Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Odpovědět - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Nezařaditelné dotazy / Jablečný mošt
<< 1 ... 153 . 154 . 155 . 156 . 157 . 158 . 159 . 160 . 161 . 162 . 163 ... 228 . 229 . >>
Autor Zpráva
Jimmi
Člen
# Zasláno: 23 Srp 2012 10:58
- Nahlásit

Adiddaska
znám pejsky, kteří už nejsou pejsci, ale jsou to panenky, žijou úplně jinej život, než co mi známe a tam mi přijde psí záchod, jako naprosto normální věc

kejtlin
Člen
# Zasláno: 23 Srp 2012 11:03
- Nahlásit

Eninka
je tudlenctotok normální?
je to divný, ale nemáš nějakou novou aviváž, nebo prášek na praní, nebo nekvete u tebe něco? je to nepravděpodobný, ale nic jinýho mě nenapadá

Jimmi
Člen
# Zasláno: 23 Srp 2012 11:15
- Nahlásit

Eninka
já být tebou, tak to oko nafotim

třeba někdo měl u psa něco podobného

Eninka
Člen
# Zasláno: 23 Srp 2012 11:27
- Nahlásit

Jimmi

tak to oko nafotim

to bych mohla, akorát ona má to oko černý a zrovna v tom černým zabarvení, takže to není skoro vidět, ale není ani skoro co, prostě ho má přivřený a nechce jej ani "pustit" pootevřít.

kejtlin

to mě nenapadlo, že by to mohlo něco vlivňovat,co píšeš, každopádně to má furt stejný
říkám si ale, že kdyby ji něco dráždilo zvenčí, že by třeba slzela, ale ona to má úplně suchý, nikde nic prostě.

kejtlin
Člen
# Zasláno: 23 Srp 2012 11:29
- Nahlásit

Eninka
poškrábanou rohovku byt´ i minimálně by poznal, když to oko obarvil tím zelenožlutým něčím, tedy nevím zda to barvil tím, co to barví můj veterinář, tam je pak všechno vidět

Eninka
Člen
# Zasláno: 23 Srp 2012 15:36
- Nahlásit

kejtlin

jj, dával tam to žlutozelený....

Jebloň
Člen
# Zasláno: 23 Srp 2012 17:21 - Změnil/a: Jebloň
- Nahlásit

zdarec
Zdravíme na pohodu a zase du.

Adiddaska
Člen
# Zasláno: 23 Srp 2012 17:52
- Nahlásit

Jebloň

ta nožka přez nožku

Sízra Milanová
Člen
# Zasláno: 23 Srp 2012 18:05
- Nahlásit

čus vy volky,

vyvíjim jadernou hlavici na zničení vy víte koho, takže nemám čas a zase du

Eninka
Člen
# Zasláno: 23 Srp 2012 18:56
- Nahlásit

Sízra Milanová

vyvíjim jadernou hlavici na zničení vy víte koho

já nevím

hele a proč ji někde nekoupíš na černým trhu? Není to rychlejší?

Jebloň

ťuťuňuňu oba dva

Jebloň
Člen
# Zasláno: 23 Srp 2012 20:55
- Nahlásit

Adiddaska
Sízra Milanová
Eninka
Hele jak se rychle učí.

Adiddaska
Člen
# Zasláno: 23 Srp 2012 21:29
- Nahlásit

Jebloň

je to obří krysák!

Eninka
Člen
# Zasláno: 23 Srp 2012 22:24
- Nahlásit

Jebloň

já se nad tvýma fotkama totálně rozplývám....nad fotkama všech taky, ale ty vedeš, fááákt

Eninka
Člen
# Zasláno: 23 Srp 2012 22:27
- Nahlásit

děcka, chci se vás zeptat, jestli vás nenapadá, co to může znamenat....mám v ložnici, téměž u stropu dva obrázky, roky...
jsou ve výšce, kam se bez schodů nejde dostat. Jsem ujetá na to, když vidí někde něco nakřivo, tudíž mám úplně všechno na zdech v úplný rovině, mám na to oko. No a zničehož nic ten jeden obraz-obrázek visí najednou nakřivo, ale hodně. Žádnej průvan, ani nic jinýho ho nemohlo posunout. Je mi z toho úplně blbě, když jsem to uviděla....čím to může bejt, žádný zemětřesení ani nic podobnýho jsem nezaznamenala

Adiddaska
Člen
# Zasláno: 23 Srp 2012 22:29
- Nahlásit

Eninka

bubububu

Eninka
Člen
# Zasláno: 23 Srp 2012 22:35
- Nahlásit

Adiddaska

nech toho, to je vážná věc, přece se nenaklonil jen tak doprdelky. Nepřisuzuju to žádným duchům, ti se chovaj jinak, to jsem si zažila, ale nemohlo se někomu koho znám třebas něco stát? To se přece nenaklonilo samo od sebe do háje

Adiddaska
Člen
# Zasláno: 23 Srp 2012 22:39
- Nahlásit

Eninka

dům pracuje, zdi se nepatrně pohybujou fyzikálníma silama nebo se otřese, jak prolítnou kolem čoklové, všechno je možný. Jinak mně se nic nestalo, takže můžeš bejt v klidu

Eninka
Člen
# Zasláno: 23 Srp 2012 22:45
- Nahlásit

Adiddaska

mně se nic nestalo, takže můžeš bejt v klidu

no to jsem ráda

dům pracuje, zdi se nepatrně pohybujou

čoveče, dům má osm let a nikde se nic nepohlo, ani zeď nepraskla, což se u novýho děje, prostě nezdá se mi, že by i kdyby něco "pracovalo", že by to nahlo obraz o tolik do boku. Mám tady i takový senzory, který by to stopro zaznamenaly.
Nechci strašit, ani nic vymejšlet, ale některý věci, který se někde dějou se i nějak občas někde projeví. Já nemám od doby, co jsem se setkala (vlastně 3x) s různými projevy pro mnoho těch, kteří se s tím nikdy nesetkali, docela reálnej pohled na tyto "věci", prostě je beru, že existujou a basta, ale tohle...
no snad to nic neznamená. Dokonce se mi stalo a to je teda děsný, že jsem jeden den přišla na WC a tam bylo zvedlý prkýnko a nikdo tu nebyl, jen já a já bych to prostě nikdy neudělala

Adiddaska
Člen
# Zasláno: 23 Srp 2012 23:05
- Nahlásit

Eninka

nevim no, já bohužel nedokážu uvěřit na žádný paranormální aktivity a to neřikám vůbec ironicky, ale fakt jakože bohužel to nejde. kdyby se mi zjevil teď tady přede mnou duch a já bych ho jasně viděla, šla bych okamžitě na psychiatrii, že mám delírium tremens, protože bych prostě nedokázala uvěřit, že to byl duch..

Eninka
Člen
# Zasláno: 23 Srp 2012 23:14
- Nahlásit

Adiddaska

nedokážu uvěřit

to není o víře, ale o zkušenosti....duchové, či duše není nic paranormálního, prostě to existuje všude kolem nás a nepřijde mi ani, pokud se s tím setkáš, že to je něco mimo nás. Prostě je to součást našeho bytí a prostoru. Moje teta kdysi pracovala celej život v nemocnici a to, co vykládala o těchto věcech jsem totálně nechápala a naskakovala mi z toho husí kůže. Akorát až se s tím setkáš osobně, přijmeš to jako fakt...Každej člověk, kterýho to nepotkalo, i já předtím, to odmítá, nechce se s tím nikdy potkat, ale bohužel ty okolnosti se nás neptaj, jestli chceme, nebo ne. Já byla docela pragmatik v tomto, ale bohužel, či bohudí, těžko říct co z toho, jsem se musela smířit s tím, že mě to potkalo. A navíc jsem měla docela problém se s tím ne vyrovnat, ale vypořádat, aby to u mě nezůstávalo. Byl to podle mě docela hrdinskej čin, co jsem musela "udělat", aby to ode mě odešlo a dodneška nechápu, jak jsem se k tomu odvážila, ale vyšlo to

kejtlin
Člen
# Zasláno: 24 Srp 2012 07:46
- Nahlásit

Eninka
s obrázkem nevím, ale s tím prkýnkem......nedávno jsem hledala chleba a náhodou jsem ho objevila v lednici. Byla jsem doma jen já, takže to děda nemohl být!!!!ale jsem dodnes přesvědčená, že já ho tam nedala, nicméně, určitě jsem to musela být já.

Adiddaska
Člen
# Zasláno: 24 Srp 2012 10:08
- Nahlásit

Eninka

ale já bych se s tim ráda setkala, ale řikám, že i kdyby mi ten duch řval do ksichtu, tak bych asi stejně nevěřila, že je to duch a myslela bych si, že jsem schizofrenik nebo tak něco. Věřim, že se dá hodně věcí ovlivnit energií, negativní, pozitivní, že dejme tomu nějaký místo následkem událostí v něm odehraných může bejt naplněný nějakou energií, ale nejsem schopná připustit, že by existovaly duše zemřelých, který přemejšlej a nějak vědomně jednaj. Ale řikám, bylo by to fajn, kdyby to tak bylo, byla by to zábava celkem

Jimmi
Člen
# Zasláno: 24 Srp 2012 10:11
- Nahlásit

Eninka

to je právě ten rozdíl, já když vidím obrázek nakřivo, tak jdu a narovnám ho, ty dva dny přemýšlíš nad duchama a všude máš senzory.....

já ti duchy neberu, třeba jsou, ale mě by nesmírně otravovalo se tím zabývat, nebo nad tím trávit takového času, jako to děláš ty...

prkýnko jsi na 100 procent zvedla, jenom si to nepamatuješ, děláš to podvědomě, abys právě sama sebe mohla strašit

dům se pohybuje, to jsou jednoduchý fyzikální zákony, stejně jako se pohybuje slunce vůči hvězdám, taky to nevidíš a za celý svůj život to nezaznamenáš atd...

prostě se ti líbí, když si můžeš myslet, že věříš na paranormální jevy a máš to jako hobby, jako koníček, je to neškodný, je to levnější než kdybys chlastala, nebo hrála bingo

Eninka
Člen
# Zasláno: 24 Srp 2012 11:09
- Nahlásit

Jimmi

mě by nesmírně otravovalo se tím zabývat, nebo nad tím trávit takového času, jako to děláš ty...

to se pleteš, já se tím nezabývám, jen jsem se s tím prostě setkala. A vůbec nad tím žádnej čas netrávím, pokud teda nemáš na mysli ten čas, co jsem to semka napsala

prkýnko jsi na 100 procent zvedla

tak asi jo, akorát byl zvednutej ten spodek, ten co zvedaj mužský, a nenapadá mě, proč bych to dělala, asi to bylo nějaký bezmyšlenovitý, či co.

když si můžeš myslet, že věříš na paranormální jevy a máš to jako hobby

tak a teď ti k tomu něco řeknu teda....já si nemyslím, že na něco věřím a podle mě duch-duše-energie (jak kdo chce), není v mých očíčch žádnej paranormální jev ale fakt, prostě skutečnost, fyzikální jev, nic víc, nic míň. Jde jen o to, že kdo se s tím nesetkal, nevěří tomu, kdo ano, ví o o co se jedná.
Dívej, já o tuto zkušenost nikdy nestála, nezajímalo mě to, nezaobírala jsem se s tím nikdy. Já jsem tuto zhmotnělou energii nikdy na vlastní oči neviděla, ale můj kamarád u mě doma ano a pak psiska. Možná můj příběh neznáš, nevíš jak se to odehrálo, pokud tě to zajímá, klidně ti to semka napíšu

Eninka
Člen
# Zasláno: 24 Srp 2012 11:12
- Nahlásit

Adiddaska

i kdyby mi ten duch řval do ksichtu

to by se asi nestalo, tyhle věci se projevují úplně jinak a věř mi, že bys o to ani nestála. Většinou je to spojený s nějakýma nepříjemnejma situace, které tomu předcházejí, tohle je jenom následek. No ale zase bych ti to přála, protože bys určitě změnila názor

kejtlin
Člen
# Zasláno: 24 Srp 2012 11:22
- Nahlásit

u nás je taky duch, chodí po půdě občas, fakt tam jsou slyšet kroky a není to žádný zvíře, nemůže se tam jak dostat, je to půda co sousedí s mým obývákem
Eninka
mě to zajímá

Eninka
Člen
# Zasláno: 24 Srp 2012 11:31
- Nahlásit

kejtlin

mě to zajímá

myslíš jak to tehdy bylo?

kejtlin
Člen
# Zasláno: 24 Srp 2012 11:33
- Nahlásit

Eninka
myslíš jak to tehdy bylo?

jo, neznám tvůj příběh

Adiddaska
Člen
# Zasláno: 24 Srp 2012 11:34
- Nahlásit

Eninka

právě se obávám, že bych názor nezměnila, prostě bych si myslela, že jsem se zbláznila.

Adiddaska
Člen
# Zasláno: 24 Srp 2012 11:38
- Nahlásit

Eninka

jo jinak to sem napiš tu zkušenost, mě to taky zajímá

<< 1 ... 153 . 154 . 155 . 156 . 157 . 158 . 159 . 160 . 161 . 162 . 163 ... 228 . 229 . >>
Vaše odpověď

vypnout *Co to je?

» Uživatelské jméno:   Heslo:   (Zapomenuté heslo?) 

Zobrazit smajlíky ;-) Vypnout smajlíky

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání