| Autor |
Zpráva |
Jebloň
Člen |
# Zasláno: 4 Zář 2012 20:12
- Nahlásit
jbat
No a jsou i lidi, co maj v ložnici už dvacet let, nebo víc, jednu peřinu.... I když nově vymalují, stejně tam zůstává pach zoufalství.
Essi mi jako rozumíš.
rozumím
|
Eninka
Člen |
# Zasláno: 4 Zář 2012 20:17
- Nahlásit
Adiddaska
no já to myslela jinak...třeba ty máš muže a vezmi si, že kdyby jsi si říkala - nevezmu si jej, co když mě někdy opustí, co když si najde jinou, co když....je plno "co když ", ale když v tomto budeš mít ty "co když", tak by jsi se nemohla vdát, či mít vztah
|
Adiddaska
Člen |
# Zasláno: 4 Zář 2012 20:19
- Nahlásit
Eninka
co když mě někdy opustí, co když si najde jinou, co když.
na tyhle "co když" je předmanželská smlouva
|
Eninka
Člen |
# Zasláno: 4 Zář 2012 20:23
- Nahlásit
Adiddaska
ale ta smlouva ti nezajistí, že když budeš mít s tím mužem třebas rodinu, což já s Terkou svým způsobem měla, že tě nenechá s tím dítětem ( v mým případě Terkou), samotnou, přijde mi to to samé, obecně vzato.
Víš, já v profesním životě vyloženě funguju s těma "co když", klienti nechápou, ale když dělám třeba nějaký dohody či smlouvy, myslím na úplně všechny situace, který by mohly nastat a v tý smlouvě je prostě upravím, ale v osobním životě tohle praktikovat nejde, to už je hop, nebo trop
|
Adiddaska
Člen |
# Zasláno: 4 Zář 2012 20:32
- Nahlásit
Eninka
no já právě počítám s tim, že by mě mohl manžel nechat s psama a dítětem samotnou a proto ta smlouva právě
|
Eninka
Člen |
# Zasláno: 4 Zář 2012 20:36
- Nahlásit
Adiddaska
ale ta smlouva ti nezajistí tu situaci...možná ti zajistí finance, či něco podobnýho, ale pamatuj na to, že každá smlouva je jenom kus papíru, vždycky je podstatný, jak se zachovají strany tý smlouvy, an tom všechno stojí a padá
|
Adiddaska
Člen |
# Zasláno: 4 Zář 2012 20:39
- Nahlásit
Eninka
tak určitě, ale bez ní seš v piče na stopro
|
Sízra Milanová
Člen |
# Zasláno: 4 Zář 2012 20:47
- Nahlásit
jbat
No a jsou i lidi, co maj v ložnici už dvacet let, nebo víc, jednu peřinu.... I když nově vymalují, stejně tam zůstává pach zoufalství.
uhhhhh
Adiddaska
zas poučuješ nejvíc, jenže pokud si je pořizovali spolu má ten chlap stejnej díl zodpovědnosti jako eninka a ne ona větší protože se o všechny psy stará a on ne,naopak...pokud on byl dominantní a měli dva psy na pohodu uplně, tak to neni zas tak nelogický si do baráku pořídit třetího..nevim
|
Adiddaska
Člen |
# Zasláno: 4 Zář 2012 20:49
- Nahlásit
Sízra Milanová
nepořídila bych si třetího psa ani kdybych žila s Caesarem Milanem...
|
Sízra Milanová
Člen |
# Zasláno: 4 Zář 2012 20:51
- Nahlásit
Adiddaska
a jestli byla eninka taková ta hodná složka co ale moc nevychovává, taková ta maminka co krmí a mazlí a on ten co dává příkazy a je tam hlavní(to už fabuluju samozřejmě to ví jen ona), ale pak se na to všechno vy... a nechal jí samotnou,tak to pak je pěkně na hovno situace.
|
Sízra Milanová
Člen |
# Zasláno: 4 Zář 2012 20:52
- Nahlásit
Adiddaska
nepořídila bych si třetího psa ani kdybych žila s Caesarem Milanem
debile , to já taky ne, protože nechci víc psů, ale koukni se trady lidi maj víc než tři psy a manžele a funguje to...
|
Adiddaska
Člen |
# Zasláno: 4 Zář 2012 20:58
- Nahlásit
Sízra Milanová
tady má někdo víc než tři manžele?
|
sarax
Člen |
# Zasláno: 4 Zář 2012 21:00
- Nahlásit
tady má někdo víc než tři manžele?
nema..ale chtel by
|
Sízra Milanová
Člen |
# Zasláno: 4 Zář 2012 21:07
- Nahlásit
sarax
nema..ale chtel by
prosim tě někomu by stačil i pepek vyskoč ze cvičáku a ty hned tři manžele neprovokuj
Adiddaska
tady má někdo víc než tři manžele
určitě se někdo najde
|
Jimmi
Člen |
# Zasláno: 4 Zář 2012 21:15
- Nahlásit
Posledních pár vět
1. nebudu plácat radama na někoho, kdo je měl, ale hodil je obrazně řečeno sviním
2. můj názor na Eninku je obrazem toho, co tady na veřejným místě píše, je otázka co se doopravdy děje u ní doma, nikdo z nás s ní nežije
3. reaguju na situaci, kdy ostatní si pochvalujou, jak je statečná, že se dokopala k něčemu, co měla udělat před rokem
koneckonců mohla celý rok majitele hledat ne?
4. vtipný je tohle
Víš, já v profesním životě vyloženě funguju s těma "co když", klienti nechápou, ale když dělám třeba nějaký dohody či smlouvy, myslím na úplně všechny situace, který by mohly nastat a v tý smlouvě je prostě upravím, ale v osobním životě tohle praktikovat nejde, to už je hop, nebo trop
její klienti se tedy mají asi lépe než její feny, protože u nich žádné "co kdyby" neplatí ..tam je to naostro "hop nebo trop"
5. aby bylo jasno, nekritizuju ani výběr třetí feny, ani plemeno, jednoznačně mě vadí nečinnost, která trvá tak dlouho
|
Adiddaska
Člen |
# Zasláno: 4 Zář 2012 21:20
- Nahlásit
Jimmi
jednoznačně mě vadí nečinnost, která trvá tak dlouho
tak ale na tom se shodnem přece asi všichni, nikdo jí tu neplácal po zádech, akorát někdo řekl, že je dobře, že se už konečně k tomu kroku rozhodla..
|
Eninka
Člen |
# Zasláno: 4 Zář 2012 21:48
- Nahlásit
Jimmi
Adiddaska
já si zase na rozdíl od vás myslím, že je dobře, že jsem se snažila udělat všechno proto, abych zachovala a zvládla smečku, protože když někdo hází hned zkraje flintu do žita, nestojí za nic a to si já o sobě právě nemyslím.
|
Adiddaska
Člen |
# Zasláno: 4 Zář 2012 21:51
- Nahlásit
Eninka
no tak ale zas pro Terku by bylo jednodušší odejít k novýmu páníkovi před rokem než teď...
|
Eninka
Člen |
# Zasláno: 4 Zář 2012 21:59
- Nahlásit
Adiddaska
pro Terku by bylo jednodušší odejít k novýmu páníkovi před rokem než teď
ona má dva a půl roku, teď nebo před rokem by ji bolelo úplně stejně, a i mě, ale ta šance, že bysme to zvládly za to stála, i pro mě i pro ni, o tom jsem skálopevně přesvědčená.
|
Sízra Milanová
Člen |
# Zasláno: 4 Zář 2012 22:06
- Nahlásit
Adiddaska
jenže dát pryč psa co miluješ..to je přeci strašně těžký rozhodnutí, já bych se posrala třeba...
|
Adiddaska
Člen |
# Zasláno: 4 Zář 2012 22:12
- Nahlásit
Sízra Milanová
jo to věřim...
|
Eninka
Člen |
# Zasláno: 4 Zář 2012 22:14
- Nahlásit
Sízra Milanová
dát pryč psa co miluješ..to je přeci strašně těžký rozhodnutí, já bych se posrala třeba
přesně takhle se cítím a už o tom ani nedokážu komunikovat....
Terka tady leží, je totálně jiná, zdrcená, ona to ví....já se asi radši zhoupnu, ať je mi to jedno, co bude potom, přesně takhle se totiž momentálně cítím
|
Jimmi
Člen |
# Zasláno: 4 Zář 2012 22:17
- Nahlásit
Eninka
ona má dva a půl roku, teď nebo před rokem by ji bolelo úplně stejně, a i mě, ale ta šance, že bysme to zvládly za to stála, i pro mě i pro ni, o tom jsem skálopevně přesvědčená.
ty zbylé dvě fenky evidentně tak ráda nemáš, ty máš doma na zkoušení, jestli si to Terka třeba nerozmyslí...nějakej ten kousanec sem nebo tam....třeba Terku ukecáš, aby byla hodná holka, co já vím
|
Eninka
Člen |
# Zasláno: 4 Zář 2012 22:20
- Nahlásit
Jimmi
ty zbylé dvě fenky evidentně tak ráda nemáš, ty máš doma na zkoušení, jestli si to Terka třeba nerozmyslí...nějakej ten kousanec sem nebo tam....třeba Terku ukecáš, aby byla hodná holka, co já vím
po tomhle příspěvku tady celkově končím....mějte se tady
|
Vlčáčková
Člen |
# Zasláno: 4 Zář 2012 22:23
- Nahlásit
Jimmi
Dej si facku!
|
Ebony
Člen |
# Zasláno: 5 Zář 2012 00:38
- Nahlásit
Eninka
po tomhle příspěvku tady celkově končím....mějte se tady
to mi připomíná ty inzeráty...když si mě nevezmete budu utracen...nejsi ty trochu patetická?
tobě nikdo z těch chytrých výcvikářů neřekl, že když se ti chytnou dvě feny, tak už to prostě nikdy nebude dobrý, i kdyby ses na hlavu stavěla? Že se klidně půl roku budou tvářit, že se milujou a stejně se pak ve vteřině budou chtít zabít? A místo toho, abys upravila pravidla a režim, a rozdělila je, tak se rok tváříš, že je to OK a pak tu fenu nakonec flákneš z domu...to je hrdinství jak stehno...mně spíš připadá, že jsi pohodlná to jinak řešit, než jsi zaběhlá, válet se se psema v posteli umí každej, ale něco s nima dělat, zaměstnat je a dát jim mantinely, to už je moc namáhavý
Vlčáčková
Jimmi
Dej si facku!
proč by měla? Že píše pravdu?
|
Jebloň
Člen |
# Zasláno: 5 Zář 2012 07:12
- Nahlásit
Vlčáčková
na facku ale není Jimmi.
Ono je to tak jak píše,jak jsem jí to tu psala já,mnoho jiných a teď i Ebony..... když se ti chytnou dvě feny, tak už to prostě nikdy nebude dobrý, i kdyby ses na hlavu stavěla? Že se klidně půl roku budou tvářit, že se milujou a stejně se pak ve vteřině budou chtít zabít? A místo toho, abys upravila pravidla a režim, a rozdělila je, tak se rok tváříš, že je to OK a pak tu fenu nakonec flákneš z domu..
|
jbat
Člen |
# Zasláno: 5 Zář 2012 08:37
- Nahlásit
Ježiš to si to tady pořád jedete? Nepřijde vám to trochu jako na žumpě, jako že hurá, konečně někdo něco posral a tak se do něj obujeme, aby jsme zakryli naše vlastní průsery nebo nebetyčnou nudu? Každej řek svůj názor, tak už se na to vyserte, ne? Nikdo, ani jeden z nás tam nebyl ani v jedné z těch situacích, díky kterým se tohle teď děje. Takže přestaňte laskavě vystupovat jako vševědoucí, víte stejný hovno jako já a čerpáte jen a pouze z informací, který tady Enina vypustila a to rozhodně nejsou dva roky života se psem, v těch pár větách! A někoho pranýřovat mi od dob těch pizd neschopnejch tam vedle prostě přijde zbytečný a hlavně to nepomůže ani čubě, ani nikomu jinýmu.
|
Sízra Milanová
Člen |
# Zasláno: 5 Zář 2012 08:56
- Nahlásit
jbat
Nikdo, ani jeden z nás tam nebyl ani v jedné z těch situacích, díky kterým se tohle teď děje. Takže přestaňte laskavě vystupovat jako vševědoucí, víte stejný hovno jako já a čerpáte jen a pouze z informací, který tady Enina vypustila a to rozhodně nejsou dva roky života se psem, v těch pár větách! A někoho pranýřovat mi od dob těch pizd neschopnejch tam vedle prostě přijde zbytečný a hlavně to nepomůže ani čubě, ani nikomu jinýmu
máš pravdu...víme hovno, taky bych se na to vysrala
|
Jimmi
Člen |
# Zasláno: 5 Zář 2012 09:16
- Nahlásit
Vlčáčková
jsi směšná!
dej si panáka a zklidni se, nebo ti rupne céfka a budeš tahat nohu
jbatSízra Milanová
nebudu čekovat někoho, kdo při své inteligence vědomě sere na psy a nebudu potichu, jenom proto, že se to někomu nelíbí
speciálně na tomhle tématu
|