| Autor |
Zpráva |
Xerxová
Člen |
# Zasláno: 30 Čen 2015 20:29
- Nahlásit
Fifi kdybych nebyla sklerotická (už jsi tady někdy o nedostatku hub psala), tak jsem ti malé loňské přebytky mohla dovést do Buňkova... Protože chodíme do lesa tak 4x týdně, nasbíráme si dost hub na celou sezónu a ještě rozdáváme...
Jo a zítra vedro být musí - těžký talár, sametový baret a masivní řetěz... v 9, 11, 13, 15 hodin... prostě celý den se budu vařit...
|
Fifi
Člen |
# Zasláno: 30 Čen 2015 20:32
- Nahlásit
Xerxová
těžký talár, sametový baret a masivní řetěz... v 9, 11, 13, 15 hodin... prostě celý den se budu vařit...
Papinak? Fuj, to ti nezavidim, dobra sauna. Tak to nejak zvladni, bez uzehu/upalu, ty dva se mi furt pletou.
Protože chodíme do lesa tak 4x týdně, nasbíráme si dost hub na celou sezónu a ještě rozdáváme...
Dalsi rozdavacka. Klidne se hlasim predem o prebytky podzimni, az budu mit cestu do Lbc, muzem se potkat.
|
Janiii
Člen |
# Zasláno: 30 Čen 2015 20:34
- Nahlásit
Fifi
my vloni nasušili asi hledáš na špatných místech ale je fakt, že jsme byli porůznu - přivezli jsme i z podzimní Pecky. ale na Hrádku jsme byli x-krát a úspěšně i s psiskama
|
Fifi
Člen |
# Zasláno: 30 Čen 2015 20:37
- Nahlásit
Janiii
asi hledáš na špatných místech
Asi jo, nebo nebylo tolika casu nebo to bylo cely cervivy a to ja nesusim.
Jinak pucici pekne rostou, pustila sem video a cuby cumely na Troldu, dyk neknuci? Na me - co to knuci?
|
Xerxová
Člen |
# Zasláno: 30 Čen 2015 20:42
- Nahlásit
Fifi jasně - pokud přebytky budou - předám. Jen musí růst dost hub o prázdninách, protože v září budeme dost dlouho pryč... a to rostou snad nejvíc...
|
denyk
Člen |
# Zasláno: 30 Čen 2015 21:10
- Nahlásit
Fifi taky tesim az buxe hliva hotova . V patek jsem chtela delat kulajdu azjistila jsem ze houby suseny od lonska napadly moly. Ne moc, ale ble. Takze temer pul velikanske sklenice okurkove putovalo do kose . Janiii pisnu ti ho radeji do emila mam i tel cislo.
Jinak ma povest carodejnice dnes dosahla temer k dokonalosti. Jeden znamy, ktery se mi pred 14dny smal ze mam kolinko krvave, minuly tyden na rybarne sel do.prirody na oo a jupi do jamy. Takze rychla, par dni na jip-ce zlamana 3 zebra a nastiplou hrudni kost. Druhy pacos co se mi smal, ze si kupuju geliky a leduju na hnatu bolavou, si uz 3dny leduje triselnou kylu. Dnes jsem s nim mluvila, pry jako trislo boli jak svin, ale vrazilo se mi to do ehm kouli a mam je velky jak bejk. Byl jsem v lese kdyz to zacalo natekat jak svin a bolet. Temer jsem nemohl chodit....premyslim, mam si zavolat rychlou? Co bych jim rekl do telefonu, ze mam jako natekly .... ehm a nemuzu chodit ?
|
denyk
Člen |
# Zasláno: 30 Čen 2015 21:15
- Nahlásit
Fifi diky za nabidku azylu....uz jsem o tom mluvila s kamoskama z Pardubek, ale nevim no je to trochu z ruky stejne. Diagnoza je a .... mozna jeste jestli se to nebude mudrovi libit pujdu na artroskopii, aby ten utrzeny vaz usmikli, pry tam.obcas dela problemy, ze se se*e kam nema a prekazi tam.
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 30 Čen 2015 21:16
- Nahlásit
Tak majne líbe Kindr, dopadlo to jak to asi tak dopadnout mohlo vykoupila jsem lékárnu, zalila kytky, zabalila a obložená jak velbloud z karavany docválala domů. Vzala ty dva zrzravý pošuky a.. bylo moc horko na to, abychom se placatili tu kolem. Půjdem tedy k vodičce, rozholo Koláče. Jen k vodičce a zpátky. U vodičky se řádilo, neb tam bylo psíkůch mnoho. Plul Rumíček a fšící se mu smáli, neb Rumíček cestou tam pluje jako potápějící se zrezavělej parnik /odkud já si tohle tak nějak vybavuju, viď Ešátore /, cestou zpátky s kolečkem plaval jako vzhledný plavec. Bubi taky plavala a aportýrovala, jenže u břehu jí to začasto ukradnul Rumíček . Tak se mocně prosgtě plulo, hrálo se s Bohunkou, s mořskou vydrou převlečenou za drsnosrstou józefpšici, s labradůrkou, druhou labradůrkou........... no mejdan velikej. Pak že už půjdem, ale psi byli krásně osvěžení............ nevemte je těma polema...........Rumíček chtěl házet žužlobalonek. Bubi kostičku, Tak jsme se tak pěkně procházeli, hráli si, až nám to zkazil dosti podivnej drsnosrstej jezevčík, kterej vyjel na Bubi. Kde jsme, když dvouletej pes vyjede na třináctiletou fenu???????????????? Tak jsme si šli spravit náladu na moruše. Už jsou a jsou moc dobrý. Bubi chce přezrálý, já nedozrálý a Rumíček žádný .
Bolej mě nožičky, a ti dva kreténi??? Ležej, spěj? NE!!! PRUDĚJ!! A to si ještě po večeři na vyklidnění dali každej dvakrát krabicový čuchání. Ani prt!! Jsem nebohý Koláče.
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 30 Čen 2015 21:22
- Nahlásit
denyk
a radila at Dornovku zkusim.
asi až poté co se to nějak zaléčí?? já jsem vždycky pěkně uvolněná, záda si prozpěvujou a to hned, když jdu od tama.
Fifi
Jen te ctu, mam pocit, ze jsem zelva. Nebo kousek ty housenky od Lucijase.
kousek housenky jsem vždycky tak nějak večer
máma dovčera dobrý, před chvílí mi volala, že má teplotu - se bojím, že něco drapla , zítra tam jedem, tak uvidím.
Spící, ne, ze jsou z nich špici.
špice asi udělám tady z těch dvou, jsou hrozní, nemůžou ležet?? Musí tu Bubi pochodovat a dožadovat se činnosti? Musí tu Rumíček lítat bytem s panem Tučňákem a zpívat u toho?? Bičovat se házedlem? Špic-jak řikaj holky furt jen leží, tak z nich udělám špice!'!
|
birma
Člen |
# Zasláno: 30 Čen 2015 21:24
- Nahlásit
PetraK
Špic-jak řikaj holky furt jen leží, tak z nich udělám špice!'!
to nemá cenu, ty si tak šílená, že u tebe by se i špic choval jako bordůra
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 30 Čen 2015 21:26
- Nahlásit
birma
špic choval jako bordůra
ad bodůra!! Máme tu moc moc vysokou trávu, Rumíčka děsně baví dělat bordůru ve velevysoký trávě. Nevidíš, bordůru, nevíš, kde máš bordůru. Tak sem si vycvičila vyhledávacího psa. Nakážu Bubi - "Kde je Rumíček, Bubi, kde je ten jemen??" A vyhledávací pes Bubi jde, odhalí jemena bordůru, vypíchne ho z trávy a máme to
|
denyk
Člen |
# Zasláno: 30 Čen 2015 21:29
- Nahlásit
PetraK moc hezky odpoledne jste meli, smecka kamosu a plavba . Nefim no, te pani jsem muj problem psala, ale ze by mohla pomoct pozdeji o tom nebyla rec....asi tam neni co napravovat, kdyz je to utrzeny . Snad bude mamka co nejdriv bez teplot. Drzim palec
|
denyk
Člen |
# Zasláno: 30 Čen 2015 21:30
- Nahlásit
birma souhlasim s tebou ja si za tech 5 tydnu co jsem doma Bukvicku nemuzu vynachvalit, jako kdyby vedel a rikal, jen odpocivej....
|
Maya
Člen |
# Zasláno: 30 Čen 2015 21:30
- Nahlásit
denyk
teda ty má historky
hlavně teda neprskni nějakej úraz tady na nás, podruhý letos už nechci
PetraK
musíš jim to pořádně vysvětliž, že nejsou pižly, ale špicové a oni lehnou a dají pokoj
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 30 Čen 2015 21:33 - Změnil/a: PetraK
- Nahlásit
denyk
moc hezky odpoledne jste meli, smecka kamosu a plavba
jojo, bylo to hrozivě fajn. Cestou jsem si sice říkala, že se furt tak nějak jen placatíme , prostě jsme, žádný velevýkony ve cvičení, jen tak si lehce pocvičíme v reálu, pohrajeme si, poblbneme a protože všechno šlape, tak prostě jen tak jsme. ale........... když se nááám to lííííííííííbíííí.Máme základní výbavu a s tím s vystačíme.
ad ta Dornovka - je teda pravda, že já jí vnímám hlavně jako věc na záda a špatně postavený-nesený tělo (ale vycházím ze svého problému, či z toho co jsem zastihla u psů-problém s páteří a tak) , tak možná to třeba fakt nejde??
|
denyk
Člen |
# Zasláno: 30 Čen 2015 21:34
- Nahlásit
Maya no to jsou jejich historky ne moje . Ja jim nic zleho neprala .
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 30 Čen 2015 21:37
- Nahlásit
denyk
jako kdyby vedel a rikal, jen odpocivej....
no jo,ale - voni nevěděj, nevěděj, páč sou voba blbý
Maya
musíš jim to pořádně vysvětliž, že nejsou pižly, ale špicové a oni lehnou a dají pokoj
[i][/i]
Brtnik na tom pracuje, řiká Rumíčkovi zaklínadlo: "Záááááááááávři oči, záááávři!" Mlátí vocasem - Rumíček, a nezavřel :d
|
Fifi
Člen |
# Zasláno: 30 Čen 2015 21:38
- Nahlásit
denyk
ma povest carodejnice dnes dosahla temer k dokonalosti.
Zacinam se te bat. A doufam, ze ten pacos s triselnou kylou si nezahrava a rychlou si zavolal? S tim nejsou zerty ani u psu.
ale nevim no je to trochu z ruky stejne
No kdyz by bylo potreba, brnk, te psovozem dopravim aji vyzvednu, kde bude treba. Ne teda v prdelovicich.
PetraK
Kde jsme, když dvouletej pes vyjede na třináctiletou fenu???
Rekla bych ti to zcela presne.
před chvílí mi volala, že má teplotu - se bojím, že něco drapla , zítra tam jedem, tak uvidím.
Snad ne, at si neteplotuje, postaci, co bude venku.
birma
to nemá cenu, ty si tak šílená, že u tebe by se i špic choval jako bordůra
Souhlas. Ja uz pruhy ucim klidu, taky by po zradle mel zajem na kraveni. Prd bude, to mam zrovna nejvic prace s mytim nadobim, zalejvanimm kytek venku a cubky taky uz nemaj naladu... Se s tim zvolna smiruje a ted sebou placnul.
|
denyk
Člen |
# Zasláno: 30 Čen 2015 21:40
- Nahlásit
A moje sikovna maminka co mi rikala, ze bych mela zhubnout abych kolenu odlehcila, tak se dala na cviceni. Zaplatila si nejakou osobni trenerku, s jidelnickem atd, zacala chodit do posilky.....ona, ktera 3 roky temer nevylezla z bytu. V posilovne byla celkem 4x a vysledek? Nejdriv jsen puchejr na pate, tal ji pisu zasyp pudrem. Podruhe okej, po treti navsteve svalova horecka. Dnes mi pise, ze byla po ctvrte....pak ji ruplo v zadech, nemuze se hybat. pulhodky na wc, nemohla vstat. Chtela mi zavolat ale pry nedojde ani do obyvaku a ze neudrzi tydlifoun v ruce. No jak mala.....
|
Fifi
Člen |
# Zasláno: 30 Čen 2015 21:43
- Nahlásit
denyk
ja si za tech 5 tydnu co jsem doma Bukvicku nemuzu vynachvalit, jako kdyby vedel a rikal, jen odpocivej....
Tyjo, to je uz 5 tejdnu? Ech, vazisko zlobivy, urvany. Urvany jako urvany, ne jako uřvaný jako Rumicek.
Libi se mi, jak ses nejdriv certila, jak Bukise zovu a ted uz ti to jde sama, sikovna, klik. Takovyhle psiska jsou zlaty, vedi, ze musej o cloveka svyho pecovat.
PetraK
Brtnik na tom pracuje, řiká Rumíčkovi zaklínadlo: "Záááááááááávři oči, záááávři!" Mlátí vocasem - Rumíček
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 30 Čen 2015 21:43
- Nahlásit
tak von Rumíček nejni to.... nejni Záprtek, nejni Trphajzlik. Má celých 62,5 cm v kohůtu!! Standard u kluků vižlích je 58-64, takže von je zlatej střed . Jsem prostě jen zvyklá na Ešínka, kterej byl na tý hodně horní hranici.
A Bubi se podle mě chystá hárat..................... dělá věci, který normálně nedělá a dementní ještě není.
|
denyk
Člen |
# Zasláno: 30 Čen 2015 21:44
- Nahlásit
Fifi nezavolal si rychlou. Leduje pry mu kamos poradil, ze se "to" treba zatahne....pry nema cas jit k doktorovi, pakun. Posledni 14 dnu v cervci jede totiz s deckama na tabor a pry to staci potom. Ja vim, ze to neni prdel. Ale co.mu budu radit kdyz si nenecha...a vubec co se muze stat kdyz to tak necha? Ze bych ho jako trochen postrasila?
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 30 Čen 2015 21:44
- Nahlásit
denyk
hele pani kolegyně čarodějnice- řekněte dotčeným, že se to má tak, že pánbůh tresce do
tří minut
tří hodin
dní... týdnů... měsíců, či let
|
birma
Člen |
# Zasláno: 30 Čen 2015 21:46
- Nahlásit
Fifi
Ja uz pruhy ucim klidu, taky by po zradle mel zajem na kraveni.
Šikulka šikovná pruhatá
Adam vydrží doma v klidu snad libovolně dlouho, i je v tý době hodnej na krátkejch procházkách. Jen když se pak dostane na první dlouhou, tak mi to dá pěkně sežrat
denyk
Zaplatila si nejakou osobni trenerku, s jidelnickem atd, zacala chodit do posilky....
bych čekala, že zrovna tohle trenérka ohlídá aby se nedělo. Že vidí, že tam má ženskou, co se neni zvyklá hejbat, tak dá bacha, aby se nepřetáhla
|
denyk
Člen |
# Zasláno: 30 Čen 2015 21:47
- Nahlásit
Fifi jo 22.5 se mi to stalo. Ja se necertila ze mu tak rikas, to nebylo vazne, na rovinu ono tohle napada hodne lidi, kdyz jim reknu jak se jmenuje .
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 30 Čen 2015 21:48
- Nahlásit
Fifi
Rekla bych ti to zcela presne.
to mě dost dostalo, jako že by třebas vyjel po Rumíčkovi - ten měl žužlobalonek a šel moudře stranou, ale ten čokl šel sám za Bubi a pak po ní vyjel tak, že až kvíkla. Kreténi - oba, pán i pes.
Snad ne, at si neteplotuje, postaci, co bude venku.
vyřídím, doufám, že poslechne
Prd bude, to mam zrovna nejvic prace s mytim nadobim, zalejvanimm kytek venku a cubky taky uz nemaj naladu...
[i][/i]
a v tom momentu si Rumíček vezme házedlo, metá kozelce bytem a bičuje se ten se s tim nesmíří, že si ho nikdo nevšímá, všímá si sám sebe
|
birma
Člen |
# Zasláno: 30 Čen 2015 21:50
- Nahlásit
denyk
hele co jsem k tý kýle našla - napiš mu, že koule má nateklý proto, že se mu tam přelejvaj ostatní vnitřnosti, jistě ho to potěší. Píšou že neoperační léčba (omezování námahy,kýlní pásy) nepřináší léčebný efekt. Postupně dochází k zvětšování kýlního vaku a zeslabování břišní stěny. a docela bych tomu aj i věřila
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 30 Čen 2015 21:50
- Nahlásit
denyk
. Dnes mi pise, ze byla po ctvrte....pak ji ruplo v zadech, nemuze se hybat. pulhodky na wc, nemohla vstat. Chtela mi zavolat ale pry nedojde ani do obyvaku a ze neudrzi tydlifoun v ruce. No jak mala.....
založte si rodinnej lazaret
4 dnu v cervci jede totiz s deckama na tabor a pry to staci potom
NE!! TO NEMUSÍ STAČIT POTOM!!! Murphymu zachránilo život to, že jsme obratem jeli k Herčíkovi, za dva dny byl pod kudlou.
|
denyk
Člen |
# Zasláno: 30 Čen 2015 21:51
- Nahlásit
PetraK jo presne tak tresce, tresce, ..... dnes me potkal jedn pan z dii pii a rika, ze se vam s tema ctyrma nohama chodi lip, ze jo? A koncem dubna jsem vlastne dokoncila rehabky. Jezdila jsem s autobusakem, pamatoval jsi me. Tehdy zadne berle, orteza a ani kulhani....a minuly tyden mi rika, aaa koukam, ze od te doby co jezdite na rehabilitace, jste na tom hur . Nekdy je sranda jak se tu vsici znaji, ikdyz on neni odsud. birma patrne mamka nerekla trenerce, ze s temi zady problem ma.....jak.mala proste
|
birma
Člen |
# Zasláno: 30 Čen 2015 21:54
- Nahlásit
denyk
patrne mamka nerekla trenerce, ze s temi zady problem ma
jsem reagovala spíš na tu svalovku. Moje zkušenost je, že mi v zádech nikdy neruplo třeba na čundru, ale takový vstávání od kompu...
|