Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Nezařaditelné dotazy / pro Ešusovou III
<< 1 ... 180 . 181 . 182 . 183 . 184 . 185 . 186 . 187 . 188 . 189 . 190 ... 598 . 599 . >>
Autor Zpráva
PetraK
Člen
# Zasláno: 21 Čec 2015 23:03
- Nahlásit

denyk
ale bez ortezy ven bojim.
to je jediný rozumný, vezmi si jak dlouho ten problém vznikal, takže cesta zpátky bude delší no.

Uz jsme s kamoskou nasbiraly vsechny (nejen) bylinky sveta, od trezalky, boruvkoveho listi pres jitrocel az lipu. Letos budu delat jitocelovy sirup jsem si vymyslela.

já přemýšlím nad levandulovým...... jak to asi může chutnat?

Fifi
hezky bude, teda bez ty lonsky burevesnikovy silenosti.

jasně že bude, Norové pošahaný rozumí prt, jak má bejt v českým kotliku!

. Protoze az ted se da hybat. I tak je to desny.

mohl by toto někdo vysvětlit Rumíčkovi?? Poté co jsme byli venku dvě hodiny, s intenzivním plutím, poté co jsme si následně dali běh, tak když se vydýchal, začal řádit jako co? Jako blbej. Lítal bytem, metal tu pana Tučňáka, nebo jeho kulicha, prudil Bubinu, věšel se mnou prádlo, který mi před tím pomáhal dát do pračky, musela jsem ho upovelovat, jinak tu lítá jako leonid ešče tetkon.

uz si ma cim blesky vykusovat,

áááá pán již má velechrup!! Nooo, to bude moct zakusovat pešíčka, jako tudle Rumíček:

http://zrzavec.rajce.idnes.cz/chalupa_cervenec#P70 50149.jpg

PetraK
Člen
# Zasláno: 21 Čec 2015 23:08
- Nahlásit

a pro May slíbená parodie na natočení toho, jak BuboRumíčci dávají šišky do košíčku a nosí "nákup"

http://zrzavec.rajce.idnes.cz/chalupa_cervenec#P62 80142.jpg

http://zrzavec.rajce.idnes.cz/chalupa_cervenec#P62 80145.jpg

je to naprt.

mno.... vodičku viděti = jak debílek vypadati

Fifi
Člen
# Zasláno: 21 Čec 2015 23:08 - Změnil/a: Fifi
- Nahlásit

PetraK
áááá pán již má velechrup!! Nooo, to bude moct zakusovat pešíčka, jako tudle Rumíček:
Nema vellechrup, ma prd. Ktery mu rostou a bolej, ale je zarputilej, tak se bude proste hrdlit. Az ho Kremyl srovna.

Fifi
Člen
# Zasláno: 21 Čec 2015 23:13
- Nahlásit

PetraK
To proti Troldasovi je Rumicek fakt odvarecek, co se pretahovani tyka.
Jee, lovi Rumajzl proud vody, presne jak trubky rtw .

denyk
Člen
# Zasláno: 21 Čec 2015 23:13
- Nahlásit

Fifi jojo cibuli jsem davala hned...ale stejne jak ma clovek ty blby reakce tak to proste par dni trva nez to splaskne a prestane bolet. No doufam ze mam (nejen pro.letosek) uz vybrano. PetraK levandulovy sirup? Jsem jeste neslysela, jako olejicky jo ale sirup nevim, ten se taky treba je zasype cukrem nebo zaleje medem? Rumicek uzasny na fotkach. Co znam psiska tak se boji vody z hadice a on si to uziva blbecek

PetraK
Člen
# Zasláno: 21 Čec 2015 23:16
- Nahlásit

Fifi

Ktery mu rostou a bolej, ale je zarputilej, tak se bude proste hrdlit.

Urugvajec no! se divil

To proti Troldasovi je Rumicek fakt odvarecek, co se pretahovani tyka.

no ale to si hrál sám , když se bude tahat se mnou, je to jiný.
Jee, lovi Rumajzl proud vody, presne jak trubky rtw .

ano, Rumajzl je tak trochu úhyl na vodičku. Tak trochu hodně. Nej odměna by byla, kdybych s sebou měla hadici s velkým proudem vody . když jdu zalejvat, musí dostat pokyn "TeďNE!" jinak po tý vodě půjde furt

PetraK
Člen
# Zasláno: 21 Čec 2015 23:19
- Nahlásit

denyk

on si to uziva blbecek

vyžívá se v tom, to bude přesnější definice. Je schopen stát u hadice hodinu a pak mi ji přinést

levandulovej sirup:

http://www.daniela-kocian.estranky.cz/clanky/recep ty/levandulovy-sirup---recept.html

no- tak nevím právě? Zajímalo by mě to. já levanduli používám na maso, nebo do rýže - na sladko si to neumím představit?? ale třebas je to dobrý právě?? Hm..

