Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Nezařaditelné dotazy / pro Ešusovou III
<< 1 ... 117 . 118 . 119 . 120 . 121 . 122 . 123 . 124 . 125 . 126 . 127 ... 598 . 599 . >>
Autor Zpráva
PetraK
Člen
# Zasláno: 30 Čen 2015 14:23
- Nahlásit

Maya
tak alespoň jedna spící pižla a jdu dom

jo takhle voni spěj furt. teda bláňa ne, ta nesnese mít hlavu takhle, ale tupounci Ešíček a Štajníček tak chrápou -chrápali - velerádi.

Fajka
Člen
# Zasláno: 30 Čen 2015 14:24
- Nahlásit

birma
Navíc nám co chvíli vlezla naprosto sprostě do cesty nějaká knihovna a co knihovna, to hodina a víc v tahu. Takže natrhnout nám zadek fakt nebyl problém
a tak to jooo tak hlavně že ste tedkonc už dogtrekařsky vzdělaný ..tak ještě pár treků a máte rovnou vyštudovanej titul

kachna_
je to kousek housenky
a jak ten kousek vzniknul ti Luciášek nerozradil???

PetraK
Člen
# Zasláno: 30 Čen 2015 14:24
- Nahlásit

birma

Tak nějak??: je to zahnutý, odkapává z toho krev a je to samo v rychlíku. Co je to?

no kachno? Co je to?

Janiii
Člen
# Zasláno: 30 Čen 2015 14:28
- Nahlásit

ale jak je vidět tak třeba s typem jako je lehká atletická Bernii by to dojít šlo
ale pánčička by zdechla ikdyž třeba nová pánčička by to dala

Fajka
Člen
# Zasláno: 30 Čen 2015 14:32
- Nahlásit

Janiii
ikdyž třeba nová pánčička by to dala
no nekecej, Bernii má novou atletickou pánčičku?

cernej caj
Člen
# Zasláno: 30 Čen 2015 14:36
- Nahlásit

kachna_
a co ten druhej kousek?

Janiii
Člen
# Zasláno: 30 Čen 2015 14:37
- Nahlásit

Fajka
frrrr

Janiii
Člen
# Zasláno: 30 Čen 2015 14:38
- Nahlásit

Fajka
a vůbec, čemu se jako divíš? já jsem snad neatletická???
nebo snad zápasy sumo nepatří do atletiky?

birma
Člen
# Zasláno: 30 Čen 2015 14:42
- Nahlásit

čas na oslavu! Povedlo se mi opravit na eshopu něco, co mě štvalo už pěkně dlouho! A oslaví se to nejlépe jak? Prací

Fajka
Člen
# Zasláno: 30 Čen 2015 14:49
- Nahlásit

Janiii
vůbec, čemu se jako divíš? já jsem snad neatletická???
nebo snad zápasy sumo nepatří do atletiky

vo*e zrovna v týdle disciplíně nemám přehled teda jestli je sumo ještě lehká atletika ?

frrrr máš to zpáááátky

Xerxová
Člen
# Zasláno: 30 Čen 2015 15:53
- Nahlásit

Ufff - páník razí směr Praha a tak jsme rychle vyrazili do lesa. V sobotu kozák, v neděli dva hřiby... a tak jsem letos poprvé vyrazila s košíčkem. No - a máme houby... tedy jako prd. Nic. Vůbec nic. Jen totálně oflusaného čokla, neb prý v lese se dá i za horka lítat, kor když na závěr je potok plný tůněk. A ze mě tečou čůrky potu - je vlhké vedro...

denyk
Člen
# Zasláno: 30 Čen 2015 16:06
- Nahlásit

Cajdo proc kamosku nepotesime restaurantem? PetraK je terapie no dnes jsem myslela ze po mne bude chtit abych si dala hnapu za krk. Tu zdravou si jeste porad dam Maya dekuju pokousim se

denyk
Člen
# Zasláno: 30 Čen 2015 16:09
- Nahlásit

Xerxová u nas taky rostou. A mne teda doma po dvou mesicich konecne hliva. V ramci rehabilitacni prochazky pujdu juknout do lesicka, pomalu, potichu.....

PetraK
Člen
# Zasláno: 30 Čen 2015 16:28
- Nahlásit

denyk
Tu zdravou si jeste porad dam

a to jsi dobrá, já si tam haxnu nedala nikdy.
Byla jsem na Dornovce, záda si lebeděj, jen teda jim zas nedopřeju to, že bych měla být v klidu. neb o chvílu letím dom, cestou do lékárny, koupit mámě potřebné, pak k mámě vzít ji tam pár věcí, pak konečně domů a tam vezmu psejky a půjdeme ven. Plán je, že se budem placatit, když měli po víkendu hnedle včera výživnej program a Rumíček spal na Hitlera, aneb na zádech a hajloval , což je známka zničenýho psa. Uvidíme, zda se mi to podaří dodržet a nebo se zas domů vrátíme se soumrakem

Xerxová

jé se máte, že rostou - teda rostly. škoda, že tak ynemůžeš do Prahé, jsem se právě ptala, zdaliž se neuvidíme.

birma
Člen
# Zasláno: 30 Čen 2015 17:11
- Nahlásit

cernej caj
Člen
# Zasláno: 30 Čen 2015 17:30
- Nahlásit

denyk
gratuluju k hlive

kamoska je slis na jemnou italii nez ohnivy mexiko... restaurace na maly skale utalsko mezicka pro nas byla pastva. doslova. navstevu kosti sme vynechaly a sly debuzirovat posledni obed

ja tortilu s fazolema a masem, ona spenatove lasagne

ale urco si v mexiku vybere, ja se uz ted tesim na steak, to tam snad maji;)

denyk
Člen
# Zasláno: 30 Čen 2015 19:30
- Nahlásit

PetraK mne Fifina radila at Dornovku zkusim. Psala jsem jedne pani z Rumburka, ale rekla.ze na tenhle pripad fakt neeee. Ale byla moc mila, poslala mi kontakt na pry skveleh ortopeda do Hradce....jo a mexickou terasku ti urco vyfotime i s plnejma talrema a pullitrama aby ti nebylo cmutno cernej caj jelikoze jsem tam 5 let arbaitovala v mexiku, tak neni problem pro kamosku na nejakem papu neco ubrat ci pridat to nebude problem, znam se s kucharema ....no a stejcicky maji ale tak 350kc tusim za 200g pac jslu fakt z prave svickove.....

Fifi
Člen
# Zasláno: 30 Čen 2015 19:31
- Nahlásit

To mame teplicko, a bude hur, ze?
cernej caj
nez ohnivy mexiko..
Abyste nedopadly jak onehda ti tvi kolegove, co pak museli spat venku.
Ale teda vyleta si moc uzij a podrbej za me Bukvicku!
Enyky denyky
tu zvladnu pozdravovat a poprat co nejdriv zdravy hnatek, sama. Ale Bukvicku taky za me muze podrbkat, at ma dvojnasobny labuzo.
A hliva, hmmmmmmmmmm, tu bych si dala, kdysi jsem mela tez domaci vypestky a nemelo to chybu. Ta falesna drstkovka z toho, nebo hliva do masa pecenyho. Aaach, uachala bych se.
PetraK
jen teda jim zas nedopřeju to, že bych měla být v klidu.
Jen te ctu, mam pocit, ze jsem zelva. Nebo kousek ty housenky od Lucijase.
Jak se tam mamine libi? Spokojenost zatim?
aneb na zádech a hajloval , což je známka zničenýho psa.
U nas hajluje Skritek a Troldik. Je to znamka toho, ze je svet zase v poradku, psiska jsou spokojeny, uvolneny a jak rikas, spici. Spící, ne, ze jsou z nich špici.
Xerxová
No - a máme houby... tedy jako prd. Nic. Vůbec nic.
Ja jsem docela zoufala, vloni taky prd, suseny uz nemam vubec. Sucho, sucho nebo to pak sezrali slimaci ci to s hnilo v lese. A nutne, zrovna, kdyz to ted pisu, potrebuju houby cerstvy, protoze takova smazenice... bramboracka. Chjo, marne slinim.

Fifi
Člen
# Zasláno: 30 Čen 2015 19:33
- Nahlásit

denyk
Ale byla moc mila, poslala mi kontakt na pry skveleh ortopeda do Hradce...
Jo vidis, kdyby si za nim jela, dej vedet. At se nemusis trmacet na otocku.
no a stejcicky maji ale tak 350kc tusim za 200g pac jslu fakt z prave svickove.....
Jezis, a uz zase slintam!

Janiii
Člen
# Zasláno: 30 Čen 2015 19:36
- Nahlásit

denyk
poslala mi kontakt na pry skveleh ortopeda do Hradce....
řekneš jméno? nebo do emila kdyžtak ... to se hodí vždycky.

birma
Člen
# Zasláno: 30 Čen 2015 19:48
- Nahlásit

tajná zpráva pro vědoucí: za 14 dní by indiáni měli být definitivně přesunuti do rezervace. Dnes byli obhlédnout nová teritoria.

Fifi
Ja jsem docela zoufala, vloni taky prd, suseny uz nemam vubec.
Fakt? My loni nasbíraly s mamkou na Vysočině tolik, že pořád ještě máme a to jsme i rozdávaly. Fakt je, že zas tak často je neděláme.

Fifi
Člen
# Zasláno: 30 Čen 2015 19:53
- Nahlásit

birma
My loni nasbíraly s mamkou na Vysočině
Mno tam ja nepojedu, na otocku. Chjo, tak jestli zase budete mit prebytek, rada se ujmu!
Jinak drzim palce!!!!!!!!

birma
Člen
# Zasláno: 30 Čen 2015 19:59
- Nahlásit

Fifi
v Chotěmicích jsme měli zatím přebytek každej rok. Až takovej, že jsme celej první podzim střídali tři jídla: bramboračku, řízky z hub a Honza ještě smaženici. Nakonec jsme houby fakt z duše nesnášeli Takže pokud to klapne, tak na podzim nasušim a pošlu

Fifi
Člen
# Zasláno: 30 Čen 2015 20:08
- Nahlásit

birma
tak na podzim nasušim a pošlu
Juu.
Tady fakt sucho bylo velky. Letos to asi nebude o moc lepsi.

zbrnd
Člen
# Zasláno: 30 Čen 2015 20:12 - Změnil/a: zbrnd
- Nahlásit

je tohle možný?

Fifi
Člen
# Zasláno: 30 Čen 2015 20:17
- Nahlásit

zbrnd
Ja to nerozklikavam, ale stejska se ti asi po bananech? Bacha, aby te nekdo nenabonzil.
Jo a mels pravdu, Troll game nema.

zbrnd
Člen
# Zasláno: 30 Čen 2015 20:22
- Nahlásit

Fifi
ja mam banana furt, nikdo ho nezrusil
a proc banan za odkaz na eshop s Fifi? co je na tom spatnyho?

Fifi
Člen
# Zasláno: 30 Čen 2015 20:23
- Nahlásit

zbrnd
Vubec nic.

zbrnd
Člen
# Zasláno: 30 Čen 2015 20:25
- Nahlásit

Fifi
tak proc bych mel za to dostat banana, kteryho uz mam?

zbrnd
Člen
# Zasláno: 30 Čen 2015 20:26
- Nahlásit

no to je mazec video

<< 1 ... 117 . 118 . 119 . 120 . 121 . 122 . 123 . 124 . 125 . 126 . 127 ... 598 . 599 . >>
Toto téma je uzavřeno. Nemůžete zaslat odpověď.

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání