Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Nezařaditelné dotazy / pro Ešusovou III
<< 1 ... 117 . 118 . 119 . 120 . 121 . 122 . 123 . 124 . 125 . 126 . 127 ... 598 . 599 . >>
Autor Zpráva
denyk
Člen
# Zasláno: 30 Čen 2015 21:55
- Nahlásit

birma tvl tfuj teda to je humus uz jen to.co jsi psala....a to jsem se jeste nedivala na ten odkaz....mrknu a poslu mu sms blaznovi.....PetraK neci lazaret neeeee, ja uz jsem temer zdrava prece

Fifi
Člen
# Zasláno: 30 Čen 2015 21:57
- Nahlásit

denyk
nezavolal si rychlou. Leduje pry mu kamos poradil, ze se "to" treba zatahne...
Tyvole, martani kdyz si radi lecbu... Tak jeho vec. Nebo veci.
Ze bych ho jako trochen postrasila?
Tak to bys jako treba mohla. Protoze to nemusi bejt sranda. A lepsi, kor pred nakou dovolenou, at ho shledne dochtour.
PetraK
Má celých 62,5 cm v kohůtu!!
Ho meril nekdo zkusenej kalibrovanou suplerou? Protoze to je nesmysl, si myslim. Je to trpaslo.
A Bubi se podle mě chystá hárat..................... dělá věci, který normálně nedělá a dementní ještě není.
Nejak brzo, ne? Neni jen pretazena? Navic venku velkej Moon, jak rikal Skritek, kterej na nej ted vyl.

birma
Člen
# Zasláno: 30 Čen 2015 22:00
- Nahlásit

denyk
a to jsem se jeste nedivala na ten odkaz...
tak oni to samože napsali kultivovanějc než já

denyk
Člen
# Zasláno: 30 Čen 2015 22:01
- Nahlásit

birma ja nechtela byt chytra, abych mame rikala, at zacne radeji s chuzi trochu omezi jidlo atd.....

PetraK
Člen
# Zasláno: 30 Čen 2015 22:03
- Nahlásit

denyk

a minuly tyden mi rika, aaa koukam, ze od te doby co jezdite na rehabilitace, jste na tom hur

pán odhalil tvrdou realitu

denyk
Člen
# Zasláno: 30 Čen 2015 22:05
- Nahlásit

birma jooo tys to napsala na plnou hubu . Jo psala poslala jsem mu odkaz a psala jsem.mu at tahne k doktorovi a nehraje si na hrdinu. On ma jit na tabor jako jeden z vedoucich. Je jich malo. Tak mu pisu ze stejne nebude moct nic tahat. At bude pred operaci nebo poo. Fifi jo martani z dii pii vsak ono to nejak dopadne ze.....

PetraK
Člen
# Zasláno: 30 Čen 2015 22:07
- Nahlásit

denyk
Fifi

a co hlava?? :

Fifi
Ho meril nekdo zkusenej kalibrovanou suplerou? Protoze to je nesmysl, si myslim. Je to trpaslo.

Brtnik je myslim celkem zdatnej měřitel - létá vyměřoval , myslím, že měřil dobře. i kdyby se o něco utnul-standard to bude. On Ešus byl opravdu hodně, hoooodně velkej -což teda oblbuju. ale Štajn pod těch 58 zas nemá to určo ne.

Neni jen pretazena? Navic venku velkej Moon, jak rikal Skritek, kterej na nej ted vyl.

ne, na mooona ona netrpí, je tupá, to nevnímá, stejně jako já ne, ona takhle blbne,když se to má blížit - což tak nějak za měsíc. Odhad - s jejím pseudoháráním. Ona si to pěkně užívá - ty předehry kolem toho a tak.

Fifi
Člen
# Zasláno: 30 Čen 2015 22:09
- Nahlásit

denyk
psala jsem.mu at tahne k doktorovi a nehraje si na hrdinu. On ma jit na tabor jako jeden z vedoucich. Je jich malo.
Tak snad. Taky by se pak moh celej tabor zrusit, az by mu bylo fakt velky ouvej. Ale ty bys jim tam mohla jet treba pomahat, holema tam drobotinu usmernovat.

Fifi
Člen
# Zasláno: 30 Čen 2015 22:12
- Nahlásit

PetraK
jako že by třebas vyjel po Rumíčkovi - ten měl žužlobalonek a šel moudře stranou, ale ten čokl šel sám za Bubi a pak po ní vyjel tak, že až kvíkla. Kreténi - oba, pán i pes.
Tak to teda, kdyz mam podobnyho cokloida, hlidam, neasi. Jako balonky, klaciky, hracky, casty predmety hadek mezi cizima psama.
Má celých 62,5 cm v kohůtu!!
Me to prijde strasne moc, fakt. Protoze to ma Kremyl. A on to nema, teda nemel rozhodne, kdyz jsem ho videla. Leda by delal behem par tydnu hodne velkyho hujera a tahnul se do vejsky.

denyk
Člen
# Zasláno: 30 Čen 2015 22:12
- Nahlásit

Fifi je Skritek vyje na mesic? No.to.musi byt prca PetraK co hlava??? Fifi tvl 30 decek, to bych potrebovala vic paru holi a tezsich

denyk
Člen
# Zasláno: 30 Čen 2015 22:14
- Nahlásit

No ja nevim docela verim, ze Rumajzlik ma tolik. Aspon podle fotek teda...Bukvicka je proti nemu ctenatko a ma taky neco kolem 60 ti.

PetraK
Člen
# Zasláno: 30 Čen 2015 22:15
- Nahlásit

Fifi
Tak to teda, kdyz mam podobnyho cokloida, hlidam, neasi.

no logicky - teda pán si ho volal od Rumíčka /kterej si ho krz žužlu nevšímal/, když zjistil, že Bubi je fena nechal ho............ evidentně neměl

Me to prijde strasne moc, fakt. Protoze to ma Kremyl. A on to nema, teda nemel rozhodne, kdyz jsem ho videla. Leda by delal behem par tydnu hodne velkyho hujera a tahnul se do vejsky.
hm, tak ještě časem teda přeměříme

PetraK
Člen
# Zasláno: 30 Čen 2015 22:16 - Změnil/a: PetraK
- Nahlásit

tak nějak Rumíček (poslala mi kamarádka se slovy ... po naší společné procházce, nelze neposlat ... D: )

[imgs]https://www.email.cz/download/i/1IUJfcx5rae1 Lf8Ye_JqIwACSb-yd1d9qF6x9Lp59-W-kh_kJ_X9H37twPeKec yDpwXYD5E/FB_IMG_1435242996825.jpg[/imgs]

hm aha, tak uvidíte prt, páč to nemá vlastní adresu, vložila to do emila :-/

birma
Člen
# Zasláno: 30 Čen 2015 22:21
- Nahlásit

PetraK
Rumajzlík je 4,5 cm větší než Adam, jo? To je kus chlapa teda

denyk
hele taky by mohl sloužit jako učební pomůcka pro děti až se mu to skřípne. Že by si na něm mohly vyzkoušet svoje chirurgické dovednosti

denyk
Člen
# Zasláno: 30 Čen 2015 22:22
- Nahlásit

No nevim pan kyla nepise....a to jsemmu ani nepsala, ze ma vnitrnosti ehm v ....... To by sel rovnou zvracet asik.

Fifi
Člen
# Zasláno: 30 Čen 2015 22:29
- Nahlásit

PetraK
hm, tak ještě časem teda přeměříme
Nechci mu ubirat cm, dlouho sem ho nevidela, ale opravdu by me tato mira prekvapila (jinak veci tehdejsi prepraveny k mathee a tato je prepravila na misto urceni - a velky diky! ). Kremyl ma kolem 64 cm a Esus teda nebyl stejne vysokej? Taky otazka, kde merite ten kohoutek.
denyk
Skritek vyje na mesic? No.to.musi byt prca
Casto i se Kremylem a drive i s Ag. Ted ale nema cas, protoze se sem nejak sackuje cisi zrzatej kocour, rano mel co delat, aby to stihal. Chodi cihat na zdejsi vrabcaky a dalsi ptaky, co tu maj hnizda v kulne. Jestli to jednou zase nestihne.... Co nadelam.
tvl 30 decek, to bych potrebovala vic paru holi a tezsich
Rozumim.

Maya
Člen
# Zasláno: 30 Čen 2015 22:30
- Nahlásit

fakt síla a bude hůř
http://mostecky.denik.cz/zpravy_region/lazne_odmit ly_invalidu32007071.html

PetraK
Člen
# Zasláno: 30 Čen 2015 22:46
- Nahlásit

Fifi

Nechci mu ubirat cm, dlouho sem ho nevidela, ale opravdu by me tato mira prekvapila
[/i]
ejch to já vím, no uvidím, jak říkám přeměříme. I kdyby se seknul o dva cm, tak kupodivu ještě míru má. Oni se dnes vrací zpátky k tomu menšímu rámci. Což je teda pro mě kapek neto-nepochopitelný, ohař, kterej má nést lišku nemůže být mrňous. Má to bejt chlap, jako byl Ešus, kterej byl na max. hranici.

(jinak veci tehdejsi prepraveny k mathee a tato je prepravila na misto urceni - a velky diky! ).

jo.o nejni vůbec zač. tohle je ta nejmenší kapka.

Kremyl ma kolem 64 cm a Esus teda nebyl stejne vysokej? Taky otazka, kde merite ten kohoutek

vůbec nemám tucha, jak byl poměr Křemýl Ešus, když stáli vedle sebe????

[i]Taky otazka, kde merite ten kohoutek.

určo.ale podle toho co ukazoval že mu to měřil, tak dobře. Jenžte je pravda, že dneska měl evidentně ééérupce na mysli - ne na slunci, Xerxovi by mohli vyprávět a já pak v dalším kole taky, hrozilo že budu vdova. DVakrát. A díky němu mě bolej záda ,pohodička z Dornovky je fut a to mám zatra velkej vztek teda.

Fifi
Člen
# Zasláno: 30 Čen 2015 22:49
- Nahlásit

Maya
fakt síla a bude hůř
Ja mam jinej nazor, ale nechci to tahat sem.
PetraK
jak byl poměr Křemýl Ešus, když stáli vedle sebe????
Mam najit fotku?
Jenžte je pravda, že dneska měl evidentně ééérupce na mysli
Stajn nebo Brtnik?

PetraK
Člen
# Zasláno: 30 Čen 2015 22:52
- Nahlásit

Maya

fakt síla a bude hůř

to je supr, takže když my tam jedeme na dovolenou, tak respektujeme místní pravidla a oni nemusí ty naše akceptovat? POse...r...m se z ních??
Sakra!! mně je fučik, jakou má kdo barvu pleti- zajímá mě "barva" chování , nemám rasistický sklony, ale říkám, že hergot, když někam přijdu, tak respektuju místní kulturu!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
to jsme fakt takový za...všivený zaprodanci??

PetraK
Člen
# Zasláno: 30 Čen 2015 22:56
- Nahlásit

Fifi

Mam najit fotku?

máš?? já mám myslím jen sedící!! mě na všech fotkách přijde Ešus obrovskej

Stajn nebo Brtnik?

Brtnik. Štajnik je gůtovej a zlatej, Brtnka bych dneska zabila nejdřív v souvislosti s Xerxovejma a pak s mýma zádama. Celou tu proceduru pos.....al. POžádala jsem ho ať zavře dveře na balkon, že mi táhne na záda a ty mě pak bolí (průvan fakt nedávám), tak tam inteligentě až snad záměrně hodil ventilačku což jsem nevěděla a furt měla pocit, že mi táhne na záda.... ale považovala to za úchylnou halucinaci, když přece ty dveře zavřel............. takhle je to blbě vysvětlono, patří k tomu ještě pár detailů, ale lomcuje se mnou vztek

Fifi
Člen
# Zasláno: 30 Čen 2015 23:02
- Nahlásit

PetraK
Zkusim mrk po ty fotce.
že mi táhne na záda a ty mě pak bolí (průvan fakt nedávám)
Tohle ja nesnasim a chodim si jak uchyl treba i ve veste bezrukavovy. V hicech a kor kdyz ridim a otevru si okynka. Jak mi ofoukne krk, sem v hajzlu.
A nenech svym majestatem cloumat.

PetraK
Člen
# Zasláno: 30 Čen 2015 23:09
- Nahlásit

Fifi
A nenech svym majestatem cloumat.

tp jde dneska těžko. Zabila bych ho už hned po příchodu domů (Xerxvová může potvrdit )a teď to s tím zavřenm dveří.... buď je z něj debil, nebo to dělá schválně. Jinak to vysvvětlit nejde. Jindy by mi to asi bylo fuck, ale veškerá práce tý paní je v hajzlu, bolí to!! místo toho, aby to bylo cajk, jako po dlouhý době bylo, On s těma zádama nespí!!!

PetraK
Člen
# Zasláno: 30 Čen 2015 23:11
- Nahlásit

Fifi

mám jen kde Ešus sedí, Křemýl stojí, a nejsou úplně vedle sebe

Fajka
Člen
# Zasláno: 30 Čen 2015 23:16
- Nahlásit

PetraK
hledala jsem ale mám taky jen sedací zezadu..

Fajfka má 64 cm

PetraK
Člen
# Zasláno: 30 Čen 2015 23:21
- Nahlásit

Fajka

tu miluju!! Děti- tetkon dávejte prosím poďoooor! Byli oba boží

Hm, takže Ešus, kterej byl menší než Fajka- to vím, teda neměla ani 64??? to jsem myslela, že je spíš teda ZA horní hranicí, byl proti jinejm vižlám fakt velikej.............. tak tetkon v tom mám extra bordel. Míry a váhy nebyl nikdy můj silnej koníček.......

PetraK
Člen
# Zasláno: 30 Čen 2015 23:24 - Změnil/a: PetraK
- Nahlásit

Fajka

tady jsou zas na stejnačku

edit - nejsou. tak já už nevim nic!/

Fajka
Člen
# Zasláno: 30 Čen 2015 23:26
- Nahlásit

PetraK
miluju!! Děti- tetkon dávejte prosím poďoooor! Byli oba boží

šprti

tadyk jsou trochu z boku

těch 64 našich je změřených správně bo nám to dělali při bonitaci vodborníci.
Hm, takže Ešus, kterej byl menší než Fajka- to vím, teda neměla ani 64
já si právě moc nepamatuju jestli byl fakt menší když stáli vedle sebe ale třeba bejt nemusel, nezapomeň že Fajfka vypadá ještě větší bo má ten kožich 2 cm kterej stoji v pozoru..proto se mohlo zdát že je menší a mohl bejt stejnej

PetraK
Člen
# Zasláno: 30 Čen 2015 23:33
- Nahlásit

Fajka
šprti
jojojo

hm ta druhá fotka zas vypadá vyrovnaně. plus jak píšeš ty chlupy............vim kulová. My ho nikdy neměřili. Byl postě veeeelikej můj Hošíček. Štajn je proti němu dítě. Je ale možný, že je standardní dítě. i kdyby měl těch minimálních 58 - což podle mě nemá tak je v rámci standardu cajk

Fifi
Člen
# Zasláno: 30 Čen 2015 23:50
- Nahlásit

PetraK
Nasla sem fotos, link flusnu v emila.
A ja nerikam, ze treba tu miru oba nemaji, jen se mi to proste nezda u Stajna, ke kterymu jsem se musela ohybat vice nez ke Kremylovi. Nicmene, roste si, hosik, klidne to tak byt muze, ze ma namereno od profi merice.
Fajka
Mututu. Tu.

<< 1 ... 117 . 118 . 119 . 120 . 121 . 122 . 123 . 124 . 125 . 126 . 127 ... 598 . 599 . >>
Toto téma je uzavřeno. Nemůžete zaslat odpověď.

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání