Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Nezařaditelné dotazy / pro Ešusovou III
<< 1 ... 117 . 118 . 119 . 120 . 121 . 122 . 123 . 124 . 125 . 126 . 127 ... 598 . 599 . >>
Autor Zpráva
Maya
Člen
# Zasláno: 29 Čen 2015 20:19
- Nahlásit

cernej caj
super fotka
tak držím palce ať je Ferina v pořádku

nedávno jsem si říkala, co za plevel nám to tady dusí kolem potoka kopřivy a vona je to prej nějaká netýkavka, má to stonky jak kráva

birma
Člen
# Zasláno: 29 Čen 2015 20:42
- Nahlásit

Maya
vona je to prej nějaká netýkavka, má to stonky jak kráva
netýkavka žláznatá? O tý jsem psala diplomku
pokud tě to potěší, tak podle výzkumů nijak výrazně nemění složení rostlin, co žijou v jejím stínu, takže ty kopřivy bys tam měla pořád najít jinak je to jedna z nejrozšířenějších invazek u nás, pokud ji teď máte na části toku, za dva tři roky bude všude...

PetraK
Člen
# Zasláno: 29 Čen 2015 21:21
- Nahlásit

V hlavě kloše, na těle kloše aneb - jak si po práci udělat radost. To stačí, aby Koláče dostalo nápad totiž. No a tak jsme si vyrazili do NOuzova na večeři. Naskákali rychle do auta, nařítili se do Unhoště a dali si procházku podél potůčku, rybníčku, lesem až do hospůdky. Rumíček dělal borderu, vítal paní majitelku, my dostali výbornou véču a pak zas šupajdili zpátky. Bylo to úplně jiný, než ta stejná trasa v zimě. Některý místa byly jak úplně odjinud. Chodíme tam v podstatě jen v zimě, , takhle to vůbec neznáme. Rumíček pak dělal socializátora, neb jsme potkali plachou fenku, která si prej s nikým nehraje..... mno, Rumajzl to viděl jinak a tak byla veleobří honička a její panička byla nadšená. Kapek mě bolej noženky, neb jsme to vzali poměrně rychlým tempem, nebyli jsme si jistý, jestli se to dá stihnout v rozumný době. Ale dááááá!! Takže v brzku zas opáčko. Prima výlet ve všední den, člověku to pak ani nepřijde že je pracovní týden. Jdu vyhrabat z hlavy ty zbylý kloše. Jo a Rumajzlík dneska nastupoval do auta jak profík. Což mě potěšilo. Jen teda neochotu nastoupit vyměnil za zpěv .

ČAJDOOO TO JSOU OBRŽUBY!!

Fifi
Člen
# Zasláno: 29 Čen 2015 21:35
- Nahlásit

PetraK
Jen teda neochotu nastoupit vyměnil za zpěv
A pri jizde pak zpival taky, nebo to uz zmlknul?
Rumíček pak dělal socializátora, neb jsme potkali plachou fenku, která si prej s nikým nehraje..... mno, Rumajzl to viděl jinak
Hosicek zlatej, zrzatej.

PetraK
Člen
# Zasláno: 29 Čen 2015 21:56
- Nahlásit

Fifi
pak zpival taky, nebo to uz zmlknul?

jo pak zmlknul, a ozval se až při parkování. On s tím začal nedávno, když se jede na chalupu podél tý trati, než se zaparkuje minule jsme ho umlčeli tím, že jsme zcela nečekaně a koordinovaně oba spustili: Kdyýýýýbys tak náááhodou, měl pocit že jsi sááám,! asi to byl tak silnej zážitek, že ho to umlčelo a my se mohli uřehtat

Hosicek zlatej, zrzatej.

jojo, byl celej gumovej, jak Gumídek /taky mu občas říkám Stoupogumídek ), feňule byla úplně nadšená, lítali tam jak poděsové - čuměli jsme na to a usmívali se jak idioti . To za to zdržení stálo. POtěšení bylo na obou stranách

cernej caj
Člen
# Zasláno: 30 Čen 2015 06:09
- Nahlásit

petrak/fifi
natocit duo! rumicrk a trolicek

petrak
tak to je supr, to ste skvele zvladli a uzili si

Xerxová
Člen
# Zasláno: 30 Čen 2015 06:34
- Nahlásit

PetraK nemáááám ráááda kloše. Nemám.

Betku jsem "chemicky ošetřovala" výjimečně. Třeba při cestě do SKotska, jinak by nepřekročila hranice - je to povinné. Jinak ji stačilo po návratu z lesa prohlídnout a eventuální jedno lezoucí klíště sebrat. Zakouslá klíšťata byla výjimečná (na horách jich je relativně málo).
Night je sběratel zviřátek... Navíc jemu se každý strup, každý štípanec hojí hůř a déle, než Kosatce dravé. Takže došlo k chemické válce - ač mě to netěší, dostal na začátku května tablety Bravecto. Od té doby ani klíště. Opravdu to zatím funguje dokonale. Ale na kloše nezabírá nic. A tak stejně po návratu z lesa probírám psisko a vraždím klošáky. A ve vlastním porostu je taky nemám ráda...
když navíc to psisko prolejzá nejraději tam, kde je hmyzáků mocmoc

Xerxová
Člen
# Zasláno: 30 Čen 2015 06:36
- Nahlásit

Čaj chválím za psí fotodokumentaci. Pravda - jsou tady i jiné, které by měly zásobovat fotky štěnítek... ať už přerostlých morčat trikolórních, tak pitbulíčka žíhaného...

cernej caj
Člen
# Zasláno: 30 Čen 2015 07:22
- Nahlásit

Xerxová
ta fotka mi evokuje "ja tu nejsem" jak ma hlavu za tou travou jinak ja malokdy najdu kliste malinky a lezouci tak max na hlave kdyz zrovna na ni cumim. jinak sem si klose musela vyhledat, kdyz o tom pisete s esuskou obe

jj, ja si taky myslim, ze stenaaaatka musi bejt, pac na nich je videt, jak rostou

Maya
Člen
# Zasláno: 30 Čen 2015 08:07 - Změnil/a: Maya
- Nahlásit

birma
jo, to je vono a vystřeluje to semena, no to se nedivím, že už jsme to měli až na zahradě, jako ne že bych měla tak ráda kopřivy, ale tohle fakt u toho potoka vypadá divně, loni to tam ještě nebylo

já teda dala pipety na psy a kočky tak nějak v dubnu a kočky maj sem tam klíště nebo kloše a psi nic, takže furt pohoda, asi u nás fakt moc nejsou

jsem se dneska vyletnila, že budou ty tropy a vono je zataženo, ale jdu brzo domů, tak snad nezmrznu

cernej caj
Člen
# Zasláno: 30 Čen 2015 08:18
- Nahlásit

Maya
tuhle kytku vidam dost casto uz skoro vsude, kolem vody teda vic...

ja teda o tom klosovi slysim prvne, dneska, fakt ja davala taky tusim nekdy v dubnu, v cervnu dam asi znova, chtela sem koupit na propetu ale tak musim objednat ve zveraci.

Maya
Člen
# Zasláno: 30 Čen 2015 08:20
- Nahlásit

cernej caj
no já zatím kupovat nebudu, možná to dopadne jak loni, že už dávat nebudu, ono je to taky možná tím, že chodíme víceméně už jen po loukách, do lesa už Kim nedojde

cernej caj
Člen
# Zasláno: 30 Čen 2015 08:26
- Nahlásit

Maya
jj, taky davam 2-3x za rok, ale ty blechy me v zime vytrestali takze nevim, no, jeslti letos prestanu koncem leta resit

Fajka
Člen
# Zasláno: 30 Čen 2015 08:35
- Nahlásit

cernej caj
davala taky tusim nekdy v dubnu, v cervnu dam asi znova
no tak to abys mastila něco koupit když dneska je posledního

Včera jsem našla jednu fantastickou fotku... dost vystihuje pocity, když se konečně čék vyhrabe na nějakej šílenej kopec a má už v nohách nějakých 50 kilometrů a víc... ode dneška už budu mít v kopcích tudle fotku dycky před očima..
myslím že místní trekařky taky potěší

http://pavelsenk.rajce.idnes.cz/Kralicky_Sneznik/# Orli_Hnizdo_Sneznik_27--29-6_252.jpg

cernej caj
Člen
# Zasláno: 30 Čen 2015 08:38
- Nahlásit

Fajka
sakra tak v cervenci, nooo

bych rada kralicak letos stihla, tak nevim nevim

Maya
Člen
# Zasláno: 30 Čen 2015 08:41
- Nahlásit

Fajka
to je jak když je tam někdo blbě pohřbenej
ale super fotka

Fajka
Člen
# Zasláno: 30 Čen 2015 08:46
- Nahlásit

cernej caj
sakra tak v cervenci, nooo

bych rada kralicak letos stihla, tak nevim nevim
no já si právě říkala že tam teda rozhodně nechci !

Maya
to je jak když je tam někdo blbě pohřbenej
přesně ! a když se vžiješ do pocitu trekaře s 50 km v nohách šílenou krosnou na zádech se doplazí na vrchol kopce a tam pod tíhou okolností zhyne.... no tak na něj přeživší kolemjdoucí trekaři hoděj nějakej ten kamínek cvaknou kontrolu na křížku a mastí dál...bože, uplně to vidím !

cernej caj
Člen
# Zasláno: 30 Čen 2015 08:47
- Nahlásit

Fajka
ale tak jaka je sance, ze tam nechame dalsi mrtvolu?

přeživší kolemjdoucí trekaři hoděj nějakej ten kamínek cvaknou kontrolu na křížku a mastí dál.

Fajka
Člen
# Zasláno: 30 Čen 2015 08:51
- Nahlásit

cernej caj
ale tak jaka je sance, ze tam nechame dalsi mrtvolu
tak nevím jak ty ale já přitahuju všecky možný i nemožný katastrofy, který se normálním smrtelníkům obvykle nedějou, takže zrovna u mě je šance dost velká

cernej caj
Člen
# Zasláno: 30 Čen 2015 08:54
- Nahlásit

Fajka
a ja myslela, ze pritahujes jen ouchyly

Fajka
Člen
# Zasláno: 30 Čen 2015 08:58
- Nahlásit

cernej caj
a ja myslela, ze pritahujes jen ouchyly
ty jsou jen třešnička na dortu

cernej caj
Člen
# Zasláno: 30 Čen 2015 09:02
- Nahlásit

Fajka

Maya
Člen
# Zasláno: 30 Čen 2015 09:22
- Nahlásit

Fajka
a von si tam přitom nejspíš někdo lebedí s nožkou přes nožku
a koukám taky to vyšlápli v těch prstovej botách

Maya
Člen
# Zasláno: 30 Čen 2015 09:23
- Nahlásit

dneska bude přestupná sekunda!!!
http://www.astro.cz/clanky/ostatni/rok-2015-bude-o -sekundu-delsi.html?utm_source=EMM&utm_medium=emai l&utm_content=clanek

PetraK
Člen
# Zasláno: 30 Čen 2015 09:52 - Změnil/a: PetraK
- Nahlásit

RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁRRRÁÁÁRRRÁÁÁ
RRRÁÁÁRRRÁÁÁRRRÁÁÁ
RRRÁÁÁRRRÁÁÁRRRÁÁÁ
RRRÁÁÁRRRÁÁÁRRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
MMŠTÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁJN !!!

Koláče mělo fčéra svátek na kterej úplně zapomnělo a tak si nadělí kytičku:

ale dárek Koláče dostalo, páč včerejší výlet byl úplně megasuprvoej. Děsně jsme si to fšící užili. Nejni nad to dělat neplánovaný věci. Úplně to rozbilo ten pocit, že je pracovní týden, a tooo se mi líbí moc.
Rumíček naznal, že mu nechutná sušenej chlébik to mě dost překvapuje. on taková popelnice.... hmmmmmmmm. A byl na mě načtvanej, že jsem nebohý bordeře nevzala (zcela cíleně) žužlobalonek. A Bubi nebyla načtvatá, Bubi byla nadšená a rvala se se mnou od přetahovadlo a hledala ho po stromech. Byla močikovná, močikovná, našla ve větvích, pěkně STOUPLA na svý zadní slabý noženky a stáhla ho dolů! a přeskočíla s nim potůček. Gymnastka moje gymnastická. A Rumíček našel házedlo taky nahoře, schovaný na betonový kostce a byl pak hrozně hopikatý a radoval se do výšky, což je dosti nebezpečné . Klooooše mám v hlavě asi furt, páč se drbu jak zablešenec - to je takovej ten pocit, jako když člověk vyleze v ŽOLOO z pavilonu broukůch, taky se pak drbe. Uvařila jsem kýbl kafe s mlíkem, strčila ho do mrožáka, vyrobim zmrzlý kafe a nalejem si ho odpoledne na zmzrlinku, kterou jsem do toho mroživýho mrožáka strčila taky. Uděláme si hezký prázdninový úterý. Jo ad prázdniny včera ftipná vteřinová scénka. Přišel do hospody pán a dva kluci malý. za chvíli dorazila i maminka, seděli venku na terase, s paní majitelkou se taky evidentně znají a paní majiítelka v rámci konverzace říká:"Taaaak už máte prázdniny, coooo??" a maminka suchým cynickým drsným hlasem prohlásila: "MY ne, VONI jo!" Bylo mi jí se srdce líto

Fajka
Člen
# Zasláno: 30 Čen 2015 09:59 - Změnil/a: Fajka
- Nahlásit

Maya
von si tam přitom nejspíš někdo lebedí s nožkou přes nožku
přesně..ale jinak je ta fotky prostě geniální

koukám taky to vyšlápli v těch prstovej botách
jo taky jsem koukala ..

PetraK
vyrobim zmrzlý kafe a nalejem si ho odpoledne na zmzrlinku
myslíš že dyž bude zmrzlý tak pude nalejvat???

mrkni v mail, máš tam konečně ten důkazní vyděračskej matrijáááál

Janiii
Člen
# Zasláno: 30 Čen 2015 10:12
- Nahlásit

morčata jsou už trochu přerostlejší - aneb startování Coudyho co není Coudy

cernej caj
Člen
# Zasláno: 30 Čen 2015 10:12
- Nahlásit

PetraK
chudak maminka ale tak po 15ti letech bez prazdnin jeste cca dalsich 40 a pak uz budeme mit celorocni

Maya
Člen
# Zasláno: 30 Čen 2015 10:18
- Nahlásit

Janiii
to je od sebe poznáš že nemaj ani stužky?
PetraK
tak všechno nejlepší k svátku, ale teda nevím, není Petra jakože ženská někdy jindy??

Janiii
Člen
# Zasláno: 30 Čen 2015 10:23
- Nahlásit

Maya
některý stužku mají - ještě ale už si myslim, že bych je i rozeznala (naživo, fotky zkreslujou)

<< 1 ... 117 . 118 . 119 . 120 . 121 . 122 . 123 . 124 . 125 . 126 . 127 ... 598 . 599 . >>
Toto téma je uzavřeno. Nemůžete zaslat odpověď.

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání