, ale když má každá Aminka 5 x za život štěňátka a většina z nich je po zbytek života v útulku, je to naprosto v pořádku

Maya
Člen
# Zasláno: 23 Čec 2015 20:13
- Nahlásit

birma
tam se platí jen kartou, ale dokud nepotvrdíš příjem zboží, tak ty prachy obchodníkovi nepředaj, tak si to chce akorát hlídat ten termín doručení a případně ho nechat prodloužit, taky jsem to dělala o vánocích, kdy to šlo dýl
s paypalem by to asi takhle nešlo, tak proto ho tam asi nemaj

birma
Člen
# Zasláno: 23 Čec 2015 20:16
- Nahlásit

Maya
tam se platí jen kartou
aha dík za info, už se domlouvám s Honzou, že mi to vezme svojí kartou, protože moje to neumí...

Maya
Člen
# Zasláno: 23 Čec 2015 20:16
- Nahlásit

birma
já tam žádnej návrh zákona nevidím
by mě zajímalo, jestli je tam povinný čipování

<< 1 ... 180 . 181 . 182 . 183 . 184 . 185 . 186 . 187 . 188 . 189 . 190 ... 598 . 599 . >>
Toto téma je uzavřeno. Nemůžete zaslat odpověď.

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání