Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Nezařaditelné dotazy / pro Ešusovou III
<< 1 ... 126 . 127 . 128 . 129 . 130 . 131 . 132 . 133 . 134 . 135 . 136 ... 598 . 599 . >>
Autor Zpráva
cernej caj
Člen
# Zasláno: 1 Čec 2015 12:38
- Nahlásit

birma
jj, vidim na ferine ktera rychle okoukala od tima ze na psy se janci a vyjizdi. akorat tim, ze je hysterka, tak timicek trikrat blafne a de pryc, hysterka hysterci, jeci a dela u toho fakt solidni cirkus

Maya
Člen
# Zasláno: 1 Čec 2015 12:47
- Nahlásit

PetraK
nějak si na něj prostě nemůže zvyknout, překáží mu v hubě
že lituju, mám to samý
prej to trvá 3 dny říkala zubařka a já si na tyhle věci zvyklám obvykle dlouho, tak to vidím minimálně na tejden

Maya
Člen
# Zasláno: 1 Čec 2015 12:51
- Nahlásit

PetraK
jak to? Brtnik by měl mít teda trvalej,
taky jsem měla mít, ale je to ten zub co jsem měla zánět a ještě nedávno mě trochu bolel, takže i když na rtg už zánět není, tak dávat x tisíc za trvalou korunku se mi nechtělo, bo to furt může skončit vytrhnutím, tak mám jen provizorní za 750 Kč, prej vydrží 1-3 let, pokud do tý doby ten zub budu ještě mít, tak je pravděpodný, že už dá pokoj

Maya
Člen
# Zasláno: 1 Čec 2015 12:54
- Nahlásit

cernej caj
mě Kim od Dorina to teda neodkoukal, asi proto, že je starší?

cernej caj
Člen
# Zasláno: 1 Čec 2015 12:54
- Nahlásit

Maya
aha, tak to jo, sem sirikala, ze to delaj nejak jako ze bys sla 20x

tak ja vyraaaazim, pomooooc

Maya
Člen
# Zasláno: 1 Čec 2015 13:04
- Nahlásit

cernej caj
tak držím palce, ať je tam nekdo moooc hodnej

Maya
Člen
# Zasláno: 1 Čec 2015 13:08
- Nahlásit

tak jsem koukala na nory a tam že od soboty do úterka bude 34 a když kouknu u nás na in-pocasi, tak na tu samou dobu píšou 26, jako fakt dost podstatnej rozdíl a pak má člověk něčemu věřit

cernej caj
Člen
# Zasláno: 1 Čec 2015 13:10
- Nahlásit

maya
pomooooc hic u denyku bude...

jinak msm pocit, ze tim vid feriny raky moc nrojoukal, mozna se stene prebira samo narozdil od dospelaka

Maya
Člen
# Zasláno: 1 Čec 2015 13:29
- Nahlásit

v tchibu maj věci na kempink, třeba by se vám něco hodilo
jako mě rozsekalo rádio, co svítí a dobíjí mobily a funguje na kličku???? jakože dvě hodiny musim točit kličkou, abby se mi nabil mobil a jako bonus u toho můžu poslouchat rádio?
http://www.tchibo.cz/radio-p400072776.html

birma
Člen
# Zasláno: 1 Čec 2015 13:38
- Nahlásit

Maya
rádio dobrý
mně by se líbilo něco takovýho na psí akce - tábory nebo jestli někdy pojedem na závody..

Maya
Člen
# Zasláno: 1 Čec 2015 13:47 - Změnil/a: Maya
- Nahlásit

birma
no to rádio koukám je powerbanka s přidanou kličkou, jakože když se ti vybije i ten bank, tak kličkou asi něco nahoníš, ale jako zas tak špatnej nápad do divočiny to není
akorát by mě zajímalo, jak dlouho bude trvat než se ta plastová klička urve

tyhle stany má hodně lidí co znám na výstavy a jiný akce a pochvalujou si to, když ti teda stačí takhle malej

Maya
Člen
# Zasláno: 1 Čec 2015 13:50
- Nahlásit

teda koukám, zlatý rádio na kličku, na tohle už nemám slov
http://fookywater.cz/

birma
Člen
# Zasláno: 1 Čec 2015 13:57
- Nahlásit

Maya
jak dlouho bude trvat než se ta plastová klička urve
tak třeb je to jen oplastovanej kov (naivní představa)
na tohle už nemám slov
pokus vyprodukovat co nejvíc odpadu? jinak tohle snad nazvat nejde...

PetraK
Člen
# Zasláno: 1 Čec 2015 14:00
- Nahlásit

cernej caj

ten puvodni. ale blby,ze ho nekdo zprasi a de si zprasit druhyho,

ono v tom bylo obojí, ten první nebyl výstavně a sportovně a povahově podle představ, takže se pořizoval další
Já jsem ráda, že nemám na psy požadavky v tomhle směru - výstavy, sport. Jsemráda, že jsme průměrní a dalšího psa si pořizuju ne jako náhradu, ale protože chci dva psy.

birma

co od sebe ti psi strašně snadno okoukaj a přeberou. To by musela chodit strašlivě moc s každym zvlášť, aby ten druhej zůstal normální podle mě.

no bať, bať bať.

a když jsme u toho chození s každým zvlášť- začínám mít sakra výčitky, že tak činím vlastně málo. Zas je to tím, že prostě fungujeme jako celek. A tak toho zneužívám, páč čas tlačí. Jako během procházky funguju s každým zvlášť to jo, ale..... toooo nejni vono. Ale měla bych, měla mnohem víc. Vidím, jak si to vždycky ten jednotlivej hodně víc užije. Mám výýčtitkůůůch

zbrnd
Člen
# Zasláno: 1 Čec 2015 14:01
- Nahlásit

PetraK

PetraK
Člen
# Zasláno: 1 Čec 2015 14:03
- Nahlásit

Maya

prej to trvá 3 dny říkala zubařka a já si na tyhle věci zvyklám obvykle dlouho, tak to vidím minimálně na tejden

založte klub!! Taky tě to tlačí v dásni? On jí má rozdrážděnou z toho, jak to bylo předtím a teď to nasazení to dorazilo.

tak mám jen provizorní za 750 Kč, prej vydrží 1-3 let, pokud do tý doby ten zub budu ještě mít, tak je pravděpodný, že už dá pokoj

a tááák to jsem nevědíla, že jde, ale to je moudrý rozhodnutí!! šikovná zubařka.

mě Kim od Dorina to teda neodkoukal, asi proto, že je starší?

myslím. Kim je přišlík, že jo? Má asi vyrovnanou povahu a to bych řekla, že už v určitým věku pak nic nerozhází.

birma
Člen
# Zasláno: 1 Čec 2015 14:04
- Nahlásit

PetraK
Mám výýčtitkůůůch
to bys měla! páč ty tvoje chudinky si vůbec nevodpočinou, jak je furt někam vláčíš!

birma
Člen
# Zasláno: 1 Čec 2015 14:07
- Nahlásit

PetraK
ten první nebyl výstavně a sportovně a povahově podle představ, takže se pořizoval další
Já jsem ráda, že nemám na psy požadavky v tomhle směru - výstavy, sport. Jsemráda, že jsme průměrní a dalšího psa si pořizuju ne jako náhradu, ale protože chci dva psy

ty jo já v tomhle nejsem úplně vyhraněná, páč třeba bych taky ráda časem psa se kterym by se daly snáz dělat věci, co se s Adamem dělaj blbě. A nemyslim, že by to znamenalo, že bych měla míň ráda Adama nebo toho dalšího psa, nebo že by některej z nich byl zanedbávanej - u mě budou psi zanedbávaný vždycky krzevá mojí lenost a ne krz svojí chorou hlavu

Maya
Člen
# Zasláno: 1 Čec 2015 14:19
- Nahlásit

PetraK
Taky tě to tlačí v dásni? On jí má rozdrážděnou z toho, jak to bylo předtím a teď to nasazení to dorazilo
ano ano, já to měla předtím dobrý, ale jak mi čistila kolem ten cement, tak mi celou dáseň nějak rozjebala, děsný
a samozřejmě ten zub je strašně velkej, takhle velkej určitě můj zub předtím nebyl!! :
myslím. Kim je přišlík, že jo? Má asi vyrovnanou povahu a to bych řekla, že už v určitým věku pak nic nerozhází
Kim je starší o 3 roky než Dorin, jo je vyrovnaný povaha a Dorin je asi něco jako čaje Ferina, hysterák a navíc ještě bojavec, tak jsem jako myslela, že Kim ty hysteráky neodkoukal od něho, ale asi tím, že je starší a prvně to viděl až jako dospělej, Dorin teda jako štěně od dospěláka Kima jeho vyrovnanou povahu a žití stylem Nic se neřeší, ono to nějak dopadne, neodkoukal ani náhodou ani jako štěně

cernej caj
Člen
# Zasláno: 1 Čec 2015 14:26
- Nahlásit

prezila seeem huraa. doktorka mlada, takycelkem ila, lexaurin by mi napsala kdyy bylo nutno delat zasahy, takze ufff...

petrak
mas vycitku, ze tvoji psi nrmuxou spat 20h denne?

birma
ja treba ambice psi nemam, ale chapu, ze v nrkterych pripadech je to lepsi. kamosky znama ma od stenetesilnyho kardiaka tak di holt poridila jeste jednoho s kterym muze poradne ven, na treky a vylety a pochybuju ze kardiak by hyl nestastnej, ze je s jrjim muzem na zahrade. vychaxky curaci maj stejny a zdravej pes k tomu ma vikendovej bonus.

cernej caj
Člen
# Zasláno: 1 Čec 2015 14:28
- Nahlásit

maya
ovsrm musim rict, ze pri mym setkabi s dorinem bych se ho fakt bala, coz ferinka aspon pro lidi bezpsi pusoi jak nejvetsi plysak. akorat opilce asi nerada pac vyjimecne vyjede po takovejch divnejch lidech

birma
Člen
# Zasláno: 1 Čec 2015 14:33
- Nahlásit

cernej caj
prezila seeem
gratulujuuuuuu
kamosky znama
jj na Majku jsem už narazila jak na FB tak na Šlapkách

PetraK
Člen
# Zasláno: 1 Čec 2015 14:33
- Nahlásit

cernej caj

tak ja vyraaaazim, pomooooc

aj jaj, čajdo jsme s teeeeeeeeeeeeboooou!!

PetraK
Člen
# Zasláno: 1 Čec 2015 14:44
- Nahlásit

birma

to bys měla! páč ty tvoje chudinky si vůbec nevodpočinou, jak je furt někam vláčíš!

jistě, proto je musím vláčet každýho co nejvíc zvláš'ť, abych si hlavně neodpočinula já
Ne ale ono je to fakt důležitý - dát jim každýmu jeho vlastní prostor - hlavně pro Bubi, ta je vždycky ráda, že má klid (naše občasný noční procházky ve dvou) a Rumajzl si zase užije, že má víc prostoru dělat se mnou hovádiny... jen mít víc času a nebo taky tolik nelajdačit s tím, že spoléhám, jak pěkně fungujeme

ty jo já v tomhle nejsem úplně vyhraněná, páč třeba bych taky ráda časem psa se kterym by se daly snáz dělat věci, co se s Adamem dělaj blbě.

jak říkám, mám v tomhle výhodu že chci jen bejt se psima, že mě nic netáhne dál, vejš, a plus to, že mě nic netáhne do společnosti jinejch lidí, naopak.

A nemyslim, že by to znamenalo, že bych měla míň ráda Adama nebo toho dalšího psa, nebo že by některej z nich byl zanedbávanej -
to ne, tak to nemyslím. Jsou lidi, které to baví hodně a chápu, že pak mají důvod (když přesně jak říkáš neodsunou toho původního na druhou kolej), já tohle naštěstí nemám, takže mi je fuck, jak nadanej nenadanej, krásnej vošklivej pes se mi dostane do rukouch. Hlavně že je to pes,

Maya

ano ano, já to měla předtím dobrý, ale jak mi čistila kolem ten cement, tak mi celou dáseň nějak rozjebala, děsný
a samozřejmě ten zub je strašně velkej, takhle velkej určitě můj zub předtím nebyl!!

SEŠ BRTNIK SEŠ, VODHALILA SEM TĚ!!

e starší a prvně to viděl až jako dospělej,

jojo, on nevidí důvod něco řešit.

Dorin teda jako štěně od dospěláka Kima jeho vyrovnanou povahu a žití stylem Nic se neřeší, ono to nějak dopadne, neodkoukal ani náhodou ani jako štěně

tak na druhou stranu to nevíš, určitýho vzorce se mu třebas dostalo a mohlo by být hůř bez toho

cernej caj
prezila seeem huraa. doktorka mlada, takycelkem ila, lexaurin by mi napsala kdyy bylo nutno delat zasahy, takze ufff...

jééé hele, je zpátky už!! No tak vidííš, vidíš, že to klaplo, gratuluju.

mas vycitku, ze tvoji psi nrmuxou spat 20h denne?

ne mám výčitku, že se jim víc nevěnuju samostatně. Bubi by si zasloužila víc prostoru se mnou a Rumštajn by si měl zvykat víc být za samostatnýho.

Maya
Člen
# Zasláno: 1 Čec 2015 14:44
- Nahlásit

cernej caj
tak super, že zubařka dobrá
pri mym setkabi s dorinem bych se ho fakt bala
no a to už je postarší a celkem vyklidněnej
já Ferinu neviděla, ale myslela jsem spíš že asi budou mít společnej ten hysterickej projev když se jim něco nelíbí

Maya
Člen
# Zasláno: 1 Čec 2015 14:47
- Nahlásit

PetraK
na druhou stranu to nevíš, určitýho vzorce se mu třebas dostalo a mohlo by být hůř bez toho
no to je možný, ale ježíš při tý představě mě úplně vorosilo

Maya
Člen
# Zasláno: 1 Čec 2015 14:50
- Nahlásit

PetraK
ne mám výčitku, že se jim víc nevěnuju samostatně
no já jsem ze začátku s nima chodila i dost samostatně, ale tak nějak to vyšumělo celkem rychle
každopádně u nás je to jedno, Dorina tahaly samostatně často děti s babičkou a Kimovi je to naprosto fučík jestli jde sám a nebo v tlupě jakýkoliv

cernej caj
Člen
# Zasláno: 1 Čec 2015 14:51
- Nahlásit

maya
jj, tenhysterickej projev zcela jiste nejsou pribuzny?

ji a nejakou vodu pro psy sem vidrla na propetu a rikala si wtf????

petrak
jj ja vim, jak si to myslela, ale tak kdyx bude moznost tak se muzes realizovat

birma
Člen
# Zasláno: 1 Čec 2015 14:52
- Nahlásit

PetraK
mám v tomhle výhodu že chci jen bejt se psima, že mě nic netáhne dál, vejš
to mě taky ne, ale když je něco, co mě baví a stojí to čas a prachy, tak jsem docela ráda, když ty investice jsou někde vidět
plus to, že mě nic netáhne do společnosti jinejch lidí, naopak
nj, já jsem narozdíl od tebe sama celý dny, tak mi nevadí jednou dvakrát za tejden vidět i jiný ksichty, než jen ten svůj v zrcadle. Zvlášť, když jsou to lidi, co vesměs znám a mám ráda

Maya
Člen
# Zasláno: 1 Čec 2015 14:55
- Nahlásit

PetraK
Pižlý hrnek, ten je strašnej
http://www.ebay.com/itm/Blue-Witch-Ceramic-Unusual -Hungarian-Vizsla-Dog-Figural-Handled-Hand-Painted -Mug-/361332787498?pt=LH_DefaultDomain_0&hash=item 54211cc92a
kniha s pižlou
http://www.ebay.com/itm/What-Faust-Saw-Vizsla-Weim araner-Dog-illustrated-childrens-Story-Rare-Book-/ 191601395242?pt=LH_DefaultDomain_0&hash=item2c9c55 462a
jedna stříbrná pižla
http://www.ebay.com/itm/Solid-800-Silver-Hungarian -Pointer-Vizsla-Dog-Miniature-Figurine-Pointing-St and-/381175448514?pt=LH_DefaultDomain_0&hash=item5 8bfd3c3c2

<< 1 ... 126 . 127 . 128 . 129 . 130 . 131 . 132 . 133 . 134 . 135 . 136 ... 598 . 599 . >>
Toto téma je uzavřeno. Nemůžete zaslat odpověď.

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání