Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Nezařaditelné dotazy / pro Ešusovou III
<< 1 ... 126 . 127 . 128 . 129 . 130 . 131 . 132 . 133 . 134 . 135 . 136 ... 598 . 599 . >>
Autor Zpráva
Maya
Člen
# Zasláno: 1 Čec 2015 10:49
- Nahlásit

Fajka
hele ale jako vážně fakt ti australáci jsou takhle uřvaní a nebo je to jelitova úchylka?
já jen že známá má taky australačku, ale že by byla nějak uřvaná neříká, i když pravda ona má jako další psy špice, tož možná má na to jiný měřítka

birma
Člen
# Zasláno: 1 Čec 2015 10:50
- Nahlásit

známá to zrušilalalalala. Adámek se půjde zchladit do Rokytky a já se neuvařim

Maya
Člen
# Zasláno: 1 Čec 2015 10:52
- Nahlásit

a naproti nám se bude za chvíli stěhovat štěně bordery, jak se zdá zakoupené jako rodinný psík k malýmu dítěti, tož za 2-3 roky opět očekávám dalšího zabijáka v okolí, ledaže by to bylo mixlý něčím normálnějším, je to bezpapírák, což by byla ještě výhra

Maya
Člen
# Zasláno: 1 Čec 2015 10:53
- Nahlásit

birma
známá má rozum?
jako dneska tam bude fakt děsně a o víkendu strašej ještě něčím horším, se asi zabedním v baráku a nevylezu celý 4 dny co budu doma

Fajka
Člen
# Zasláno: 1 Čec 2015 10:56
- Nahlásit

Maya
hele ale jako vážně fakt ti australáci jsou takhle uřvaní a nebo je to jelitova úchylka?
no když srovnám Fajfku /jelito
Fajfka nevodevře hubu jak je den dlouhej, někde v prostoru vůbec ne/ zato jelito štěká furt rád a často...on tím ale dost komunikuje a snaží se mě sdělovat dost věcí takže když rychle příjdu na to proč řve tak se to nechá problém vyřešit..jako že nemám vodu v misce, voda je zamrzlá, nemůžu najít tenisák atd.. na tý tenisce třeba řval páč už mu to čekání bylo dlouhý a čekal nějakou akci, když už se zase jako bude něco dít páč jako necelých 6 kiláků je pro něj tak na zahřátí ..

jako nevím procentuálně mezi australanama ale obecně bych řekla že je to plemeno hlučnější než průměrnej pes a může se stát že natrefíš na vyloženě ukecané (uřvané jedince)
jako třeba na Pecce ráno na stopách..bylo X plemen čekajících na našlápnutou stopu a kdo řval nejvíc??? ano tři natěšený nevyužitý tejraní australani který rostě musej toho páníčka popohnat aspoň tím řevem

PetraK
Člen
# Zasláno: 1 Čec 2015 10:59
- Nahlásit

birma

. Adam nesnáší vedro. A

Štajnidlo v něm taky tak moc nefunguje - Ešus tak do dvou, tří let pařáky neřešil a lítal jak magor, tuten podsaditej chasnik to má kapek jinak.

Zbývá otázka - kam se naložím já??

taky do Vltavy

estli ještě pořád zavítáš se Štajnětem občas na agi, tak zkus říct jim ať ho přeměřej. Míru by měli mít.
A jestli měl Ešus 30 kg, tak podle mě něco přes 60 v kohoutku měl, když Adam má 58 a s podobnou postavou (bych řekla, že stavěnej je podobně) nějakých 28 kilíček.

no ráda bych se tam někdy zjevila s oběma, ale vždycky se něco potento a sejde z toho, ale nápad je to výbornej, dík.

Já jsem celá právě zmatená z toho poměřování
Hele Ešus byl obrvižlák - min. na horní hranici, či spíš přes, ale určo min. horní hranici měl. A Fajfka psala, že Fejkina má 64 a myslím, že byla o něco větší, ale nevím. Rumíček mi přijde škvrček, ale říkám si, můžu být ovlivněná právě tím Ešusem. Lidi "cizí" ohaří říkají, že tak malej zase není , je souměrně rostlej. S Adamem ho neoporovnám, nedokážu si o vybavit v duchu mu přijde právě větší, než Rumiště a tu žížalu prostě přeměřit nejde. Brtnik včera vychytil okamžik, kdy stál na balkoně, v klidu, zaujatej čímsi a měřil ho 2x. Výsledek mě překvapil právě

Fajka
to si ho narve plnou kušňu a pak nemůže řvát
tak ho zavři do mrožáka! a máš vyřešeno

Maya
tož su v arbajtu, s novým zubem, mám pocit, že ho mám přes celou hubu

hele - nejsi Brtnik????? ten si totiž šel dneska taky pro novej žup!

Maya
Člen
# Zasláno: 1 Čec 2015 11:01
- Nahlásit

cernej caj
hele, to je paráda http://miegakure.com/

PetraK
Člen
# Zasláno: 1 Čec 2015 11:01
- Nahlásit

Maya

a naproti nám se bude za chvíli stěhovat štěně bordery, jak se zdá zakoupené jako rodinný psík k malýmu dítěti

ach jo, proč jsou ty lidi tak tupí, tupí, tupí!! chudáci vy a chudák v budoucnu ten pes. Nejspíš, ale třebas ne.e, uvidíš.

jako dneska tam bude fakt děsně

a proto my jedeme za mámou do toho sanatoria.

Maya
Člen
# Zasláno: 1 Čec 2015 11:05
- Nahlásit

PetraK
koukám nový zuby jsou v kurzu

s tím měřením a vejškama bych to tak nehrotila, vono je to stejně tak kdy, špicové se měřej furt a dost detailně a odborníkama na bonitaci a výstavách kvůlivá velikostním rázům a v podstatě je to vždycky tak +- několik cm, záleží kdo co jak a kdy měří a jak si pes stoupne, takže představa, že pes se změří přesně a na cm a vždycky stejně je poněkud mylná

Fajka
Člen
# Zasláno: 1 Čec 2015 11:07
- Nahlásit

PetraK
tak ho zavři do mrožáka! a máš vyřešeno
dokud by měl co žrát byl by ticho...a pak by hned spustil že chce další nááášup

Rumíček mi přijde škvrček, ale
jako vejškou mě ale jak škrvček zas uplně nepřišel a že je drobnější je jasný bo nedozrál ještě je to mládě, až ještě zmohutní (a to zmohutní né že né) a dosvalí se tazvaně dodělá tak bude podle mě standadní pes-pes ..žádný tintítko

MayaPetraK
dnes je den nových zubů !!

Maya
Člen
# Zasláno: 1 Čec 2015 11:08
- Nahlásit

koupila jsem si nějakou malinovo limetkovou tomu a docela dobrý a to tyhle ochucený fakt nemusím

birma
Člen
# Zasláno: 1 Čec 2015 11:08
- Nahlásit

Maya
ne, jinou akci

Maya
opět očekávám dalšího zabijáka v okolí, ledaže by to bylo mixlý něčím normálnějším, je to bezpapírák
bych se spíš bála, že to bude tuplovanej labil jedna bezpapírová bordera s náma chodí cvičit a je to zvíře, co se fakt bojí vlastního stínu. Hrůza.

birma
Člen
# Zasláno: 1 Čec 2015 11:11
- Nahlásit

PetraK
S Adamem ho neoporovnám, nedokážu si o vybavit v duchu mu přijde právě větší, než Rumiště
to ti může přijít tim, že Adam je výrazně mohutnější, Rumík na mě na fotkách působí jako taková nítěnka

PetraK
Člen
# Zasláno: 1 Čec 2015 11:15
- Nahlásit

Fajka

jako vejškou mě ale jak škrvček zas uplně nepřišel a že je drobnější je jasný bo nedozrál ještě je to mládě, až ještě zmohutní (a to zmohutní né že né) a dosvalí se tazvaně dodělá tak bude podle mě standadní pes-pes ..žádný tintítko

no asi jo, ale říkám, mám v oku pořád Ešuska, takže mi každej přijde malej a on jak je takovej pořád gumídek štěněčí.... nevadilo by mi kdyby takhle zůstal Já to neřeším kvůlivá sobě, ale spíš jestli nedat - kdyby byl škvrček - vědět chovatelce. Aby měla zpětnou vazbu, jenže dokud toho hováda nezměřím, tak nebudu vědít nic. Já jsem si nikdy neuvědomila jak velkej rozptyl v podstatě v tý vejšce mají 58-64 to je pro mě lajku vlastně hodně velký rozpětí.

..žádný tintítko
tak tintítko to von nejni, to je fakt. von je podsaditej chasníček - už od maličkata - to foto jak stojí naštvaně mezi dveřma do garage a vypadá jak miniaturní bordó doga sem nedám , páč na rajče se nedostanu.

PetraK
Člen
# Zasláno: 1 Čec 2015 11:17
- Nahlásit

birma

nítěnka

nítěnka? Ten buřtik? furt mu řikám, že je klustej

Maya
Člen
# Zasláno: 1 Čec 2015 11:17
- Nahlásit

birma
jedna bezpapírová bordera s náma chodí cvičit a je to zvíře, co se fakt bojí vlastního stínu. Hrůza.
když se bude bát sama sebe, tak je mi to jedno, vadit mi bude, když bude napadat moje psy jak to spousta nudících se border dělá, zatím je to teda normální štěně, ale jsou mu 3 měsíce, tohle maj až dospělý bordery

Maya
Člen
# Zasláno: 1 Čec 2015 11:18
- Nahlásit

PetraK
a vyžly nemaj bonitace, že bys tam dorazila a nechala si ho přeměřit oficiálně?

PetraK
Člen
# Zasláno: 1 Čec 2015 11:35
- Nahlásit

Maya
a vyžly nemaj bonitace, že bys tam dorazila a nechala si ho přeměřit oficiálně?

no to maj, ale dostaň mě tam navíc kvůli blbýmu přeměření

ohle maj až dospělý bordery

máme v okolí. Majitelka - velkokynoložka, svýho času děsnej bourák na fóru cvičákových stránek. Nejdřív měla jednoho- chlapec vostrej jako břitvička a pěkně útočnej. Pořídila si druhýho, že ten bude víc splňovat přání a tužby - mno a dneska jedou oba stejnou notu. mimochodem oba papíráci teda.

Na druhou stranu mám možnost se potkávat s vlídnou bordeří vílou, který RUmíček neustále krade její spešl aportovací a nosicí klacík - má to jako národní sport a ona troubulína je na něj vlídná. A taky se občas potkáváme s holkou co má dvě bordery, fenku a psa, který si vzala jako dospělýho z dost nevhodných podmínek a jsou taky v pohod

Maya
Člen
# Zasláno: 1 Čec 2015 11:47
- Nahlásit

dorazila mi včera ta kytka pouštní růže, jako když jsem si přečetla instrukce k zalejvání, tak doufám, že ta moje bude dost odolná a nebo se brzy rozloučíme

cernej caj
Člen
# Zasláno: 1 Čec 2015 11:48
- Nahlásit

birma
do rumuuuuu!

u nas je dneska prijemne

Maya
lity lity, ja du dneska navic k nove zubarce, takze si potupne budu muset rict o lexaurin zas jako uz ted mi tece pot po zadech a nemuzu se soustredit na praci a kdyby mi rekli at se okamzite sbalim a jedu s tim co mam do ruska, udelam to radsi nez toho zubareee

Fajka

Maya
Člen
# Zasláno: 1 Čec 2015 11:48
- Nahlásit

novej zub jsem si teď pořádně prohlídla v zrcadle a je teda o dost bělejší než ostatní zuby, doufám, že se to časem srovná a nebo fakt nevím co je horší, jestli ten obroušenej mrňavej co jsem měla předtím a nebo tohle

Maya
Člen
# Zasláno: 1 Čec 2015 11:50
- Nahlásit

cernej caj
no ta moje zubařka taky končí jak jsem se dozvěděla, teď v srpnu a bude tam prej někdo jinej, což teda taky nejsem nadšená, protože tahle byla super a mega hodná a fakt jsem se přestala bát i injekce a to už je co říct a vůbec mi nevadilo tam chodit

PetraK
Člen
# Zasláno: 1 Čec 2015 11:52
- Nahlásit

cernej caj

akze si potupne budu muset rict o lexaurin zas

klid čajdo, já bez něj do ordinace nevkročí!!! Tak se drž!

Maya

fakt nevím co je horší, jestli ten obroušenej mrňavej co jsem měla předtím a nebo tohle

Brtnik si na žup taky teprv zvyká.
ad pouštní růže - neumím se starat o kytky, takže u mě by to bylo bohužel rychlý

Maya
Člen
# Zasláno: 1 Čec 2015 12:00
- Nahlásit

PetraK
Brtnik si na žup taky teprv zvyká.
taky ho má světlejší?
se nesmím moc šklebit, aby to nebylo vidět
naštěstí ho mám jen na rok nebo dva prej, tak příště budu požadovat ne takovej timolín
neumím se starat o kytky, takže u mě by to bylo bohužel rychlý
já taky ne, co přežije přežije, zbytek jde pryč, ale už se mi povedlo vypracovat asi k 5 kytkám, který s mojí péči nepéčí dokonce i vzkvétají, ale je to dlouhodobá mravenčí práce

cernej caj
Člen
# Zasláno: 1 Čec 2015 12:01
- Nahlásit

PetraK
prave sem s novou zubarkou mela nakroceno pozitivne, pak sla na materskou a proto sem zas 2roky nebyla prave, jak pise maya, u te bych se i naucila chodit k zubari stejne "rada" jako k ocari

ale blby, ze tuhle zas znat nebudu tak snad to preziju

jak si ji mela dlouho? a dyt zahradku mas bozi

Maya
se obarvi... ja mela roky jino barevnej zub (plastovou nasadku) hned takovej ten uprosted pusy, to si zvyknes hlavne kdyz je funkcni a neboli

birma
Člen
# Zasláno: 1 Čec 2015 12:04
- Nahlásit

PetraK
chlapec vostrej jako břitvička a pěkně útočnej. Pořídila si druhýho, že ten bude víc splňovat přání a tužby
tohle nepochopim když se mi nevyvede zvíře, tak se přece snažim zjistit, kde jsem udělala chybu a napravit to a ne že si pořídim další abych logicky mohla tu chybu zvopakovat některý to maj asi vrozený, ale i tak je tohle cesta do pekel dle mýho...

PetraK
Člen
# Zasláno: 1 Čec 2015 12:22
- Nahlásit

Maya

taky ho má světlejší?

hele světlejšíhoi??? To nevim Se doma kouknu

nějak si na něj prostě nemůže zvyknout, překáží mu v hubě

PetraK
Člen
# Zasláno: 1 Čec 2015 12:24
- Nahlásit

Maya

naštěstí ho mám jen na rok nebo dva prej, tak příště budu požadovat ne takovej timolín

jak to? Brtnik by měl mít teda trvalej,

cernej caj
ale blby, ze tuhle zas znat nebudu tak snad to preziju

jooo, určo bude taky hodná,zvykneš si.
birma
, ale i tak je tohle cesta do pekel dle mýho...

ten druhej takovej nebýval, ale už je. Já když je potkám, dekuju psy , pokud jsou jejich navolno.

cernej caj
Člen
# Zasláno: 1 Čec 2015 12:28
- Nahlásit

PetraK birma
s tema psama je to blby, no... nekdo treba nechce moc resit problemy psa a poridi si na aktivity jinyho - to jeste dokazu pochopit kdyz je to fakt problem toho psa (jako zdravotni omezeni a tak) kdy treba nemuze na agi a on chce agi a pritom ma ten pes treba dost vyziti i ten puvodni. ale blby,ze ho nekdo zprasi a de si zprasit druhyho, pac jaksi to nebylo konkretnim kouskem...

birma
Člen
# Zasláno: 1 Čec 2015 12:37
- Nahlásit

PetraK
ten druhej takovej nebýval, ale už je
zrovna tohle je chování, co od sebe ti psi strašně snadno okoukaj a přeberou. To by musela chodit strašlivě moc s každym zvlášť, aby ten druhej zůstal normální podle mě.

<< 1 ... 126 . 127 . 128 . 129 . 130 . 131 . 132 . 133 . 134 . 135 . 136 ... 598 . 599 . >>
Toto téma je uzavřeno. Nemůžete zaslat odpověď.

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání