Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Nezařaditelné dotazy / pro Ešusovou III
<< 1 ... 126 . 127 . 128 . 129 . 130 . 131 . 132 . 133 . 134 . 135 . 136 ... 598 . 599 . >>
Autor Zpráva
PetraK
Člen
# Zasláno: 2 Čec 2015 13:39
- Nahlásit

Maya

jaký koťátka zas? .o

Maya
Člen
# Zasláno: 2 Čec 2015 13:49
- Nahlásit

PetraK
dík za ten odkaz na Alzu!!!
ten levnej je ale taky použitej tablet, tam bacha na to, co je nový, co použitý a co rozbalený

Maya
Člen
# Zasláno: 2 Čec 2015 13:50
- Nahlásit

PetraK
jaký koťátka zas? .o
útulkový koťátka v přímém přenosu
teď zrovna jsou fuč, nejspíš obídek
http://slowtv.playtvak.cz/hrajici-si-kotatka-0nc-/ kocicky.aspx

birma
Člen
# Zasláno: 2 Čec 2015 13:54
- Nahlásit

PetraK
dovlečem se k vodě a tam prostě budem
ono to ani k ničemu jinýmu neni
co Stratov??
tam to neznám
Přemejšlela jsem zatim hlavně nad Černym mostem, páč je to kousek, ale bojim se bojim, že tam i dopoledne bude hlava na hlavě. Taky Malvíny v Čelákovicích by byly fajn, ale myslim, že krz lidi to bude neprůchodný

cernej caj
Člen
# Zasláno: 2 Čec 2015 14:07
- Nahlásit

Maya
jo nad ksandama sem uvazovala taky, ale neprekazi ti prsa u nich?

jinak blby ze guma je pruzna a kdyz to prisijes a ona se pak smrsti tak ti vylezou nite, ze jo, coz je naprd, ale uz vim jak na to

PetraK
drzim!

cernej caj
Člen
# Zasláno: 2 Čec 2015 14:14
- Nahlásit

a dostala sem skvelej napad - jak mivaj bagly treba popruh pres prsa, takovy veci se davaj i na vojensky kalhoty treba (nebo v minulosti se davali) ze je naboku zvenku prisitej ten "stahovaci" popruh, to by bylo i snadnejsi nez guma asi? ale jak se to jmenuje a jak to hledat a koupit... (anebo na oteplovackach byval takovej podobnej system na nastaveni ksand

Maya
Člen
# Zasláno: 2 Čec 2015 14:16
- Nahlásit

cernej caj
jo nad ksandama sem uvazovala taky, ale neprekazi ti prsa u nich
ženský nosej kšandy kolem
http://aukro.cz/bq6-moderni-kalhotove-ksandy-y-ksi ry-muze-i-zeny-i5142879023.html

Maya
Člen
# Zasláno: 2 Čec 2015 14:18
- Nahlásit

cernej caj
jo , asi vím co myslíš, mám to dneska dole na gatích, taková ta posouvací přezka ne, zatáhneš za konec, ono se to utáhne

cernej caj
Člen
# Zasláno: 2 Čec 2015 14:19
- Nahlásit

Maya
na tom tvym obrazku je ma jasne pres prsa

jj to presne myslim, no

birma
Člen
# Zasláno: 2 Čec 2015 14:24
- Nahlásit

cernej caj
takovy veci se davaj i na vojensky kalhoty treba (nebo v minulosti se davali) ze je naboku zvenku prisitej ten "stahovaci" popruh
stahovací popruh, jestli myslíš to samý co já, může pod bederákem pěkně tlačit

cernej caj
Člen
# Zasláno: 2 Čec 2015 14:25
- Nahlásit

birma
hm, myslis, ze vic nez zraseny rifle?

Maya
Člen
# Zasláno: 2 Čec 2015 14:26
- Nahlásit

cernej caj
má je přes prsa bokem, tam asi nevaděj, ale ozkoušeno nemám
jinak jsem viděla cyklistický s jedním pruhem mezi prsama a nahoře vidlice, tož dát ty šle obráceně zadkem dopředu by vyšlo nastejno a levnějc

ten popruh si myslím, že se koupí spona a do toho příslušně široký tkaloun http://www.stoklasa.cz/odevni-a-opaskove-spony-x2s 011009

cernej caj
Člen
# Zasláno: 2 Čec 2015 14:30
- Nahlásit

Maya
ale furt je ma pres prsa a pak taky jak to vypada v lete na tilku, ze jo

jinak opacne sem taky zvazovala, no ale chce to do chladnejsiho obdobi, a pak taky co ty krokousi (ty spony) pod tim baglem taky naprd asi jak ty prezky

Maya
Člen
# Zasláno: 2 Čec 2015 14:41
- Nahlásit

http://www.novinky.cz/zena/styl/373158-jidlo-pro-p sy-ktere-chutna-i-lidem.html

Maya
Člen
# Zasláno: 2 Čec 2015 14:42
- Nahlásit

cernej caj
jako nejlepší asi budeš mít udělat tunýlek a navlíknout tkaloun, ten je tenkej placatej a pod báglem o něm ani nebudeš vědět

cernej caj
Člen
# Zasláno: 2 Čec 2015 14:45
- Nahlásit

Maya
jj to radila i birma a moje segra, jenze si moc nejsu jista, jak dlouhej by mel byt a hlavne obsivat pul metru rifli v ruce 2x (vrch a spodek tunylku) lahudecka

ale nejak to asi vymyslim, nic jinyho mi nezbyva, no

nebo ten tkaloun privazu k poutkum na pasek, stahnu zvenku na pozadovanou velikost a je vyreseno

Maya
Člen
# Zasláno: 2 Čec 2015 14:51
- Nahlásit

tunýlek jako lze vyrobit lehce a rychle, pro jistotu lze nakonec jednou ve spoji s džínama prošít
http://www.stoklasa.cz/lepidlo-na-textil-50ml-x116 701

cernej caj
Člen
# Zasláno: 2 Čec 2015 14:57
- Nahlásit

Maya
uvidim, jeslti dneska sezenu a nejak to dopadne

Maya
Člen
# Zasláno: 2 Čec 2015 15:00
- Nahlásit

cernej caj
lepidlo maj v každý galanterce, naneseš, chvíli přidržíš a je to a celkem to drží
tak uvidíš, vzít to přes poutka u džín taky není špatnej nápad

kachna_
Člen
# Zasláno: 2 Čec 2015 15:22
- Nahlásit

"Tati, mami, Kačenka leží na posteli, říká, že je mrtvá a že nemůže uklízet"

cernej caj
Člen
# Zasláno: 2 Čec 2015 15:50
- Nahlásit

brut
Člen
# Zasláno: 2 Čec 2015 16:09 - Změnil/a: brut
- Nahlásit

To malý, chlupatý, šedivý miminko Brutík vyrostlo v krásného psa, který dnes slaví své 10 narozeniny
Tímto mu přeji a nejen já, ale celá rodina hlavně hodně moc zdraví, spoustu elánu, trochu klidu od malý, zrzavý pirani, dvojnohého uličníka a hlavně ještě spoustu rozkousaných klacků, uťapkaných kilometrů, uplavaných metrů ... zkrátka, ať je tady s námi spokojený ještě alespoň jednou tak dlouho

brut
Člen
# Zasláno: 2 Čec 2015 16:14
- Nahlásit

Zdravím vespolek

Hlásím, že stále ještě žiju, ale mám toho moc a nestíhám skoro nic ... Když mám chvíli klid, tak většinou spím neb se mi opět díky počasí, nevyspání a únavě zaktivoval únavový syndrom a je to dost peklo, i když je v mnohem menší míře než to bylo před pár lety...

Dočítat vás nebudu, na to nemám potenciál ... jste děsné škrábalky

Prosím stručný výcuc ...co kde, kdy , kdo , jak ...

birma
Člen
# Zasláno: 2 Čec 2015 16:18
- Nahlásit

brut
Vítej!
Asi nejdůležitější novinka je, že Fifina má křížence picbuma s nějakym urugvajcem a gólií

brut
Člen
# Zasláno: 2 Čec 2015 16:32
- Nahlásit

birma
Asi nejdůležitější novinka je, že Fifina má křížence picbuma s nějakym urugvajcem a gólií

Týýýýý jooooo, fááákt? Jak je to starý a velký?

brut
Člen
# Zasláno: 2 Čec 2015 16:57
- Nahlásit

Fifi
Velice gratuluji k přírůstku!!! Je to krasavec a jsem moc zvědavá, co z něj nakonec vyroste za obříka

Fifi
Člen
# Zasláno: 2 Čec 2015 18:23 - Změnil/a: Fifi
- Nahlásit

Mily Brute, tedy pse, at ti jeste dlouha leta slouzi zdravi a zbytek smecky at te moc neprudi. Doufam, ze ti panicka vystrojila dukladnou oslavu, zes dostal k tak vyznamnymu vyroci radnej psi dort.
Kdyby ne, tak tumas!

brut
nevyspání a únavě zaktivoval únavový syndrom a je to dost peklo, i když je v mnohem menší míře než to bylo před pár lety...
Jejej, pani, opatrujte se. Mas toho asi moc na hrbetu, vid. Co malej, jak se vyviji situace? Doufam, ze ve prospech synka...
Velice gratuluji k přírůstku!
Diky. To vis, po Agate zustala prilis velka mezera.
edit - zivocichove s podvecerem ozivaji. Pridala jsem 4 videa z hratek pred chvili.
má křížence picbuma s nějakym urugvajcem a gólií

brut
Člen
# Zasláno: 2 Čec 2015 19:32
- Nahlásit

Fifi
Brutík moc děkuje za přání a za poslanou dobrotu Od paničky dostal pusu na čumák a plný pytlík piškotků, které mu potvora rozsypala po celém dvorku
Škoda, že mě nenapadlo jeho nažení natočit

. Mas toho asi moc na hrbetu, vid
až oc, bych řekla a nejhorší je, že není vidět konec ....

Co malej, jak se vyviji situace? Doufam, ze ve prospech synka...
soud bude příští týden, ale madam se začala poslední měsíc "vracet" a jezdí k nám občas na jen či dva dny s tím, že si musí s mladým ujasnit společnou výchovu... Myslím, že před soudem se snaží pojistit

To vis, po Agate zustala prilis velka mezera
já i to myslela ... Bazilišek byla moc smutná, viď?

zivocichove s podvecerem ozivaji. Pridala jsem 4 videa z hratek pred chvili
no, u nás ožijí ti dva starší ještě později a prcek řádí celý den. Tý je úplně fuk, jaké máme počasí Ona je prostě zrzavý,potřeštěný torédo, který se může radostí z každého dne zbláznit

Fifi
Člen
# Zasláno: 2 Čec 2015 19:40
- Nahlásit

brut
soud bude příští týden
Drzim moc palce!
Myslím, že před soudem se snaží pojistit
Samozrejme, jak jinak. Echjo. At to klapne co nejlip, vzhledem k dalsimu vyvoji malyho - tam si myslim, ze neni o cem dumat, kam by mel jit...
Od paničky dostal pusu na čumák a plný pytlík piškotků
Jen piskoty? Teeeda, koukej to napravit.
Bazilišek byla moc smutná, viď?
Moc moc smutny Skritek, prudici Skritek, zly Skritek, depresivni Skritek. Ale co bolo, bolo, ted uz je to zase ona.
Ona je prostě zrzavý,potřeštěný torédo
A kde uvidim naky fotky, he? Nerikej, ze na FB... Kolik ji vubec uz je?

brut
Člen
# Zasláno: 2 Čec 2015 20:09
- Nahlásit

Fifi
Drzim moc palce!
to drž, nějak jsem z toho všeho unavená

At to klapne co nejlip, vzhledem k dalsimu vyvoji malyho - tam si myslim, ze neni o cem dumat, kam by mel jit...
tak ona se co se týká péče zlepšila, ale je to půl týdne u ní a půl u nás. Nevím, co by bylo, kdyby nastálo zůstal u ní....

Teeeda, koukej to napravit
k večeři bude mít masíčko, neboj ... přece ho neošidím, ale on přes den moc nežere a vím, že piškotek si dá vždycky

Moc moc smutny Skritek, prudici Skritek, zly Skritek, depresivni Skritek
jejda... tak to bylo ještě horší, než sem si myslela ... Ale nejdůležitější je, že už má zase dobrou náladu a máš doma veselo

A kde uvidim naky fotky, he? Nerikej, ze na FB...
Tak fotky musím nejdřív stáhnout ale moc jich není ... asi je víc těch malýho nebo těch společných s ním . Na FB je jich snad ještě míň jak tady. Já fotky moc nevkládám a na FB by je mohla max dát holka, která to tak občas udělá, popř. někdo z kamarádů, když e sejdeme

Kolik ji vubec uz je?
Clouinka má 14 měsíců stejně jako malý .... jsou od sebe 9 dní a je to moje veliká pomocnice - umí podávat věci a to téměř všechny ze země, ze stolu, z vyšších míst, otvírat šuplíky, podávat prádlo . Jen ještě neumí pořádně chodit na vodítku.. má totiž jiné starosti, než e neustále soustředit

<< 1 ... 126 . 127 . 128 . 129 . 130 . 131 . 132 . 133 . 134 . 135 . 136 ... 598 . 599 . >>
Toto téma je uzavřeno. Nemůžete zaslat odpověď.

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání