| Autor |
Zpráva |
birma
Člen |
# Zasláno: 22 Čec 2015 11:02
- Nahlásit
cernej caj
treba ja patrim zavrit za to, ze tim tam spinkal nekolik noci a feri jakby smet
jsem spoluviník, když jsem poskytla auto?
NENECHAT PSA NIKDY samotnyho
tak třeba to tak někdo má já si třeba psa na záchod neberu a pro rohlíky se mnou taky nechodí. Vlastně dneska se chystám na jednání, pak pro reklamaci a na nákup, určitě by měl Adam radost, kdybych ho vzala sebou
|
Xerxová
Člen |
# Zasláno: 22 Čec 2015 11:03
- Nahlásit
ČAj vždyť píšu, že pár minut nevadí - jde o to, jak zajistit, aby z tří minut nebylo třicet. Protože půlhodina na přímém jižním slunci už to dítě zabije. A proto to řeší zákonem. protože přestože to všichni vědí, že vedro v autě rychle zabíjí... tak stejně se na to občas nedbá... A ono mohlo být pod mrakem, případně auto ve stínu... ale mraky vítr rozfouká, stín se vymění za přímé slunko...
Nic - už jsem si nastříhala sypek - jdu si ušít nové polštáře a přesypat náplň. Neb jsou už nějaké "jeté"
|
Maya
Člen |
# Zasláno: 22 Čec 2015 11:06
- Nahlásit
PetraK
že to je jako se čtením, spouta lidí radši čte papír- ještě.
myslím ten proces v pc, dneska už ti všechny nástroje mohou jet přes pc (proto taky moožno dneska již trénovat třeba na elektrickou kytaru v paneláku, protože to honíš přes pc do sluchátek ) takže co jsem tak viděla, nahrajou se nějaký verze kytara, klávesy atd. a následně v pc si s tím hrajou a dělaj různý verze a aranže, ze kterejch se pak vybírá finální verze
i shodnout se na tom, kde se bude nahrávat, zase když jich je tolik, každej preferuje jiný typ
no jo, tak zase ty kapely co sleduju já nejsou takový megahvězdy jak ramštajn, takže obvykle nahrávaj tam kde bydlej nebo kousek vedle
tady je ten klip, ale jsem to teda teď zkoukla a je to drasťárna docela, takže slabší povahy nekoukat
https://www.youtube.com/watch?v=jz9WOch2jGk
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 22 Čec 2015 11:08
- Nahlásit
JÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁK MŮŽE BEJT ČLOVĚK S VYSOKOU ŠKOLOU TAK NATVRDLEJ??? A PROČ SI V DNEŠNÍ DOBĚ EL. PODPISŮ TRVÁ KUVA NA PAPÍRU, KTEREJ BYCHOM TAKTO MOHLI UŠETŘIT???? z některých lidí mě trefí. trefí, trefí. A to jsem si dala závazek soc.prc. že se nebudu na takovýma koninama rozčilovat. ALe když lidem nefunguje mozek, je to těžký, je to těžký, je to těžký.
cernej caj
e se prave zdalo, ze ta fb debata je uplne uchylna
se nedivte pani, jak říkala Maya je to do extrému do extrému.
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 22 Čec 2015 11:09
- Nahlásit
birma
jsem spoluviník, když jsem poskytla auto?
jistě, páč to už je organizovanej zločin
|
birma
Člen |
# Zasláno: 22 Čec 2015 11:13 - Změnil/a: birma
- Nahlásit
PetraK
páč to už je organizovanej zločin
takže se nám trest automaticky navyšuje oběma?
Hele a co Timíček a Ferinka - budou odškodněni, nebo je zavřou taky, když tam lezli dobrovolně?
A zhorší mi postavení, že mám domluvený zapůjčení klece na tábor? A co Adam, když tu klec miluje?
edit: A co na to Jan Tleskač?
|
Maya
Člen |
# Zasláno: 22 Čec 2015 11:14
- Nahlásit
cernej caj
to máš stejný jak s barfem, kdo dá psovi granule, tak ho přece zabíjí a patří do lochu taky, tak se tam asi všichni sejdem
|
Maya
Člen |
# Zasláno: 22 Čec 2015 11:15
- Nahlásit
PetraK
ALe když lidem nefunguje mozek, je to těžký, je to těžký, je to těžký
ale tak dneska se ani nedivím, mě asi taky nefunguje, už tu máme v kanclu nejmín 30
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 22 Čec 2015 11:18
- Nahlásit
Maya
ten proces v pc, dneska už ti všechny nástroje mohou
jojo, mi to pak došlo, ale tak zrovna oni, kterej mají každej barák doma - myslím, teda si tipuju, že prostě když je nápad, vezmou do ruky kytaru, klávesy a tam si to projedou, je to takový hmatetelnější. No a pak už jo, pak co vím, to pc používají taky (ftipný byly záběry ze začátků, kde byl ještě ten obr monitor a děsný programy a jim bylo asi tak o tisíc let míň , hííístórije
takže obvykle nahrávaj tam kde bydlej nebo kousek vedle
tak jasný, oni jako první preferujou spíš to, aby měli klid a nebyli ve středu zájmu. V tom španělsku byli stranou, Schneider si tam přivezli i frbulíka svýho... na pohodku to měli.
|
Maya
Člen |
# Zasláno: 22 Čec 2015 11:30
- Nahlásit
PetraK
teda si tipuju, že prostě když je nápad, vezmou do ruky kytaru, klávesy a tam si to projedou
tak to jo, spíš jsem myslela, že jako netřeba už dneska zapisovat to do notovýho partu, ale normálka ten nápad nahraje do pc a pak když si řekne něco jako No ten konec by mohl bejt jinak, tak nemusí škrtat na papíře, ale prostě si to nahraje znova s jiným koncem a v pohodě si může ty dvě verze poslechnout a porovnat xkrát dokola z pc a nemusí to furt přehrávat jak blbej nebo točit na kazetu nebo jak to dřív dělali
Schneider je kterej? já teda jsem si je jako prohlídla důkladně a dost koukatelnej je akorát ten bubeník, ale jak se kterej jmenuje, to jde fakt mimo mě
ale za psa samo body navíc
jeden můj oblíbenej kytarista má 4 psy, prasátko a králíka
|
kachna_
Člen |
- Nahlásit
Xerxová
vždyť píšu, že pár minut nevadí - jde o to, jak zajistit, aby z tří minut nebylo třicet. Protože půlhodina na přímém jižním slunci už to dítě zabije. A proto to řeší zákonem.
Za mě souhlas teda. Dneska jsem přecházela silnici, Marťánek spal, tak jsem ho nechala spát, že jsem hned zpátky a zrovna jsem si říkala, kdyby mě srazilo auto, tak se tam to dítě uvaří. Asi si dám do pěněženky nějaký lísteček - mám děti a číslo a značku auta.
|
PetraK
Člen |
- Nahlásit
birma
Hele a co Timíček a Ferinka - budou odškodněni, nebo je zavřou taky, když tam lezli dobrovolně?
zavřít. Na doživotí a hned 2x!
edit: A co na to Jan Tleskač?
nic, na toho kašlu
právě jsem se pobavila na téma- jak jsou někdy minuty opravdu důležité. nejen při parkování auta se psem. Na základě debaty s Mayou jsem si pustila Making of Reise reise. Kde jsou záznamy z nahrávání. Ričrd si šel dělat jídlo - nějaký párky. Zaposlouchal se do muziky.... a po pěti minutách bylo pozdě , jak pravil "Hm.. vypadá to jako Mein Teil" Tím pádem je jasný, kde vzali inspiraci na koncert, když hrajou právě Mein Teil a Tilda peče plamenometem Flakea v kotli . Jojo minuty či vteřiny jsou někdy důležitý.
|
Maya
Člen |
# Zasláno: 22 Čec 2015 11:44
- Nahlásit
PetraK
z toho je vidět, že umělec je schopnej vymyslet něco z kdejaký kraviny
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 22 Čec 2015 11:44
- Nahlásit
Maya
netřeba už dneska zapisovat to do notovýho partu, ale normálka ten nápad nahraje do pc a pak když si řekne něco jako No ten konec by mohl bejt jinak, tak nemusí škrtat na papíře, ale prostě si to nahraje znova s jiným koncem a v pohodě si může ty dvě verze poslechnout a porovnat xkrát dokola z pc a nemusí to furt přehrávat jak blbej nebo točit na kazetu
jo taaak. no jo, to jo.
dost koukatelnej je akorát ten bubeník
Schneider jmého jeho je
ale za psa samo body navíc
myslelal jsem si to
jak to maj se zvěřinou ostatní nevím vlastně.
jeden můj oblíbenej kytarista má 4 psy, prasátko a králíka
malá zoo?
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 22 Čec 2015 11:48
- Nahlásit
kachna_
Asi si dám do pěněženky nějaký lísteček - mám děti a číslo a značku auta.
já to mám u občanky - ale neakutalizovaný, musím si udělat novou kartičku
Maya
z toho je vidět, že umělec je schopnej vymyslet něco z kdejaký kraviny
jo! jak se tam u toho tleměj, jak banda malejch puberťáků
.
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 22 Čec 2015 11:49
- Nahlásit
birma
taky te zavrem!
ferinka za mnou na zachod chodi, kdyz sme jeste nemeli kliku a jen privirali tak se dycky prisla podivat
budou odškodněni,to zalezi, jestli je mame z ceho odskodnit
Xerxová
tak jasne, tam je nutno proste mit tu jistotu a na psa/ditko/seniora myslet.
tak si uzij polstarovani, ja mela rada takovy z ikey za par korun ale uz je tam nemaji a po par letech se slehnou...
Maya
kamarad to taky dela pres pc, hraje na klavir a dela si vlastni skladby a kdyz tam potrebuje nastroj, pouzije soft na jeho dodani
kachna_
a kdyby te srazilo auto i s martinkem, samo je na tom to dite v tom okamziku, ze ho mas s sebou, lip, ze jo...
ale chapu, taky sem si dala do penezenky listecek s cislem telefonim na muze + cislo cipu a jmena psu, ono nahoda je blbec.
Tilda peče plamenometem Flakea v kotli
|
Maya
Člen |
# Zasláno: 22 Čec 2015 11:49
- Nahlásit
PetraK
Schneider jmého jeho je
fakt? no vida, fešák a ještě se psem
já si pamatuju jen Tildu, to je takový zapamatovatelný jméno pro nás neněmčináře
|
Maya
Člen |
# Zasláno: 22 Čec 2015 11:53
- Nahlásit
cernej caj
kamarad to taky dela pres pc, hraje na klavir a dela si vlastni skladby a kdyz tam potrebuje nastroj, pouzije soft na jeho dodani
jj, tyhle spešl softy jsou asi dost dokonalý, jeden můj oblíbenej muzikant takovej všeobecnej bych řekla to právě dělá opačně, složí píseň v kompu na těchle spešl softech a pak teprve tu výslednou verzi konzultuje a nahrává se skutečnejma muzikantama, si pochvaluje, že tak jako může použít i exotický nástroje, kde sehnat živého muzikanta není ažs takový sranda
|
Maya
Člen |
# Zasláno: 22 Čec 2015 11:54
- Nahlásit
kruci, ta moje nová židle ja o trochu nižší a už mě bolej záda, asi bude chvíli trvat než si na to zvyknu, že mám ruce trochu vejš
|
Maya
Člen |
# Zasláno: 22 Čec 2015 11:56
- Nahlásit
jedna tématická a jí nikdo nevysadí chudáka
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 22 Čec 2015 11:58
- Nahlásit
Maya
fakt? no vida, fešák
viď? tady mu to moc sluší!!!
a ještě se psem
a ne s jedním!! hned s pěti
jsou to degeni
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 22 Čec 2015 11:59
- Nahlásit
Maya
jedna tématická a jí nikdo nevysadí chudáka
taky tam má vrabečka? no jo Brtnik nikde, tak kdo by ji vysadil, jako Rumíčka
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 22 Čec 2015 12:03
- Nahlásit
Maya
nemuzes si podlozit zadek takovou tou podlozkou?
krasna fotka
PetraK
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 22 Čec 2015 12:19
- Nahlásit
kolega mi přinesl Reflex. Prošvihla jsem rozhovor s Tilldou a tak ho prej musím milovat do konce prázdnin /kolegu/ za to, že mi ten článek přinesl. CO mám říct doma?
Ovšem to je zas počteníčko :
..."Když něco napíšu, nepřijde mito většinou nijak ostré, když to nazpívám, říkám si: "Tille, co to zase navyváděl?"
|
birma
Člen |
# Zasláno: 22 Čec 2015 12:23
- Nahlásit
děti dneska od dvou mi držte palce. Pokud to klapne, bude moc moc velká akce a to by bylo fajnéé
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 22 Čec 2015 12:23
- Nahlásit
PetraK
doma to budes tajit
|
Maya
Člen |
# Zasláno: 22 Čec 2015 12:41
- Nahlásit
PetraK
viď? tady mu to moc sluší!!!
ježíšmarjááá, to bych ho ani nepoznala
cernej caj
nemuzes si podlozit zadek takovou tou podlozkou?
asi jo, ale tu nemám a počítám, že než bych jí koupila, tak si zvyknu
teď už na to kašlu do dovolený a pak uvidím no, přinejhorším bych si jí musela koupit
ale ty jo, lituju ty ještě vyšší lidi, jak jako můžou dělat takovýhle židle, že nejdou dát vejš? tipuju že asi byly levný
|
Maya
Člen |
# Zasláno: 22 Čec 2015 12:42
- Nahlásit
PetraK
no doma přece řekneš kolik ti to dalo práce ho sehnat a kde to už není důležitý
Tilda zdá se píše pod vlivem
|
kachna_
Člen |
# Zasláno: 22 Čec 2015 13:00
- Nahlásit
cernej caj
a kdyby te srazilo auto i s martinkem, samo je na tom to dite v tom okamziku, ze ho mas s sebou, lip, ze jo...
vědělo by se o něm
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 22 Čec 2015 13:27
- Nahlásit
birma
děti dneska od dvou mi držte palce. Pokud to klapne, bude moc moc velká akce a to by bylo fajnéé
ty jo já je dneska asi už nepustim. od jedenácti držím Brtnikoj, tetkon od dvou tobě
cernej caj
doma to budes tajit
neumím moc lhát, což se mi v některých situacích pravda nevyplácí
Maya
ježíšmarjááá, to bych ho ani nepoznala
a jak se cudně kouká!!!
no doma přece řekneš kolik ti to dalo práce ho sehnat a kde to už není důležitý
Tilda zdá se píše pod vlivem
svym vlastním
On je spešl týpek.
|