PetraK
Člen
# Zasláno: 21 Čec 2015 23:20
- Nahlásit

Rumíčkůůůů, jak dělá kočičkaaaááá?

PetraK
Člen
# Zasláno: 21 Čec 2015 23:22
- Nahlásit

a takhle cvičí Bubi Jdi do vaničky (by si ochladila nožky své a tělo své a zabavila se)

a takhle plakal Rumíček pod břízou, když jsme mu vrátili jeho nejlepšího přítele do budky:

až ho musel Brtnik vzít a vysadit ho vejš

denyk
Člen
# Zasláno: 21 Čec 2015 23:23
- Nahlásit

PetraK ja myslim ze bude dobra i na sladko. U nas u prace uz bohuzel odkvetla a ja ani nemela.cas ji letos natrhat.

Fifi
Člen
# Zasláno: 21 Čec 2015 23:24
- Nahlásit

PetraK
no ale to si hrál sám
Tak sam az tak ne, kdyz mel pesicka uvazanyho, ale chnapu.
Jdu to tu nejak dobalit, tak preju dobre noci a pekne pracovni dny.

denyk
Člen
# Zasláno: 21 Čec 2015 23:24
- Nahlásit

PetraK to jsou komici voba dva .

PetraK
Člen
# Zasláno: 21 Čec 2015 23:25
- Nahlásit

denyk

ja myslim ze bude dobra i na sladko

viď? no já taky taky právě těch květů letos - nevím proč - tolik mít nebudu, tak nevím, zda do toho jít??

PetraK
Člen
# Zasláno: 21 Čec 2015 23:26 - Změnil/a: PetraK
- Nahlásit

Fifi

a pekne pracovni dny.

to je podlá poznámka

Jdu taky do peří, dobrou bez kobrou a dobrý dojezd zítra

denyk
Člen
# Zasláno: 21 Čec 2015 23:30
- Nahlásit

PetraK taky nevim, ale zas kdyz mas osvedcene to ze je pouzivas "na slano" a moc jich nemas tak bych asik moc neexperimentovala. A dela se neco i z odkvetle levandule, nevis? Tak vim ze do skrine proti molum a pak i pradlo hezky voni jinak nevim, mame tam toho hafo hotovou plantaz

Xerxová
Člen
# Zasláno: 22 Čec 2015 06:03
- Nahlásit

ano - hezké pracovní dny pracujícím - my jedem na Černou Nisu (tedy jedeme jen kousek - pak pěkně pěšky Jizerkama) aby si někdo nemyslel, že nebude výletek...

cernej caj
Člen
# Zasláno: 22 Čec 2015 06:48
- Nahlásit

PetraK
je skvelej s kosickem a to je dobre, ze rumicek bubince ztracenou hracku prines aby si mohla na sousi hrat

denyk
lity lity! tak at te vosi bodanec moc netrapi, jednou sem v sandali pred vandrem prislapla palcem vosu a reakci sem na to tenkrat nemela ale i tak sem na vandru chodit skoro nemohla

Fifi
a pekne pracovni dny. tsss
ale jo, nekteri z nas co si uz uzili si to zaslouzi takovou podlost

Xerxová
krasny volno si uzijte

Maya
Člen
# Zasláno: 22 Čec 2015 08:42
- Nahlásit

PetraK
krásný fotky a videa, náhodou s košíčkem super
denyk
ty taky musíš mít všechno. tak snad už bude bodanec dobrej

vedro už od rána, dneska to bude děs

cernej caj
Člen
# Zasláno: 22 Čec 2015 08:48
- Nahlásit

Maya
jj, des a hruuuuuza, dneska sem ani nespala v noci skoro

PetraK
Člen
# Zasláno: 22 Čec 2015 08:55
- Nahlásit

RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁRRRÁÁÁRRRÁÁÁ
RRRÁÁÁRRRÁÁÁRRRÁÁÁ
RRRÁÁÁRRRÁÁÁRRRÁÁÁ
RRRÁÁÁRRRÁÁÁRRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
MMŠTÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁJN !!!

Doporučení na dnešní den:

Moc běhalo Koláče moc, noženky ho bolej,velmi bolej, chodí, jak ten tučňák, co ho tu kdysi zmiňovala StaHijová

a Koláče má radost, veleradost. Proč? Páč kucí RRRAMŠTAJNÍ by se měli v září sejít a začít makat na novým albu, řikal Tilda A JUCHÉÉ

Fajka
Člen
# Zasláno: 22 Čec 2015 08:59
- Nahlásit

Fujtajbl to je hiiiic!

PetraK
Páč kucí RRRAMŠTAJNÍ by se měli v září sejít a začít makat na novým albu, řikal Tilda A JUCHÉ
to by mohl bejt zas aj nějakej končertýno dyž bé nový album!

vohlídejte si tu počtu pani, šlo to doporučeně, tak by to mělo bejt dneska tam !

dneska se asi uvaříme všici

PetraK
Člen
# Zasláno: 22 Čec 2015 08:59
- Nahlásit

Maya

náhodou s košíčkem super

no měla jsem představu, že to vezmu jako normální záběr z dálky, jak pracujou samostatně, ale to nějak nejde jak mám foťák v ruce, tak blbý.

krásný fotky
myslíš ty, jak tam vypadá jako kretén?

cernej caj
rumicek bubince ztracenou hracku prines

byl šikoven. I když už jsem to jednu chvíli vzdávala. Nemá to ještě naučeno, hledat na hladině a navíc něco co není moc vidět a podle ukazování do směru. Ale nakonec to vyšlo

já jsem teda chrápala jak zabitá. Kdyby Bubi v noci dvakrát nepochodovala předsíní, nevzbudilo by mě nic, ani vjědro , jak jsem vyřízení.

cernej caj
Člen
# Zasláno: 22 Čec 2015 09:03
- Nahlásit

PetraK
tak my mame 25, to je na doma snesitelny, na noc moc... i psy sme dali na noc ven, protoze furt chlemtali, miska nestacila navic nemuzu mit vokno dokoran pac by ta pablka skocila ven, tak sem si rikala, ze bude lepsi psi venku a my vevnitr s rozvalenym oknem, nez 4kusy v pidi misnosti ve vedru s ventilackou

a nad ranem sli jeste do postylky na chvili. v tech hicech to je naprd i ven, do poli, smazi na tebe a nemas se kde schovat.

Xerxová
Člen
# Zasláno: 22 Čec 2015 09:09
- Nahlásit

no a já už vařím kávičku - abychom si ji vypili na terásce. Neb výlet je už za námi. Psík se vyráchal v přehradě, zabahnil se v každé hluboké louži cestou - takže spokojenost. Udělali jsme ostudu - neb psisko chtělo dohonit kolemjedoucí pár ovčounů táhnoucích koloběžku (po té, co jsem ho pustila, že už jsou daleko...) - a já zařvala jak na lesy - psík se vrátil, ale kolemjedoucí důchodce cykista nás sprdnul za řev, psa na volno, chůzi po cestičce vedle hlavní cesty ... prostě za všechno...

Jinak cestou zpátky už byl psík raději na stopovačce, neb v horách nebyli jen pejskaři - krásný pár ČSVček, zlaťák... v přehradě plavali i s páníkem ti ovčouni od koloběžky ... ale taky sportovci - běžci, cyklisti...

Teplo a duno ale bylo i v horách...

PetraK
Člen
# Zasláno: 22 Čec 2015 09:17
- Nahlásit

Fajka
to by mohl bejt zas aj nějakej končertýno dyž bé nový album!

V TO PEVNĚ A NEJPEVNĚJŠ DOUFÁM!! ale tak ono to bude ještě trvat, voni se 3x pohádaj, Ričinky zas vodjede do jůesej, pak to zase rozjedou.... no a tak za dva ročky budem kupovat lístky

dík za avízo - huž jsem se šla nahlásit.

dneska se asi uvaříme všici
no jsem zvědavá. Ráno jsme se vyprocházkovali a pohráli si s míčkem a házedlem, Rumiště byl rád, že leží

cernej caj
Člen
# Zasláno: 22 Čec 2015 09:18
- Nahlásit

Xerxová
nojo, nejakej duchodce zapsklej, tak snad jich neni vetsina co potkate a hraci kamosi nic?

Fajka
Člen
# Zasláno: 22 Čec 2015 09:27
- Nahlásit

Xerxová
ale kolemjedoucí důchodce cykista nás sprdnul za řev, psa na volno, chůzi po cestičce vedle hlavní cesty ... prostě za všechno
no jo no...určitě jste mohli i za to vedro co je venku.. asi se potřeboval na někom schladit a zrovna jste se mu připletli do cesty no

PetraK
ale tak ono to bude ještě trvat, voni se 3x pohádaj, Ričinky zas vodjede do jůesej, pak to zase rozjedou
no páč dyž je čék v ráži tak dokáže věci! asi to k tomu potřebujou

Ráno jsme se vyprocházkovali a pohráli si s míčkem a házedlem, Rumiště byl rád, že leží
a to už je co říct! my chodíme večer k vodě, tam se vocachtáme a jdeme domu páč nic jinýho taky nechtěj..ani jeden..

PetraK
Člen
# Zasláno: 22 Čec 2015 09:28
- Nahlásit

cernej caj

ak my mame 25

my doma teploměr nemáme, takže si můžu předstvovat nějakou příjemnou teplotu . Zatím to jde.

do poli, smazi na tebe a nemas se kde schovat.
když jsme šli včera, vedla jsem je po většinu cesty tam, kde byl stín a pak už jsme byli u rybníčku, kde se ráchali a žvejkali si zmrzlý kosti, cestou si dali právě zase zastávku ve stínu topolový áleje a zase zmrzku. Byla jsem uvařená víc než oni, protože oni se zchladili koupelí. já jen tím, jak na mě cákali vodu ale bylo to moc fajn.

li jeste do postylky
jste se tam fšicí pak uvařili, co?

Xerxová
o a já už vařím kávičku

a to není marnej nápad, to si taky udělám!

Psík se vyráchal v přehradě, zabahnil se v každé hluboké louži cestou - takže spokojenost.

áíáá to si myslím! je tam hezky - hlavně teda, když tam nikdo není

til, ale kolemjedoucí důchodce cykista nás sprdnul za řev, psa na volno, chůzi po cestičce vedle hlavní cesty ... prostě za všechno...

asi levitovat jste měli není to tam asi jen pro cyklisty, co si tak vzpomínám.

ebyli jen pejskaři - krásný pár ČSVček, zlaťák... v přehradě plavali i s páníkem ti ovčouni od koloběžky ... ale taky sportovci - běžci, cyklisti...

a tohle všechno je přesně to, o čem jsem včera psala - že v tomhle běhat se psem není to pravé, když chci běhat, jako běhat to si neužiju ani ten běh, ani tu společnost psa, kterýmu bych jinak mohla dopřát kontakt s jinými psy, volnost.

Jinak cestou zpátky už byl psík raději na stopovačce, neb v horách nebyli jen pejskaři - krásný pár ČSVček, zlaťák... v přehradě plavali i s páníkem ti ovčouni od koloběžky ... ale taky sportovci - běžci, cyklisti...

cernej caj
Člen
# Zasláno: 22 Čec 2015 09:30
- Nahlásit

na fb zajimava debata, nekdo tam napsal neotvirat v lete okynka pac se tam komusi zahakl a pridusil krysarik a reakce je, ze nesmis nechat psa v aute samotnyho...

tak ja nevim, ja su divna, kdyz si myslim, ze kdyz potrebujes platit na benzince, jit na zachod nebo si skocit do obchodu pro vodu nebo misticku pac si zapomel vzit sobe/psovi, je tak prisernej zlocin?

Xerxová
Člen
# Zasláno: 22 Čec 2015 09:40
- Nahlásit

Čaj Psa v autě klidně nechám. Ale - nesmí být horko, nesmí tam být dlouho...
Jsou státy (třeba Itálie), kde nechat psa (dítě, nemohoucí osobu...) v autě v letním období (přesně definované zákonem) samotné prostě nesmíš. Ani minutu. Ani na benzínce. Ani před obchodem. Nedivím se jim - něco se zkomplikuje, člověk se zdrží - a teplota v autě na sluníčku stoupá neuvěřitelně rychle...

<< 1 ... 180 . 181 . 182 . 183 . 184 . 185 . 186 . 187 . 188 . 189 . 190 ... 598 . 599 . >>
Toto téma je uzavřeno. Nemůžete zaslat odpověď.

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání