| Autor |
Zpráva |
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 1 Čec 2015 06:57
- Nahlásit
drasalice
PetraK
jee, fotecky s fajfkou a esuskem
jinak s morusema sem se pobavila
denyk
hm, snad maminka bude ok - nechapu, jak s trenerem muze k tomu dojit... chapu kdyz se pretahne mladej borec, ale nechapu, ze starsi pani s trenerkou nema fakt klidnej najezd a pomalu hlavne se treba jen prvni hodinu ucit spravne dychat do tech pohybu a treba i cvicit skoro bez zavazi nez pro ni bude pohyb rutina... tady je videt, ze kazdej ma rychlokurz a to, ze nekdo 10let cvici a pak si udela trenerskej kurz fakt muze fungovat u bezny mlady populace...
snad teda martan z dii pii bude cajk, sem to radsi ten birmy popis moc necetle, bleee
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 1 Čec 2015 07:08
- Nahlásit
nutno videt i bez zvuku
|
Xerxová
Člen |
# Zasláno: 1 Čec 2015 07:14
- Nahlásit
PetraK Nevyšiluj - víš dobře, že se nic nestalo - hodný důchodce pustil Pepu do baráku a dohlídnul na vložení "zásilky" do schránky. Pak za ním poctivě zavřel... Máte dobře vycvičený panelák Takže se na Brtníka nezlob - nekaž si náladu, když jde o prd.
U měření výšky se chybuje ve dvou krocích - jednak se neměří "vyprsený" pes (na bonitaci jsem vždy měla menší dogy, než doma v kuchyni), a hlavně se neměří "kolmá"vzdálenost. Doma měřím prkýnkem (velkým na krájení masa), pěkně položeným na kohoutku a odečítám na dveřích (stejně měřím vnoučata ) Night má kolem 87 cm
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 1 Čec 2015 07:21
- Nahlásit
Xerxová
a jak se to na bonitaci meri?
to video https://www.youtube.com/watch?v=YvdP1AW5HOs se mi nejak nevlozilo
|
Fajka
Člen |
# Zasláno: 1 Čec 2015 07:45
- Nahlásit
říkal tady někdo včera zavej bročku?
Hauuuuuuuuu!!
to by nám šlo
|
denyk
Člen |
# Zasláno: 1 Čec 2015 08:06
- Nahlásit
Morgen ve spolek, to zas bue vedro, hergot . cernej caj njn ale tak mamka by taky mela tak trochu vedet co si muze a nemuze dovolit ne, boze ja kdyz ted pojedu na kole 30km tak cipnu, pac jsem na kole nesedela 4 roky, ze. No nic nebudu to komentovat, zkusim ji napsat jak je na tom. Ale myslim ze to bude trochen na delsi dobu. Dnes asik trochu "vykydam" uz konecne at se tady necitite jak v hostelu . Pac postel kde by mela tva kamoska hajat je zapraskana vypranejma hadrama. Neni cas to ukladat do skrine, my na nemocenske mame totiz kopu prace .....Fajka furt si rikam, ze ti poslu tu prouhatici co jsem fotla ve Vele, ale z mobilu mi to nejde ani na emila bohuzel
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 1 Čec 2015 08:10
- Nahlásit
Fajka
denyk
tak jasny, vedet by to mela, ale tak kdyz nema rozum ona, aspon ta trenerka by mela navic kdyz je za to placena, ze jo... jako ze kdyby tam sla bez trenerky, asi me to neprekvapi ale takhle si myslim, ze je to nezodpovedny i z hlediska, ze si platim za sluzbu, ktera by mela mit i teda duraz na to bezpeci, ze jo... proc jinak za trenera platit?
ja bych chcipla i 15teda
Neni cas to ukladat do skrine, my na nemocenske mame totiz kopu prace
pohoda;)
to je divny, kdyz si otevres v mobilu galerii a mas prihlaseni do google uctu, tak nahore v tom menu nad fotkou si muzes rovnou dat odeslat pres mail
|
denyk
Člen |
# Zasláno: 1 Čec 2015 08:13
- Nahlásit
cernej caj Vaclav byl nadsenej s Bastei ze to je super napad
|
Fajka
Člen |
# Zasláno: 1 Čec 2015 08:16
- Nahlásit
denyk
furt si rikam, ze ti poslu tu prouhatici co jsem fotla ve Vele, ale z mobilu mi to nejde ani na emila bohuzel
to neva, tak až to půjde kein štrééz
to zas bue vedro, hergot
mě je na vomdlení už tedkonc a jelito zalezlo do chládku a odmítá se ho vzdát...
jo a tutaj jedna fotečka naší pruhatice z přehlídky veteránu, hlavně pro Fifijovou....konečně jsem to hodila na rajče..
|
denyk
Člen |
# Zasláno: 1 Čec 2015 08:23
- Nahlásit
cernej caj jo uz to mam. Pres ucet to jde neslo mi to pres seznam....Fajka mas ji tam. Pry je to nejaka Sampijoooonka, nevim od koho ji maji....je ji 6 let. No u naa uplne bez mraku dnes....bleeee
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 1 Čec 2015 09:13
- Nahlásit
RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁRRRÁÁÁRRRÁÁÁ
RRRÁÁÁRRRÁÁÁRRRÁÁÁ
RRRÁÁÁRRRÁÁÁRRRÁÁÁ
RRRÁÁÁRRRÁÁÁRRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
MMŠTÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁJN !!!
Spala bych, spala a spala . Sem asi teda šípková Růža Bubi včera sice při koupačce utopila aportovací kostéčku, ale dneska ráno s mnohem větší chutí honila půlku svítivýho florbalovýho míčku. Ona tyhle barvy logicky oblibuje, páč je to dobře vidět při pohybu a i když to ztratí v dohledu. Rumíčka dneska zabila bezsrstá teriérka a pěkně jsme si pocourali. Do prasé se mi ani kapek nechtělo teda. DOufám, že mámě dneska nebude hůř.
Xerxová
Takže se na Brtníka nezlob
tjo já měla takovýho vzteka!! ale mega vzteka!! a vůbec to byl nějakej den se škvrnama a érupcema na slunci. Div, že nejsem vdova.
Doma měřím prkýnkem
já si taky vzala na pomoc prkýnko právě, jenže mně se nepodařilo tu žížalu změřit, jak jsem u země, tak se děsivě hlemejždí a musí se družit. Joudík pošahanej
Fajka
z přehlídky veteránu
vona nejni žáden veterán!!! je to čupr baba!!
|
denyk
Člen |
# Zasláno: 1 Čec 2015 09:14
- Nahlásit
Hmmmm fotka vlozena, odeslani se nezdarilo.....tak nefim, asik se stydi....
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 1 Čec 2015 09:20
- Nahlásit
denyk
jeee, bozi ja uz nabijim baterky do fotaku
Fajka
to je krasnej usmev
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 1 Čec 2015 09:21
- Nahlásit
cernej caj
jee, fotecky s fajfkou a esuskem
jo taky jsem se pokochala. občas si to prolistuju
Fajka
Hauuuuuuuuu!!
taky pošuk
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 1 Čec 2015 09:22
- Nahlásit
cernej caj
enyk
jeee, bozi ja uz nabijim baterky do fotaku
Fajka
to je krasnej usmev
jaká fotkáá, jakej úsměv?? Něco nevidim?? nebo blbá už sem?
|
zbrnd
Člen |
# Zasláno: 1 Čec 2015 09:24
- Nahlásit
PetraK
Div, že nejsem vdova.
Njnmnoholidicekanavysvobozenijestedylnezvon.
|
Fajka
Člen |
# Zasláno: 1 Čec 2015 09:30
- Nahlásit
denyk
Hmmmm fotka vlozena, odeslani se nezdarilo.....tak nefim, asik se stydi....
já si říkala že nic nedorazilo, tak někdy příště třá ti s tím helfne nějakej hodnej kamarát
PetraK
Hauuuuuuuuu!!
taky pošuk
jo jo 100%
Fajka
to je krasnej usmev
jaká fotkáá, jakej úsměv?? Něco nevidim?? nebo blbá už sem
taky nevím
leda tedle?
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 1 Čec 2015 09:30
- Nahlásit
zbrnd
nehrajsisohněm,nehrajsisohněm,nebobudešmítbebí!!
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 1 Čec 2015 09:31
- Nahlásit
Fajka
leda tedle?
jo aháá, tak to jsem neviděláá ponejprv. ale ano, úsměv krásnej Fajfka je hotová modelína!
|
Fajka
Člen |
# Zasláno: 1 Čec 2015 09:34
- Nahlásit
PetraK
Fajfka je hotová modelína
no to jo teda kdybys viděla jak byla nakrknutá když jsme na tu výstavu přijely v kruhu dyž jsme si to zkoušely tak hodila vocas dolu, zabejčila se a vyčítavě na mě hleděla jako essi to myslím akt vážně
pak bylo naštěstí dost času aby jí to přešlo a pak odpoledne už v těch závěrečkách byla happy a vytlemená takhle..kravěna jedna
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 1 Čec 2015 09:34
- Nahlásit
PetraK
faja jak se smeje
jinak teda sem cekala, ze napises, ze ji dneska kosteecku bubi nasla tak skoda, ze je ztracena.
|
Fajka
Člen |
# Zasláno: 1 Čec 2015 09:37
- Nahlásit
a ještě jedno jelito a du makat..utýdle fotky mě první napadlo :
Zpjevaanjěěěě mám zo všetkééého najračeeeej !!!
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 1 Čec 2015 09:40
- Nahlásit
Fajka
|
Fajka
Člen |
# Zasláno: 1 Čec 2015 09:41
- Nahlásit
denyk
došla !!! týýýjo...to by mohlo bejt něco příbuznýho s Fajfkou...je mě nějak povědomá
se zamyslím a pak prohrábnu fotky z výstav..tu najdu ...6 tiletou pruhatici
Dííík si šikovnáááá!
|
denyk
Člen |
# Zasláno: 1 Čec 2015 09:51
- Nahlásit
Fajka fakt doslo jo??? Ty wogo a to mi to furt hlasa odeslani se nezdarilo. Vsak tam.budeme o vikendu vegetit s cajdou, kdyz budou majitele doma, zeptam se odkud je. Je to zvedavka, ale nestekala na nas jen cucela
|
Fajka
Člen |
# Zasláno: 1 Čec 2015 09:57
- Nahlásit
denyk
fakt doslo jo???
jooooo si šikovnáááá!!!
kdyz budou majitele doma, zeptam se odkud je. Je to zvedavka, ale nestekala na nas jen cucela
tak uvidíš, podle jména ji samo dohledám líp.. ikdyž dneska už se to blbě hledá bo ta chovka odkud je Fajfka už neexistuje a tím pádem nejsou už ani jejich webovky ..
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 1 Čec 2015 10:09
- Nahlásit
Fajka
kravěna jedna
nejni kravěna, je modelína! a von je Magor Uřvanovič Uřvanof
|
birma
Člen |
# Zasláno: 1 Čec 2015 10:32
- Nahlásit
je vedro. Nesnášim vedro. Adam nesnáší vedro. Asi proto máme na odpoledne přes ten největší hnus domluvenou procházku po Stromovce se známou. Známá taky nesnáší vedro. A jejím synem na koloběžce. Ten jedinej asi vedro přežije, pokud ho dřív neuloví Adam. Adam možná taky přežije, pokud se doplazíme k Vltavě, kam se naloží a už nikdy nevyleze. Zbývá otázka - kam se naložím já??
Fajka
Fájušce to moc suší
PetraK
jestli ještě pořád zavítáš se Štajnětem občas na agi, tak zkus říct jim ať ho přeměřej. Míru by měli mít.
A jestli měl Ešus 30 kg, tak podle mě něco přes 60 v kohoutku měl, když Adam má 58 a s podobnou postavou (bych řekla, že stavěnej je podobně) nějakých 28 kilíček.
|
Maya
Člen |
# Zasláno: 1 Čec 2015 10:34
- Nahlásit
tož su v arbajtu, s novým zubem, mám pocit, že ho mám přes celou hubu
venku jsou tropy už takhle poránu, odpolko asi chcípnu
Fajka v kruhu teda je samý úsměv, je to úplná modelína
|
Fajka
Člen |
# Zasláno: 1 Čec 2015 10:43 - Změnil/a: Fajka
- Nahlásit
PetraKMayaBirma
je to úplná modelína
von je Magor Uřvanovič Uřvanof
jako ale von umí bejt i 5 minut zticha..kor když najde v červnovým vedru kupu sněhu !!! to si ho narve plnou kušňu a pak nemůže řvát
|