| Autor |
Zpráva |
Maya
Člen |
# Zasláno: 1 Čec 2015 14:59
- Nahlásit
jsem milijonář, něčeho podobnýho mám doba celej pytlík a vono prej antique
http://www.ebay.com/itm/Antique-Tin-Chocolate-Cand y-Molds-Lot-Czechoslovakia-2-Fish-Pig-Swirls-/3613 28637682?pt=LH_DefaultDomain_0&hash=item5420dd76f2
|
Maya
Člen |
# Zasláno: 1 Čec 2015 15:03
- Nahlásit
http://zpravy.e15.cz/byznys/obchod-a-sluzby/tretin a-stejnych-potravin-v-cesku-a-nemecku-ma-ruzne-slo zeni-1205301#utm_source=zpravy&utm_medium=selfprom o&utm_campaign=e15rss
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 1 Čec 2015 15:28
- Nahlásit
Maya
i dost samostatně, ale tak nějak to vyšumělo celkem rychle
já se snažím, snažím, ale teď v poslední době je to na prt. Zrzavci to tedy fakt ocení, myšleno v tom smyslu, že si to viditelně víc užijí - což je pochopitelný. Mají mě každý jen pro sebe.
Včera jsem v rámci úspory času vymyslela jedno řešení. Vždycky když doma děláme krabicový čuchání, tak čuchal jeden a druhej byl v předsíni na místě. Včera jsem udělala změnu - ten co nečuchal měl hají a dostávalo se mu masage a hlazeníčka.
Dorina tahaly samostatně často děti s babičkou a Kimovi je to naprosto fučík jestli jde sám a nebo v tlupě jakýkoliv
no nějaký děti by se mi taky šikly - pro Rumíčka , Ešus měl výhodu synovci byli malí a řádili s ním.
Tjo ten hrnek je fakt strašněj ale škoda, kdyby to mělo lepší proporce, jdu do něj
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 1 Čec 2015 15:31
- Nahlásit
birma
když ty investice jsou někde vidět
mně je to fučik právě tenhle aspekt. Já si jen hraju, jsem tupá.
já jsem narozdíl od tebe sama celý dny, tak mi nevadí jednou dvakrát za tejden vidět i jiný ksichty, než jen ten svůj v zrcadle. Zvlášť, když jsou to lidi, co vesměs znám a mám ráda
no to je jasný. Taky já jsem fakt ve stádiu, kdy lidi nepotřebuju asi ani kdybych byla na pustým ostrově. vystačím si s velmi těsným okruhem a hlavně psy. Myslím že směřuju k Bardotce /ne vzhledem /.
|
Maya
Člen |
# Zasláno: 1 Čec 2015 15:32
- Nahlásit
Nějaký tip kde koupit sololakovou nebo korkovou destičku netypický velikosti 40x25? V obchodech na decoupage mají největší kolem 30 a v nábytkových obchodech to zase měří na metry.
|
Maya
Člen |
# Zasláno: 1 Čec 2015 15:33
- Nahlásit
PetraK
Ešus měl výhodu synovci byli malí a řádili s ním.
no u nás už to taky skončilo, neteř zájem nemá
|
birma
Člen |
# Zasláno: 1 Čec 2015 15:37
- Nahlásit
PetraK
kdyby to mělo lepší proporce, jdu do něj
tady máš pár pižel
Taky já jsem fakt ve stádiu, kdy lidi nepotřebuju asi ani kdybych byla na pustým ostrově. vystačím si s velmi těsným okruhem a hlavně psy
já je nepotřebuju, ale nevaděj mi mít lidi denně v práci, tak pak už potřebuju jen samotu, takhle kamarády občas ráda uvidim (a fakt je, že třeba trenérky který vídám každej tejden už za kamarády prakticky považuju) a nechci podceňovat tvojí samotomilovnost, ale řekla bych, že po pár tejdnech jen sama se sebou bys občas někoho i ráda viděla
|
Maya
Člen |
# Zasláno: 1 Čec 2015 15:39
- Nahlásit
live koťátka, fakt se hejbou, není to fotka
http://slowtv.playtvak.cz/hrajici-si-kotatka-0nc-/ kocicky.aspx
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 1 Čec 2015 15:44
- Nahlásit
birma
ady máš pár pižel
žjooooooooooooooooooooo ty nehty!! Jak to koupim,jaaaak to mám uděláát Stojí to jen stovku!!
ale nevaděj mi
jsem bohužel už na týhle straně barikády píšu záměrně bohužel, páč vim, že to nejni úplně pumplně dobře.
že po pár tejdnech jen sama se sebou bys občas někoho i ráda viděla
jsem se špatně vyjádřila - sama znamená Koláče, Brtnik a psi. Fakt víc nepotřebuju. Už je to diagnoza asi. Bez psů bych nevydržela, bez lidí či spíš bez lidskýho chování vlastně,páč to je to co mi vadí, vydržm klidně.
Maya
no u nás už to taky skončilo, neteř zájem nemá
jojo, animátoři by se šikli
|
birma
Člen |
# Zasláno: 1 Čec 2015 15:48
- Nahlásit
PetraK
jsem bohužel už na týhle straně barikády
naprosto chápu, to mám po pár dnech mezi lidma taky. Díky tomu, že s nima bejt v osobnim kontaktu krz práci nemusim, tak se jim ve volnu vyhejbat nepotřebuju (teda všeho s mírou, že jo )
|
Maya
Člen |
# Zasláno: 1 Čec 2015 16:01
- Nahlásit
PetraK
+ libra navíc za dopravu jestli dobře koukám
http://www.ebay.com/itm/Hungarian-Vizsla-Portrait- 24-Unique-Designer-Dog-Nail-Art-Stickers-Decals-/1 31185006003?pt=LH_DefaultDomain_3&hash=item1e8b3c5 5b3
|
birma
Člen |
# Zasláno: 1 Čec 2015 16:03
- Nahlásit
PetraK
žjooooooooooooooooooooo ty nehty!! Jak to koupim,jaaaak to mám uděláát Stojí to jen stovku!!
večer se připomeň, mrknu. Kdyžtak ti to koupim, mám PayPal... Ale koukni i jaký má ten člověk poštovný, nevim odkud je a ono se to může z jinýho kontinentu dost prodražit.
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 1 Čec 2015 16:07
- Nahlásit
maya
co korkovy prostirani?
|
Maya
Člen |
# Zasláno: 1 Čec 2015 16:07
- Nahlásit
birma
ty na ebay se nacházej v Anglii, tam odsud je poslání v pohodě a je to stejnej prodejce jako na etsy? tak asi vybrat podle ceny
|
Maya
Člen |
# Zasláno: 1 Čec 2015 16:09
- Nahlásit
cernej caj
co korkovy prostirani?
a jo, to mě nenapadlo, to se ještě kouknu, jestli maj takový velký
|
birma
Člen |
# Zasláno: 1 Čec 2015 16:13
- Nahlásit
Maya
ty na ebay se nacházej v Anglii
teď jsem mrkla a taky UK.
|
birma
Člen |
# Zasláno: 1 Čec 2015 16:14
- Nahlásit
Maya
ještě můžeš koupit nástěnku a pak z ní sundat ten rám
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 1 Čec 2015 16:29
- Nahlásit
birmaMaya
holky dík, už se na tom pracuje!!Není moc věcí, který musím mít, ale tohle joooooooooo! chtěla jsem po kolegyni at mi poradí co a jak a jestli se právě PP nedá obejít, nedá, takže její přítel ho má a objednal!! Juchéé. rovnou dvě balení
|
birma
Člen |
# Zasláno: 1 Čec 2015 16:33
- Nahlásit
PetraK
super!
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 1 Čec 2015 17:02
- Nahlásit
petrak
takto se tesim az budu vedet co sis to objednsla pac z mobilu mi to nefacha
|
Xerxová
Člen |
# Zasláno: 1 Čec 2015 17:12
- Nahlásit
jsem doma... vařená ve vlastní šťávě... Psisko má smolíka - dneska mu musí stačit zahrádka (alespoň do večera určitě...pak se možná nechám překecat)
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 1 Čec 2015 17:47
- Nahlásit
Maya
ten hrnek je vazne strasnej
Xerxová
jj, taky to tak vidim... u nas uz kombajny radi na poli, kolem kterych chodime...
|
Maya
Člen |
# Zasláno: 1 Čec 2015 19:36
- Nahlásit
koťátka se zrovna perou, jsou srandovní
|
Maya
Člen |
# Zasláno: 1 Čec 2015 19:40
- Nahlásit
PetraK
no vida, tak doufám potom dáš fotečky vlastních nehtíků
cernej caj
už kombajny? u nás teda zatím nic
vedro strašný, ale alespoň trochu foukalo, v pátek mám dovolenou a myslím, že do pondělka nevylezu ze zabedněnýho baráku, teď by se teda šiknul ten prodanej bazén, protože ani do potoka tam kvůli bobrům nejde vlízt, jak ta voda stojí, tak je to strašnej humus
|
birma
Člen |
# Zasláno: 1 Čec 2015 19:53
- Nahlásit
Maya
tady taky hnus fialovej. Doma celkem dobrý, zítra vythnu větrák. Akorát Adam to má teď chudák holt dva až třikrát denně kolem bloku nebo nejdál k Rokytce.
|
Xerxová
Člen |
# Zasláno: 1 Čec 2015 19:59
- Nahlásit
u nás už teplota docela klesá (je asi dvacet) - navíc na polovině zahrady už je stín - takže Garabáček řádí s klackem a má tryskové dostihy...
O víkendu holt budeme brzičko vstávat - abychom Jizerky stihly ještě "chladné" a bezlidnaté... Až začnou vedra, budeme zpátky
|
Maya
Člen |
# Zasláno: 1 Čec 2015 20:06
- Nahlásit
Xerxová
no Najtík si nejspíš připadá jako doma ve Španělsku
|
Xerxová
Člen |
# Zasláno: 1 Čec 2015 20:12
- Nahlásit
Maya no nevím nevím, kolik si toho "pamatuje". Navíc byl odvezen v dubnu - tady bylo větší teplo než tam. Ale v létě tam mají vedra - ani nadmořská výška to moc nesrazí...(je z náhorní planiny jižně od Valladolidu - tak 900 metrů nad mořem a přitom placka...)
|
denyk
Člen |
# Zasláno: 1 Čec 2015 20:55
- Nahlásit
Maya tys koupila Poustni ruzi? Z toho Barkeru nebo od soukromnika nejak www.divny.kytky atd.....kdybys chtela poslu ti odkaz, na pokec o Adenkach, dozvis se tam vse . Ja mam v planu si k me cca 16ti lete poridit par mladsich "sourozencu". Jen bacha na zviratka a deticky, pac to "mleko" co z nich po odrezu vyteka je jedovate.
|
denyk
Člen |
# Zasláno: 1 Čec 2015 20:59
- Nahlásit
cernej caj hic u denyku uz je....vidim to na vikend u Maresu v prujezdu s orosenym pullitrem skvelych Postrizin
|