Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Odpovědět - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Nezařaditelné dotazy / Jablečný mošt
<< 1 ... 162 . 163 . 164 . 165 . 166 . 167 . 168 . 169 . 170 . 171 . 172 ... 228 . 229 . >>
Autor Zpráva
kejtlin
Člen
# Zasláno: 31 Srp 2012 23:46
- Nahlásit

Eninka
dobrou, já půjdu s krysama, jezevcema a čivama až dokoukáme Billa

kejtlin
Člen
# Zasláno: 1 Zář 2012 08:49
- Nahlásit

opálenej chleba zabral, myš chycená!!!!!
jestli to tedy není další jiná myš....

kejtlin
Člen
# Zasláno: 1 Zář 2012 11:16
- Nahlásit

opět se po letech vynořili jehovisti a jsou drzejší než dříve

Eninka
Člen
# Zasláno: 1 Zář 2012 11:36
- Nahlásit

kejtlin

myš chycená!!!!!

jupíííí, hon na myš úspěšně dokončen

Adiddaska
Člen
# Zasláno: 2 Zář 2012 15:06
- Nahlásit

čus, jen jsem vám chtěla říct, že jsem včera byla na Ovčárech, už vim, kde byl horní a dolní psinec, marína a kam se chodilo votročit

kejtlin
Člen
# Zasláno: 2 Zář 2012 19:10
- Nahlásit

Adiddaska
čus, jen jsem vám chtěla říct, že jsem včera byla na Ovčárech, už vim, kde byl horní a dolní psinec, marína a kam se chodilo votročit

cos tam dělala?
all
co děláte? já sem v hokně

Eninka
Člen
# Zasláno: 2 Zář 2012 19:15
- Nahlásit

kejtlin

cos tam dělala?

taky jsem se chtěla zeptat...

co děláte? já sem v hokně

já už nic, aspoň nic nepokazím

Adiddaska
Člen
# Zasláno: 3 Zář 2012 00:05
- Nahlásit

kejtlin

Byli jsme tam okolo na procházce cestou ze závodú

jbat
Člen
# Zasláno: 3 Zář 2012 12:40
- Nahlásit

Nazdar jelimáni, doba je zlá, vydělávat se musí, tak nevím, jestli množit nebo cvičit čokly pro armádu...? Hmmm, těžká volba...
Jakej jste měli víkend? Kejt mlčí!!!

kejtlin
Člen
# Zasláno: 3 Zář 2012 12:49 - Změnil/a: kejtlin
- Nahlásit

kejt mlčet nebude, kejt se dobře pobavila hned ráno, kdy šéfovi cukrovaru přišel zajímavý dopis o mě, že nadávám na cukrovar atd....podepsán kolektiv cukrovaru..
nicméně ten dopis nepřišel od zaměstannců cukrovaru, ale od kohosi zvenčí, bylo tam totiž několik šlápnutí vedle, totiž ubouhoučká tupoučká osůbka co to psala neví, že když mi chce uškodit, že to má posílat šéfovi mému, nikoli šéfovi cukrovaru, v cukrovaru i to nejposlednější ukrajinský koště totiž ví, že nejsem zaměstanacem cukrovaru!!!! druhé šlápnutí vedle bylo to, že jsem vykřikovala v restauračním zařízení opilá, no vzhledem k tomu, že momentálně beru léky, co se s alkoholem neslučují a z toho důvodu jsem odmítla posezení co bylo v cukrovaru ví taky každý včetně mého šéfa a potažmo šéfa cukrovaru a za třetí, když jdu do restauračního zařízení, tak vypiju několik ovocných piv ted´ tedy kofol a jdeme s partou domů a je to uzavřená společnost, jen pro známé majitele restaurace a za čtvrté, kdyby to psali zaměstnanci cukrovaru, tak píšou naprosto jiné věci než to, že jsem pičovala na cukrovar, takže to byl dopis z venčí což poznal i šéf, ke kterému se to dostalo od šéfa cukrovaru, takže ty pitomoučká ubouhoučká osůbko, pokud nemáš na přímou konfrontaci tak se na mě vyser, jinak tě jistě zamrzí, že z toho nic nebylo, protže ten dopis nepocházel zevnitř, ale trapně zvenčí

Eninka
Člen
# Zasláno: 3 Zář 2012 12:57
- Nahlásit

kejtlin

takže ty pitomoučká ubouhoučká osůbko, pokud nemáš na přímou konfrontaci tak se na mě vyse

ty myslíš, že to byl někdo z místního prostředí? jako odsud?

kejtlin
Člen
# Zasláno: 3 Zář 2012 13:04 - Změnil/a: kejtlin
- Nahlásit

Eninka
jméno nepadlo , nikoho konkrétně nepodezírám....možná...
edit: píšu to sem, nechtí se mi kloktat hovna.....a k té " chytré " osobě, co poslala ten dopis se to dřív nebo později donese, nebo si to tu přečte

Adiddaska
Člen
# Zasláno: 3 Zář 2012 14:53
- Nahlásit

Eninka

hele ty dáváš pryč Terku? Škoda

Eninka
Člen
# Zasláno: 3 Zář 2012 15:22
- Nahlásit

Adiddaska

ano, zbytek na FB

Jebloň
Člen
# Zasláno: 3 Zář 2012 15:51
- Nahlásit

Eninka
hele,nelíbí se mi to,ale chápu tvoje pohnutky.
A nenech se znechutit Biluší Kokotkovou a spol.......zajímavý,že když ona nezvládala psa a následně ho vezla Desenskýmu a nechala ho tam,tak jí zbytek ještě poplácal po rameni.A když sama nezvládala borderu,tak ji aspoň urychleně namnožila a pak nechal zastřelit myslivcema.A zrovna ona bude psát o souměrnosti inteligence pána a psa,ona,která by podle tohodle měla problém i s prvokem.

Eire
Člen
# Zasláno: 3 Zář 2012 16:03
- Nahlásit

Jebloň

Jsi byla rychlejší ..asi dobrej oddíl

Eninka

No stalo se,ale zase je fér přiznat svoje možnosti a schopnosti.A ty jsi udělala co jsi mohla při svém naturelu.Pořád lepší než jako některé hvězdy,například kokotekbilušek co psa nechaj zastřelit,utratit,namnožit ,přítelem zneškodnit a hlavně psstt aby se to nevědělo...ale ono se to ví

Eninka
Člen
# Zasláno: 3 Zář 2012 17:03
- Nahlásit

Jebloň
Eire

děkuju za pochopení, já si právě uvědomuju, že na to prostě nemám a radši najdu Terce někoho, kdo to s ní bude umět a pracovat s ní, než aby byly všechny tři ve stresu. Já právě vidím, když je doma jen Bára a Terka, nebo Bára a Eninka, prostě dvě, že jsou naprosto vpohodě, ale kombinace Terka Eninka je prostě dohoda o neútočení s tím, že je někdy dohoda porušena. Bylo mi řečeno, že ty dvě jsou v hierarchii téměř na stejném bodu a neustále se přelívá zprava doleva, Terka chce bejt nejvejš a Eninka nemá v úmyslu svoji pozici opustit a to
za žádnou cenu. Vím, že o pozicích i spolurozhoduje vůdce smečky, možná jsem to blbě napsala, ale každopádně já nemám na to jejich soupeření o pozici a moji přízeň. Ony na sebe i tak blbě žárlej, pohladím jednu, druhá čumí, žužlik dostane jedna dřív než druhá, taky se ksichtí, já jsem neměla nejdřív pocit, že by Terka už mohla být nejvejš, abych ji v tom "utvrdila" a vyměnila pozice, no a ona se rozhodla, že to udělá za mě.

Eninka
Člen
# Zasláno: 3 Zář 2012 17:05
- Nahlásit

Jebloň
Eire

.A když sama nezvládala borderu,tak ji aspoň urychleně namnožila a pak nechal zastřelit myslivcema

taky mi přišlo směšný na žumpě, že na moji adresu hrozná sranda a přitom.....co píšete

jbat
Člen
# Zasláno: 3 Zář 2012 19:01
- Nahlásit

Eninka
Víš, kdybys tu čubu nechala někým zneškodnit nebo ji udávala z důvodu alergie nebo kdybys jí kurvila život tím, že víš, že na ni nemáš, ale držíš si ji, aby ubožačky z žumpy neměly kecy, tak to bys byla fakt kráva. Určitě jsi tohle rozhodnutí neudělala ze dne na den a myslím, že vím přesně, jak tě to bolí, takže se vyser na všechny, protože jen ty víš všechny pro a proti a ty jediná máš právo rozhodovat.
A ano, tam vedle je odsuzování kohokoliv prostě jen vtipné.

Eninka
Člen
# Zasláno: 3 Zář 2012 19:14
- Nahlásit

jbat

já sama odsuzuju takový ty argumenty při hledání nových domovů, jak píšeš, alergie, dítě, stěhování apod. Tyhle věci nechápu a určitě bych si s nima poradila. Taky nechápu a nikdy v životě bych neudělala, že dám psa pryč jen proto, že už se mi nehodí (množitelé, nevhodnej dárek, stáří apod.)
Ano, to rozhodnutí nebylo ze dne na den a strašně to bolí,
vím, že jsem udělala všechno, co bylo v mých silách a umím si přiznat, že vyřešit to, že na to prostě nemám. Nikdy bych nevěřila, že se mi to stane, ale v životě nemáme jen to, co bysme chtěli . Nechci fenky stresovat a pokračovat v tom, jak to doma máme, protože jim to určitě nedělá dobře, mně taky ne, a říkat si ty obligátní řeči, jakože to se určitě zlepší, taková ta falešná víra, taková nejsem. Člověk by měl vždycky
udělat všechno proto, aby v určitý čas uznal, či naznal, že
takto to nejde dál, že se to nezlepší (jedno, jestli u rozhodování pro euthanazii, či to, co řeším já). Já vím, že plno
lidí takovou věc odsoudí, ale mně to nevadí, není to jejich život, ale můj a mých psů a já mám za ně zodpovědnost a to po všech stránkách. Jak by měl každej člověk ochraňovat svý zvíře, tak by měl i udělat vše pro to, aby jej ochránil i tak, jak musím já.

jbat
Člen
# Zasláno: 3 Zář 2012 19:19
- Nahlásit

Eninka
ak by měl každej člověk ochraňovat svý zvíře, tak by měl i udělat vše pro to, aby jej ochránil i tak, jak musím já.
Přesně tak. Pod to bych se podepsala. Na všechno se můžeš dívat milionem různých úhlů pohledu, kdo chce vidět ten nejhorší, má to mít.

Adiddaska
Člen
# Zasláno: 3 Zář 2012 20:01
- Nahlásit

Eninka

já myslim, že se pro ní najde dobrej páník, je strašně hezká.

Eninka
Člen
# Zasláno: 3 Zář 2012 20:28
- Nahlásit

Adiddaska

určitě, budu tak dlouho hledat, než si budu jistá, že bude vpohodě. Je fakt krásná a milá, šmudla jedna, poslechne a všechno, je to teda spíš lumpík jo a krade řízky a uzený a boty.
Aji se určitě snese s jiným psem, s Baruškou je naprosto vpohodě, akorát teda potřebuje mít pocit, či žít, být v hierarchii nejvejš v rámci psí smečky. Určitě někomu udělá spoustu radosti.

kejtlin
Člen
# Zasláno: 3 Zář 2012 22:13
- Nahlásit

psiska dneska měli vařenou tlačenku od Falca a já na večeři chleba ve vajíčku s cibulí, myslím, že ložnice bude plynová komora

Jimmi
Člen
# Zasláno: 4 Zář 2012 14:20
- Nahlásit

Eninka

Nebudu tě hladit po rameni jaká si báječná, že sis uvědomila, že tvoje smečka trpí.
Mělas to udělat před rokem. Rok si čekala, až se ti zase servou, tak, že tě to vystrašilo.
U mě si naprostej zoufalec, kterej nemá za nehet zodpovědnosti.

Možná, když počkáš ještě rok a budeš zodpovědně vybírat majitele" tak se ti sežerou a bude po problému.

Dej už tu fenu konečně někomu, kde bude sama a přestaň se obhajovat, je mi z tebe na blití

Jimmi
Člen
# Zasláno: 4 Zář 2012 14:28
- Nahlásit

já myslim, že se pro ní najde dobrej páník, je strašně hezká.

Jestli bude někdo vybírat podle zjevu tý rozmazlený čubky, tak bude za chvilku ve stejný prdeli, jako je teď Eninka.

Majitel by měl mít nějakou zkušenost s čoklama, fena by měla být sama v domácnosti a měla by mít možnost zapojit mozek a svaly.

Jenže nejsem žádnej velkokynolog, takže to není žádná rada(nedejbože), ale jenom můj pocit.

Sízra Milanová
Člen
# Zasláno: 4 Zář 2012 15:25
- Nahlásit

Jimmi
ej už tu fenu konečně někomu, kde bude sama a přestaň se obhajovat, je mi z tebe na blití

Myslíš že jí má dát prvnímu člověku co jí bude chtít? Jak jinak jí zajistit kvalitní domov než pečlivě vybírat a hledat?

Jimmi
Člen
# Zasláno: 4 Zář 2012 15:37
- Nahlásit

Sízra Milanová

Myslíš že jí má dát prvnímu člověku co jí bude chtít? Jak jinak jí zajistit kvalitní domov než pečlivě vybírat a hledat?

Vůbec si nedělám iluze, že bude pečlivě vybírat další rok. Mohla bych napsat, že je mi to jedno, že je mi to u prdele a už se do toho nesrat.
Ale protože je Eninka dost inteligentní tak mně připadá zrůdný, když čeká jak to dopadne.
Takovýhle chování bych čekala od někoho s IQ tykve, ale ne od někoho, kdo dělá právničinu.

Sízra Milanová
Člen
# Zasláno: 4 Zář 2012 15:55
- Nahlásit

Jimmi

a co navrhuješ jako nejlepší řešení její situace v tuhle chvíli? Tzn.okamžitý řešení?

Jimmi
Člen
# Zasláno: 4 Zář 2012 15:58
- Nahlásit

Sízra Milanová

proč si myslíš, že já teď budu něco navrhovat?

nejsem blázen ani samaritán ani Dostál abych jí něco navrhovala

rad dostala dost, ať se s tím porve sama

<< 1 ... 162 . 163 . 164 . 165 . 166 . 167 . 168 . 169 . 170 . 171 . 172 ... 228 . 229 . >>
Vaše odpověď

vypnout *Co to je?

» Uživatelské jméno:   Heslo:   (Zapomenuté heslo?) 

Zobrazit smajlíky ;-) Vypnout smajlíky

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání