Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Nezařaditelné dotazy / pro Ešusovou III
<< 1 ... 126 . 127 . 128 . 129 . 130 . 131 . 132 . 133 . 134 . 135 . 136 ... 598 . 599 . >>
Autor Zpráva
cernej caj
Člen
# Zasláno: 1 Čec 2015 21:03
- Nahlásit

denyk

Maya
Člen
# Zasláno: 1 Čec 2015 21:06
- Nahlásit

denyk
koupila jsem jí tady http://citrus-shop.cz/index.php?p=productsList&sWo rd=pou%9Atn%ED+r%F9%9Ee

a taky jsem si tam koupila čajovník a pokojovou třešeň a jahodu

jako já nejsem žádnej pěstitel kytek, k tý růži poslali návod a kdyžý jsem to četla jak se to má zalejvat a nezalejvat, tak to fakt moc nevěřím, že to u mě přežije nějak dlouho
že je to jedovatý tam taky píšou, ale já léta měla takovej vysokej kaktus nebo sukulent nebo co to bylo a to se muselo odřezávat, když to dorostlo ke stropu a taky z toho teklo to jedovatý mlíko a nikdo se neotrávil, tak snad to bude dobrý

denyk
Člen
# Zasláno: 1 Čec 2015 21:21
- Nahlásit

Maya ach soooo, no ono jde o to kolik ji je pac vyska je docela zavadejici. Ja ji mam do 20cm pac jsem ji kdysi smikla aby byla rozvetvena. Ten pan na divnykytky prodava rocni semenacky za kilis, vetsi starsi rostlinky 250. Hele je to sukulent prezije myslim vse ja ji mela v praci temer bez pudy, nezalitou, chtelo se ji dokonce kvest bohuzel poupatka uschla. Rizky mi zakorenily v poho. No v zime temer nezalevat a pak je temer bez listu. Na tom pokecu o Adenkach ji pani strika proti skudcum olivovym olejem smichanym s jarem a tak strika i orchidky a vse ji kvete. Ja ji mam ted venku na parapetu na primem slunci.

denyk
Člen
# Zasláno: 1 Čec 2015 21:25
- Nahlásit

Maya pokojovou tresen???? To se musim mrknout.

birma
Člen
# Zasláno: 1 Čec 2015 21:50
- Nahlásit

žeru je!

Fajka
Člen
# Zasláno: 1 Čec 2015 21:54
- Nahlásit

birma
vo*e to je Trolda ne???

birma
Člen
# Zasláno: 1 Čec 2015 22:10
- Nahlásit

Fajka
bych řekla, že je to malá tcanička

Maya
Člen
# Zasláno: 1 Čec 2015 22:31
- Nahlásit

Fajka
to je teda hustá fotka
denyk
i pokojovou švestku tam maj
jak je růže stará netuším, má tak těch 20 cm na vejšku a je rozvětvená, ale mě je to jedno, já všechny kytky občas zaleju a tím moje péče končí, co přežije to přežije

Maya
Člen
# Zasláno: 1 Čec 2015 23:02
- Nahlásit

2 blbě a z toho ta jedna poslední debilní otázka
http://asorblog.org/2015/06/25/can-you-identify-th ese-near-eastern-languages/

Fifi
Člen
# Zasláno: 1 Čec 2015 23:12
- Nahlásit

birma
žeru je!
To jsou nadherny fotos!
Fajka
vo*e to je Trolda ne???
Nenee, tohle je hezci.

Fajka
Člen
# Zasláno: 1 Čec 2015 23:16
- Nahlásit

Fifi
Nenee, tohle je hezci.

no todle je prostě Trolda a basta fifi!!!

Fifi
Člen
# Zasláno: 1 Čec 2015 23:19 - Změnil/a: Fifi
- Nahlásit

Fajka
no todle je prostě Trolda
On je uz uplne jinej, az budu mit fotos od mathey, sama uvidis.
Jinak jecak ma asi ala Jelito, je to prevelmi upovidane stekanatko.
Edit - abych to upresnila, upovidane fakt jako vseobecne. Plus ujeceny, kdyz je omezovany ve svobode. Coz se mu ted deje pomerne casto, vzhledem k psici zde hlidane praveke. Takze vriskal ve vybehu, kde byl na chvili potupne zavren s cubama. Prvni den to byl des. Druhej den lepsi a tissi. Dneska vriska uz jen, kdyz zmizim z dohledu. Huuf, bude veselo na tabore. V baraku uz si je s cubama spokojene a nebreci. Na to, ze tu neni jeste mesic, je to sikula. Btw, curani uz jen a jen venku a je to sverac. Krade fusekle a boty, ovsem nezere je, jen si fetisisticky odnasi vse na hromadku, je shanclivej.

Fajka
Člen
# Zasláno: 1 Čec 2015 23:21
- Nahlásit

Fifi
On je uz uplne jinej, az budu mit fotos od mathey, sama uvidis
a hááá tak to jooo , roste z něj mamut nebo záprteček?

Jinak jecak ma asi ala Jelito, je to prevelmi upovidane stekanatko
čpunty do uší maj i v lékárnááááách

Fifi
Člen
# Zasláno: 1 Čec 2015 23:27
- Nahlásit

Fajka
roste z něj mamut nebo záprteček?
Ja nevim, fakt nevim. Trochu se vytah do vejsky, i do dylky, ocasek hlavne ma veeeledlouhej a krysi. Cumec taky do dylky povyrost. Myslim, ze to bude takovej milej stredacek. Ale radsi netipuju, vis, jak to tu chodi...

Fajka
Člen
# Zasláno: 1 Čec 2015 23:28
- Nahlásit

Fifi
Myslim, ze to bude takovej milej stredacek. Ale radsi netipuju, vis, jak to tu chodi...

jo jooo znáám ze zaručeně pidipsíka se vyloupne maxipes
jako jestli je uječenec tak y si myslím že bude menší bo ty větší telata uřvaný nebejvaj

Fifi
Člen
# Zasláno: 1 Čec 2015 23:32
- Nahlásit

Fajka
bo ty větší telata uřvaný nebejvaj
Ag nebyla mensi, ani tele, a rvala fest.
Je to milacek, vlil ted uz obema cubam priliv elanu, i mathea rikala, jak jsou takovy uvolneny, vytlemeny. O vikendu me asi zase chytne psaci strevo a prihodim dalsi clanek k sobe, po mesici od prijezdu.

Fajka
Člen
# Zasláno: 1 Čec 2015 23:40
- Nahlásit

Fifi
Je to milacek, vlil ted uz obema cubam priliv elanu, i mathea rikala, jak jsou takovy uvolneny, vytlemeny
přesně jak si chtěla , skvělý že to klaplo !!!

vikendu me asi zase chytne psaci strevo a prihodim dalsi clanek k sobe, po mesici od prijezdu
napiš napiš, sleduju vás, to se těším že si počtu fotky fotky fotky

Fifi
Člen
# Zasláno: 1 Čec 2015 23:47
- Nahlásit

Fajka
sleduju vás, to se těším že si počtu
A ja myslela, ze to nikdo necte. Napisu a fotky dodam, az budou, maj toho chudaky mathei ted moc. Ale az budou, jiste budou uzasny.
přesně jak si chtěla , skvělý že to klaplo !!!
Trvalo to, ale klaplo.
Joo, btw, je to ted uz total pazravec, miluje JIDLO! Jakykoliv, krom ty jedny sracky zadnej problem ani po odcerveni (bobky cisty). Ted se zamiloval do tresni. A okurky hadovky. A rajcat. A mel i syrovy jatra uz v davce jinyho masa a pohoda. No proste stenitko Trolditko libeznitko tulitko. Tak, sem se rozneznila krasne na dobrou noc. JO!! a Fajfka byla na vystave MOC KRASNA! Sem vas ted prolitnula. Moc krasna veteranka, vubec na vek nevypada - ale to u mramorovany babofky asi stejne tezko poznat, nakky sediveni, vid?

Fajka
Člen
# Zasláno: 1 Čec 2015 23:53
- Nahlásit

Fifi
miluje JIDLO! Jakykoliv
což rovná se nejlepší materiál na výchovu
za mlsku bude i kotouly dělat

A ja myslela, ze to nikdo necte
já joooooo !!!!

Napisu a fotky dodam, az budou, maj toho chudaky mathei ted moc
jo já my taky, já jen že se těšíme a že vás sledujem !

Fajfka byla na vystave MOC KRASNA! Sem vas ted
dík

vubec na vek nevypada - ale to u mramorovany babofky asi stejne tezko poznat, nakky sediveni, vid?

no jako já to vidim, že je světlejší než kdysi ale jen o chloupeček ale to nikdo jinej nepozná kdo ji neznal od mrnítka a právě tou její barvou vůbec šedivění žádný nehrozí
a když zmokne..(to musím jednou vyfotit) tak děsně ztmavne a je to upá jinej pes..až vzpomenu a bude pršet tak jí cvaknu..

a du spát jsem KO a ráno tu budou tesaři zase už v šest... tož dobrou

cernej caj
Člen
# Zasláno: 2 Čec 2015 06:00
- Nahlásit

fifi
co znamena "u tebe" dej odkaz pro nas neznaly pls

jinak se teda tesim na fotos a nejakou nahravku operni arie a su velezvedava co z nej teda vyroste. snad aspon ty pruhy mu zustaly?

ziiitra uz splbim tvuj bojovy ukol

fajka
vidis to me nenapsdlo ze vypada mlade pac nrma ty sediny kdyz je ma vlastne furt

Fajka
Člen
# Zasláno: 2 Čec 2015 07:14 - Změnil/a: Fajka
- Nahlásit

cernej caj
vidis to me nenapsdlo ze vypada mlade pac nrma ty sediny kdyz je ma vlastne furt

no jako když jí byl půl rok tak nějakej pán jí politoval že je to tak starej a šedivej pejsek a přitom tak lítá a je tak akční
takže to jako byla nevýhoda ta šedivost ale na druhou stranu jako na ní to stáří vidět nikdy moc nebude..jak mají třeba černý psiska ty bílou hubu tak to na ní nikdy neuvidíš

fuj tam je hic už teď!

cernej caj
Člen
# Zasláno: 2 Čec 2015 07:33
- Nahlásit

Fajka
prave vubec ten vek dobre maskuje

cernej caj
Člen
# Zasláno: 2 Čec 2015 07:43
- Nahlásit

uz sem maaalem podpalila i kancelare!

donesla sem si k snidani hermelin... ze si ho zkusim udelat v alobalu v mikrovlnce (ano, ti co maji mikrovlnku a pouzili ji vickrat, nez ja - tedy alespon 3x vi, ze to neni nej napad... mluvim s kolegou o tom, jeslti to bude dobry, diva se na me jak balim syr do alobalu, nic nerika... davam syr do mikrovlnky, defaultne na tlacitko jede 30s tak sem to 2x zmackla, nakrajela si papriku, odnesla do kanclu, vracim se do kuchynky, minutka pryc, otacim syr, davam 30 s a najednou zare, cumim do mikrovlnky a alobal horiiii

v tu chvili mi to doslo no jeste, ze sem tam ten syr nenechala 5minut, jak sem mela v planu a nesla pryc

Fajka
Člen
# Zasláno: 2 Čec 2015 07:47
- Nahlásit

Vo*e ty si podpalovač jak Ešuska!!
Krom toho do mikrovlnky nesmí přijít nic kovového! a teda ani alobal by se tam neměl dávat! To jako jestli to mikrovlnka přežila tak to je zázrak

pako!

cernej caj
Člen
# Zasláno: 2 Čec 2015 07:53
- Nahlásit

Fajka
no jak rikam, doslo mi to v okamziku kdy me oslnila ta zare pres okynko ale tim, ze ji nemam a nepouzivam, tak se mi proste dve a dve nespojili a kolega, co ji ma a pouziva a co na me cumel jak si to balim do alobalu amluvim o mikrovlnce mi teda taky jako moh neco rict

bylo stesti, ze sem u toho stala, takze sem ji okamzite otevrela, takze zadny materialni skody nevznikly

Fajka
Člen
# Zasláno: 2 Čec 2015 07:58
- Nahlásit

cernej caj
sem ji okamzite otevrela, takze zadny materialni skody nevznikly
a seš si jistá že fakt funguje???

do alobalu amluvim o mikrovlnce mi teda taky jako moh neco rict
moc brzo po ránu..ještě spal asi!

, ze ji nemam a nepouzivam, tak
ale ale víš že se tomu divím že ji nemáš když teda ještě nemáš tu kuchyň s kamnama..bo v tý mikrovlnce se dá pořešit /ohřát nebo uvařit spousta věcí a i bez kuchyně..jako já jí mám i v kanclu..když si chci rozpíct rohlík, doohřát pizzu, nebo ohřát cokoliv, dá se tam uvařit i jídlo a upéct buchta..... to si myslím že by si ji využila dost a stojí dneska už pár korun

Maya
Člen
# Zasláno: 2 Čec 2015 08:08
- Nahlásit

cernej caj
ty si pakooo
ale mohla si bejt v černý kronice a slavná

cernej caj
Člen
# Zasláno: 2 Čec 2015 08:14
- Nahlásit

Fajka
nemam to zas ale uz na cem vyzkouset, ze jo

no prave ja mam dvouplotynku plynovou a jednu panev a jeden hrnec a staci mi to na vsechno, prave sem jeste nenaznala, ze bych si smazeny vejce, chilli con carne nebo dusenyho lososa na spenatu udelala lip v mikrovlnce, ale mozna jo. Otazka, kam bych ji dala? pod dvouplotynku nebo misto dvouplotynky?

prave ja mohla mit i zadarmo starsi, ale sem to nechtela, protoze sem porad jeste neprisla na to, co bych s ni delala

Maya
priste

cernej caj
Člen
# Zasláno: 2 Čec 2015 08:18
- Nahlásit

Maya
sem koukla na to tchibo a zajimava je ta meteostanice ale blby, ze kdyz ses venku, spis te zajima jak bude (treba v noci, nebo vecer) a to ze je hic poznas i bez ni, trochu si rikam, ze by to bylo supr kdyby to umelo o kapku vic. jinak led koliky boziii hlavne nekde do kempu, by ubylo mrtvejch

Maya
Člen
# Zasláno: 2 Čec 2015 08:38
- Nahlásit

cernej caj
tak jedině snad podle tý historie tlaku by se dalo odhadnout, jeslti bude pršet nebo ne, moje meteostanice to má a celkem se to trefuje, jinak taky mi není moc jasný k čemu je ten ukazatel počasí někomu kdo je venku
ale pro předpověď bys to musela mít připojený k netu, to je nereálný
ty led kolíky nevím, jestli to svítí hodně, tak to bude vidět do stanu skrz stěny a to mě by teda na spaní vadilo a chyběj jim k tomu led šňůry

<< 1 ... 126 . 127 . 128 . 129 . 130 . 131 . 132 . 133 . 134 . 135 . 136 ... 598 . 599 . >>
Toto téma je uzavřeno. Nemůžete zaslat odpověď.

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání