| Autor |
Zpráva |
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 2 Čec 2015 08:44
- Nahlásit
Maya
a ty podle tlaku poznas, jestli bude prset? ale to vetsinou poznas i podle toho pocasi uz kolem casu, kdy ma zacit prset
praveze nemusela, to by umelo vyhodnocovat samo nejaky zaznamy a podle nich predpovidat nejaky +/- modely, ale zas to sou obludy za x tisic vetsinou.
podle me by to moc nesvitilo a dalo by se i vypnout, ne?
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 2 Čec 2015 08:54
- Nahlásit
RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁRRRÁÁÁRRRÁÁÁ
RRRÁÁÁRRRÁÁÁRRRÁÁÁ
RRRÁÁÁRRRÁÁÁRRRÁÁÁ
RRRÁÁÁRRRÁÁÁRRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
MMŠTÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁJN !!!
dneska je to na koupačku:
Tak máma včera 38,4.ale mysli překvapivě optimistické. Byla nadšená z čtení, který jsem jí vyrobila ze Štajno článků, z článků od Abyt ze Zvířetníku, který říkám, druhá Betty McDonald a z článků od profesora Piškůta (ty naprosto miluju, kdybyste se chtěli pobavit, tak tady:
http://www.modrykocour.cz/diary-kocour.php?cid=116 3) začla jsem poctivě od prvních článků, máma má na dlouho o zábavu postaráno (a já taky, než to vyrobím ) Cestak kupodivu nebyla tak šílená , cestou jsme zastavili u Litávky, kde ze zrzci zchladili , pak jsme kapek zakufrovali, neb jsme jeli jinou cestou , pak jsem zakufrovala v sanatoriu ale nakonec jsem to našla. Nutně potřebuju vědít, jak se jmenuje sousedka Škopkový ve Slunce seno jahody . Ta jak si jejich syn měl brát Blaženu. Já to vůůůbec neznám. Nicméně jedna máminá sousedka je nähmlich to samý a my potřebujem vědít, jak se ta osoba ve filmu jmenovala.Brtnik se zatím procházel s čoklema v lesích. Stihli jsme ještě v Ikee koupit na poslední chvíli nové matrace, takže od úterka budem spát na novým, veletvrdým, hééč!! A pak jsme zašli na velmipozdní večeři do picošky. I ze zrzínkama, kteří tam byli velevítání a byli i velehodní. A pak jsme fšicí zdechli
Bože jak já jsem vděčná za tyhle letní rána!! TO je pocouráníčko!! No a doma ráno lítaly bytem chňapky, boty, Bubíci, Rumíčci, Koláče, přetahovadla - hrozně jsme řádili. Stihla jsem poklidit kapek nepořádku v kůchni a hadry v ložnici a pak už se řítila do arbajtu.
birma
nenéééé!!
Maya
tak jsem se doma dívala, Brtnik ho nemá světlejší
ale dáseň bolí prej fest, jaks na tom Ty?
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 2 Čec 2015 09:00
- Nahlásit
PetraK
tak snad mame bude brzo lip. a jak se ji tam libi? jinak teda pekne si ji to tam vymyslela, aby mela zabavu
uzij si novy matrace, me ty veletvrdy prisli posledne jako molitan ale treba to za ty roky zlepsili
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 2 Čec 2015 09:03
- Nahlásit
cernej caj
najednou zare, cumim do mikrovlnky a alobal horiiii
vítej v klubu paličových dcer
Fifi
to se tak pěkně čte o Trolíčkovi pacholíčkoví zpěváčkovi velikém Nedožerovi obecném, sbírávém. Těším se na fotos moc.
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 2 Čec 2015 09:10
- Nahlásit
PetraK
si vzpominam, jak sem si na neschopence v unoru podpalila klavesnici a denyky me hnala do prace, tak je videt, ze ani do prace bych chodit nemela
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 2 Čec 2015 09:18
- Nahlásit
cernej caj
. a jak se ji tam libi
no jsme z toho takový rozpačitý, obě. Já proto, že tam s těma lidma v podstatě nic nedělají a máma proto, že ta jedna paní je víc, než velmi hlasitá a roztahovačná, jak germáni.Je tam s nima na pokoji paní, která na tom není úplně dobře, má tu smůlu, že má TV umístěnou nad hlavou a ta hlučivá paní nějak nebere ohledy na ostatní. Potřebovala bych, aby mámě bylo co nejdřív dobře a mohl se zase dostat ven, jako na tom začátku, kdy se sama vydala na průzkumy okolí /a pak se tam ztratila , čemuž se ovšem nedivám, já taky /
na matrace se těším, hlavně moje záda se těšej. Ad ta Dornovka - info pro ostatní - záda si jí pochvalujou. A i neurolog mi to schválil.
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 2 Čec 2015 09:19
- Nahlásit
cernej caj
, jak sem si na neschopence v unoru podpalila klavesnici a denyky me hnala do prace, tak je videt, ze ani do prace bych chodit nemela
tak jedine rentiérk na ostrově. Pustým ovšem bez ohně
|
Maya
Člen |
# Zasláno: 2 Čec 2015 09:21
- Nahlásit
PetraK
super že je mamka optimistická, ohledně toho čtení neměla bys pohodlnější koupit nějakej levnej tablet a nahrávat jí rovnou ty články do toho? i by se jí to líp četlo než z papírů ne?
tak jsem se doma dívala, Brtnik ho nemá světlejší
ale dáseň bolí prej fest, jaks na tom Ty?
ale zase ho měl tutově dražší
mě už to moc nebolí, tak trochu to jen cejtim
připadá mi, že mám otlačenej jazyk o ten ooobr zub
jako ten blbej pocit se teda ještě nesednul
|
Maya
Člen |
# Zasláno: 2 Čec 2015 09:22
- Nahlásit
PetraK
. Nutně potřebuju vědít, jak se jmenuje sousedka Škopkový ve Slunce seno jahody .
Konopníková říká chytrej gúgl
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 2 Čec 2015 09:30 - Změnil/a: PetraK
- Nahlásit
Maya
super že je mamka optimistická,
jo taky jsem byla fakt ráda, čekala jsem, že jí tam najdu rozloženou a kupodivu ne, tak snad se udrží. a hlavně snad se z toho nevyklube nějakej problém
ohledně toho čtení neměla bys pohodlnější koupit nějakej levnej tablet a nahrávat jí rovnou ty články do toho? i by se jí to líp četlo než z papírů ne?
no jo, ale mámě se teď nechce nějak učit s nějakou novou technikou . Chtěla jsem jí pořídit MP3, aby si mohla poslouchat, ale taky nechce.
ase ho měl tutově dražší
si piš!
on si taky právě nemůže zvyknout na to jak to sedí nesedí, minule to prý sedlo jak zadel na hrnec. a teď je to nějaký divný
dííík - konopníková hned letěla k mámě
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 2 Čec 2015 09:30
- Nahlásit
PetraK
tak to je blby, ale tak snad bude pro mamu brzo lip a bude moc ven.
jj, dornovka je supr, tak su rada, ze spokojenost
Maya
ja teda nevim, ale me se cte lip z papiru, ale zas na tabletu by mohla mit radio, hudbu, nejaky hry, a tak
jeste sis nezvykla?
|
Maya
Člen |
# Zasláno: 2 Čec 2015 09:36
- Nahlásit
cernej caj
ale zas na tabletu by mohla mit radio, hudbu, nejaky hry, a tak
no právě a net k tomu ani nepotřebuje, i na filmy by mohla koukat
ale vloni jsem to nutila tátovi do nemocnice a taky nechtěl, takže to chápu
jeste sis nezvykla?
to je brzooo
PetraK
minule to prý sedlo jak zadel na hrnec. a teď je to nějaký divný
tak já srovnávat nemůžu, tohle je prvně, co mám něco takovýho v hubě
mě docela překvapilo, jak mi tu korunku musela ještě dost dobrušovat, jsem si myslela, že když dělaj tu příšernost s otiskama, že to udělaj na míru, by mě zajímalo, jestli ty keramický korunky taky takhle dobrušujou? doufám, že jo
|
Maya
Člen |
# Zasláno: 2 Čec 2015 09:37
- Nahlásit
cernej caj
ja teda nevim, ale me se cte lip z papiru
ale z tabletu si může číst třeba i večer potmě když nemůže spát, jako samo čtečka je lepší, ale zas není moc použitelná na jiný věci
|
Maya
Člen |
# Zasláno: 2 Čec 2015 09:39
- Nahlásit
dneska teda to vypadá dost na nudu, to bude dlouhej den, asi už má hodně lidí dovolenou nebo co
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 2 Čec 2015 09:50
- Nahlásit
Maya
no me ten zub taky chvili vadil, pac mi par dnu (14dni?) chybela pulka zubu a to je proste naprd pak si zas zvyknout
no zas sou takovy ty led baterky s klipsou, jako ja osobne nenavidim zari displeje ve tme, takze stejne si svitim treba lampickou nebo tak a nebo fakt jen rychle mrknout na pocasi...
my mame teda prace dost, jeste ze mam tu dovcu ;D
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 2 Čec 2015 09:52
- Nahlásit
cernej caj
tak to je blby, ale tak snad bude pro mamu brzo lip a bude moc ven.
už se dneska pídí po tom, jestli by mohla vypadnout. Jen nás trochu straší ta teplota, to zas není tak málo. Dneska jí ještě teplotu neměřili
Maya
no právě a net k tomu ani nepotřebuje, i na filmy by mohla koukat
fakt ne? Filmy by asi neviděla, ale to rádio a hry to by nemuselo bejt marný.
eště dost dobrušovat, jsem si myslela, že když dělaj tu příšernost s otiskama, že to udělaj na míru, by mě zajímalo, jestli ty keramický korunky taky takhle dobrušujou? doufám, že jo
dobrušujou, dobrušujou.
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 2 Čec 2015 09:57
- Nahlásit
jo a bacha na bombony proti boleni v krku isla sem chtela do lekarnicky takze kdyz pominu ze mi pani prodala s minimalni trvanlivosti, ktera koncila za 7dni po koupi, tak sem ji dala kamaradovi v dolomitech a jemu se to prilepilo na korunku a jak se to snazil nejak oddelat tak to slo i s korunkou, tak z toho mel trochu trauma, ale prej uz je stejne objednanej tak to moc neresil...
asi naprd, ze to ma zvykackovej charakter, ja je nezkousela teda a asi je stejne vyhodim
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 2 Čec 2015 09:58
- Nahlásit
cernej caj
tak to hlavně musíme dát vědět Maye a Brtnikoj!!!
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 2 Čec 2015 10:02
- Nahlásit
PetraK
jj, proto to pisu kdyz uz je tu ta korunkova debata
|
birma
Člen |
# Zasláno: 2 Čec 2015 10:07
- Nahlásit
Zdravím! Zvažuju kam s tím chudáčkem, jestli se pachtit někam za hlubší vodou nebo mu bude stačit opět Rokytka a vůbec nikam se mi v tom vedru nechce. Nesnášim to.
PetraK
Na některý hry jo, na jiný ne (a těch je velká spousta). Potřebuješ net akorát na to, abys je do tabletu dostala
|
Maya
Člen |
# Zasláno: 2 Čec 2015 10:12
- Nahlásit
cernej caj
no já právě měla před dva tejdny ten zub obroušenej a už i před tím od toho zánětu, teda skoro rok, ten zub o dost menší
no mít korunku hned dole, tak mě klepne, doufám, že normální žvejka mi jí nesundá, včera jsem si ze stejnýho důvodu rozmyslela koupi karamelek
jako ja osobne nenavidim zari displeje ve tme
tak mě to nějak zásadně nevadí, když se intenzita dá seřídit a je to v nouzový situaci jako nemocnice, jinak samo podsvícená čtečka je na oči lepší, to je jak osvícenej papír, tu mini ledku na čtení mám taky, jsem si s tím četla když nešel proud, ale na mě to svítí moc málo, na okrajích stránek už je prt vidět
PetraK
fakt ne? Filmy by asi neviděla, ale to rádio a hry to by nemuselo bejt marný.
rádio nevím, ale muziku, čtení, hry, filmy, prostě cokoliv do toho budď nahraješ a nebo u těch levnejch, co maj malou paměť, to tam taháš z flešky, flešku snad nějakou, co můžeš postrádat a nechat jí mamce u tabletu snad máš ne? a nebo jí koupit rovnou s tabletem
a třeba v sanatoriu i maji wifinu? chce to se zeptat, pak by mohla mamka i na net
|
Maya
Člen |
# Zasláno: 2 Čec 2015 10:16
- Nahlásit
birma
tak hry na tablet jdou všechny z google play a těch jsou mraky, u mý mámy to teda jistilo sudoku a pasiáns
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 2 Čec 2015 10:17
- Nahlásit
birma
kup si bazenek
Maya
tak on ji nemel hned, ji uz ma treba rok ale asi si na to davat bacha, no...
hlavne treba i namluveny povidky, do sluchatek a je to
|
Maya
Člen |
# Zasláno: 2 Čec 2015 10:35
- Nahlásit
koťátka jsou v čudu, žádná zábava
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 2 Čec 2015 10:50
- Nahlásit
birma
Zdravím! Zvažuju kam s tím chudáčkem, jestli se pachtit někam za hlubší vodou nebo mu bude stačit opět Rokytka a vůbec nikam se mi v tom vedru nechce. Nesnášim to.
Hlasuju za Rokytku a blbnutí si zaprděně u domova. Zvlášť, když oba nesnášíte vjědro.
Na některý hry jo, na jiný ne (a těch je velká spousta). Potřebuješ net akorát na to, abys je do tabletu dostala
tak máma čistě jen takový blbiny jako pasiáns a nebo tu kočku co sem dala Maya jo a pak tu skvělou zeměpisnou stránku, ta je výborná , mámu zeměpis bavil, takže si s tím vyhrála.
a třeba v sanatoriu i maji wifinu? chce to se zeptat, pak by mohla mamka i na net
jo jo, wifinu jsem tam viděla v nějaký společenský místnosti... no já to s ní ještě proberu.
Myslíte že by se dal koupit nějakej bazarovej?
|
Maya
Člen |
# Zasláno: 2 Čec 2015 10:53
- Nahlásit
PetraK
jaká zeměpisná stránka?
tak určitě se nějaký bazar koupí, ale ono máš dneska už tisícku nebo dvě novej, akorát prostě je to pomalejší a nemá to paměť, tak k tomu musíš mít tu flešku, než nějaký ipad dělo
|
Maya
Člen |
# Zasláno: 2 Čec 2015 10:53
- Nahlásit
bordery 1936, maj teda nějaký úplně jiný hlavy než ty dneska
|
Maya
Člen |
# Zasláno: 2 Čec 2015 10:55
- Nahlásit
PetraK
https://www.alza.cz/ltlm-d7-standard-d2220089.htm
|
Maya
Člen |
# Zasláno: 2 Čec 2015 11:04
- Nahlásit
Balto, vedoucí pes spřežení tý slavný jízzdy na Aljašce, 1925
jako nevypadá jako ti dnešní tahouni
|
Maya
Člen |
# Zasláno: 2 Čec 2015 11:24
- Nahlásit
http://www.nakupsivnemecku.eu/nakupsivnemecku/esho p/9-1-Potraviny
pravda je, že jsem objednala od zoohitu psům pařátky, jsou německý a takový jsem teda u nás ani neviděla, krásně ouzený jsou
|