Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Nezařaditelné dotazy / pro Ešusovou III
<< 1 ... 117 . 118 . 119 . 120 . 121 . 122 . 123 . 124 . 125 . 126 . 127 ... 598 . 599 . >>
Autor Zpráva
Maya
Člen
# Zasláno: 29 Čen 2015 15:03
- Nahlásit

cernej caj
tak u nás máme polštáře jen na sedačce, ale nejsou moc potřeba, tak když si je děti vezmou, tak to nevadí, já mám ráda pohodlný sedačky, který se nemusej doupravovat polštářema, ale kde můžeš přijít a rovnou se válet a ne nejdřív hodinu uhnízďovat

Maya
Člen
# Zasláno: 29 Čen 2015 15:07
- Nahlásit

cernej caj
to ale porovnáváš sedačku z doby před 20 a více lety a tu dnešní, tenkrát i boty a oblečení něco vydržely, natož sedačka
bohužel co mám zkušenosti za posledních 10 let z nákupu a obhlížení několika sedaček, tak ty látky i ty dost drahý jsou oproti těch dřívějším šunty, jedině snad koupit kůži, ale to zase stojí majlant

PetraK
Člen
# Zasláno: 29 Čen 2015 15:09
- Nahlásit

cernej caj

tak se to ve me zas pere,

chápu. no jak říkám, mám to v tomhle ohledu jednodušší.

j, nebo tim osulit ty psy obcas.
si můžeš naplánovat věci tak, že jim ten čas pak vynahradíš.

Maya
děti nesmí do obejváku
děti nesmí jíst a hrát si v obejváku na sedačce
v druhé fázi je to

dobrý ale si takhle právě kachnovic rodinu představit neumím. Stále vidím jeden z našich obědů s kachnou Luciáškem. Jak říkám, příště pokud se musím narodit do rodiny a ne jako ten plánovanej sirotek , tak bych ráda ke kachnům. Tam jo!! A nebo - adoptuje mě prosím kachna, až budu ten siroteK ?

PetraK
Člen
# Zasláno: 29 Čen 2015 15:11
- Nahlásit

Maya

já mám ráda pohodlný sedačky, který se nemusej doupravovat polštářema, ale kde můžeš přijít a rovnou se válet

já mám ráda sedačky, který se daj roztáhnout do velkých rozměrů, aby tam mohli psi, sedačky, kde můžu upadnout a spát. Válet se neumím, moc.

Maya
Člen
# Zasláno: 29 Čen 2015 15:19
- Nahlásit

PetraK
no jo, to zase kdyby tam kachna chtěla poskládat všechny děti, psy a možná ještě králíky, tak to aby vystlala celou podlahu matracema

kachna_
Člen
# Zasláno: 29 Čen 2015 15:21
- Nahlásit

Maya
věčně bez polštářů
polštáře hledáme co jsme přijeli z Itálie (ale holky je na svědomí nemaj)
cernej caj
ak to je s kralikama? kdyz kamosky mama koupila kralika ale nezeptala se na majitele ale zna tetovani, a chtela by znat majitele/chovatele, da se s tim tetovanim neco delat? dik
Když mi sem napíšeš to tetování a aspoň přibližně plemeno, tak ti žeknu, na koho se obrátit, páč u králíků je to tak, že (až na výjimky) nemají centrální registry, ale jen okresní.
Tzn. v levém uchu je C 5-3 (třeba) a znamená to, že je to Čech (C) narozený v květnu (5) 2013 (ještě by to čistě teoreticky mohlo být 2003 )
V pravém uchu je buď S a číslo nebo dvě čísla (první dvoumístné, v okolí Brna 60-69). A podle toho se právě žádá buď klubový nebo okresní registrátor
No a pak jsou výjimky, kdy jde registrace přes ústředí.
Takže důležité je pravé ucho
Jes

birma
Člen
# Zasláno: 29 Čen 2015 15:26
- Nahlásit

ech. Děláváme workshopy pro cca 5 lidí. Když vyjíždíme do Volyně na šperkařský workshop, tak je to ve dvou za celej den tak 50-70 lidí a teď co? Teď se pomaličku chystá workshop pro cca 200 - 250 lidí. Asi mi jebne.

Maya
Člen
# Zasláno: 29 Čen 2015 15:26
- Nahlásit

kachna_
holky si nehrajou s polštářema?? tak to je nějaká naše místní úchylka nebo cooo??
ani se nemydlej polštářema?? ale na jsou asi ještě malý

Maya
Člen
# Zasláno: 29 Čen 2015 15:28
- Nahlásit

birma
všichni si chtěj dělat šperky sami, aby si je nemuseli kupovat od vás
je to do vás takový trochu kontraproduktivní předávat nou hau zákazníkům
teda ale tolik lidí, to už musí bejt masakr

birma
Člen
# Zasláno: 29 Čen 2015 15:35
- Nahlásit

Maya
je to do vás takový trochu kontraproduktivní předávat nou hau zákazníkům
ani ne, když prodávám i ten materiál navíc chtěj pryskyřici, která se dělá pěkně blbě, takže pak stejně radši koupěj šperky (což na týhle akci nehrozí, je to nějakej teambuilding či co.
ale fakt jsem zvědavá, jak to bude na místě probíhat. Ještě že mám na přípravů pár měsíců

cernej caj
Člen
# Zasláno: 29 Čen 2015 15:39
- Nahlásit

kachna
dik, napisu ti to do mailu, mam to doma. ja se ptala jen na rasu a ockovani a zapomelasem na zbytek.

petrak
tak pocitam s tim ze jim to nahradim

maya
nj ha furt verim ze se da koupit fobra

cernej caj
Člen
# Zasláno: 29 Čen 2015 15:41
- Nahlásit

birma
to zmaknes;)

boulder nebude. po 20ti minutach v asfalto betonovym pekle maj na dverich zmenu otviracky. na webu ale nicehoz

Maya
Člen
# Zasláno: 29 Čen 2015 15:55
- Nahlásit

tak kdybystě někam letěli, tak při zpoždění se nezabavovat mobilem nebo tabletem
http://mobil.idnes.cz/vybity-mobil-letiste-ruzyn-d elsi-odbaveni-fjq-/mob_tech.aspx?c=A150623_122302_ mob_tech_LHR

Maya
Člen
# Zasláno: 29 Čen 2015 15:57
- Nahlásit

cernej caj
jako že ses tam trmácela a zavřeno? to by mě kleplo
ale tady doufám venku moc vedro nebude, je takový polojasno, telefon mi ukazuje 23

PetraK
Člen
# Zasláno: 29 Čen 2015 15:57
- Nahlásit

Maya

vystlala celou podlahu matracem

no tak a má vystaráno, nakoupí matrace přes celej pokoj a je to!
na co pohovku

ani se nemydlej polštářema??

vydrž, ještě chvilku a budou společně mydlit polštářema nebohýho Martínka

birma
hystá workshop pro cca 200 - 250 lidí. Asi mi jebne.

ne asi. Určitě Zajisti domov pro Adama na dobu, kdy budeš v Bohnicích

cernej caj
Člen
# Zasláno: 29 Čen 2015 16:00
- Nahlásit

maya
presne tak, touto fobousem mohla but doma, nebo bych si skocila nakoupit a ne ee vlacet do prdelakova, kde ani nic neni. u nas taky 23 trplimer rika sle kdyz crlej den smazi do chodniku a ty des 20minut po slunci, tak je to peklo

dostanu se ram nejdriv za 14dni a jeste su nasrata, nechapu, k cemu majeb a fb, kdyz o 2h opozdej crlej tyden otviracku

birma
Člen
# Zasláno: 29 Čen 2015 16:01
- Nahlásit

Maya
telefon mi ukazuje 23
u nás, když jsme přišli z procházky 25,9 ve stínu :/

PetraK
Zajisti domov pro Adama na dobu, kdy budeš v Bohnicích
kdyby jenom pro Adamitu Honza se bude jako můj workshopový partner podílet, tudíž krom Adámka bude v září hledat nový domov i vzorná Sisinka a nebezpečná Miluška

Xerxová
Člen
# Zasláno: 29 Čen 2015 16:23
- Nahlásit

Jediný, kdo má kanapátko v našem obýváku je pes. My máme pohodlná křesla. Válet se dá po koberci - mám ráda klasiku stoprocentně vlněnou s vysokým vlasem. Vydrží to hodně - děti i psy i chůzi rovnou ze zahrady (pokud není vysloveně bahno)...

Dovolené jsme všechny měli psí. Jediná výjimka byla dlouhá cesta po Itálii - kdy Xerdu hlídala mlaďaska (byla na vejšce a měla prázdniny). Psa bereme jako závazek - a patří do smečky. Dovolená není důvod k jeho "odložení". Takže i letos při plánování dovolené se berou ohledy na spolucestující Macho negro... A třeba vím, že do Alhambry v Granadě se nepodívám (já tam byla před lety, letos půjde páník. Tenkrát hlídal Xerxese on, letos Nighta já). Zato výlety do národních parků jsme zařadili pro psa... u nás by asi historie převážila...

Pokud s dogoušem páník zůstává doma (a jezdily jsme s Lídou samy dvě k moři) - pak to neřeším. Ale já vím, že pokud pes zůstane s páníkem, tak se mu denní režim vůbec nezmění. Své dlouhé procházky bude mít jisté, plnou misku, ptákoviny... prostě můžu v klidu odjet (přesto to nevyužívám)

cernej caj
Člen
# Zasláno: 29 Čen 2015 18:43
- Nahlásit

xerxova
tak psi taky zustanou doma s panikem a spolu. navic na tydenni dovcu urcite pojedem vsichni. tady de spis o prodlouzeny vikendy, a kdyz jsou povinnosti a navstevy rodiny, taky neni kazdej vikend cas na vylet. vyhoda je, ze spicum fakt nevadi lezet doma a chrapat. vyhoda taky je, ze sou s panickem, asi bych to taky brala jinak byt na ne sama a prizpusobovala bych jim to vic. snad takhle 3-5x doroka ten vikend kdy jedu bez nich neni takova tragedie.

spis sem myslela z pohledu psa, zda to fakt muze vnimat ze soudoma nebo proste sou doma, a sou spokojeny, protoze to je taky bezny tuplem u tohospice. akcnak, co ma problem po dvou dnech kdyz je pan nemocnej by byl samo jinej levl

cernej caj
Člen
# Zasláno: 29 Čen 2015 18:51
- Nahlásit

a mame ve ctvrtek vysetreni domluveny pro ferinku, tak su zvedava.

birma
Člen
# Zasláno: 29 Čen 2015 18:57
- Nahlásit

cernej caj
tak držím palce, ať je to všechno OK. Dej pak hned vědět.

cernej caj
Člen
# Zasláno: 29 Čen 2015 19:03
- Nahlásit

birma
dik, taky doufam

cernej caj
Člen
# Zasláno: 29 Čen 2015 19:19
- Nahlásit

a jedna ze serie "zavostreno na vokouna"

Fifi
Člen
# Zasláno: 29 Čen 2015 19:22
- Nahlásit

Bry den, nastava mi prevesely obdobi, mam tu ke spratkovi zihanymu jeste na hlidani josefcici babkovitou. Ktera samoze nesmi prijit s psiskama do styku. Uz ted mi cuka oko...

Vcera se Troldik po delsi dobe videl s Arnostem a Balousem od Mathey, to byla obr smecka, rojili se jak termiti. Jestli je naky zvire picbum, tak je to Arnost. Drsnak jeden, hlidal si mysi diru a daval Troldikovi po tlame, ze je jen a jen jeho.

Fifi
Člen
# Zasláno: 29 Čen 2015 19:23
- Nahlásit

cernej caj
Drzim Feri palce. Podoor, utoci na nas špičáky! Zubatec jeden.

cernej caj
Člen
# Zasláno: 29 Čen 2015 19:25
- Nahlásit

Fifi
tyjo, tak to teda pevny nervy, at to zvladnete s torpedem a jozefcici!

to je skvely, ze si to tak uzili, zrejme vsichni teda to muselo byt skvely pokoukani

utoci na nas špičáky!

Fifi
Člen
# Zasláno: 29 Čen 2015 19:31
- Nahlásit

cernej caj
to muselo byt skvely pokoukani
Bylo. A budou i fotky, kvalitni.

cernej caj
Člen
# Zasláno: 29 Čen 2015 19:36
- Nahlásit

Fifi
supeeeer, se tesim, jak roste torpedo i na arnostika

Fifi
Člen
# Zasláno: 29 Čen 2015 19:38
- Nahlásit

cernej caj
jak roste torpedo
Mno, hodne. Pri privozu byl mensi nez Arnost, ted uz je vyssi nez on. Az budou fotos, neboj, radne si zatrollim.

Xerxová
Člen
# Zasláno: 29 Čen 2015 19:43
- Nahlásit

těším se, trollíčka trotlíčka není nikdy dost jdu žehlit...

<< 1 ... 117 . 118 . 119 . 120 . 121 . 122 . 123 . 124 . 125 . 126 . 127 ... 598 . 599 . >>
Toto téma je uzavřeno. Nemůžete zaslat odpověď.

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání